![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 152 Thanked 58 Times in 26 Posts
Üye No: 16509
İtibar Gücü: 1526
Rep Puanı : 4262
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
eline saglık güzel olmuş
Çağlayan sular gibiydi gözlerin, Ağlattı beni son bakışın, Gittin, dönüşü yok artık bu yolun, Canım acıyor ne fayda, Asla silinmeyecek kalbimden bu sevda, Nerelerdesin bir tanem!.. Çagcan ÖLÜMDE İNSANA İSTEDİĞİN ZAMAN GELMEZ Kİ GİTTİ... GERİYE KALAN ACILARIM VE BEN тαяιнιиι вιℓмєуєиℓєяιи ¢σğяαfуαѕιиι вαşкαℓαяι вєℓιяℓєя |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3983
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
|
çok çok güzel tebrikler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 7547
İtibar Gücü: 1483
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
etkıleyıcı ellerıne saglık
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2006
Teşekkür Etme: 15 Thanked 182 Times in 79 Posts
Üye No: 15241
İtibar Gücü: 1612
Rep Puanı : 9399
Rep Derecesi :
|
sağol sting kardeş valla bana yaptığın yardımlar için dicem ama sen de çok ekledin galiba ben sana yardım etmiş oldum:smile:
|
|
|
#5 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 132 Thanked 704 Times in 375 Posts
Üye No: 6800
İtibar Gücü: 2109
Rep Puanı : 40766
Rep Derecesi :
|
estagfurullah benim amacım yardımcı olmak burda birseyler paylasarak birbirimize yardım edıyoruz bu herseyden daha onemli.ne rep nede tecrube puani onemli olan birseyler paylasmak ve iyi arkdaslık okadar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2006
Teşekkür Etme: 705 Thanked 540 Times in 336 Posts
Üye No: 14065
İtibar Gücü: 2504
Rep Puanı : 27284
Rep Derecesi :
|
çok güzel fotoğraflar
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 88 Times in 15 Posts
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2591
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi :
|
gögsümüzde düğümlenmiştir bu paylaşım....
yakın etmiştir, her gün görüşüpte,birbirine yad olanlardan daha yakın sizleri....teşekkürler..
|
|
|
#8 |
|
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 51 Thanked 36 Times in 20 Posts
Üye No: 18855
İtibar Gücü: 1654
Rep Puanı : 1760
Rep Derecesi :
|
çokçok süper ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Umuda yolculuk
![]() Sierra Leone'den Ami Vitale imzalı bir ‘o’ an. Ülkeleri Liberya'dan kaçan mültecilerin yaşadığı bir kamp. Naylon çadırlar, çamurlu yollar ve sefalet... Çadırlar arasında küçük bir çocuk, nereye gittiğini bilmeden çamurlu yolda yürüyor. Belki de geleceğe, umuda yolculuktur bu... *** Su sporu ![]() Atina Olimpiyat Su Sporları Merkezi’nde çekilmiş bir fotoğraf. Kano yarışları sırasında bir sporcu, tüm zorluklara rağmen mücadelesine devam ediyor. 61 ülkeden 300 sporcunun katıldığı 4 gün sürecek Kano Şampiyonası’nda bu sporcunun neredeyse tüm vücudu sular altında kalmış. Sadece elleri havada, kürekle yarışmaya devam etmeye çalışıyor. *** “Aklım kavanozun içinde!” ![]() İçinde iki küçük süs balığı bulunan bir kavanoz ve onları dikkatli gözlerle izleyen bir kedi... Fotoğrafçı tam da o meraklı anda deklanşöre basılınca bu ‘o’ an ortaya çıkmış. Bu kedi balıkları o kadar merak etmiş ki, neredeyse kavanozun içine düşmüş. Patileri, kulakları ve kuyruğu dışarıda, ama gözleri ve aklı kavanozdaki balıklarda... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
Ölüm çetelesi
![]() Afganistan'da Amerikan Ordusu'ndan bir asker, kamasıyla bir kayalığın üstüne birşeyler çiziyor. NBC'nin verdiği bilgiye göre asker, arkadaşlarının öldürdüğü teröristlerin resmini yapıyor. Miamili asker Jorge Avino, topçu taburundaki arkadaşlarının öldürdüğü her düşman için buraya bir resim ekliyor. Yani her ceset için bir çentik. Alta ''Terörizmle Savaş'', üsteyse ''Ceset Sayısı'' başlıklarını atmayı da ihmal etmemiş. *** Gözlerin göremediği anlar ![]() Irak’ın başkenti Bağdat'tan bir ‘o’ an. Yine bir patlama ve yine yaralanan insanlar, enkaz haline gelen araçlar, binalar... Başkent'te meydana gelen patlamada Amerikalılar’a ait dört zırhlı haraç harap olmuş. Olaydan hemen sonra da yaşlı bir Iraklı herşey normalmiş gibi olay yerinden geçiyor. Bilgiler arasında yer almıyor ama elindeki bastonundan anladığımız kadarıyla bu Iraklı'nın gözleri görmüyor. Zaten Irak'ta yaşananları görmesi gerekenler de görmüyor. *** Anzak Günü ![]() Eski bir Anzak askerinin ‘o’ anı. Marcel Caux, Anzak Günü nedeniyle, Çanakkale Savaşları sırasında kaybettiği arkadaşlarını anmak için Sydney'de düzenlenen törenlere katılmış. Çanakkale Savaşları'nın 89. yıldönümü nedeniyle Sydney gibi Çanakkale'deki 57. Alay Şehitliği ile Yeni Zelanda Anıtları'nda da binlerce insanın katıldığı şafak ayinleri düzenlendi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|