![]() |
|
|
#2051 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57938
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sanma mutluluk verdiğini,
Hiç ağlatmadığını Hasretlerle yüregimi derinden sızlatmadığını... Var git .. Yine de kendini masum biL. UNUTMA! gerçekler kim olduğunu öğretecektir bir gün. Söylemez miydin aşkımızı kimsenin yıkamayacağını, Kendi ellerinLe yıktın, Hiç vicdanın sızlamadı. Var git ... Yine de kendini iyilerin iyisi bil. UNUTMA! Kötünün biri haddini verecektir bir gün.
|
|
|
|
#2052 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bir gün
Ayrılıkların alevsiz tutuşursa Gözlerine tarifsiz bir sızı düşer, Gözyaşına sığınırsan Ağlamayacaksın sen... Bir damla yaş bulamayacaksın gözlerinde Çünkü, her gece su niyetine Kana kana tüm göz pınarlarını içmiştim Bir gün Üzerine karanlıklar çullanırsa Duvarlar gözlerinde büyür, Yıldızları ararsan Bulamayacaksın onları gökyüzünde Korkma bebeğim Çünkü;senden habersiz her gece Tüm yıldızları gözlerine doldurmuştum Bir gün Bahara giden yollarını ayazlar kapatırsa Uçurumlar saçlarına düşer, Bir tutam güneş ararsan Bulamayacaksın onu asılı olduğu semada Korkma sevdiğim Gözlerini gördüğüm ilk gün Avucumdaki sevgi güneşini Gülüşlerine çoktan bırakmıştım
|
|
|
|
#2053 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bir gün seveceksin
seveceksin beni fakat çok geç olacak çünkü kalbim unutacak sisli akşamlarda beni arayacaksın gözlerin yaşla dolacak beni arzulayacaksın bana yine bakacaksın olgun olgun ama ben asla... seneler ne çabuk geçti özledim diyeceksin gözlerinde yaş gözyaşların kararsız olacak gözlerinden damla damla yaş boşalacak yooo hayırrr anlayamıyorum anlamak istemiyorum ama biliyorum sonunda yine ben yenik düşüceğim...
|
|
|
|
#2054 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bana aşktan bahset
her bakışında bir damla olsun akan gözyaşın son sözün olsun değer bilmeyen kalbin bir gün sararıp solsun bir tek benim gözyaşımla hayat bulsun ama sen bunu da anlamazsın dünümüzü bugüne anlatamadığın gibi seni sevdiğimi anlamadığın gibi.
|
|
|
|
#2055 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde
Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin,açıl Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini,bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar Bil ki seni istiyorum *******den bir gece uyanırsın apansız Uzaklarda elemli,garip bir kuş öterse Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız Ve bir gün kabrimde bir sarı çiçek biterse Bil ki seni seviyorum
|
|
|
|
#2056 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Zannetme sanada kalacak dünya
Zalimsin zulmün bitecek bir gün Aşkı bilmedin döndün paraya Maddede aşkla yanacak bir gün ! Koydun kalbine dünya malını Harcadın savurdun bol keseden Yediğin içtiğinde kaldı kar Derdi olanı görmedin bir gün ! Onur gururu attın kenara Edep hayada vurdun tabana Doğrudan saptın yalan dolana Gerçek kalplere dolacak bir gün ! Saçlar bembeyaz ellerin titrer Aksin gsterir sana kalanı Dalarsın maziye bakarsın boş Nafile hayatın bitmekte bir gün ! Yatarsın ipsizle bir mezarda Sorunun yanıtsız kaldığı gün İpsiz verir bir urgan hesabı Hak tecelli edecek bir gün !!!
|
|
|
|
#2057 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün seni anlatacağım gidişi gelişinden
Çabuk oldu, bitişi başlamasından kolay oldu. Bir sevda rüzgârıydı esti geçti diyeceğim bir gün seni unutacağım. Ellerini, gözlerini, dokunuşunu, sana ait her şeyi; biri vardı bir zamanlar. oda herkes gibi bırakıp gitti bir gün seni tekrar yaşayacağım. Gözlerim kapanırken seni son kez hatırlayacağım. Birini sevmiştim bir zamanlar hala çok seviyorum.
|
|
|
|
#2058 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir gün bu boş yatağımda,
Boş bedenimi bırakırsam, Sakın ağlama başucumda. Orada olmayacağım. Çocukluk resimlerime bakarsın. Ardımdan; Masum bir yüz ararsan. Tüm zamanlardan. Seni üzdüğüm tüm anlardan, Ve halsiz kalakalmışlığımdan. Haberim olacak biliyorum. Hatalarımı görüyorum.
|
|
|
|
#2059 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hangi zorluğu
yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata. Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.
|
|
|
|
#2060 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Uykuların kaçar *******i
Bir türlü sabah olmayı bilmez Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında Ne çarşaf halden anlar, ne yastık Girmez pencerelerden beklediğin aydınlık Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın Onun unutamadığın hayali Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin Gün gelir de sesini bir kerecik duymak için Vurursun başını soğuk taş duvarlara Büyür gitgide incinmişliğin, kırılmışlığın Duyarsın Ta derinden acısını çaresiz kalmışlığın Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin Niçin yaratıldığını Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini Uzun uzun seyredersin de aynalarda güzelliğini Boşuna geçip giden yıllarına yanarsın Dolar gözlerin için burkulur Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların Sevilen gözlerin erişilmezliğini O hiç beklenmeyen saat geldi mi Düşer saçların önüne ama bembeyaz Uzanır gökyüzüne ellerin Ama çaresiz Ama yorgun Ama bitkin Bir zaman geçmiş günlerin uykusuna dalarsın Sonra dizilir birbiri ardınca gerçekler acı Sevmek ne imiş bir gün anlarsın Bir gün anlarsın hayal kurmayı Beklemeyi Ümit etmeyi Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi Lanet edersin yaşadığına Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın O zaman bir çiçek büyür kabrimde kendiliğinden Seni sevdiğimi bir gün anlarsın
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 17 (0 üye ve 17 misafir) | |
|
|