![]() |
|
|
#2081 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Can acıdı yürek kanadı...
Belki sade bir cezaydı, Belkide masum bir korkutmaca. Unutup gitmekti biraz. Belkide sıkılmıştı artık. Alıp başını bir süre uzaklaşmaktı, Ondan ve hayattan. Garip bir his vardı için,de Bırakmaya dair. Kafası karışıktı, Ve git dedi hayatımdan git. Can acıdı yürek kanadı... Sonra duydu bunu sevgili. Aceba söyledikleri gerçekmiydi. Bu kadarmıydı sevgisi, Ve herşey bu kadar kolaymıydı hayatta. Bir ilişkiyi bitirmek bukadar ucuzmuydu, Ve mutu olmak bukadar zormuydu. Birden bunları düşündü ve Bunu ondan isteyebilene, Artık hiç iltimatı kalmamıştı. Ve bir gitte o dedi sen git İşte bir hikayede böyle bitmişti BİR HAYKIRIŞ VE KIRIK BİR KALP....
|
|
|
|
#2082 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne zaman başımı yastığa koysam
Yanımda yokluğun üzüyor beni Düşünürken seni, uykuya dalsam Hayalin rüyamda vuruyor beni Ayrılık olsun hiç istememiştim Tek suçum var seni sevmiştim Aşkın bile sahteymiş bilemedim Yine seni terk edip gidemedim Sakın arama beni unut gitsin Nefretim acıdır bunu bilesin Varsın eller ne söylerse söylesin Artık benim için sen bir hiçsin
|
|
|
|
#2083 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayrılıkların puslu aynasındadır
bekleyişlerin solgun yüzü Bekleyişler ki demlenişidir sabrın damıtır sessizliği ve üzüncü damıtır gurbetin kavruk memesinden ve emzirir hasretin yanık yüzlü çoçuğunu Sen ey sabrın ve üzüncün dervişi başını zamanın göğsüne koy ve dinle yalnızlığın iç çekişlerini Yalnızlıklar ki suskun bir akşam üstüdür usulca örtülecektir gecenin sessiz tülünü ve düşecektir ince bir rüzgarla hüznün harmaniyesi Ey yenilgilerin bezgin kuşu suskunun sarı sıcağındasın bunca zaman bataklıklardan sızan sinsi ve pis bir kokudur içinde tortulaşan kuşku Ve bulutsu bir ağırlığın yüküdür gittikçe ağırlaşan gittikçe yüreğini zonklatan Sen ki şafağın göğü müsün imbikle göğsünde göğün sütünü ve emzir sönmekte olan yıldızları sonra başını solgun bir demet gibi hasretin kuru dallarına koy dinle köpüklü kıyıların çağlayanını imbatın serin elidir yüzünü okşayan Güneşi kopar dalından ellerine al ve durmadan canını yakan sözü bitir şiirin kalbine akıt artık umudun billur ırmağını kavruk çölüne yüzümün ve bir sevda gibi yanaş hayatın kıyılarına Yoksa ey kalbim tel bile olamazsın şiirin sazına
|
|
|
|
#2084 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir hüzün yarattım kendime
Yaşadığımı anlamak için her nasılsa Yaşıyorsam acı ve hüzünde olmalı Baktığım zaman göreyim istedim En uzaklardaki küçük yıldızları Gökyüzünün aydınlığından ileri Karanlık dan bakayım istedim Gerçek aydınlığı derinlerde aradım Aydınlık dan karanlığa bakamadım Denedim bir çok kez Bu seferlik de böyle olsun Hüzün,acı yarattım kendime Karanlıktan baktım ilk kez Gün ışığından,görememişim Evrendeki küçük meteor taşlarını Gecenin karanlığında yağdılar üstüme
|
|
|
|
#2085 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Leyla-mecnun birbirinden cayarsa,
Dünyadaki açlar, her gün doyarsa, Ve galaksimiz yerinden kayarsa, Ben senden o zaman geçerim gülüm... Ölümcül hastalar şifa bulunca, Denizler, deryalar hep kuruyunca, Bütün kainatın sonu olunca, Ben senden o zaman geçerim gülüm... Lügattan haksızlık sözü, silindiği gün, Bütün haklar eşit bölündüğü gün, Mazlumların öcü alındığı gün, Ben senden o zaman geçerim gülüm... Eğer güneş bir gün olur söner se, Yaşadığım dünya terse döner se, Beni senden ayrı ecel alırsa, O zaman ben senden geçerim gülüm... 20.02.2004 Taşkışla/Taksim
|
|
|
|
#2086 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir ihtiyar yürüyor Beşiktaş'ta
öylesine kederli öylesine mahcup öylesine biçare adımlarla Elinde sarma bir tütün Boynunda parçalı bir kaşkol Kafasında kederli kasketi ile Yavaş yavaş savuruyor adımlarını Menzili boş bir kurşun gibi Bir ihtiyar yürüyor Beşiktaş'ta yapayalnız tek başına... Sokak lambaları eşlik ediyor ona Vuruyor kesik kesik Çizgiler dolu suratına. Bir ihtiyar yürüyor Beşiktaş'ta seyrediyorum o giderken yüksek bir yokuşun ardında bir an nefesim duruyor Geleceğim vurmaya başlıyor Hüzün dolan ruhuma Bir ihtiyar yürüyor Beşiktaş'ta sessizce gidiyor karanlığa Oysa karanlık gömüyor onu, Bu garip yalnızlığa.
|
|
|
|
#2087 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir ikindi vaktiydi gittiginde
Gözlerin hüzünlü bulutlu Gülüslerin donuk ve sönük Kirkikindi geçti,dönmedin Dönemedin gelmedin Günler *******i kovaladi Hasret korateslere dönüstü Uykusuz ******* geçmez ******* Bir ikindi vaktiydi gittiginde Kol kanat kirilmisti o anda Dönerim gelirim demistin Kaç ikindi geçti gelmedin gelemedin Dertler çekilmez olunca Anilara kaldi gündüzüm gecem Kisacik görüstügümüz anlarda Gözlerinin karasina takilirdim Gülüslerin aklimi kamastirirdi Bir ikindi vaktiydi gittiginde Gözlerin hüzünlü bulutlu Yüzün solgun ve umutsuz Ardindan el salladim umutsuzca Gözden kayboluncaya kadar Gözlerim nemlenmis hüzünlenmistim... Kirk ikindi oldu gelmedin gelemedin sormadim soramadim soramiyacagim Neden gittigini! birtaneme!
|
|
|
|
#2088 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ben ne inim ne de cinim
Ben senin sevincinim Gönül yolunda birinciyim Gerdanındaki bir inciyim.
|
|
|
|
#2089 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
O gün çıktı alnımız karanlıktan aydınlığa
Gördü düşman alın yazımızın akını Bir güneş doğuyordu o dağlarda Göründü ilk büyük Türk orada ''İleri''diye inledi memleket ''Hücum'' diye haykırdı millet Durmadan, usanmadan Bu vatan bu hürriyet Savaştı herkes bir bütün uğruna Bırakmadı canı, malı uğruna Çekilmedi korku yoluna Bir inanç vardı o insanlarda Sevinç vardı göklerde Mutluluk vardı yüreklerde Doğum günüydü o gün Şanlı ata'nın kalbinde.
|
|
|
|
#2090 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Büyüleyici şehirler gibisin sen
Caddelerinde santim santim gezilesi Sokaklarında adım adım dolaşılası Hudutlarında yaşandıkça yaşanası Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar özel Bir İstanbul kadar da güzelsin İnsanı içine çeken şehirler gibisin sen Nefes nefes teneffüs edilen Yüreklerde sevdâ olup taşan Hep gönülden gönüle dolaşan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar çekici Bir İstanbul kadar da arzulanansın Sevildikçe sevilen şehirler gibisin sen Tutkusu yürekleri bir bir kuşatan Unutulmaz pek çok aşklar yaşatan Hasreti nice sıradağları aşırtan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar sevilen Bir İstanbul kadar da özlenilensin İhtişamlı şehirler gibisin sen Anılarda silinmez izler bırakan Gönüllere hayatın renklerini katan Bir anne şefkatiyle her an kucaklayan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar görkemli Bir İstanbul kadar da muhteşemsin Emsalsiz şehirler gibisin sen Eşi benzeri hiç bulunmayan Ruhları sevdâ şerbetleriyle sulayan Ufkunda altın rengi güneşler doğan Efsunlu şehirler gibisin sen İstanbul kadar benzersiz Bir İstanbul kadar da aranılansın (7 Ekim 2006/ İstanbul)
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 32 (0 üye ve 32 misafir) | |
|
|