![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57963
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
*.-*.-*.-*.-*.-Bir Rüyaydın Sen*.-*.-*.-*.-*.-
Sen vardın diye bendim ben, Şimdi yoksun diye yokum ben, Nasıl taşırım sensiz dünya yükü ben, Yüreğim sensiz diye yorgunum ben... Bana ağır gelen sen değildin Ağır olan bendim ben, Seni çok seviyorken, Sevilmemeyi isteyendim ben..! Gücümü içimdeki senden alıyordum ben, Sanıyordumki bileğimin kuvettiydim ben, Unut dedim ve sevmiyorum derken ben, Masal bitti; Anladımki bir rüyaydın sen...! Onur Şevik
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
.-*.-*.-*.-*.-Bir Tek Hatıra*.-*.-*.-*.-*.-
Beni benden alı götürür Hergün beni bin defa öldürür Son vermez acılara hep sürdürür Senden kalan bir tek hatıra. Yüzümü güldürmez hep ağlatır Sensizlikte bana seni anlatır Hep yazdırır bana bir kaç satır Senden kalan bir tek hatıra. Artık unuttum derken seni hatırlatır *******i gözlerimden yaşlar akıtır Beni bilinmeyen deryalara daldırır Senden kalan bir tek hatıra. *******i uyutmaz yatağımdan kaldırır Karanlık gecede sana şiirler yazdırır Gurbet illerde bana izini aratır Senden kalan bir tek hatıra... Onur Şevik
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Birazdan Döneceğim*.-*.-*.-*.-*.-
Beni aramayın yalanların ardında Ben burada, meydandayım işte Bakmayın bir var, bir yok olduğuma Ben aslımı arıyorum, bekleyin Birazdan döneceğim.. Öpmedim menfaat için kirli elleri Kaçmadım meydandan,unutmadım bu yeri Bir yere gitmedim işte, atmadım bir adım dahi geri Ben aslımı arıyorum, bekleyin Birazdan döneceğim..... Kayıp değil zordadır arzularım Turan'ım Ya o gelir yanıma, yada ben gider sorarım Sustum diye kalmadı soranım Ben aslımı arıyorum, bekleyin Birazdan döneceğim..... Onur Şevik
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Biri Vardı*.-*.-*.-*.-*.-
Biri vardı yatağımın başucunda Ben ağlarken gülen, Ben konuşurken susan. Ben uyurken uyumayan biriydi.. Biri vardı masamın üzerinde, cam altında Ben bakmaya korkuyorken bana bakan, Şiir yazıyorken bana ilham veren, Öfkemden delirdiğimde bile sakin duran biriydi.... Biri vardı cüzdanımın arasında Açtığımda göz göze geldiğim Hüzünlendiğimde seni seviyorum dediğim Yalnız kaldığımda yalnız olmadığımı söyleyen biriydi... Hayatıma işleyen, Hayatıma yön veren Beni hala ben eden sadece bir resmindi sevdalım..... Onur Şevik
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Birisi Var Dedim*.-*.-*.-*.-*.-
Uykudan daha yeni kalktım Dışarıda kar var, sobayı yaktım Gittim mutfağa ocağı yaktım Sen geldin aklıma, Birisi var dedim...! Hüznümü dışarı attım Kendime aynada bir daha baktım Duramadım yine bir şiir yazdım Sen geldin aklıma, Birisi var dedim... Bana meydan okuyan varmı dedim Benden iyi kim sever dedim Bu gücümü kim farkederki dedim Sen geldin aklıma Birisi var dedim...! Bu hayat yalnız yaşanırmı Gecenin siyahı gündüze karışırmı Yalnız kurt dağları şaşırırmı Sen geldin aklıma Birisi var dedim... Hemde yokluğun içindeki birisi........! (gurbet0555) Onur Şevik
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Bu muydu Aşkın*.-*.-*.-*.-*.-
Geçenlerde birgün işe giderken, Sana benzeyen birisini gördüm. Koşar adımlarla ardına bakmadan gidiyordu, Aklıma sen geldin o an, Dedimki kendime Acaba kimden kaçıyordu? Benden kaçtığını sanmıyorum, Çünkü beni tanımıyordu, Ve tanımış olsaydı zaten kaçmazdı, Ama kaçması için neden lazımdı! Bakındım kimseler yok etrafta, Yetişmeye çalıştığı bir trende olamazdı Çünkü deniz kıyısındaydı. Ee neden kaçıyordu öyleyse Yoksa benmi kaçtığını sandım. Düşündüm sonuç kocaman bir sıfır. Ve o gece rüyamda gördüm onu Meğersem aklını yitirmiş Leyla'nın biriymiş Neden kaçtığına gelince Aşktan gerçeklerden,kendince kendinden kaçıyormuş. İlk başta üzüldüm yazık dedim Birde yüzüne baktım bakmaz olsaydım Lanet olsun dedim ve ekledim Gerçekler ölümden daha gerçek, Anlaman için sana ölüm mü gerek Gerçekler kadar istiyorken seni Acaba bu muydu aşkın? Bu muydu gerçek.... Onur Şevik
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Çakallar*.-*.-*.-*.-*.-
Gelmiyor bu kavganın sonu, En iyisi bir kenarda oturup ağlamalı, Ağlamalı ama nereye kadar ağlamalı Çok işler dönüyor, biz ağladık ağlayalı...! Evet, çakallar dikilmişler karşımda hesap sorar Bilmezler ardımda ne aslanlar ne kurtlar var Hiçbiride olmazsa dağ gibi bir ben var Var ama çok işler dönüyor Biz kavgaya tutuştuk tutuşalı...! Onur Şevik
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Çanakkale'yi Göreceksiniz*.-*.-*.-*.-*.-
Çanakkalede kalmadı bu şanlı yürek Sakarya'ya Gaziantep'e Sarıkamış'a Hatta Musul ve Kerkük'e kadar uzandı, Yolları kapatmak isteyen çok kişi var, ama Şehitlik aşkı bu yolları geçirecek bizi göreceksiniz! Çanakkale'de biz kayıp vermedik Düşman kuvvetleriydi kayıp verenler, Biz tam tamına 250 bin şehit verdik Zor anlarımızda elimizi tutan. Hatta onlar hala aramızda ben görüyorum, Bakmayı bilirseniz sizde göreceksiniz...! Çanakkale'de akan kanlar boş yere değildi. Bir direniş örneği bizim için, şuan gerektiği gibi, Düşman silahıyla ne kadar öğünürse öğünsün Çanakkale dostları günü gelince burada olacak, Dönecek yanımıza göreceksiniz...! Kan değildi denize dökülen kırmızı Bayrağın ta kendisidir, denize resmedilen Ay yıldızı şehadetinle yere indiren Yetmişmilyonu alacak yanına, aşk için Bu aşk Çanakkalede kalmayacak göreceksiniz...! Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin cesaretini barındıranlar Göğsünde NE MUTLU TÜRKÜM armasını taşıyanlar Çanakkale ruhunu Çanakkale gibi yaşayanlar Düşman helak olacak birgün göreceksiniz, Yurduma namlusunu doğrultanlar, O namluyu sokacağız gözünüze göreceksiniz! Onur Şevik
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Çanakkale Evlatlarıdır*.-*.-*.-*.-*.-
Çanakkale ruhundandı İstanbulu sevmek İSTANBUL Çanakkaleden başlar, Gidip gelmemek olağan,gidipde dönmekti sürpriz İkiyüzellibin şehit sanmaki hala toprakta yatar! Çanakkalede sıkılan kurşunlar pas tutmadı, tutmayacakta! Pas tutan O ruhu içinde barındırmayanların ruhlarıdır, Çanakkale asla yalnız kalmadı ve kalmayacakta! İstanbul, sakarya ve kahramanmaraş Çanakkalenin evlatlarıdır! Sis kaplamış göğümü heyy Çanakkale torunu nereye! Vatan diyorum Çanakkale diyorum gitme bir yere! İstanbul diyorum Sakarya diyorum,atma adımlarını geriye! Yetmişmilyon tek bir çatı altında Çanakkale evlatlarıdır! Biliyorum Çanakkale kalbidir hepinizin İstanbul sizindir, bizimdir, hepimizin, İstersek eğer memleket çanakkaledir bizim Ay yıldızı göğe diken çanakkale evlatlarıdır! Çanakkale öyle bir çanakkale ki, Yoktur dünyada titremeyen devlet! Çanakkale öyle bir çanakkale ki, Yoktur dünyada böyle bir millet! Denizler dalgalandı topraklarınada, toprak su almadı Toprak döküldü denizlerede bir damla yaş olmadı Heyy Çanakkale bu savaş sende kalmadı Bu savaşı biz başlatmadık,biz başlatmayacağızda ama Bu savaşı bitirecek olan Çanakkale evlatlarıdır! Onur Şevik
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
*.-*.-*.-*.-*.-Çare Yok*.-*.-*.-*.-*.-
Kendimi değil ilk seni, Bir seni birde beni, Önce seni sonra sevgimi Yazacağım göklere çare yok..! Uzatmış bir el namertin biri Aşka dönmezki zalimin dili Beni boşver,sana uzanan eli Kıracağım sevdiğim çare yok..! Bak bir daha, unutma bu yeri Bu yer bu sevdanın temeli Bir başkayım ben seni sevdim seveli Gecekondu sevdaların ortasına gökdelen Sevdamı dikeceğim sevdiğim çare yok...! Onur Şevik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|