![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güzelleşiyor
Güzelleşiyor Mutluluk ağacım bahar kokulum Mevsimden mevsime güzelleşiyor Huzur dolu sonsuzluğadır yolum Yaşlandıkca daha güzelleşiyor Ömrünü ömrüme ekledin durdun Bitmeyen sevginle sevdanla yordun Analık hak dedin yavru doğurdun Sırrına erdikce güzelleşiyor Huzur dolu mutluluksun yolumsun Her mevsimde çiçek açan dalımsın DOST ŞEREFin nazlı yari salınsın Yıllar eskidikce güzelleşiyor 13-05-2007 DOST ŞEREF Bu şiir im sevgili eşime anneler günü hediyesidir Şerafettin Muş
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Harcayın
Harcayın Savcılar hakimler yüksek kurulu Harcanması gerekeni harcayın Zannetmeyin böyle çözdük sorunu işin kolayına kaçın harcayın Yargıda yargıya karşı olursa Bu bir çılgınlıktır Taraf bulursa Çok ağır bir darbe hukuk susarsa Ferman yazın konuşanı harcayın Sarıkaya derken sacit karasu Yargı bağımsız mış neresi doğru Böyle korunmaz ki yargı onuru Harcanması gerekiyor harcayın Teraziyi tartar olan eliniz Adil bir taraftır sizin yeriniz Sınırsız dokunma özgürlüğünüz Harcanması gerekirse harcayın Açık bir baskıdır kamuoyuna Ne gerek var böyle kirli oyuna Hukukcular çözüm bulun soruna Çözümsüz kalanı hemen harcayı Bir ceza ki hak edenle etmeyen Yargıdır en adil makam denilen Karanlık tünelde tutmuyor firen Kaza deyin gaza basın harcayın Zan altında karanlıkta kalmayın Siz konuşun susanlardan olmayın Dost şerefi artık fazla yormayın Önünüze kim çıkarsa harcayın 22-04-2006 dost şeref Şerafettin Muş
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret sensin nefret sensin can sensin
Hasret sensin nefret sensin can sensin Acıyı acıyla nasıl yenersin Beden sensin akıl sensin can sensin Düşüncede kıskançlığı neylersin Hasret sensin nefret sensin can sensin Yanlışım başarım başarısızlık Öfkeyle kendine yapma haksızlık Çok kötü hastalık bu duyarsızlık Sabah sensin güneş sensin can sensin Yaşarken aldığım bu kutsal nefes Umutla yaşamak mutlu bir heves Yaşama aşkımız sonsuzluğa ses Yarın sensin bahar sensin can sensin Dibi derin sonsuz kuyular gibi Acıyı çekmeyen kullar der gibi Dost şeref vurulmuş uykular gibi Rüya sensin hayal sensin can sensin 22/04/08
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırlayanlar
Hatırlayanlar Politika devlet devrim sözünü Seçimden seçime hatırlayanlar Anlayış sağduyu halkın yüzünü Seçimden seçime hatırlayanlar Sol gösterip sağa kayan dönekler Demokratik haklar yerde emekler Halktan gizlenirken bunca gerçekler Seçimden seçime hatırlayanlar İşsizlikle pahalılık ortada Eyitimle sağlık kalmış arkada Yoksulluk sanayim hala uykuda Seçimden seçime hatırlayanlar Sorumlu toplumun tüm yurttaşları Korkunç boyutlarda yoksul açları Hat safaya çıktı insan suçları Seçimden seçime hatırlayanlar Neler dendi daha neler denecek Kötü niyet yoksa herkes görecek Cennet ve cehennem kabul görecek Seçimden seçime hatırlayanlar Kime oy verecek kim nasıl bilsin DOST ŞEREF bilenler ileri gelsin Sorulara cevap bulunsun dersin Seçimden seçime hatırlayanlar 20-07-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HEMŞERİM
ŞEHİRE GÖÇMEKLE SORUN BİTMİYOR KENTLEŞMEMİZ KOLAY DEYİL HEMŞERİM KALINTILAR KOLAY KOLAY GİTMİYOR YENİLENMEK KOLAY DEYİL HEMŞERİM KURALSIZ YAŞARIM KAYPAK ZEMİNİM BU SUÇ BENİM DEYİL BUNDAN EMİNİM CENETE ENDEKSLİ KIRSAL BEYNİMİN KENTLEŞMESİ KOLAY DEYİL HEMŞERİM TOPLUMSAL ÜRETİM HAK OLMADIKCA SANAİ TOPLUMU YOL ALMADIKCA KÖYLÜLÜK SINIFI YOK OLMADIKCA KENTLEŞMEMİZ KOLAY DEYİL HEMŞERİM KENT YAŞAMINDAN UZAK RUH HALİM KİMLER SUÇLU KİME OLSUN VE BALİM DAVRANIŞ BİÇİMİM BOZUK BU DİLİM KENTLEŞMEMİZ KOLAY DEYİL HEMŞERİM KÖYLÜ KENTLİ YAŞAMININ AYRIMI CANLI ÖRNEĞİDİR HİZMET KURUMU BU BİR YAŞAM TARZI KÜLTÜR SORUNU KENTLEŞMEMİZ BUNDAN ZORDUR HEMŞERİM ÇOK ŞEY YAZILACAK KONUDUR BUNLAR BİR BİRİNDEN AYRI FARKLI KONULAR DOST ŞEREFİM UMUT DOLU YARINLAR GÜN GELİRDE GERÇEKLEŞİR HEMŞERİM 05-12-2005 Dost Şeref Şerafettin Muş
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Her konuya duyarlı ol Baranım
Her konuya duyarlı ol Baranım Bu dünyada dikili bir ağacım Tutunduğum toprağımsın BARANIM Her mevsimde meyve vermek amacım Hem dalımsın hem yaprağım BARANIM Bilgili ol bilmeyenin yolu ol Bazen yağmur bazen yağan dolu ol Beslendiğim havam ile suyum ol Umudumla baharımsın BARANIM Hayata bakışta olsun farkımız Karanlıklar olsun ortak korkumuz Boşa çevrilmesin zaman çarkımız Tesadüfe şans tanıma BARANIM Sorularla cevap götür çevrene Saygılı ol yaşadığın evrene Sorumsuz davranıp deme bana ne Her konuya duyarlı ol BARANIM Elde kitap defter kalem silgiyle İbadet et bilim ile bilgiyle Yarınlara yolculuk yap sevgiyle Yaşadıkca umudum ol baranım Cahil kalmak elbet gider ağrıma Dost Şeref im seni sardı bağrına Amacını erteleme yağrına Zamanını iyi kullan BARANIM 05/01/2008 Dost Şeref Bu şiiririm bugün 17 yaşına giren oğluma doğum günü hediyesidir Şerafettin Muş
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç
aydınlanmak için baksaydık ışığa bu yolda yorulmak olurmuydu hiç insanlığa umutları taşıyan şafak vakti güneş kararırmıydı hiç bu dünyaya hoş geldin diye bilseydik çağdaşlık bilgiyi kullanmak desek aydınlığın anahtarı aydınlık öncüler bu yol da yorulurmuydu hiç sorgusuz sualsiz o düşünceler paketlenmiş düşünceler gör beni eyitim insana tanı der beni tanısaydık böyle kalırmıydık hiç dost şeref im neler var günlüğünde buluşmalıydık aydın zihinlerde yaşamsa bilimin derinliklerinde göre bilseydik kör kalırmıydık hiç 23-10-2005 şeref muş Şerafettin Muş
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoş Geldin
Hoş geldin Hasretinle hayalini özledim Nazlı yarim sefa geldin hoş geldin Yıllar yılı yollarını gözledim Sevgin ile sevdan ile hoş geldin Küçük şeyler mutluluğun anası Mutluluğa döndü hasret sırası On beş günlük tatil şunun şurası Kardelenim karanfilim hoş geldin Günler aya aylar yıla dönüyor Seven yürek mutlu yüzle gülüyor Dün gidenler bugün geri dönüyor DOST ŞEREF in kır çiçeği hoş geldin 4-1-2007 DOST ŞEREF Şerafettin Muş
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçin
İnsan gibi insan sevdim Yaşam budur benim için Bilmeyerek incittiğim Dostlar kutsal benim için Şefkat güven mutluluğum Sevgiyle duygu doluyum Sevenlerin hak yoluyum Hayat budur benim için Ne söyler ne demek ister Seversen sevgini göster İşte yaşam işte sen der Varlık budur benim için Nefret deyil sevgi görmek Güven geliştirmek demek Olumsuzlukları yenmek Dost şeref tir benim için 21=04=2006 dost seref Şerafettin Muş
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhsani
İhsani Bitmeyen akan pınarım Susarsan buna yanarım Seni yaşarken anarım Neredesin be ihsani Asırlık bir çınarsın sen Zulum görsen yanarsın sen İnandığım ihsaniysen Haykır bire be ihsani Deliliğin tatlı deli Her yaşayan olmaz veli Adalettir sazın teli Mızrabını vur ihsani Zorluklar yazana kadar Gel susma mezara kadar Dost şeref im dosta yanar Yüreğim de kor ihsani 03-12-2005 dost şeref im Şerafettin Muş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|