![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çeşme Ve Düş
hiç adını bilmediğim sımsıcak bir günde, susayarak, durduğum çeşmeden kana kana içtiğim su gibisin ve susuzluğum geçtiğinde bir daha anımsamayacağım. sen beni düşünmediğin şehirlerde sımsıcak uykularda düşler gördün, içinde ben olmayan ben seni bir kez içmişsem kana kana bir daha susamıyorsam sana, kızma......... 18,12,2005 Saat: susuzluk dindi Herkes kendi yoluna ne çeşmeler anımsanacak ne de düşlerin olacağım bir daha ben yeni çeşmeler sen yeni düşler hayal edeceksin.. Ertuğrul Bayam
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çevirme Bakışlarını Hüzünlere
Karşımdasın gün gibi gülen yüzün Kızıl saçların Beyaz bileklerinle karşımdasın Gülüyorsun Biliyorum hoşuna gidiyor Ama ne yapalım ki Güzelsin şiirler yazdıracak kadar Gözlerine bakınca Kayboluyorum hüznün o masmavi sularında Gözlerine bakınca İçimi bir heyecan sarıyor Gözlerine bakınca yok oluyor tüm acılar Lütfen Çekme bakışlarını bakışlarımdan Orda bir yerlerde kalayım İri ve masmavi gözlerinde Kendime yeni bir dünya kurayım Ne olur kırpma Bir an bile görmesem Kayboluyorum boşluklarda Kör kuyular da gibiyim Kilitleri denizlere atılmış Kapılar kapanıyor gözlerinde Ne olur hep bak Ne olur Çevirme bakışlarını hüzünlere 12.11.2005 Ertuğrul Bayam
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çıldırıyorum
gel, gittiğin yollarda bekliyorum elimi başıma koymuş düşünüyor, düşünüyor, çıldırıyorum... gel, sensizlik koyu bir karanlık sadece göremiyorum, duyamıyorum bıraktığın yerdeyim sakın geç kalma ölmek üzereyim.... 31,12,2005 06,02,2006 sensizliğin koynunda hüzünlerle sevişiyorum Ertuğrul Bayam
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çilek Dudakların
beni al adamlığımdan çocukluğuma götür yine yalnız senin olayım. beyaz bir kağıda yeniden yaz ismimizi kalbime çivileyeyim. al beni hüzünlerimden saflığının berraklığına götür götürki düşündüğümde seni yaptıklarımdan utanmayayım 26,01,2006 saat: çocukluğumun çilek kokulu yari hala çilek kokulu tadı varmı dudaklarının? Ertuğrul Bayam
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuk Oyuncağı
Beni bırak sen Ben yaşarım umut ederek aşkını Beni bırak, Yosun kaplı denizlerde, Susuzluğunu tadarım. Düşünme sen beni Katlanırım çalmayan telefonlara Sorulmayan hatırlara Alışkanlıklarımdan uzaklaşmaya çalışırım, Sigarayı bırakırım mesela Erken kalkarım Beni bırak Ben hüzünlerin şairiyim Bizim aşkımız, Hüzünlü bir aşk filminin, On beş dakikalık arasıydı sadece Gülerek bir şeyler yaşadığımız. Beni bırak Ben solarım ağaçlarda yaprak misali Uzun *******de, Boş sayfaları karalarım Anımsarım her dakika Ayrılığın o zor halini Sen beni bırak Sırça aşk köşkümde Tüm duvarlarını yıkarım. Yeni pencereler açarım karanlıklara Düşünmeden edemediğim, Gülüşlerini unutmaya çalışırım. Her sabah kalktığımda, Yalnızlıktan üşüdüğüme aldırış etmeden Yeni bir başlangıç sayarım, Sensizliği. Oturur sahillerde, Bomboş bakarım denize Martılara simit atarım. Deliler gibi özlemini çektiğim, Ellerini bırakırım. Tanımadığım insanlara, Sabrımı denerim sensiz yüreğimin Kapımı kapatırım senli hatıralara Resimlerini yakarım Rengini değişirim tüm gökyüzünün, Denizden yeşilini alırım Simsiyaha boyarım sahillerini. Ağlarım, sızlarım, kanarım Sen beni bırak Mesken bilirim sensizliği Köşesini unuturum sokağının Bakmam kaldırıp başımı, Güllerle süslü balkonuna Evini anımsamam, Küçük yağmur bulutundan, Keserim ümidimi Yok, sayarım hayatımın öyküsü Yeni bir masal yaratırım kendime Sen sadece hayallerimden çık, Gözlerimi kapadığımda, Sonrası çocuk oyuncağı. 13.12.2005- Sana Ertuğrul Bayam
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukça Bir Sevgiydi Benim ki
Hep sırtını bana Yüzünü dünyaya döndün Ben soğuk yatağımda Dizlerimi karnıma çekip Uykusuz *******de Bana bir kez olsun Tebessüm etmeni düşledim. Yüreğimin ayaz yemiş sabahları Kapımın her açılışı Yeni bir başlangıcıydı yalnızlığıma. Yüzümde hep acı bir ifade Gözlerimde, Annemden kalma bir hüzün Ve ellerimde bir boşluktu sensizlik. Tarifi imkânsız Çocukça bir sevgiydi benim ki Gözlerinde ki ışıltı olmadan Ellerimde varlığını hissetmeden Yüzüm gülmeyecek biliyorum. Yaşamak Beni sensizliğe götüren yollarda Arabanın arka camından bana el sallayan O sevimli kız Ve seni her hangi bir yerde Yeniden görebilme ihtimalimdi Bir gün öleceğim Ardımdan atılan çığlıklarda Sesini duyamazsam Ve siyahlar içinde Pişmanlığınla oturup bir köşede Ellerini açıp Mevlaya Dualar ettiğini göremezsem Yavan bir ölüm olacak bilesin. 08,11,2006 Ölüm hiç acı vermeyecek inan bana Ben sensizliğimle Zaten her gün ölmekteyim……………… Ertuğrul Bayam
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukluğum
Bisiklete binen çocuk Bana küçüklüğümü hatırlattı İncir ağaçlı bahçemizdeki Gıcırdayan mavi kapıyı Üstündeki beyaz gülleri Ve yanmasını baba yadiğarı evimizin..… Ertuğrul Bayam
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukluğumun Kadını
Çizgi roman kahramanın Çocukluk aşkın, Evleneceğin adamdım Evcilik oyunlarımızda Ne zaman ki büyüdün Masumluğunu kaybedip Sadakatsiz bir kadın gibi Beni aldattın Kadınlar şeytandır derler Çocukluğumun kadını Beyaz bilekli sevdiğim Bak sende büyüdün artık Bir başkasının kadını oldun Sana kızamıyorum Çocuktun çabuk unuttun Nisan 2005 Şimdi Çocukların oyunlarına Her baktığımda İhanetini görüyorum Ertuğrul Bayam
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocukluk Aşkları
Ne çok çocukluk aşklarım vardı Cemile,Filiz,Yasemin Bahar,Nursel, Allah’tan büyüdüm de Yalnızlıktan kurtuldum.... Ertuğrul Bayam Ertuğrul Bayam
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuktuk
Çocuktuk Acıymış,hüzünmüş bilmezdik Oyunlarımız vardı hepimizin Mutlulularımız, Bebeklerimiz,arabalarımız Annelerimiz titrerdi üzerimize Babalarımız kızardı Yalandan uzak saf aşklarımız Kızaran bir yüzümüz vardı,utandığımızda Kurdelelerimiz,okul çantalarımız Sevimli sıra arkadaşlarımız vardı Çocuktuk ne de güzel Büyüdük, Ne yüzümüz o saflıkla kızarıyor artık Ne annelerimiz hayatta Babalarımızda kızmıyor Oyunlarımızda yok Bebeklerimiz elsiz ayaksız Arabalarımız dağılmış Mutluluklarımızın yerini Keskin acılar almış Büyüdük, Büyümez olaydık 30,11,2005 Ertuğrul Bayam
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|