![]() |
![]() |
#211 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Sel Basar Gözlerimi
senden önce yüreğim öylesine durgundu ki senin gelişinle yeniden buldum kendimi şu anda ben bende değilim bir bakar mısın sevdiğim? ben şimdi nerdeyim? haydi çekinme doğruyu söyle yoksa yoksa ben sende miyim? evet evet evet deyip de beni sevindirecek misin? bu sabah bütün çiçekler seni açmışlar bahçelerde seni kokuyorlar her yerde gök kuşağı bile senden alıyor rengini bu şair de seninle buldu yüreğinin dengini yokluğunda mahzunlaşır bakışlarım üşürüm ayazda kalmış gibi her köşeden duyulur inan ki sensizliğime ağıt yakışlarım bir yağmur bir sel basar gözlerimi meğer ne de heyecanlıymış gece seninle uyumak bil ki bu sabah yine beni deli etti çıldırttı inan senli rüyalarımdan sensiz uyanmak 21.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#212 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Sevda Şiirisin Sen
bir gece bile seni göremesem düşlerimde bir acı hissederim yüreğimde hasretin büyür günden güne kök salar durur içimde sensizliğim aklıma düşünce nemlenme başlar gözlerimde özlemin beni yakıp kavursa da ölene dek razı olurum buna yeter ki çevirme başını bir başka yana inan ki dayanamam çıldırırım isyan ederim benden başkası girerse bir tek rüyana yüreğime kazıdım senin ismini ne olursun bana bırakma artık hasretini gelip de nefesinle sıcacık et ısıt beni yoksa hep yaslı bırakacaksın kalbimi gözlerin bir güneş her bakışın birer ateş yangınlar içindeyim geldin geleli bil ki sensin kainattaki en muhteşem eş seninle bahara erdim yüreğime girdin gireli yüreğimdeki aşk pınarım bir tek senin için daya başını iç kana kana ölünceye değin inan ki sevgimde her türlü vitamin var seni sağlıklı besleyecektir mahşere kadar bence hiç bitmeyecek bir sevda şiirisin sen gözlerin ışıldasın kalbin benim için atsın ebediyen 17.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#213 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Şiir Gibiydin Dün Gece
bir şiir gibiydin dün gece adın dudağımda hece hece ben seni heyecanla beklerken çıkıverdin geldin yanıma sessizce yemyeşil bir baharı açıverdin kalbimde hemencecik giriverdin yüreğime artık canlandı bahçemdeki çiçeklerim rengarenk açıverdi gonca güllerim şimdi bir başka kokuyor karanfillerim haydi sen de hemen aç pencereni ya da zaman kaybetmeden çık balkonuna bil ki ben de bir güneş gibi doğdum dünyana al güneşimi ve içine çek beni doya doya sakın bir daha kokumu verme dışarıya sende kalmak istiyorum ömrüm boyunca 21.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#214 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Gülüş
her gecenin sonunda sabah olmuyor ki sen yoksan yanımda benim dünyama güneş hiç doğmuyor ki her yer karanlık şu anda meğer şairler de düşermiş zindana yüreklerinde aydınlık bir dünya olsa da dizelerinde hep baharı yaşasalar da şiirlerinde sevgiyi anlatsalar da kendileri de sevgisiz kalırmış bu dünyada hayat da bir şiir değil mi sanki? bir yanda gerçek bir tarafta hayal ve düş benim istediğim ise bir tek gülüş ne olur onu da çok görme bana uzattım ellerimi sana haydi tutsana 28.01.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#215 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Hüznümdür Sensizliğim
bir güneş gibi pırıl pırıl doğdun dünyama artık bir daha hiç batma bende kal ömrüm boyunca bir saat bile olsa da beni mahkum edip de o çekilmez yokluğuna sakın beni hasretine yenik düşürme buralarda bil ki bu dünyada yalnızca sensin benim sevdiğim inan ki bu alemde bir tek hüznümdür sensizliğim ne olursun bir gece yarısı olsa da yanıma çıkıp gel de bitsin artık bu dayanılmaz hasretim bedenine adeta kaynasın bedenim ebediyen çiviyle çakılsın sana iskeletim 22.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#216 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Sana Tapardım
sen okyanus olsaydın canım ben de senin azgın dalgaların eğer sen sahildeki kayalar olsaydın da ben de her vuruşumda aşkımı sevgimi kazırdım sana her gelen geçen hayran kalır imrenirdi inan bizim bu efsanevi aşkımıza eğer ben çiçek olsaydım bil ki her mevsim kırlarda bahçelerde yalnızca seni açardım vallahi yılın dört mevsimi bir tek seni kokardım şiirim inan ki eğer Allah'tan korkmasaydım tanrı diye bu dünyada hem de ömrüm boyunca bir tek sana tapardım 30.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#217 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Sen Açarsın Gözlerimde
her baktığım yerde bir tek sen açarsın gözlerimde yalnızca sen varsın kırlarda bahçelerde yosunlar bile senli kokar ırmaklarda göllerde denizlerde sevdiğim ne bileyim işte hiçbir şey sensiz değil bu alemde bil ki bahar seninle geldi yüreğime yılın dört mevsimi yaz olsa da ölünceye değin hiç solmamak üzere Serçe'm ne de sevimlisin sen böyle sana çakılı yaşıyorum hayalimde beni hiç sensiz bırakmıyorsun inan ne gündüz ne de gece düşlerimde bile iyi ki seninle sevdik birbirimizi doruklarda yaşıyoruz aşkımızı sevgimizi şimdi birlikte mutluyuz değil mi? yoksa bu güzel dünya olurdu ikimize de çekilmesi ölümden daha da zor bir çile meğer ne de muhteşemmiş seninle yaşamak sevdayı zirvede heyecanı doruklarda paylaşmak sana'serçe'm seni seviyorum'diyerek haykırmak 30.05.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#218 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Sen Olacaksın Kollarımda
her sabah gün doğumlarında binbir ümit yeşerir yüreğimde sevinç sarar bedenimin her yerini belki mesajın gelmiştir diye sesini duymak heyecandırır beni böylece gülümseyerek başlarım güne eğer senden haber gelmemişse sevgili şiirim hele bir de sevdiğini fısıldamamışsan kulağıma o günün geçmek bilmeyen akşamında öyle bir hüzün çöker ki yüreğime hasretin yangın çıkarır gönlümde yüreğime düşürdüğün çıralı ateşleri sen de uzaktan görüyorsun değil mi? kalbinden pınar gibi şırıl şırıl akan sevgini şiirim yalnızca bana veriyorsun değil mi? bil ki yüzmek istiyorum ömrüm boyunca senin o muhteşem sevgi okyanusunda inan ki sevgili kadınım ben yaşadıkça bir tek sen olacaksın güçlü kollarımda 18.01.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#219 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Seni Kokuyor Yüreğim
kelebek gibi bir uçabilsem gönlünde bahar olup da yeşerebilsem yüreğinde her sabah açardım farklı renklerde inan ki her gün sana değişik kokardım hem de ömrünce düşüncelerimin,düşlerimin kuytu köşesindesin sen lodos bile sürükleyemez seni kalbimden taşacaksın ebediyen sen de sevgi yağmurlarında sırılsıklam ıslat beni sen yüreğimin tek sazısın bir tek seni çalar elim yalnızca seni söyler dilim sen gönlümün baharısın artık senli açıyor çiçeklerim bir tek seni kokuyor yüreğim 28.09.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#220 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Tek Seni Sevdim
sen öylesine güzel bir yüreksin ki sana yazmadan alamıyorum kendimi bazen yalnız bırakıyorsun ya beni sessizliğinle korkuttuğunu biliyor musun? şimdiki gibi seni delicesine seven şairini rengarenk açan bir kır çiçeğisin sen ah! yılın dört mevsimi kalbimde açıversen doyamam sana koklasam da seni ömrümce inan ki soldurmam seni ne gündüz ne de gece adını tekrar edip duruyorum düşlerimde bile hece hece bil ki bir tek seni sevdim ben hem ömrümce hem de gönlümce 15.02.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|