![]() |
|
|
#211 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Pişman Değilim
Seni sevdiğim için inan pişman değilim Ben seni ölesiye seviyorum sevgilim Bırakıp gittin diye sana düşman değilim Ben seni ölesiye seviyorum sevgilim Her zaman yüreğimden anıyorum 0ismini Duyuyorum maziden yankılanan sesini Yaşlı gözlerle bakıp öpüyorum resmini Ben seni ölesiye seviyorum sevgilim Ayrılmasaydın sana gül gibi bakacaktım Ben aşkınla çağlayıp gönlüne akacaktım Yak deseydin uğruna dünyayı yakacaktım Ben seni ölesiye seviyorum sevgilim Kavuşmak hayâl oldu seninle mutlu sona Ne yazık ki gülmedi bahtım bu aşktan yana Tutmasından korkarım ah edemem ben sana Ben seni ölesiye seviyorum sevgilim
|
|
|
|
#212 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Pişman Olursun
Hadi bana çıkmaz, sana çıkar mı Aşk denilen girdiğimiz bu sokak, Söyler misin kalp sevmekten bıkar mı Bıkarsa sen beni ateşlerde yak Hatanı kendine anlatamazsın Yıllarca gönlünü avutamazsın İstesen de beni unutamazsın Uyanıkken rüya görmeyi bırak Benim gibisini nerde bulursun Benden uzaklarda aşksız solursun Bir gün gittiğine pişman olursun Sen benimle mutlu olursun ancak Aşkımın gönlünde derindir izi Hayalin düzenler mazide gezi Yan yana getirir hep ikimizi Anlarsın o zaman dünya kaç bucak
|
|
|
|
#213 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Rüyam Gerçek Oldu
Senden önce boşuna yaşamışım dünyada Seni tanımak kadar güzel bir şey olamaz Ben kendimi yanında, sanıyorum rüyada Seni tanımak kadar güzel bir şey olamaz Her gece düşlerimde gördüğüm güzel sensin Yollarına halılar serdiğim güzel sensin Eline kırmızı gül verdiğim güzel sensin Seni tanımak kadar güzel bir şey olamaz Cenneti görüyorum o zümrüt gözlerinde Mutluluk duyuyorum bal gibi sözlerinde Ölüm olsa ada durmam, yürürüm izlerinde Seni tanımak kadar güzel bir şey olamaz Görmeyince yüzünü gündüz olmuyor bana Hava, su gibi her an öyle muhtacım sana Nasıl uzak kalırım, sen yakınken bu cana Seni tanımak kadar güzel bir şey olamaz Ben seni çok zor buldum, ölürüm de kaybetmem Dünyayı verseler de seni bırakıp gitmem Hiç bir şekilde sana, asla ihanet etmem Seni tanımak kadar güzel bir şey olamaz
|
|
|
|
#214 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Saklı Bahçe Gülüsün
Dünya güzeli gelse, eline su dökemez Sen öyle bir ahusun, saklı bahçe gülüsün Gönlümde sen yer ettin, hiçbir kuvvet sökemez Sen öyle bir ahusun, saklı bahçe gülüsün Sensiz beyhûde geçen yıllarıma yanarım Gece gündüz durmadan, seni candan anarım Kuş olsam; pencerene sabah, akşam konarım Sen öyle bir ahusun, saklı bahçe gülüsün Yanındayken şu dünyam, her şey gülüyor bana Seninle hayat, cennet gibi geliyor bana Rüya mı görüyorum, neler oluyor bana! Sen öyle bir ahusun, saklı bahçe gülüsün Güzelliğini, benden başkaları görmesin Solma, sen hep böyle kal; kimse seni dermesin Mevlam seni korusun, sana elem vermesin Sen öyle bir ahusun, saklı bahçe gülüsün
|
|
|
|
#215 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Bağımlıyım
Aklımdan çıktığın yok ki Aklıma geldiğin zaman diyeyim Seni düşündüğümde de demiyorum Nasıl derim; zaten düşüncem sen olmuşsun Bu aşk değilse ne Başka bir şeyse adı Ben onu bilmiyorum Ben seni seviyorum Seninle uyuyorum Seninle uyanıyorum Seni bir gün görmesem Ateşlerde yanıyorum Ben sana bağımlıyım Ben sensiz yaşayamam Ben bu şehri de çok seviyorum Denizinde seni görüyorum Dalgalarında saçlarını örüyorum Köprüleri gönlünden gönlüne uzanıyor Sokak lambaları bizim için yanıyor Her çiçek sen açıyor, her gül sen kokuyor Ha martıların kanat çırpışı Ha kalbimin senin için atışı Bu rüya şehirde her tarihi eser Aşkımızın sarsılmaz simgesi Burada yağmur, kar sen yağıyor Burada rüzgâr sen esiyor Güneş aşkımıza ışık tutuyor Burada her mevsim Sana ait bir resim…
|
|
|
|
#216 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Dargın Değilim
Dilediğin vakit çıkıp gel bana Açık kapılarım sana her zaman Önceden güldüğün gibi gül bana Açık kapılarım sana her zaman Ölsem bile seni yine unutmam Aşkın kor olsa da gönlümden atmam İnan ki yolundan başka yol tutmam Açık kapılarım sana her zaman En büyük yitiktir aşksa kaybolan Yaş değil gözüme sensin hep dolan Senden vazgeçtiğim koskoca yalan Açık kapılarım sana her zaman Gölgeler inmesin böyle sevgiye Dünya bile döner aşk diye diye Bütün olmak varken bölünmek niye Açık kapılarım sana her zaman
|
|
|
|
#217 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Git Diyemem
Gözlerin kapalı Yol almaya çalışıyorsun Hayâlle yaşıyorsun Üstüne vardıkça Naza çekiyor, Şımardıkça şımarıyorsun. Haddini aşıyorsun. Ben de sana boşuna Dil döküp duruyorum Sen boğazıma basarken El etek öpüyorum. Sana yalvarıyorum. Bir taraftan da Sabrım tükeniyor. Hadi güle güle Diyesim geliyor. Ama diyemiyorum. Ben seni hâlâ Çok seviyorum. Aslında sen de benden Güle güle dememi bekliyorsun. Böyle bir şey demiş olsam Aradığın bahaneyi bulmuş olacaksın Haksızken kendini haklı sanacaksın. Sana bu fırsatı vermem. Böyle bir şeyi asla demem Senin tabiatın olsa da Parlayıp sönmek. Bizde olmaz sözünden dönmek. Terk edilen olurum, Terk eden olmam. Gitmek istiyorsan da Seni zorla tutamam. Gidersen şunu bil ki; Ateşler içinde Geçse de günlerim, Aşkımla birlikte Tüm anılarımızı Kalbime gömerim…
|
|
|
|
#218 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Gül Gibi Bakacağım
Dayanılmaz bir hâle geldi hasretin Her geçen gün aşkınla eriyorum Bilmiyorsun sevgilim, ben seni Tahmininden çok, Daha çok seviyorum Seni görür görmez Bağrıma basacağım İnan ki ben sana Gül gibi bakacağım Deniz olsan da Sende boğulacağım Ateş olsan Seninle yanacağım Ecelim olsan Seve seve can vereceğim, Yolunda öleceğim Ne olursan ol Senden geçmeyeceğim Seni görür görmez Bağrıma basacağım İnan ki ben sana Gül gibi bakacağım
|
|
|
|
#219 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Güle Güle
Şaşırıp kalacaksın beni gördüğün zaman Sana bakmayacağım, önce baktığım gibi Sen vefa göstermedin canım verdiğim zaman Sana bakmayacağım, önce baktığım gibi Bitmek bilmez nazınla aşkından usandırdın Yıllarca oyaladın, boş sözlerle kandırdın Gitmekle, beni gerçek aşka, sen uyandırdın Sana bakmayacağım, önce baktığım gibi Yalnız olmayacağım, kolumda yâr olacak Pişmanlık duyacaksın, bensiz rengin solacak İnanmak zor gelecek, gözün yaşla dolacak Sana bakmayacağım, önce baktığım gibi Anlamadın, ömrümü yoluna atıp serdim Sana ben, sevdiğimi hep yüreğimden derdim Güle güle vefasız, ben, mutluluğa erdim Sana bakmayacağım, önce baktığım gibi
|
|
|
|
#220 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Hayranım
Bir de benden sorarsın, kime hayransın diye Senden başka birini görmez benim gözlerim Sana kaç defa dedim, bana bayramsın diye Senden başka birini görmez benim gözlerim Gül yüzünü görmeye her zaman can atarım Sana ait ne varsa baş üstünde tutarım Sen olmasan dünyayı bir kuruşa satarım Senden başka birini görmez benim gözlerim Düşün bir kere beni, ben sensiz ne yaparım Feleğimi şaşırır, yanlış yola saparım Güneşsiz hayat olmaz, ben hayattan koparım Senden başka birini görmez benim gözlerim Güzeller güzelisin, gönlümde hep baharsın Sen benim sonsuza dek seveceğim tek yârsın Şu kalbimle birlikte durmaksızın çarparsın Senden başka birini görmez benim gözlerim
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|