![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12088
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yarınlardan Mutlu Bir Haber Getirin
Yarınlardan bana, Mutlu bir haber getirin. Neşeli, Ümitli, Sevdadan yana olsun. Gözlerim bir avuç toprağa değil, Mutluluğa doysun. Gülen çocuklar, Mutlu insanlar, Sevenler,sevilenler. Bu şehre; Benim şehrime dolsun. Dost,düşman. Sen,o,biz,siz,onlar. Hepimiz kardeşlik kursun. Ölüm; Kul ile kul arasında olmasın. Kimseye sıkılmasın,değmesin kurşun. Yarınlardan bana, Mutlu bir haber getirin. 17.07.1993 Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşadım Gördüm Biliyorum
Hayat acımasız vurur tokatı. Dertler acımasız alır takatı. İnsanlar acımasız akıtır kanı. Yaşadım. Gördüm. Biliyorum. Sevgili bilmez ne hatır,ne gönül. Düşmanın üzülmez toprağa gömül. Gizli bir aşkta ne duyul,nede görül. Yaşadım. Gördüm. Biliyorum. Paran varsa sevilir yoksa ezilirsin. Çok naz edersen bezilirsin. Uyma sakın; unutma hep şeytanla berabersin. Yaşadım. Gördüm. Biliyorum. *******i başlar yaralarının sancısı. İçinde bitmez aşkının hatırası. Ayrılana dokunur gecenin bir yarısı. Yaşadım. Gördüm. Biliyorum Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşanacak Bu Ayrılık
Ayrılığın acısını kesmez hiç bir ilaç. Nasihatı fayda etmez hiç bir dostun. Yaşanacak bu ayrılık illa yaşanacak. Kendini harap etmek vermez hiç bir fayda. Aç, susuz kalmak getirmez sevdiği. Uykusuz olmak yaşatmaz maziyi. Yaşanacak bu ayrılık illa yaşanacak. Mutsuz olmak vermez hiç bir teselli. İster her gün sarhoş ol, ister her gece ağla. İster hayata küs, istersen dostlarınla küs. Yaşanacak bu ayrılık illa yaşanacak. İster öfkelen herkese, ister kavga yap insanlarla. İster arabaların altına at kendini. İster boğul denizlerde, istersen ateşlerde yak kendini, Yaşanacak bu ayrılık illa yaşanacak. İstersen çek artık bu günden sonra ipini. 22.11.2008 Saat: 23:00 Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yemin Ettim
Biterken bu aşk. Giderken sen. A ğ l a m a y a c a ğ ı m. İçerken düşünüp. Düşünürken kahrolan ben. O l m a y a c a ğ ı m. Severken bir başkası. Başlarken yeni sevdan. K a h r o l m a y a c a ğ ı m. Bekletirken özleminle. Öldürürken hasretinle. T a b u t a k o n m y a c a ğ ı m. Y e m i n e t t i m. GAZİANTEP Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeter Ki
Kaşın çatık. Suratın asık. Ne yapsın, Nasıl güldürsün seni. Bu garip aşık. Dilin suskun. Kalbin durgun. Ne yapsın, Nasıl çare bulsun sana. Bu garip aşık. İstiyorsan canımı al. Yeter ki kaşın çatılmasın. Yeter ki suratın asılmasın. Yeter ki dillerin bir şey anlatsın. Yeter ki kalbin sevdalansın. Başka şey istemiyorum. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıkılsın Meyhaneler
Kiminin yuvası yıkıldı. Çocukları yetim büyüdü. Kiminin anası,karısı ağladı. Genç yaşta ölüm gördü. Kiminin parası kalmadı. Kendine sövdürdü. Ve dövdürdü. Kimin elinden tutulmadı. Sokaklarda düştü. Kiminin göklere çıktı feryadı. Allahına küstü. Kiminin adı,kiminin kalmadı tadı. İçmeyecekti şeytan dürttü. Yıkılsın meyhaneler. Satılmasın içkiler. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine de Seviyorum
Ağlattı beni çoook üzdü. Mutlu olacaktım çoook gördü. Halime baktı baktı güldü. Yine de seviyorum o vefasızı. Yıllar sonra beni terk etti. Dönmemek üzere yemin etti. Beni bir mum gibi eritti. Yine de seviyorum o zalimi. Kötü bir laf söyletmem hakkında. Şeytana uydu,zalim değildi aslında. Haklıydı belki de kendi aklınca. Yine de seviyorum o nankörü. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Seni Düşünüyorum
Yorgunum. Dertliyim. Üstelik her gece uykusuzum. ben yine seni düşünüyorum. Sarhoşum. Avareyim. Üstelik çıldırdım. Ben yine seni düşünüyorum. Gittin. Gelmiyorsun. Üstelik birine yar oldun. Ben yine seni düşünüyorum. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zamanında Yarimle
Kimi gün ıssız sokaklarda. Kimi gün gece karanlıklarda. Kimi gün kapı aralıklarında. Buluşurduk,konuşurduk,öpüşürdük. Aaah aaah aah. O şarkı söylerdi telefondan. Ben şiir okurdum kitaptan. Anlatırdık Temel fıkralarından. Düşünürdük,alınırdık,gülüşürdük. Aaah aaah aah. Kimse elimizi tutmalı değildi. Kimse yüzümüze bakmalı değildi. Kimse seviyorum demeli değildi. Kıskanırdık,ayrılırdık,dövüşürdük. Aaah aaah aah. Tek başımıza kırlarda gezemezdik. Bir tek çayı karşılıksız içemezdik. Bir lokma ekmeği bile yiyemezdik. Küserdik,barışırdık,bölüşürdük. Aaah aaah aah. Bir gün görüşmesek uyuyamazdık. İyi ******* demeden uyuyamazdık. Biz nelere,kimlere katlanmadık. Zamanında yarimle. Aaah aaah aah. Nihat İlikcioğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|