![]() |
![]() |
#211 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sizi Şaşırtmadan Susacağım
Sizi şaşırtan bir söz açsam Ayna yansımasında güler gözleriniz Bulutları bir kır yamacından koparsam Şehirlere taşıyamam inanın Güneşin ateş hırkasını giyince Başıboş zamanların çemberleri çizilir Sevil derken ceza mıdır dua Hasretlerin kırılgan kuyularında Acının öyküsünü parça parça Ayır, anlat kalemine sürekli Ne bahar, ne kuş,ne su Güneş kadar yıkamıyor bedenimi Sizi şaşırtmadan susacağım Gülen gözlerinizi dondurmak için Bulutlar gibi çekip gitsem diyorum Bu evler, bu sokaklar niçin? Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sokak Feneri
İnsan inanır Taşın ağlayacağına Oturur derdini döker Taş ağlar Gece dökerim yalnızlığa derdimi Sinim sinim ******* Dört duvar ağlar,kilim ağlar Minder ağlar,yastık ağlar,yorgan ağlar Göğe bakarım,alacakaranlık Yerler ıpıslak Gökte sönük bir yıldız Gözyaşlarımdan aydınlık Bir sokak feneri Eski bir sokak feneri Bütün karanlıklara inat Penceremde emir eri... Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Soluyan Bedenin Şiiridir
Karanlık ormanda iki göz Hayvan olduğunu hatırlatır Dumansız bir ateştir hararet Şeytan alevleri ıtırlatır Sinmiş bir puma refleksinde yürek Aşk yarasa çığlığında uçar Soluyan bedenin şiiridir Ölüm sonsuzluğunda bir kar Geceden ibaret zaten hayat Işık arzudan ibaret İçindeki boğamadığın hayvanın sesi Yasak düşleri ziyaret Yedi başlı ejderha solur Aşkı bir sunak taşında Kutsal bir ayin gibi bulur Teslimiyeti ta başında Yanar karanlık kapkara Hayal çizgilerden anlarım Göz göre göre susar sözcük Irmak karası akar kanlarım Lezzet karanlığın ateşinde pişer Vahşidir biraz da insan yanımız Karanlığa her zaman bir kor düşer Kav tutuşması yanar ormanımız Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonbahar
Sonbahar Ayrık otlarıda kurur Eğer gelebilmişse Bu zamana Yapraklar Sarı,kızıl İnsan sızılı Sevda Yapraksız bir ağaç Kaç gündür Yakamı topluyor rüzgar Belki gelecek Dolu,kar Ayrık otlarıda üşüyor Dallar ve yapraklar düşüyor Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sonsuzlık Bitmemeli Aşk Bitmemeli
Deniz gökyüzünü buluyordu bir mavide Hem birlikte hemde ayrıydı sanki Yağmur bulutlarından bir şemsiyeyi Yüreğinde emzirmek için tutuyordu Her an ona bakınca duruyordu Sonsuzluğun merdiveninde bir basamak Dalgalar iç gözleriyle sorguluyordu Sıcak atmosferlerin kanaması bir yasak Ne kadar uzak yakınında durmak bile Ne kadar düz bir çizgi oluşum Duyguların sarhoşları koşar sahile Seni yorgan gibi örtmek kahroluşum Deniz gökyüzünü bırakır bir çizgide Kopmayan ayrılıkları giyinir usulca Gece yıldızların buluştuğu bir sergide Bir hasta titreyerek kan kusar alca Ressam kırma paletini, şair bitirme sözünü Sonsuzluk bitmemeli, aşk bitmemeli Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söz bitirilmeli Nerede
Neresinden başlayacağım sözün İstediğim nedir sözcüklerden Gözcülük etsin derken duyguya Nasıl yol veriyorum kaygıya Hep bitmemiş arzuları içiyorum İçiyorum arzuları bitmemiş hep Söz bitirilmeli nerede Tümcedeki saklı sır Duygu kendini ortaya koymalı Saygıya karışan yol yordam nasıl Susuzluğun bir çekim gücü var ki Var ki gücü bir susuzluğun Yağmur gibi neresi olursa yağıyorum Gönül buğulanıyor sileceklerde Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Su Gülsün
Irmaklar susmasın,bırakın aksın Şelale şelale hep baş döndürsün Sevmek isteyenler kalbine baksın Su gülsün,binbir yaprak güldürsün Yaş yedidir veya tut yetmiş yedi Sevda sarmaşıgı sardıkça sarar İçimde oturur çocuk ve kedi Minik duyguları yer yer tırmalar Gökyüzü güzel değil mi söyle O beyaz bulutlar çağırmıyor mu? Sonsuzu sonluyu bırakmam öyle Gönül gözün gün gün seğirmiyor mu? Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Su Sudur Bende Aksi
Su sudur bende aksi Havanın bulutları bende İçime sığmış galaksi Hay yanın yakutları bende Zamanından kopardım zamanı Senden çıkarılmış bir sendir çiçek senden ayrılmış senlerle Şarap tadında bir içeçek Gökle yer arası bir yağmur Aşk ıslağı düşer sonsuza Kristaller aşk kadar mağrur Al kor arzular çizer buza Yorgun yüzünü örtüyorum Umutlarımı giydirerek üzerine Bölüyorum seni senden Alıp götürmek için derine Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sustum
Hayalimde sevdim,yaşadım,sustum Düşlerim evlendi, boşadım,sustum Mevsimler boyu koştum peşi sıra Yaşanmamışları yaşadım,sustum Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Susu
Bir tozlu defter gibiydin Kapatılmış ciltlenmiş sarı yaldızlar içinde Gece yıldızlar içinde Açmaktan korktuğum sayfalarda Bir lahit gibi duruyordun İçimde ve içinde Bir ses yardı susuyu Bir kurşun uyardı pusuyu Son nefes verilmemiş demek ki Ertuğrul Şakar |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|