![]() |
![]() |
#2201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4242
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Leman Eze
Leman Eze Ve Komsulari Bİr GÜn Evde Oturken Laf Kocalardan Acilmis Ordan Bİrİ DemİŞkİ Hele Kiz Sole Bakam Kocan Senİ Nasil Uyandirİr -oda Cwp Verİr Bacİm Kocam Benim Kayfaltimi Yatagima Getİrİr Benİ ÖpÜcÜklerle Uyandirİr Pekİ Ya Senİ Nasil Uyandirİr -kiz Kizim Benimkide Beni GÜllerle Uyandirİr Sira Leman Eze Ye Gelİr - Leman Eze Peki Ya Sen Nasil Uyanirsen Lemaz Eze Cewap Verİr - Kiz Kizİm Benİm Sİzİn Gİbİ ******luhlarim Yok ÇİŞİm Gelİr Kakİrem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Murat
Erzurumlunun Bİrİsİ Kahvede SÜreklİ MÜslÜmanliktan Bahseder Ve En İyİ MÜslÜman Benİm Der.o Siralarda Mahalledekİ Bİ Almanda Kurban Kesmek İster Ama Kurbani KesemeyeceĞİnİ Anlar Ve ÜstÜ BaŞi Kan İÇerİsİnde Elİnde De BiÇak Kahveye Gİrer -burda MÜslÜman Varmi? Dİye Sorar Tabİİ Herkes Bİzİm Erzurumluyu İŞaret Eder Ve Bİzİm Erzurumlu : -ne MÜslÜmanikİm MÜslÜman Bana MÜslÜman Dİyenİn Anasini Avradini Mİkerem Der... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AYI
Erzurumun bir köyüne Alman kafilesi turistik ziyarete gelir,kafilenin seksi ayanlardan biri köyün gençlerinden birine göz koyar -Yarım Türkçeyle -al sana 500 Euro beni becer der. -Bizim ki dururmu öyle bir becerirki turist kadın beş beş olur. -tadı damağında kalan turist gence gel seni almanyaya götüreyim her şeyin benden yeterki benimle gel der. -Bizim Erzurumlu -ben celememde sene birini gösterim oni götür der. -Turist kadın oda senin gibimi der. -Bizimki -ne demek der,arkadaşım geçen sene bir ayıyı sikti Ayı ona bir senedir bal taşir,der |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eleyse niye durdun!
Erzurum'lu bir hanım telaşla koşarak belediye otobüsünü durdurmaya uğraşıyor. Halk ıslıklıyor. Şoför acı bir frenle duruyor. Kadın: -Gardaş bu otubus İlice'ye gidir mi? Şoförün canı burnunda, araba dolu, zor durmuş, kızgınlıkla -Heyir baci, getmez! Kadın: -Vış! eleyse niye durdun! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sendemi Erzurumlusan
Erzurumlunun birirsi İstanbula galata köprüsünde gezerken karşıdan bir afetin geldiğini görür hemen laf atar gız amn goyim o ne güzellik der kızda hemen vışşş pohum sendemi Erzurumlusan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aytekin akkaya
aytekin akkaya erzurumun meşhur artistlerinden dir annesine para yollamış gel erzurumda bir kaç gün kal diye annesi hiç uçağa binmemiş hostes herkese sormuş ne içersiniz diye.herkes viski.cola derken aytekin akkayanın annesi demişki kızım bene bir açığ çay getir. herkesin isteği yerine gelmişl ama açığ çay gelmemiş uçak istanbula gelene kadar hostese demiş kızım bene bir açığ çay en sonunda hostesi yanına çağırmış demişki kızım sen aytekini tanırmisan hostes yoo demiş tanımıyorum niye sordun nine .heç kızım bütün *rospular aytekini tanırda sen nasılki tanımırsan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yakit
hükümet erzurum'a bir yazı gondermiş: - kışın soğuk geçeceği anlaşılmaktadır. kullandığınız yakıtın cinsini, kod numarasını ve stok durumunu acele bildiriniz. erzurumlu bir koy muhtarı da hemen ankara'ya cevap yazmış: - yakıtımız pohtir... numarası yohtir... stokumuz çohtir... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tavuk
erzurumlu bir vatandaş tren garının yakınlarında rayların kenarında elinde bir tavuk ve tavuğa cinsel ilişkide bulunuyormuş tam bu sırada erzurumlu ber yaşlı amca adamı gürünce ula gardaş hani at ve eşeği yapanları gördümde böylesini hiç görmemiştim cok ayıp der ve adam hemen söze girer amca sus der bu kars treninden düştü der. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ÇOCUK
Erzurumlu yanında çocuğu olan çok çok güzel ve seksi giyimli kadınla tanışmak için çocuğa sarılıp öpmeye başlar. Kadın bir anlam veremez niye öpüyorsun der. adam bu çocuk ordan çıkmamışmı ha oranızı öpmüşüm ha çocuğunuzu der. kadın cevabı yapıştırır. Bu çocuk 2 yıl önce çıktı kocamınki ise dün gece çıktı. Git onunkini öp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hani dünya dönirdi
horasan gerekköyli rıza emmiyle köylülerden biri havadan sudan konuşurlarken konu döner dolanır dünyanın nasıl döndüğüne gelir. ve köylü sorar. yav rıza emmi ambu dünya dönir diyiller ecep nasi dönir. rıza emmi cevaplar. yoh ola yoh yalan söyliyiller dünya dönirse adana heş niye bizim buraya gelmir. gerçek olaydır. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|