![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ******* çöker üstüme sensiz
ellerim titrer benliğimden habersiz öylesine yalnızım öylesine kimsesiz ******* hep böyle sensiz ve sessiz.. kararır gözlerim kimseyi görmez olur, buz keser yüreğim kimseyi sevmez olur, herkes gider dünyamdan,herkes el olur, ******* hep böyle sensiz ve sessiz... kül olur her gece yakarım gemileri, bir derdim biter başlar yenileri, pervahsız halimi görmez kimileri, ******* hep böyle sensiz ve sessiz... kırılır gururum böyle inciniverir, bazen burkulu |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ey yalnızlık!
neden neden herkesi ağlatan, üzensin neden hep üzmeyi seçersin işte yine üzdün beni, ağlattın özlettin onu ey yalnızlık! neden yaparsın bunu neden ağlatırsın bıkmadın mı sıkılmadın mı ağlatmaktan ey yalnızlık! işte her zaman yaptığını yapıyosun yine doyamadan ona aldın elimden. ey yalnızlık!..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anilarimi Yaktim Bu Gece
Kopardim YÜreĞİmden, Duygularimi Yaktim.. Lanet Ettİm Bİnlerce Kez, SensİzlİİĞİmİ Yaktim.. VazgeÇtİm Sevmekten, AŞkimi Yaktim.. Son Kez Aglayarak GÖzyaŞlarimi Yaktim. Sen Yoktun Bİlmİyordun! YalnizliĞimda Derdİme Ortak Olan, GÖzyaŞlarimi Durduran, Yerİ GeldİĞİnde AĞlatan, YÜreĞİme Bİnlerce Ok Saplayan, HergÜn Yaralarimi DaĞlayan, Benİ Ben Yapan YaŞama Sebebİm Olan, Senİ Yaktim!!! Yaktim Ama Bende Yandim.. Hanİ Derler Ya Alevler Senİ Sararken Kiskandim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İŞte Gİdİyorum..
Elİmİ Etegİmİ Çekİp Bu Sevdadan Senİ Son Kez GÖremeden Gİdİyorum... İstedİĞİn Oldu İŞte! Şİmdİ Gİdİyorum... Sana Son Kez Sarilamadan, O Cennet Kokunu Duyamadan Gİdİyorum.. İŞte Gİdİyorum... AŞkimi Kalbİme GÖmÜp, GÖzyaŞi DÖkmeden, Senİ Bİr Kez Olsun Öpmeden, GeldİĞİm Gİbİ Yanİ Hİssettİrmeden, Gururluca Gİdİyorum!!! Aslinda Bİlİyorum ÜzÜlmeyeceksİn,o TaŞ Kalbİn Sizlamayacak Bİlİyorum... Ama Ben Yİne De Gİdİyorum! O Kahrolasi Yosun GÖzlerİnİ Aklima Çİvİleyİp, GÜzel |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hala son aşkımsın sen
seni silip yoluma devam etmek istesemde senin yerini doldurayacaklar belki ama seni unutmamı sağlıcaklar unutmak çözüm değil biliyormusun zamanı gelir unutursun ama içinde izi kalır yaranı kanatmaya çalışırlar.... seni hala sewiyorum.... unutma ilk ve son aşkımsın.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Senİn Adina YazdiĞim En Son Şİİrİm Olacak,
Belkİ KirdiĞin Kalbİmle, Belkİde Sana HİÇ Bakmayacak GÖzlerİmle, Yaziyorum Bu Satirlari.. Sakin Merak Etme Senİ Bİrdaha Ne Arayacak Nede SoracaĞim.. Adini Bİle AnmayacaĞim Belkİ.. Ama Ne Çok SevmİŞtİm Senİ Senİ Sadece Sevdİm Ben.. Senİ Severken HİÇbİr KarŞilik Beklemedİ Sevgİm, Sesİnİ Duymayiİsenİnle KonuŞmayi,taniŞmayi Bİle Ben İstememİŞtİm Oysa.. Uzaktan Sevecektİm Senİ.. Hep Uzaktan Bakacaktim Sana ÇÜnkÜ Hep Uzaktin |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey İstanbul! Duy şimdi sesimi
Seviyorum ben bu serseriyi Yeniden sesleniyorum sana yeni bir aşkla Bu sefer itiraz ,isyan değil Binbir umutla... Evet seviyorum, hemde çok Kalbime aklıma sana bile sığdıramıyorum onu Bir o kadarda korkuyorum Ya biterse İstanbul'a bile sığdıramadığım Ya giderse bir gün diye O zaman ne olur umutlar? Ne olur benim aşkım? Olsun be aşkların şehri Kısacıkta olsa sen duy sesimi SEVİYORUM BEN BU SERSERİYİ.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayat yaptı yine yapacağını
üzdü yine beni herzamanki gibi yine sürükledi uçurumun kenarına |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gül mevsimiydi bizim aşkımız
güllerle beraber açtı bütün güzelliğini saçtı etrafına bülbüllere sırdaş aşklara yoldaş oldu belkide kötülüklerin canını yaktı sevdasından, seveninden başkasına koklatmadı kendini hergün bambaşka olgunlaştı, büyüdü, açıldı ama kış gelmişti artık soğuk vuruyordu güllere bülbüllerde uğramaz olmuştu, aşklarda hatta kötüler bile... en çok zoruna gidende sevdası oldu sevdasıda unutmuştu onu bekledi bekledi ve birgün; yaprakları dökülmeye başladı solmu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|