![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57924
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalp Yürek Hizasinda
çok seyler anlattin uzakti bakislarin derin/çok derin kaybolan yillar gamzelerinde hala canli hatiralar ayin onbesi aydinlik yüzün kugular yüzer gerdanindan yukari sülün gibi elips çizgisinde ekinoks yumru çene dudaklarda nezaket içten tebessüm civadir elmaciklarin bukle bukle sirma saçlar kizil kestane esenle kosar seviye yaprak üstünde kaslar hilal beyaz umutlarda kahverengi sevdalar günes gibi parlak su gibi berrak kizil sevdalar yangin yeri bakislar umut içtenligi sulu sepken hep yakin/yanibasinda aha surada pit pit damarlar askla kalp yürek hizasinda 15-05-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalplerde Parlayansın Güneş
uyanir dogusunla günebakanlar yayilir kizil isinlar yüksek tepelerden ovalara sevda dogar yüreklere derin mavilerde Kan damıtır sıcaklığın gizeminle hayat bulur doga yeşilin her tonu seninle canlanır bazen yakar kavurursun çatlar toprak hasret kalir dudak bir damla suya yaşanır anlar senli batisin da dogusun kadar gizemli eflatun aksamlara düser kizilindan sarisina renklerin: cezbedersin gönülleri su kirilir yakamozlarla pul pul olur yayilir dalga dalga sevgililerin ayrilik saatinde kaybolurken ayak izleri kumlarda kalplerde parlayansın güneş 05-07-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalpte Sessiz Avaz
geceden topladıklarını serperek geldi uykusuz yorgun sağ eli sol elinde götürüp dudaklarına öptü sol göğsü üzerine koydu ansızdı kalp atışları gerdi yayını güneşe doğru kanaryanın kanadıydı ok ve diller tüy kadar hafif tek kelimeyle çoğul halde aynı anda vuruldu yürek yitirdi anlamını heceler gezindi bir ala bulut derindi okyanuslar kadar takıldı değirmen taşına gözleri şıngır mıngır dibek dolandı başında kozasını yitiren kelebek susamış kuru dudaklar destursuz sevişler arzular kar beyazı koşuşturmalar cevapsız sorular bırakır mekik dokur özlem volta atar yerinde düşlere dalan gece denizde uyanan sabah nesli tükenen varlık sentetik hayatlarda aşk nemlense de gözlerde kalpte sessiz avaz Cemal Karsavran
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalpten Kalbe Sevgimizle
günese göz kirptim kaldirimda ayak seslerinde adin aniliyordu sevgiye olan göze inat güldüm. ruhuma eslik ederken sokaklarda istanbul ayaz keser kalem tutan parmaklarim sicak avuç içi masaydi seninle daldim parke taslarina kare kare sevda adini ezberledim her adim atisimda neden suskun neden yoksun seni böyle duymak istemiyorum her yeni günle bahar günebakanlarla günese vurgun civil civil cocuk sesleriyle cocuk çisi çisi yagmurlarla sevgili yeni bir dünya olmaliyiz sen akdeniz ben marmara bitmeyecek bu sevda 28-12-2002 Cemal Karsavran
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Bürümüs Gözleri
çakallar is basinda kuzgun kosuyor lese bitik ekonomiler kisisel hirslariyla olan mazluma olur kirilir kanadi kolu talanciya gün dogar hedef belli Türkiye tarihe damga vuran savasçi yigit cesur kazma görmemis toprak eski kita ülkesi dünyanin gözü türkte devletinde... dört mevsim yasanilan iklimiyle bir ana haykiriyor kucaginda bebesi dogacak bebelerin umudu ipotekte açlik sefalet ölüm savaslarin çikmazi ülkelerin bitimi yagma talan karmasa sistemin istedigi çakallar basarirlar kan bürümüs gözleri Cemal Karsavran
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kanatsız Güvercinim Şimdi
gözlerim dalar bakışlarımda kaybolurum bir gemi gecer okyanustur cok zaman cennetten yeni dünya senden bana kalan hatıralar sararmadan dur gitme dayanamam yangın yeri gözlerim boşalır kara bulutlardan özlemin ağlar yalnızlığı reva sanma kendine ve bana katlanamam hasretine duman olurum henüz yeni sayılır kaç gün dayanırım mavidir suların ılık meltemdir eser başımda kaybolurum bulduğum yer gelir aklıma debelenip durduğum dört duvar arasında tam kurtuldum derken gene aldı yanına sığınmam sığınamam senden başka birine verselerde cennetten bir köşe hurileriyle sana ait olanı veremem vermem başkasına kırılsada kanadım yenilenirim seninle sanma rahatım batar yaradır ayrılık umutluyum döneceksin sende sevdin tutacağız bu engelli yollarda ellerimizden ben özür diledim yaradan adına senden çok sevdim kıskandım varlığımdan ötürü deli oldum sevda dedikleri dipsiz kuyuda aşkım sevgilim yüreğimdeki çocuğum kırdım kırıldım kanatsız güvercinim şimdi Cemal Karsavran
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Çingenem Çikolatam
birak salinsin islak saçlarin savur.. dökülsün damla damla tene hade ver saçlarini yele ilik melteme savrula savrula gurbetligin özlemi gelsin sila sila kara çingenem çikolatam istersen en cici elbiselerini giyin yirtik pirtik eski olsun yüzünüde yikama saçlarin sokak çocugu yüzün çingene umudum var diye köse basinda ürkek titrek yaz kis göz kirparken güne ekmek, emek olursun kara çingenem çikolatam baliçi gözlerin olaganüstü yeteneklerin yardimseverliginle melek olursun sana kara çingenem diyenlerin yüz aki onuru.... onurlu kraliçesi taçim yok diye üzülme sen basimin taçisin yüregimin sol kösesinde özgürlügüm kara çingenem çikolatam 20-03-2003 Cemal Karsavran
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara Kara Killidir Elmacik Kemikleri
kül tabaginda yarim kalmis sigaram dumani kivrim kivrim daglar basinda güler hanim sesleniyor hu komsu çamasir asarken balkondan balkona kiz ne yapiyorsun görünmedin gececimiydin davul gibi gögüslerini yaslamis mermere gerinerek..ah sorma canimcim..bilmemki de hele kiz yoruldum..az canlanayim aman...bu kariyada bir sey sorulmaz makinali masallah çenesi.dinleneyim derken yoruldum gülmekten.göbegim düsecek neyseki alttan aldim az dinleneyim bari zamanda bir hayli geçmis uyumusumda iyide geldi valla..dokunmayin simdi bana bitiriirim isleri bir çirpida ha ha gençlesmisim kaldirim taslari kosuyor geceye tak tuk bizimki gelir ilk aksamdan bögürerek. eli kulagindadir.ahada zil çaldi.gelmis olmali kokusmus biyiklarindan öpülmezki dudaklari kara kara killidir elmacik kemikleri Cemal Karsavran
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlik Sokaklar
bir kosusturmadir gün geceye döndügünde dolmabahce sirtlarindan seyret istanbulu seke seke kosar sehir umuda... umutsuzluklara..... vapur düdükleri çiglik çigliga deler karanligi yildiz olur isiklar bogaziçi, kiz kulesi ve anadolu uzaklarda yanar sehir yanarim yalnizligimda askin sessiz ayak sesleri fisilti ve kosusturmalarla çaliliklarin arasinda el ele yürüyen sevgililer kaçamak öpüsler bakislarda. beynimi yirtar vapur düdükleri özlem, hasret, bekleyislere her sefer'de kaldigim yerde kalirim bakislarim kalir geceye ayni noktada zaman gelir gecer anliktir.. irkildigim ayak sesiyle geceyi birakirim oldugum yerde gözlerimi ruhumu uyusmus bacaklarimi oturdugum yerde hain bicak olup keser umutlarimi.. sessizlik yalnizlik karanlik sokaklar Cemal Karsavran
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karayim Geceyim
üsüyorum bulutlar basimin üstünde gece ayaz kesiyor her bir yanimi titriyorum ayaklarim ellerim yüregim üsüyor karanliktayim sehir isiklari yetmiyor seni istiyorum mutsuz umutsuz pulsuz dilekceyim hüzün ve düslerdeyim doluyum karayim geceyim 01-12-2002 Cemal Karsavran
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|