![]() |
|
|
#221 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sana Karışmam
Aşkımla durmadan alay edersin Her şeyi büyütür olay edersin Ayrılığı bile kolay edersin Demek ki yanında bir kıymetim yok Sabredemiyorum kırdığın yeter Yerden yere vurup serdiğin yeter Beni bir taş gibi gördüğün yeter Demek ki yanında bir kıymetim yok Gidiyorum ben de dur deme sakın İstemem bir daha yar deme sakın İnanmam, sensizlik zor deme sakın Demek ki yanında bir kıymetim yok Öyle dargınım ki artık barışmam Şimdi sıradansın ne dost ne düşman Hayatını yaşa sana karışmam Demek ki yanında bir kıymetim yok
|
|
|
|
#222 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Sana Küsemiyorum
Beni gördüğün zaman yüzünü çevirsen de Ben her şeyinle seni hâlâ çok seviyorum Sen, şu koca dağları üstüme devirsen de Ben her şeyinle seni hâlâ çok seviyorum Seninle yaşadığım günleri arıyorum Saçlarını okşayıp elimle tarıyorum Anılarla yaralı gönlümü sarıyorum Ben her şeyinle seni hâlâ çok seviyorum Uzaklardan olsa da seni göreyim yeter Bilmezsin, hasret beni nasıl perişan eder Dermansız bu dertlerim ancak seninle biter Ben her şeyinle seni hâlâ çok seviyorum Aşkından hiçbir zaman umut kesmeyeceğim Fırtına olsam da ben soğuk esmeyeceğim Bana ne yaparsan yap, asla küsmeyeceğim Ben her şeyinle seni hâlâ çok seviyorum
|
|
|
|
#223 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Ne Oldu Meleğim
Saymadım seninle Kaç kez buluştuk Ayrılıktan başka Her şeyi konuştuk Sen benim için Çiçekler özü baldın Sevgilim niçin Verdiğin umutları Elimden geri aldın Ben yarınlara Aşkınla bakmıştım Senden önceki kimliğimi Seninle yakmıştım Sen de biliyorsun Yanında mutluluktan Az ağlamadım Ben geleceğimi Sana bağladım Bana bunu nasıl yaptın Açtığın kapıları Yüzüme kapattın Beni bırakacağını Hiç düşünmemiştim Seni yürekten sevmiştim Keşke vefasızlığını Görmeden ölseydim Şimdi paramparça Aşkınla çarpan yüreğim Sen böyle değildin Ne oldu sana meleğim
|
|
|
|
#224 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Zalim Desem
Soldu dalındaki son açan gülüm Acılarla doldu, ağlıyor gönlüm Yaşamaktan kolay geliyor ölüm Sensiz her şeyimi kaybetmişim ben… Ölsem ne değişir, yine yanmazsın Kanımı içersin, doyup kanmazsın Mezarıma bile gelip anmazsın Sensiz her şeyimi kaybetmişim ben… Hani şu kalbimdi biricik yurdun Acımadan yerden yere savurdun Demek ki yalanmış, yürekten vurdun Sensiz her şeyimi kaybetmişim ben… Sana zalim desem, çok hafif kalır Ettiğin zulümle ruhum daralır Gönlüm çıldıracak gibi hal alır Sensiz her şeyimi kaybetmişim ben…
|
|
|
|
#225 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sayende Gülüyorum
Seninle geçen her günüm özel Var mı şu dünya da Senden daha güzel Sen benzesen benzesen Kendine benzersin İyi ki göklerde değilsin Yeryüzünde gezersin Tatlı dil, güler yüz Ne ararsam sende Hüzün dolu günlerim Senden sonra kaldı geride Gönlüm neşe kaynıyor Sevgilim sayende Senin yanında bana Her mevsim bahar Gülüşünle gönlümde Güller açar Sen yakınken uzaktır bana gam Aşkınla mutluluk dolu dünyam Üstüme hüzün çökmüyor Yanında olsa da akşam
|
|
|
|
#226 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen
Kalbimi kırsan bile ben seni unutamam Sen benim yaşadığım hayatın kendisisin Gönlümde çağlar aşkın, ölsem de kurutamam Sen benim yaşadığım hayatın kendisisin Ben eski ben değilim, ben aşkında kayboldum Sensiz nefes almaktan, solumaktan yoruldum Mutluluğu ben yalnız senin yanında buldum Sen benim yaşadığım hayatın kendisisin Seviyorum dediğin kış geldi, yağıyor kar Ben senin sevdiğini sevmez olur muyum yar Bütün duygularımla gözlerim seni arar Sen benim yaşadığım hayatın kendisisin Sensiz geçmez bir günüm, nasıl geçer seneler Ben seni görmek için neler vermem ki neler Güneş gibi aşkımı, örtemez bahaneler Sen benim yaşadığım hayatın kendisisin
|
|
|
|
#227 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Bana Kıyamazsın
Seni çok seviyorum Seni çok özlüyorum Yüzünü görmek için Yollarını gözlüyorum Bir ses duyduğumda Kalkışım sana Şarkılar, türküler Yakışım sana Çılgın sular gibi Akışım sana Seni çok seviyorum Seni çok özlüyorum Yüzünü görmek için Yollarını gözlüyorum Sensiz olmak ne demek Bunu benden sor Hasretin gönlümde Sönmeden yanan kor Biliyorum sen bana Sen bana kıyamazsın Beni böyle ateşlerde Ateşlerde yakamazsın Seni çok seviyorum Seni çok özlüyorum Yüzünü görmek için Yollarını gözlüyorum
|
|
|
|
#228 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Benim Meleğimsin
Günün her hangi Bir vaktinde Beni düşündüğünde O an benim de seni Düşündüğümü hissedeceksin Ben seni böyle severken Sen beni nasıl bırakıp gideceksin Dilin söylemese de Gönlün benden yana Güneş gibi muhtacım Muhtacım ben sana Sen benim meleğimsin Sen benim geleceğimsin Sen benim aşkınla çarpan Aşkınla çarpan kalbimsin Dilimde şarkıdır Senin o güzel adın Beni ateşlere Beni ateşlere Atmaya razı olmaz Olmaz vicdanın Sen benim meleğimsin Sen benim geleceğimsin Sen benim aşkınla çarpan Aşkınla çarpan kalbimsin
|
|
|
|
#229 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Benimle Oynadın
Tavrını baştan koyacaktın Ya bana umut vermeyecek Ya da bırakıp gitmeyecektin Sen benimle oynadın Bu oyunun sonunu Hiç hesaba katmadın Ben ateşlerde yandım Sen sözünü tutmadın Beni hayata bağlar gibi Kendine sımsıkı bağladın Neden sonra tüm bağlarımı Acımadan kopardın Benim yerimde sen olsan Söyle ne yapardın Hani biz beraber Çok mutlu olacaktık Yaşamaktan zevk alıp Neşeyle dolacaktık Tavrını baştan koyacaktın Ya bana umut vermeyecek Ya da bırakıp gitmeyecektin Sen benimle oynadın
|
|
|
|
#230 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen de Ağlayacaksın
Anılarımız seni rahat bırakmayacak Mutlu olamayacak, sen de ağlayacaksın Yüzüne benim gibi hiç kimse bakmayacak Mutlu olamayacak, sen de ağlayacaksın Gönlümde yeşerttiğin umutları soldurdun Seni seven kalbimi elemlerle doldurdun Perişan ettin beni, saçım başım yoldurdun Mutlu olamayacak, sen de ağlayacaksın Senden sonra geceden kurtulmadı sabahım Seni sevmekten başka neydi benim günahım Yine de korkuyorum tutacak diye ahım Mutlu olamayacak, sen de ağlayacaksın Ayrılığınla vurdun sen beni yerden yere Ben seni hiç üzmedim, kırmadım ki bir kere Bana öyle yakınken el oldun birden bire Mutlu olamayacak, sen de ağlayacaksın
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|