![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57922
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İşte Böyle Başlar
Baskıcı düzen insana zarar vermek O düzene bağlı kör kişiden başlar Onun işi paça içinde silah göstermek Onlara aldanmak şaşıdan başlar. İşkencenin ezberi acı veren falaka İnsan öldürmek asla olmaz şaka Karşıdan uykulu izler duyarsız yaka Gözü kaybetmek köşeden başlar. Külü bitmek üzere sönük közlerin Dibi ezel bilinir bizde denizlerin Yararı olmaz çağı geçmiş sözlerin Saldırmak kirli endişeden başlar. İtaat ister işkenceci şu efendiler Onlar gibi nicesi kefenine bindiler Kıyıcılar hayattan cayıp ölüye döndüler Öldürme hırsı pis paşadan başlar. Tarihte baskıcı olan din iman yıkılır Yıkılınca üzerine atom çivi çakılır İnsanlık uyanınca gözü güzelliğe takılır Sarhoşun ayılması şişeden başlar. Der Kamil At, yuva yapmak marifet Savrulan dalda düşmemesi niyet Birgün tek yuvası olursa dünyanın şayet İnşası erkek değil dişiden başlar. Kamil At
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() itin Boku
İtin boku kurumuşsa Daha kokmaz Eline değnek alıp Sakın karıştırma Her iki tarafına yapışır Kokusundan Kurtulamazsın Güneş onu haletmiştir Hal edecek Bilmeze fikrini söyleme Pire gibi yakana yapışır Elleri yakanda kalır. Kamil At
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İtin Boku 2
Engellenen güneş Buraya kadar deyip Nihayet en sonunda Doğduğunda Pis kokan itin bokunu Işınları ile kurutacak Ondan faydalanıp, Konup konup Çevremizde bizi Rahatsız eden mide Bulandırıcı sinekler Yavaş yavaş azalıp Habersizce tükenecekler... Kamil At
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İtten Kurttan
İmkansız değilmi işte körler sizde İnsan değilmiş nasılmış özde Havlamak yetiyor kışta bir güzde Hayret etmem, hayvanız diyor. İnsan başından kıl oldu soyuldu Evrim tarihlerinde yola koyuldu Nasıl geldiğini çözdü çoktan buldu Hayret değil, hiçiz canız diyor. Tarihte silinecek şeyler söyleme Seni bitirip boşa ömür yeme Tarih akışında tüm işleriniz güme Kanımız kurttandır kanız diyor. İnsanla hayvanı karıştırdı kerata Kurt ile sarılmak ister hayata İnsanız diyene kudurur eder şamata Örümcek beyinli yamanız diyor. İnsan yönünü buldu çağı geliyor Evrim düzünde zamanı eliyor Dünyada kim ne insan olan biliyor Onlar düz olsun biz yanız diyor. Kamil At, itten kurttan gelmedim İnsanım insan, boşa ölmedim İnsandan gayrı selam salmadım Vahşi mahşi kurttanız diyor. Kamil At
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İyi Güler Son Gülenler
Kendi öz yerinde neşe ile yürürken Başına kurtlar çullanır bir den bire Diş darbesi pençe darbesi kemirirken Derine inersen uymuşlar emire. Kanunlar sahtekar, kalleş artarmış Ezmek, sömürmek ya öldürmek Bir gün bunlar bir yokmuş bir varmış Her gözde nur yok nasıl görmek. Hayalci bir iğneden meteor geçirir Suçlu işlediği suçu kabullenmez Baskı düzende korkak altına kaçırır Yoksul ezilir, izler insan denmez. Deve zürafaya hava atar yük taşır Ne kadar yüklese alışık of demez Suya eğilir zürafa, boynunu kaşır Zürafadan evrilmiş yaprak yemez. Baskıcı düzen kullanılan memnun Emire silahla koşar kör gözleri Uymazsa ölür tehdit her kanun En son zıbarırken eritecek buzları. Aç Kamil At, dünyaya gözlerini aç Sonsuz yaşamamış asla baskıcılar Çaresizi ezer sistem başta temeli suç Son gülen iyi güler, toz olur acılar. Kamil At
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadınların Günü
Bir gün olsa da, zor ile alındı Doğaya can veren kadındır Güzel saçları örtüldü de çalındı Sanki günaha giren kadındır. Erkeksin deme boş gurursun Kadına değil kime yalvarırsın Silahlı sopalı sade saçını vurursun İnsan olana yaren kadındır. Saçı bahane yapıp soldurma Görmediğin cennete bildirme Kadın sosyaldır geleceği öldürme Feda ömrünü seren kadındır. Sayıla sayıla kazanılır her an Araştır doğadan gelmiş can Kadındır diye dövme be hayvan Pis canını doğuran kadındır. Sekiz mart değerli canın günü Baskı yapana, sanadır kini Kazanacak, sekiz mart'ta yemini Gene acıyıp saran kadındır. Kamil At, baskıya öfke inadı Ne demekmiş gavur icadı İnsanın gavuru yok, ******** kadı Düşün tek sahiben kadındır. Kamil At
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kafa Fırtınası
Güzel düşüncede durmayanın Beyninde zararlı fırtınalar olur Tanımadığının gönlüne girmeyenin Mesafesiz elinde kınalar olur. Görmediğine inandım diyerek İnanmayanın bedenini yiyerek Saygıdan ziyade sert karşılık gerek Ceremi çeken gene analar olur. Doğuyu batıyı ayıran gizli beyler Onlara uyan emir kulu bireyler Düşünce bilmeyen boş çalıp söyler Canına yapışan keneler olur. Bilmem kaç asırlık zarar düşünce Hangisi yazıp yutturmuş sence Bu işlerin önü sonu ezelden ince Anlatanda salyalı çeneler olur. Şunların dediği beyin fırtınası Damarda donar sökülmez pası İnsanlığın kökünde kişiliğin hası Bilmez de ise daha neler olur. Kamil At der çıkmazdır bunalım Ne görünmeze ne beye kulum Hayvan hayvandır, ben değilim Bin yıllık sır saklayan nineler olur. Kamil At
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kafatası Kum İçinde
Sende de insan olmak ne gezer Böyle uçacak gibi durmuş serseri Eline baltasını almış sinek ezer Herhal seni ezen varmış serseri. Dünyaya açılmaz geridir kafan Senin gözlerin bakıyor acaip yan Bir bayan görüp oynatırsın her an Şu irice beynin darmış serseri. Tuzak kurmak istersin yolumda Arkan dışarda kafatasın kumda Ot yetişir kafanda kurudur çimde Sistem gövdeni sarmış serseri. Gözlerinde pislik düzenin cilası Omzunda ki kafan ezelden kölesi Seni çalıştırır kendinedir molası Kendini dünden yormuş serseri. Kamil At der, şaşkındır serseri Beylere hizmet eder ziyan alın teri İlerliyor fakat hiç ileri yüz geri Senin çaba mezara ermiş serseri. Kamil At
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahraman Çete
Bekle daha neler göresin neler Kökü orta çağcı yırtınıp bağırır Kahraman ilan edilir katil çeteler Kör gurur görmez sanıp bağırır. İçi düşmanlıktır yansımış dışa Tarihler malumdur çabası boşa Kendini zorlar dayatır yokuşa Yöncü hocaya aldanıp bağırır. Nice cana kıymış kahramanı Dostum artık sen dostunu tanı Biten asırlar yemiş vahşi yamanı Paçası tutuştu dönüp bağırır. Yorganı tutuşmuş ölü yatakta Kendinin farkında değil batakta Çözüm akılsız sadece kötekte Yatak kül oldu yanıp bağırır. Kamil At kanlı cani itaat ister Kendine parlaktan bir kat ister Desen ki gel insanı al sat, ister Mal gübresine konup bağırır. Kamil At
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaldır Ve İndir
Seçmedim şu sizden bizdendir Kökü haksıza haksız dedim Karıştırma seni, kaldır ve indir Kör yılana bacaksız dedim. Yabancı diye yalan içmedim Pisliklere ******** dedim Yanlışlıkla söz arası sürçmedim Yememişe yemeksiz dedim. Dinli köyün dinsiz imiş ağası Sırtlanmış köle denen kurbağası Kakanların burnu ve de gagası Teknolojide kepeksiz dedim. Yağcı sağcı değilim olamam Bir gün olsam da gülemem Kollarım çalmadı, yal yalamam Her çiftliye işi teksiz dedim. Bilirsin bütün zırhlılar geberir Toprağa kirli canını verir Pis canını parazit yer çürür Değilse hiç, yüreksiz dedim. Kamil At, burnu havalarda Sabır demem sabırsız diyarda Yalvarsam hava atar kuşa kurda Sürüngene ayaksız dedim. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|