![]() |
|
|
#221 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ne zaman ağlamaya çalışsam;
gözyaşlarımda sevgiyle mutluluk arasındaki acıyı düşünüşte öğle ağlıyorum. Ne zaman ağlamaya çalışsam şu elimdeki kalemin yazmak isteyip de yazamadıklarını anlatmak isteyip de anlatamadığı duyguları düşünüp de ağılıyorum. Ne zaman ağlamaya çalışsam en çok seninle geçirdiğim güzel günlerin hatırına ne ağlamayı nede gülmeyi hatırlıyorum o an ağlamaya çalışsam bile... Ne zaman ağlamaya çalışsam ağlamak için ağlıyorum o anda senden başkası bahane ağlayıp düşünüyorum düşündükçe yeniden ağlıyorum
|
|
|
|
#222 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kırıldın...
Demiştim dedin kendi kendine kaç kez. Kaç kez ifadesizliğinden iğrendin hayatın Fersahlarına kaçtın biliyorum yüzsüzlüğün aldırma gülüm sen bana aldırma ahşap yapılı yalanlarıma aldırma kına vurulmuş yaptıklarıma kendine dön geceden habersiz gözlerime aldırma mahurluğu senden başkasına... Bayrakları insin artık muhabbetin Marşını susturun aşkın Sarıya çalgın çiçekleri yolun hülyalardan Fener alaylarını seyredin ayrılıkların.
|
|
|
|
#223 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gideceksin ağlamaklı olacak her şey
Ağlamaklı olacak gökyüzü Ve ağlamaklı olacak yurdum Kağıtlarım kalemlerim ve masam Sandalyem sigaram Ve içimde yeni açan tomurcuk güllerim Ölüm güzeldir ama böylesi yakışmaz bize Böyle acı böyle dayanılması zor böylesine genç Yakışmayacak bu güzel yüreğime İçtenliğime doğallığıma insanlığıma Kalbim çok hızlı atıyor ve sık sık nefesim kesiliyor Ellerim titriyor ve düşüncelerim bulanıklaşıyor Vücudum bütün doğal dengesini yitirecek Yine her şey ağlamaklı olacak Hayatın ta gerçeğisin en gerçeği ve en acısı Ve ben payıma düşeni alacağım Acı olacak ama alacağım Biliyor musun? İlk zamanlar gideceğin hiç aklıma gelmiyordu Şimdi anlamaya çalışıyorum Yüreğim isyanlarda Galiba kararımı verdin Dönüşün yok mu? Yüreğimden kalkacak gemilerden Haberin bile olmayacak Olsun istemem Sen incinme üzülme Sonra acılar kalkacak Bir bir yüreğimin semalarında Yıldızlar kayacak her nefes alışımda Göğsümün ortalarında ta derinlerinden Korkmadan yaşayacağım Ne soğuk duvarların dimdik karşımda durması Ne söylediklerinin gözlerimden Yüreğimden beynimden beni vurması Ne kaçışların sonlarındaki uçurumlar Korkutacak beni Yaşayacağım bu şehir kılığına girmiş Canavarın kollarında Sorgulardaki cevapsız *******de Bir bebek gibi büyüteceğim yüreğimi Aşka hiç zamanım olmayacak Olamayacak Sevgimi hep kendime ideallerime vereceğim Aşık olmanın tadına vardı bir kez yüreğim Merak etmek özlemek beklemek Sevmek kıskanmak Seninle yeniden gençleşen bakışlarımı Gidersen yaşlandıracağım Korkmadan yaşayacağım Ne dinlediğim masallar ne ninniler Ne de müzikler uyutmayacak beni Uyutamayacak Uykusuzluğum özgürlüğümle kafa kafaya Sokak çocuklarıyla arkadaş şimdi Seni seviyorum Bir devrimcinin tutsak kalma korkusundan Daha çok korkuyorum seni kaybetmekten Islak battaniyeye sarıp Büyüttüğüm aşksın soğuk hücremde Aşk benim için yoktu önceden Aşk benim için sensin şimdi Şimdi seni seviyorum Ve dört duvara yollara sığmayan yüreğim Seni kaybetmekten ilk defa bu denli korkuyor Bu denli acıyor bu denli yanıyor Yine de korkacağım Seni unutmayacak unutamayacak olan Ellerimden gözlerimden parmak uçlarımdan Beynimden ruhumdan benden
|
|
|
|
#224 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsafsızca solan gülün
Parlak rengimiydi Gece gördüğün düşün Yaşadığın mutluluğun sonu muydu Mutsuzluğun.. Yada yaşadığın mutsuzluğun bedeli miydi Ki.. hayatının bedeli yalnızlığın Manalar ve manasızlıklar içindesin Ne seni seçendir Ne senin seçtiğin Hayatın değişmez kurgusu Başlarken biten Kısır bir döngüdür zaman Gözlerde iki damla yaştır yatan Hayat dediğin yolun ucu Ve hep ağlamaklıdır kadın Döndükçe duyguların burgusu
|
|
|
|
#225 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bir sabah hıçkırıkla uyansan
Pencerelere koşup güneşi arasan Umudun kenarını kemire kemire Akşamı alsan odana Beni ne kadar seversin kim bilir... Sonbahar olsan, bütün kış sana ısınsam Yağmur düştüğünde pencereme Geldiğini anlayıp koşa koşa Kısa kollu yüreğimle yollara koşsam Döktüğün yaprakların kuruluğuna aldırmadan Avuçlarıma alıp yüzüme sürsem Gözyaşlarımla yaprakların ıslansa Bu sonbahar gelsen Gelsen de artık ağlamasam...
|
|
|
|
#226 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayaller âleminde
Mutluluğu aradım Gerçeğin gölgesi düştü Hiç bir şey bulamadım. Neden bu dünya neden Sevenleri üzüyor... Kara bulutlar yine Üstümüzde geziyor. Derbeder oldum yine Yine sensiz kalınca Ağlamaya mahkûmum Ben bir ömür boyunca.
|
|
|
|
#227 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ağlamayı Özleten
ağlamayı özleten nedenleri olmalı insanın... düşlerde temizlerken bir ruhu aşka kanamışlığından gelmeli bir ölüm... rüya soslu insanlara, tanıdıkça uzaklaşan yüzlere ve dokundukça ellerimi yakan uzaklıklara bağlanmışım... Her sabah başka bir yoklukla düğümlediğim bağcıklar önlenemez yükselişi yalnızlığın... dur diyemezsin.. git diyemezsin.. yapma..vurma..ağlatma.. diyemezsin, bir kabullenişe batarken içindeki güneş.... Sonrası mı... gülümsüyorum ya işte... yüz kaslarımla oyunlar oynuyorum... çocukların saçlarına dokunuyorum sanki benim olamayacaklarmış gibi... hiçlerde ve nedenlerde yatan bir geçmiş uyanmak istemiyor... bir ruh düşün ki ayaklarını geleceğe uzatmak istemiyor...
|
|
|
|
#228 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sakin kırılma sevdiğim sözlerime
Lanet ediyorum her gün kaderime Kavuşamadım bir turlu meleğime Ağlamayı yasakladım gözlerime Allah’ım can ver dizlerime Kavuşmalıyım artık sevdiğime Cesaret kat cesaretime Ağlamayı yasakladım gözlerime.
|
|
|
|
#229 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ve ölünce,
Bu saçlar kalmayacak üzerime ağır bir yük gibi Ve aynalar Göremeyecek benim traşsız yüzümdeki belirsiz anlamsızlığı Bu gözler Bu dudaklar Birgün terkedecek beni biliyorum Ve bu şiirler, Okunmayacak, Belkide yazılmayacak ******* için Ve ölünce, Değerlenecek sevenlerime sözlerim Ve ben şairdim bilinen Siz ağlamayın, Ağlar ardımdan *******im...
|
|
|
|
#230 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensiz olan günlerimi saysan
Asktan ayrildigimi anlasan "Aglar miydin" Gün dogarken yalniz oldugum günleri bilsen "Dönermiydin" Sensizlige aglarken "Sever miydin" Beni aci icinde görsen "Yardima gelirmiydin" Ya da Seni Sevdigimi söylesem gözlerin dolarmiydi "Aglar miydin" Söyle "Sevdigim" söyle
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 28 (0 üye ve 28 misafir) | |
|
|