![]() |
|
|
#221 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3395
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
100 Hamsi
Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hoşuna gitmis.Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus: Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum... |
|
|
|
|
|
#222 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Temel'in Arabası
Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: 'Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip, dudaklarini ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun : İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi. |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
DAVAYI KAYBEDECEĞİZ
12 yasinda bir cocuk bir kadina tecavuz etmekten yargilaniyormus. Ustelik cocugun avukati da bayanmis. Mahkemede bayan avukat, cocugun pipisini disari cikarip eline almis ve sallayarak : - Hakim bey, bu cocuk bu ufacik pipisiyle bu kadina nasil tecavuz edebilir? Tam bu sirada cocuk avukatin kulagina egilerek fisildamis : - Avukat hanim biraz daha sallarsaniz davayi kaybedicez! |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
EN DEĞERLİ MADEN
Ögretmen sinifta madenleri ve ne kadar degerli olduklarini anlatiyormus. Dersin bitiminde çocuklara sormus: - "Çocuklar! Kim hangi madene sahip olmak ister?" Önce David cevap vermis: - "Platin, ögretmenim. Onunla kendime bir Porsche alirdim." Ardindan Mike cevaplamis: - "Altin, ögretmenim. Altinlarimla kendime sonmodel bir Cadillac alirdim." En son Küçük Joe yanitlamis: -"Silikon, ögretmenim. Ablamda iki tane var, kapinin önündeki arabalari hayal bile edemezsiniz!..." |
|
|
|
|
|
#225 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
PAPA
Amerika'ya gezmeye giden Papa, otelde sıkılmış ve şoföründen anahtarı alıp, limuziniyle dolaşmaya başlamış. Bir ara kırmızı ışıkta geçince polis durdurmuş. Memur bir bakmış ki arabayı Papa kullanıyor. Hemen telsizden âmirini aramış. - Âmirim çok mühim birisini durdurdum, ne yapayım? - Bill Gates'i mi? - Hayır. - Clinton'ı mı? - Daha mühim... - Daha mühim kim var? - Valla âmirim, bilmiyorum ama, şoförlüğünü Papa yapıyor. |
|
|
|
|
|
#226 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Öğrenci Evine Hırsız Girerse
Ö: Abi sigaran var mı ya? H: Masanın üstüne bıraktım iki tane. sen uyumaya devam et, ben gidiyordum zaten. Ö: Eywallah abi. Çıkarken kapıyı sıkı çek. Biraz zor kapanıyor. H: Tamam oğlum sen yat Ö: Abi merhaba naapıyosun H: Naapıyım lan bulaşık yıkıyom Ö: Hayrola abi tanıyamadım H: Hırsızım lan ben utanın olm utanın Ö: Hıı abi sen devam et zaten sıra sendeydi bugün bir de makarna suyu koysana Ö: Abi ne çalacaksan çal işte uğraşma uyuyom H: Şu delphi notları nerde onları söyle bari kırtasiyeye satayım bari 5 milyon eder belki Ö: Nahhh veririm, onları iki saatte yazdım ben H: Edebiyatı ver bari Ö: Masanın üstünde git al zzzzzzzz H: Kalk alooov kalk! tü! allah belanızı versinl lan… Bu ne pislik, kalk arkadaşına sordum sıra sendeymiş. Ö: noolyo lan H: Ver bakiim o sopayı… Şu toza bak… Ö: Ama? H: Çekil… çekil… ulan şu dağınıklıga bak… La ya bi misafir gelse? Ö: Ha? H: Ben bulaşığa giriyom sende tuvaleti temizle pislik herif H: Kalk lan kalk şunları yerleştir Ö: Höö.. sen kimsin? abi bunlar ne.. saat. radyo. off off tabak. gümüş kaşık.. H: Gençlik günlerim aklıma geldi dayanamadım Ö: Ağlama abi. bi bak makarna varmı o torbada Ö: oooooooo hoşgeldin abi naber? Ö2: Geç kaldın abi biz partiye başlamıştık.. H: Len sizin yarın sınavınız yok muydu? Ö: Salla abi sınavı.. gel bak burda kızlar da var… H: Ben aslında gelmicektim de bi uğriim dedim.. Ö: Ay inanmıyorum ayy inanmıyorum..kim gelmiş? H: Kim gelmiş? (nerden tanıyo beni bea? ulen bu benim eskilerden olmasın? !) Ö: Amanın da amanın kim gelmiş..evimize erkek gelmiş.. H: Ulan bu ne dağınık böyle köpek yaşamaz be burda Ö: Abicim öğrenci evi bi el at toplayalım hadi H: Bak yardım ederim ama pc yi ***ürcem giderken Ö: Neden abi yaww H: Kardeşim işim bu benim Ö: Eyvallah abi sen öle diosan öledir (aynı gün akşam) Ö2: Beeerk pc nerde beee Ö: Ya sabah çok iyi bi abi geldi evi topladık baksanıza Ö2: Kimmiş oğlum o iyi abi Ö: Ya tanımıyorum evi toplamana yardım ederim ama pc yi alırım giderken dedi bende tamam dedim Ö2: laaaan laaaan salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak…………………… H: Ala alaaa e burda birileri oturuyor sanıyordum ben.. Ö: zzzzzzzzzzz…. H: IIyykk ne kokuyo burası bea.. mutfağa bak şuraya bak mutfak mı birahane mi belli değil.. Ö: (gözlerini ovuşturarak mutfağa gelir) Abi bi kave yapsana bana yaa.. H: hönk.. Ö: Abi bakma mal mal yapıver işte.. kendinede yap tamam sigaralar benden o sırada iki laflarız kendime gelirim bende.. H: (haalaaaaa hönkk..) Tanışıyomuyuz birader.. Ö: Abi, ya Emre’nin arkadaşısındır, ya Selim’in, ya Ferda’nın, a Uğur’un, ya Sanem’in, ya Duygu’nun, ya Kemal’in vs vs vss.. Bu eve girip çıkan belli değilki.. Ne farkeder kimsen kimsin hepimiz öğrenci değilmiyiz.. H: Oha ohaa olm küçücük evi yurda çevirmişsiniz siz anlaşılan ama içi boş.. Ö: Nasıl içi boş abi.. H: Bayaa olm 17 senelik hırsızım ilk defa böyle boş ve piss kokulu bi ev görüyorum.. Ö: Hırsızmı abi bana bişi yapma ne istiyosan alabilirsin.. H: Kafamı geçiyosun olm sen ne varda neyi alcam ala alaaa… Al şu paraları da bişiler alın temizletin şu evi bidaa görmiyim.. Ö: höö.. peki abi.. H: Bu ne be? çalınacak bişiy yok nasıl ev bu? Ö ? ? (hırsızın girdiğini farkedince bi köşede bekler) H: Elli tane bira şişesi dışında… Ö: (hala beklemektedir) H: Dağınıklığa bak..Hayrıma toparlıyayım bari şurayı..Şu şişeleri atmakla başlayayım.. Ö: (hemen atılır) Abi dur ne yapıyosun? H: Ne yapalım toplayıp çalacak bişey bulamayınca ortalığı toplamaya başladım. Ö: Abi onu demiyorum.. Sen potansiyel beş ytl.yi çöpe atmaya çalışıyosun ona engel olmaya çalışıyorum.. H: Abi işte bu ev H2: İyi olum hadi girelim H: Abi bu ne yaa fenerin pili bitti herhalde evdeki hiç bir şeyi göremiyorum.. H2: Lan salak fenerde problem yok. evde var problem. H: Nasıl yanii H2: Lan gerizekalı burası öğrenci evine benziyo H: Eee ne olmuş ki H2: Allah cezanı versin… H: Ya abi ne var bundaa. H2: Olm fener ışık veriyoda ışığı alacak mücevher eşya filan yok. boş boş duvar her yer.. H: Yyaa abi acıdım ben şimdi bu öğrencilere. H2: Yaa olum gör gör.. H: Abi şu diğer evden aşırdıklarımız varya.. H2: eee H: Onları sevabına buraya bıraksak diyorum haa H2: İyi fikir ulan.. sevaptır. Sadakamız olsun anasını satayım.. H: Abi büyüksün. H2: Eeee öyleyim Ö: Sen kimsin lan H: Benmi şey Ö: Kimsin dedim kaldır ellerini. H: Evini soyacaktım sadece, affet elini ayağını öpeyim, bırak gideyim. Ö: Affetmemi istiyor musun? H: Evet evet. Ö: O zaman önce kirli çamaşırlarımı yıka..Ardından gömlekleri ütüle, sonra bulaşıkları yıka affederim H: Emredersin abi. Ö: Ulan şansa bak keşke her ay böyle hırsız girse yırttık falla H: Hadi ğglum bak ben planı yaptım bu evi soycaz bu gece H2: Tamam abi hadi girelim H: Hee girdik başla bak mucehver falan ne bulursan topla H2: Abi abi H: Ne oldu yine H2: Abi burda bişey yok ki H: Nasıl yok laannn H2: Abi bi halı var iki koltuk H: Bırak, onları ne yapalım bee H2: Mutfaga bi bakayım abi ben H: Tamam hadi çabuk ol H2: Bu neyaaaaaaaaa H: Buldunmu lan ne kadar para varmış? H2: Ne parası abi tezgah pislikle dolmuş H: Hadi gel bi el atalımda temizleyelim H2: Laan salak biz temizlikçimiyiz hırsızız biz H: Yazık abi ya H2: Al şu mucevherleri bırak ta evi temizlesinler H: Hadi abi sırf zarar bu ev kaçalım H2: Çabuk lan uyanmasınlar. Bunlar şimdi açtır yemek falan da ister H: Hadi topuklayalım H: Ulen şu eve bir giriyim kapısıda sağlam değil Ö: Aha yakaladım 3 aylık kirayı alalım koçum H: Abicim ben bu evde kalmıyorum Ö: Giren çıkan belli değil yalan söyleme H: Ö: Kira aslanım kiraa H: Abi ne kadardı.. |
|
|
|
|
|
#227 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Politikacılar
Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için Teksas'ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah,Şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş.Çiftçiye sormuş: -"Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek...Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?" - Çiftçi cevap vermiş: "Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz....Nasıl yalan söylerler!!!" |
|
|
|
|
|
#228 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Damat Bey yeni karısına :
Senden bana söz vermeni istiyorum. Başucumda duran bu komedinin ilk çekmecesini hiç açmayacaksın ve bana da hiç bir zaman bunu sormayacaksın. " Karısı söz vermiş ve aradan 10 yıl geçmiş. Kadın meramdan çıldırıyormuş. Artık dayanamamış ve sözünü unutup çekmeceyi açmış. Çekmecede 3 yumurta ve 750 Dolar görmüş. Kocasına merakini yenemediğini anlatmış ve ne olduğunu sormuş. Adam " Madem gördün bende sana anlatayım o zaman. Evlendiğimiz gün kendi kendime karar verdim. Seni her aldattığımda çekmeceye bir yumurta koydum. " Kadın kocasının 3 kaçamağını affetmiş. Ve tekrar sormuş " Peki o 750 Dolar ne için ? " Adam : " Yumurtalar çekmeceye sığmayınca onları satıp dolar aldım |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
85 yaşında
![]() 85 yasinda bir adam dogum hanenin kapisinda beklemektedir Dogum haneden çikan doktor söyle bir bakindiktan sonra yasli adama sorar: -"içerde dogum yapan bayan yakininiz mi?" -"Evet, esim." "Ama bayan 25 yaslarinda..." -"Tamam iste, esim o. Niye sasirdiniz, baba olamaz miyim yani?" -"Yoo, aklima benim dedem geldi de." -"Nesi varmis dedenizin?" -"Kendisi av meraklisi idi. Sürekli ava çikardi. Ancak yaslaninca zorlanmaya basladi. Bir gün ava çikacakken kendisini uyardik, aman yapma dedecim, sen yaslandin, ava gidemezsin diye. Kendisi israr etti ve hazirlandi. E, tabi yaslilik, çikarken tüfek yerine baston aldi eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayagi yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yasli. Baston omzuna koydu, dogrulttu ve geyige bastonla ates etti. Geyik o anda vurulup yere düştü...." Yasli adam: -"Olur mu, baskasi vurmustur onu." Doktor: -"Ben de onu demeye çalisiyorum iste."... |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Yeni evli iki çift gerdek gecesi sevişmek için hazırlanırken kadın birden eşine
- "Yapamayacağım", der. Eşi sebebini sorduğunda - "Bu papağan bana bakarken rahat davranamıyorum", yanıtını verir. Bunun üzerine adam papağana doğru yönelir. Papağana - "Şimdi arkanı dön. Eğer bizim tarafa dönecek olursan senin ananı mikerim" der. Bunun üzerine papağan arkasını döner. Karı kocanın işi biter, sabah olur. Papağanın arkası hala dönüktür. Çift ise balayına gitmek için valizlerini toplamaya başlarlar. Fakat son bir parça valize sığmamaktadır. İçeride şu diyalog geçer: - "İttir ittir..." - "Olmuyor ittiriyorum." - "Biraz daha zorla, girdi girecek." - "Dayanamayacağım, gücüm kalmadı." - "Ha gayret, sık dişini, az kaldı giriyor." - "Yok bu böyle olmayacak.Ben en iyisi gardolabın üstüne çıkıp oradan atlayiim, belki o zaman girer." Bunun üzerine papağan arkasını dönerek - "Valla diil anamı, sülalemi mikseniz bu pozisyon kaçm |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|