![]() |
|
|
#2361 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3393
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
IMAM ve TANRI
BIR KÖYÜN CAMISINDE IMAM CEMAATE VAAZ VERMEKTEDIR. ANSIZIN ICERI DALAN BIR KÖYLÜ KÖYÜ SEL BASMAKTA OLDUGUNU HABER VERIR. BUTUN CEMAAT HEMEN KENDILERINI DISARI ATIP, KACAR. SADECE IMAM BUTUN ISRARLARA RAGMEN KÖYÜ TERKETMEYI REDDEDER VE TANRI'NIN KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK, CAMIDE KALIR. KISA BIR SURE SONRA SULAR CAMIYE ULASIR, IMAM CARESIZ MINAREYE CIKAR. SULAR MINARENIN ILK KATINA YUKSELIRKEN BIR TEKNE IMAMI KURTARMAYA GELIR.ANCAK DINI BUTUN IMAM, TANRI'NIN KENDISINI KORUYACAGINI SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ. SULAR YUKSELIR, IMAM IKINCI KATA CIKMAK ZORUNDA KALIR. BIR TEKNE DAHA GELIR, ANCAK IMAM YINE TANRI'NIN KENDISINI KORUYACAGINA INANCININ TAM OLDUGUNU SOYLEYEREK TEKNEYE BINMEZ. SULAR IYICE YUKSELIR. IMAM ARTIK MINARENIN EN TEPESINDEDIR. BIR HELIKOPTER YAKLASIR. ICINDEKILER DURUMUN KOTU OLDUGUNU ANLATARAK IMAMA HELIKOPTERE GELMESI KONUSUNDA ISRAR EDER. IMAM HELIKOPTERE BINMEYI DE REDDEDER. BIR SURE SONRA SULAR IYICE YUKSELIR VE IMAM BOGULARAK OLUR. KENDISINI CENNETIN KAPISINDA MELEKLER KARSILAR -MELEK: HOSGELDINIZ. CENNETTE KÖSKÜNÜZ HAZIRLANDI.BUYRUN. -IMAM: CENNETE GIRMEK ISTEDIGIMDEN EMIN DEGILIM. -MELEK: NEDEN? -IMAM: TANRI'YA BIRAZ KIRGINIM. -MELEK: NE OLDU KI? -IMAM: BEN HAYATIMI IBADET EDEREK GECIRDIM. INSANLARA HEP IYILIK YAPTIM, GUNAHTAN UZAK DURDUM. YASADIGIM KOYU SEL BASTI, HERKES KACTI AMA TANRI'NIN BENI KURTARACAGINA INANDIGIMDAN KALDIM. GORUYORSUNUZKI SIMDI BURDAYIM... TAM BU SIRADA YUKARIDAN TANRI'NIN SESI DUYULUR: -SALAGA IKI TEKNE BIR HELIKOPTER GONDERDIK!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aganin biri dunyayi gezip goreyim demis. Her
yolculugundan sonra > > koyluyu, kahvede etrafina toplayip, gorduklerini anlatirmis ki >marabasinin > > davizyonu genislesin. Yine bir yolculuk sonrasi kahvede koylusunu etrafina toplamis. > > > > Koylu baslamis sormaya > > > > - Agam bu sefer nere getti? > > - Afrike ye getmisem > > - Agam efrike de ne yaptin? > > - Safari ya çikmisem. > > - Hele bu sefari ne ola ki? > > - Hele arabaya biniysen. Araziye ovaya cihiysen,nerde > > bi heyvan goriysen, pesinden arabayi suriysen.Heyvana > > yetisip tufek ile vuriysen. > > > > - Agam sen hec heyvan vurdiin? > > - Heee vurdim > > -Ne vurdin? > > - Zebra vurdim > > - Agam hele bu zebra ne ola ki? > > - Esegi biliysen? > > - Hee.. > > - Aha, esegin siyah beyaz cizgili olani > > > > - Abov..Agam baska ne vurdin? > > - Zurefa vurdim. > > - Hele bu zurefa ne ola ki? > > - Esegi biliysen? > > - Hee.. > > - Aha, esegin bacaklari iki metre, boynu 3 metre olani > > > > - Abov..Agam baska ne vurdin? > > - Gergedan vurdim. > > - Hele bu gergedan ne ola ki? > > - Esegi biliysen? > > - Hee.. > > - Aha, esegin derisi biraz kalin olani, bir de > > burnunda iki tane boynuz vardir > > > > -Abov..Agam baska ne vurdin? > > - Piton vurdim? > > - Agam bu piton ne ola ki? > > - Esegi biliysen? > > - Hee. > > - Esegin aleti biliysen? > > - Heee.. > > - Aha, onun 4 metre olani. Ama esek yohtir. |
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Temel spor malzemeleri satan bir işyeri açmış.Bir müşteri paraşüt sormuş :
- Sağlam mı, düğmesine basınca açılır mı? - Açilmassa getirun hemşerim anında değiştiralum... |
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Başbakan Temel gazetecilere açıklama yapıyordu:
- Programımızı tamamlamak için dört yıl daha istiyoruz! - Programınız nedir? - Dört yıl daha görevde kalmak! |
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zengin ağa eğlence için yalan söyleme yarışı düzenlemiş. Kazanana yüz milyon
verecek. Bir sürü adam gelmiş, hiç biri kazanacak yalanını söyleyememiş. Temel: - Penüm pabam sizin pabanızayüz milyon borç vermiş. Paha yüz milyon borcunuz var. - Yalan, demiş ağa. - Yalansa en cüzel yalanı söyledim, yüz milyonu verin, toğruysa pabamın yüz milyonunu isteyrum... |
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Karne
Küçük Temel babasına elindeki karneyi gösteriyordu. Baba Temel sinirle: - Böyle bir karneyi getirmeye utanmuyor musun? - Ben getirmedim ki, bu karne senin baba. Annem sandukta bulmus. |
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
SUUDİ
Suudi Arabistanlı vatandaş vize almak için ABD konsolosluğuna başvurmuş. Görevli sormuş Suudi yanıtlamış: "Name?" "Abdul Rauf Bin Selam" "Sex?" "5 times per week..." "No no! Male or female?" "Male, female, sometimes camel.." |
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
---SİNCAP----
Temel ile Dursun Amerika'da yaşarlar ve orada kürkü çok pahalı bir sincap çeşidi bulurlar. Türkiye'ye gelirken bundan getirip, üretip, çok zengin olmayı tasarlarlar. Dursun sincabı sırt çantasına koyar ve havaalanından içeri sokar Temel de hemen arkasından havaalanına gelir ve uçağa binerler. Bir süre sonra Dursun uyur kucağında bulunan çanta yere düşer ve sincap çantadan dışarı çıkar. Hemen Temel'in kucağına gelir onunla oynar ve sonra Temel sincabi öldürür. Dursun uyanıp sincabı ölmüş görünce hemen Temel'e sinirle sorar: "Ne oldi buna?" Temel cevaplar: "Sincap çantadan çıktı kucağıma geldi oradan pantolonuma girdi aleti yakaladı bir sağa salladı bir sola salladı kaldırdı üzerine çıktı indi çıktı indi çıktı sesimi çıkarmadım. Sonra biraz aşağı indi taşakları buldu oynadı, tokuşturdu ceviz zannetti oynadı ellemedim. Biraz daha aşağıya indi deliği buldu yuva zannetti galiba girdi çıktı girdi çıktı yine ellemedim, ama ne zaman cevizleri yuvaya taşımaya kalktı işte o zaman öldürdim oni. |
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Kör Adam
Kör adam bir gün bir tane eğitimli köpek alır ve hemen çarşıya gezmeye çıkar. Trafik ışıklarının oraya geldiklerinde köpek durur. Fakat yeşil ışık yandığında karşıya geçmez. Bu böyle 4-5 ışık devam eder, köpek karşıya geçmediği gibi birde adamın bacağına işer. Bunun üstüne de kör adam çıkarıp köpeğe bir tane bisküvi verir. Çevrede bulunanlar da meraklı gözlerle kör adamı ve köpeğini seyrederler. Son olaydan sonra içlerinden birisi dayanamayıp körün yanına yaklaşır ve: "Kardeşim senin köpek yeşil ışık yandığı halde geçmedi, bir de bacağına işedi üstüne üstlük birde sen kalkmış bu köpeğe bisküvi veriyorsun." der. Kör adam cevaplar: "Ben onun ağızını tespit ediyorum, az g.tüne koyacağım da..." |
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Menemen
İzmir'den trene binen yaşlı teyze, kondüktöre Ege şivesiyle "Menemene gelence beni haber et yavrıım, unutma" der. Gecenin ilerleyen saatlerinde kondüktör Menemen’i geçer geçmez yaşlı teyzenin Menemen'de ineceği aklına gelir, hemen makiniste gidip haber verir. Makinist de gecenin bu saatinde teyzeyi buralarda indiremeyeceğimize göre geri geri gideceğiz, soran olursa "tren makas değiştiriyor" deriz der. Bir yarım saat geri geri giderek Menemen'e gelinir ve kondüktör gidip teyzeye haber verir "Hadi teyze Menemen'e geldik" diye. Teyzem "Sağol yavrıııııııııım" der ve çantasını açıp ilacını içer... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|