![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 162 Times in 97 Posts
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8794
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Birtanem'e
Sana Mahkum Hayatimi sana bagladim. Sarkilarda "sen" varsan dinliyorum. Dudak izin varsa kadehte içerim Ama yoksa ayak izlerin yollarda Sokaga bile çikmiyorum. Eger olacaksan rüyamda Uyurum... Yoksan, olmuyorsan Sabaha kadar uyumuyor Seni düsünüyorum. Sigaramda adin yazili Her nefeste seni içime çekiyorum. Eger yazmiyorsa adin Sigara bile içmiyorum. Saatim seni göstermiyor diye Ona bile bakmiyorum. Zaman nasil geçiyor Sabah nasil oluyor, bilmiyorum Ama çaresini buldum Sensiz günes dogmasin diye Perdeleri açmiyorum. Her günüm "SANA MAHKUM" Senden uzakta ama Seninle yasiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hani hasretler Vardir ya Hiç bitmiyen
Hani uzun yollar olur ya Sonu gelmeyen Hani yüce deglarda kar olur ya Hiç erimeyen Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! Belki bir hasret gibi içimdesin Sonu gelmez yollar gibi uzaktasin Yüce daglardaki karlar gibi eri$ilmezsin Ama ben seni yinede seviyorum Ve öyle ÖzLüYoRuM...! Hani Aklina gelir de Derin bir of çekersin ya Hani anilari hatirlar da Içine tarifsiz bir burukluk çöker ya Iste ben seni öyle seviyor Ve öyle ÖzLüYoRuM...! BiTaNeM... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uzaklarda bir yerlerde atiyor kalbim,
Sensiz gecen hergün senin icin, Aklinin alamayacagi en uzak kentte hayallerim,düslerinin gerceklesmesi icin, Güllerin en kirmizi noktasinda dudaklarim, Seninkilere erismek icin, Okyanuslarin en derinlerinde bakislarim, Sana bakabilmek icin, Yüregim her an büyük acisi icinde sensizligin, Ama dayaniyor sadece senin icin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geçen yıl sonbaharda,
Kırmızı bir gül, Bırakmıştım kapına, Onu alıp kokladın mı, Kurutup koynunda sakladın mı, Baktıkça beni hatırladın mı? Kırmızı gül aşkı anlatırmış, Aşkımı anlatabildim mi? Bu sonbaharda da, Kırmızı güllerle geldim kapına, Binlerce kırmızı gülle, Evini gül bahçesine, Yüreğimi aşk cennetine Çevirecektim Kapın kapalıydı, Sen yoktun, Gitmiştin, Kırmızı güller kaldı elimde, Bir acı var yüreğimde, Kırmızı güller kurudu, Sahipsiz öksüz kaldı, Bense bi çare, Kapında nöbetteyim hala |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir sevda masalı bu,
Dillerden düşmeyecek. Kim'i hadi canım sende, Kim'i gerçek aşk diyecek. Daha onyedi yaşındaydı, Kavak yelleri esiyordu başın da, Kanının kaynadığı bir anda, Karşılaştı Hasan'la pamuk tarlasında. Askerden yeni gelmişti yoktu parası, Genç'ti yakışıklıydı ama ırgat'tı babası. Ekmek parasıydı pamuk çapası Geliyorum dememişti yürek ağrısı. Günlerce uzaktan uzağa bakıştılar, Sonra masumane merhabalar, Çılgın'ca sevdiler birbirlerini, Gizli aşk'tı kimselere söylenmez ki. Bekardı Zengin'di pamuk ağası, Otuz yıl önce ölmüştü karısı. Bir Oğul gerekliydi o'na, Bunca mal giderdi hısım,akrabaya. Bir çare gerekti bu duruma, Her çıkmaz da sarılıyordu kemanına. Bekarlık tak demişti canına, Kafayı taktı Irgat Osman'ın kızına. Oturdular,konuştular ırgat Osmanla, İşin sonunda tokalaştılar. Kız'a sormaya gerek yoktu Tüm masraflar ağa dan. Düğün dernek bitmişti bir haftada, Ağa girmişti zifaf odasına. Ürkek,korkak duran kıza baktı, Ağlıyordu kız hıçkırıklarla. Uzandı başından tac'ını aldı, Yer yer dökülmüştü saçları. Ağam çok hastayım ne olur dokunma, Yığılıp kaldı,ağa'nın kollarına. Ağa,kızı attığı gibi arabaya, ***ürdü büyük şehre,büyük doktorlara, Flimler,tahliller,tetkikler, Yeni gelin hastane odasında... Doktor çağırdı ağa'yı odasına, Üzgünüm dedi,hasta duymasın ama, En fazla bir ayı daha var, Ne isterse yapın,yaşasın doya doya. Bir hafta sonra döndüler konağa, Ağa üzgün,başı iki eli arasında, Kız korkak,perişan,ağlamaklı, Hüzün sarmıştı konağı akşam karanlığında. Ağam ol,babam ol, kocam olma, Seviyorum birisini,gönlüm başkasında. Al bedenim senin olabilir ama.... Gönlümü vermem Hasan dan başkasına. Ağa kalktı duvardan kemanını aldı Samanyolu'nu çalmaya başladı. Çaldıkça şekilleniyordu olaylar Karma karışık tı aşklar,duygular. Dışardan bir ses geliyordu karanlığı yırtarak Biri samanyolu'nu söylüyordu bağırarak Anlamıştı ağa kimin kim olduğunu Kim cesaret edebilirdi ki Hasan dan başka. Ağa kahyayı çağırdı gece yarısında Uzun konuştular başka bir odada Yarın akşama kadar bitmesse iş Sakın dönme buralara... Bir gün sonra gün batarken Kahya geldi konağa. Ağam bütün iş tamam Bu da geri kalan paran. Ağa çıktı kızın yanına Gideceksin sabaha kahyayla Deniz havası iyi gelirmiş Bir ev aldım Kuşadasın da. Sabah erken çıkarsınız yola Belki gelirim akşam sofrasına Sevdiğin genç de orada Git atıl Hasan'ının kollarına. Akşam kurulmuştu sofra Her şey vardı kuş sütünden başka, Üç kırmızı gül vardı vazo da Üç kadeh de kırmızı şarap. Oturmuştu genç sevğililer masaya Kadeh kaldırdılar aşka sağlığa Yavaşça süzüldü kemancı arkalarına Başladı samanyolu'nu çalmaya. Bitirince samanyolu'nu son notasında Eğildi yavaşça iyi ******* dedi Aldığı gibi üçüncü şarap bardağını Karıştı karanlıklara..... Seviştiler genç aşıklar sabaha kadar Sonra derin bir uykuya daldılar Sabah kadın derin bi acıyla uyandı İlaçlarımı getir konaktan, kemancı kapıda. Geldiklerinde kadın kapatmıştı gözlerini Dalmıştı derin uykuya uyanmamacısına Kemancı çekti silahı önce Hasan' a Bir kurşun da kendi kafasına. Bir sevda masalı bu dillerden düşmeyecek Üç mezar kıranta mezarlığın da Üç solmayan kırmızı gül başların da Mezar taşında iki kelime RUHUNA FATİHA........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmuru severim, bir de denizi...
Kışın titremeyi, yazın terlemeyi... Menemen severim ilkbahar kokar. Çok filmler seyrettim, kitaplar okudum. En utandığım şey şiirlerimdi. Korktuğu başına gelirmiş insanın. Sana gelene kadar epey didindim hayatta. Bilseydim başlangıcın sende olduğunu, daha çabuk geçerdim günlük acılardan, daha az takıntılarım olurdu. Belki güvenebilirdim insanlara. Yorulup düştüğüm her yeri ezberledim. Tekrar düşmemek için. Ama! ... Hep yeni tümsekler buldum ve bulduğum her cevaptan iki soru arttı bana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() mkansız'dık..
Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim... Ve biliyorum ki o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç. Bana susmak düşecek, payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak. Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar, paylaşmalar, bakışmalar olacak. Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde sana, sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin... Git diyorum sana, kalma yüreğimde, bu kadar özleteceksen kendini. Bir bakış; gözüm gözüne değiyor; hissediyorum... Gitme diyorum. Kal geldiğin yerde. Ne gitmelerin bitiyor; ne de benim sana kal demelerim... Hangi aralıkta girmiştin içime anlamadım. Tüy gibi hafif, usul usul inivermiştin yüreğime. Kabullenemedim önce. kocaman yalanlar söyledim kendime. Ben dışımda tutmaya çalışırken seni, meğer içerde hakimiyetin çoktan başlamıştı. Kuşatmıştın dört yanımı; ve kendim için çok geçti. Yerle bir olmuştu her şey. Olmazsa olmazlarım; ilkelerim, yargılarım... Nasıl bir şeydi, bu beni böyle yağmalayan. Şimdi karşı durmuyorum Sana, nasılsa buluyorsun bir yolunu ve sarmalıyorsun içimi dışımı. Ayak seslerini duyuyorum hangi yöne gittiğini bilemeden. Ben yaşanmış bir aşkta eski yaralarıma yanıyorum, Sen yaralarına benden sevda sürüyorsun. "Belki"lerden, "ihtimal"lerden, "keşke"lerden medet umuyorum, Senin belki de yabancısı olduğun düşler büyüterek... Ben, suretine değil, aslına dokunma ihtimallerinde mutlu oluyordum. Ben seninle, aynı coğrafyada yaşayabilme ihtimalinden huzur buluyordum. Şimdi, bilinci küflerinden kurtulmuş bir yürekle, süresi diğer aşklardan çok daha uzun olacak bir aşkın ömrünü anlatıyorum, sana dair yazılanlarda... Şimdi, bir sayfa dolusu cümlelerle; bir imkansızlığın mucizeye dönüşünü anlatıyorum... Şimdi, bozgun sonrası imkansız bir zafer kazanan bir orduyum, bir yenilgide zafer ne kadar anlam taşıyorsa o kadar anlamlaşıyorum... Şimdi ben, dağıldıkça kurulan yeni düşlerde Sana bakıyorum… Umut; hep var olacak çünkü... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Unutmak !
Seni unutmak Sigara alirken bakkaldan Para üstünü unutmaya benzemez ki... Evden çikarken Anahtari içeride unutmaya da benzemez seni unutmak. Bilirim, Herkes kirar iki yumurtayi Öyle ya da böyle, herkes çay demler. Ama seni unutmak var ya... Seni unutmak bamba$ka bir beceri ister. Seni unutmak Ikiyle ikiyi çarpmak kadar kolay degil ki. Öyle basit degil ki, gözlerini kirpmak gibi... Bilirim, Yolu yordami yok bunun. Ke$fi yok, icadi yok! Her seferde yari kalmaya mahkum Ve tutkuya hasret bir deneydir seni unutmak. Ha$a! Ha$a, tanriyi unutmak gibi imkansiz Ve ihtimalsiz bir $eydir seni unutmak. Her neyse, "Seni unutmak" diye bir $ey yoktur aslinda. Aslinda, sadece "seni unutmaya çali$mak" vardir. Bir de, Seni unutmaya çali$tikça Bir türlü unutamamaya ali$mak vardir... O kadar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ü$üyecek !
Sensiz geçen bir günün daha ak$amindayim Göz pinarlarimda donan gözya$larimla Kucakliyorum güne$i Son demlerinde Bir ayak sesi duyuyorum Sonra bir kapi açili$i Biliyorum sen degilsin Dönüp bakamiyorum Bir hayal duydugum tüm sesler Sen yoksun aylardir Ve olmayacaksin yillarca Ben, Hep bir hayal sesle Avunacagim yoklugunun acimasizliginda Sayfalarca yazip seni Belki yillarca anlatacagim Bikmadan usanmadan her satirda Biliyorum hissedeceksin Nefes ali$imin sicakligini Ya$adigin soguk $ehirde. . . Bir gün kesilecek sicak nefesim$ehir ü$üyecek... Sen ü$üyeceksin… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaniliyorsun !
Benden bir tane var bu dünyada, Senden onlarca.. Özledim mi sanıyorsun? Yanılıyorsun, Seninleyken veda ettim içimdeki özleme... Devam edemem mi sanıyorsun? Yanılıyorsun, Mutluluk, on göz yaşı ötede. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|