![]() |
|
|
#231 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57948
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Katil Amarika
bir gün daha fazla yaşayacağız bir saat bir saniye inadına amarika sen değil misin kahpelere veren kurşunu sen değil misin pis pis gülen tarihsiz tarifsiz ne olduğu belirsiz sen sanıyorsun ki dünya sahipsiz bir gün daha fazla yaşayacağız inadına kardeş kardeşin kanını akıtıyorsa kalmayacak yanına sorulacak senden düşülenden daha da erken katil amarika Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#232 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Keşke
gitme demeseydin gitmiştim çoktan gitme demeseyin keşke Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Keşke Hiç Dogmasaydım Dedir'ten
zannetmem bundan daha beterdir daha başka ne acı verir böyle kafamı duvarlara vurmak yetmez ömrüm biter bu acı bitmez zannetmem daha beterdir keşke dogmasaydım ne dedirtir beterin beteriri bu olsa gerek sensiz nereye koşuyorumki keşke hiç dogmasayım yada sana rastlamasaydım Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kıbrıs kaybebedilmiş topraktır
Kıbrıs kaybebedilmiş topraktır Kuru ayaz rüzgarlar önünde sürüklenen yapraktır Ya gitmeyeceksin yada Sahip çıkacaksın nesline Bulutlara degecek başları Dik olacak şehit gardaşları Öyle silik, öyle ürkek,dolaşmakta neymiş Birdaha gitmeyecegim kıbrıs'a Kaybedilmiş topraktır kıbrıs Kim ne der bilemem ama Silahsız teslim olmuşlar ruma Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#235 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kıskançlık
kıskandığım şiirleri boğmak istiyorum öldürmek mesela can dayanır mı buna gözümün bebeğinde sitem var kıskandığım için yazdığımı anladım durup durken de yazmadığımı da bir sebebim olsa sıradan yazmaları bıraksam şiir diye yazdıklarımı ellerimi bir yaksam kıskandığım ne varsa öldürüyorum senden başka kimsecikler kalmıyor sen de yoksun çıldırıyorum Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#236 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kıskançlıktan Birşey Çıkmaz
öldü diye bırakılmadım ölüme terk edildim kaç defa ne sen sor nede ben söyleyeyim en yakınlarım attı beni kuyuya şimdi yüksekteyim taşlıyorlar gene beni yollarıma düşüyor kayalar tertemiz kalbimle vede merhametimle acıyor ve gülümsüyorum öldü diye bırakılmadım ölüme terk edildim en yakınlarım attı beni kuyuya genede gülümsüyorum kıskançlıktan birşey çıkmaz güldürmeyi ögrenmedikçe gülemezsiniz Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kıyısında Kalsakta Vatan Sag Olsun
ötelenmiş ıskalanmış kıyısında kalmış kuş bakışışı vevzilerden sag ama korkulu ürkerek titreyerek genede gülerek baka kaldık umurundamı mavzerin gezinin yok asla olmayacak kolay kolay teslim olmayacak bak bahara gebe dallarımız bak isyana gebe gözlerimiz bayrak tutan çarpışan yigitlerin yüzü suyu hürmetine egilmesin başın kaybeden biz olduk varsın olsun haybeden yaşamadık bu topraklarda heybemizde çalıntı sözler yok adam gibi adamların çocuklarıyız çakallara verilecek vatan yok çakallardan almadık dünya geldi üstümüze teslim olmadık ıskalanmış osakta tertemiz anlımızdan vurulsakta hilal ugruna bakma öyle allah aşkına sevdamız anamızdan önce gelir can kurban olsun vatana kıyısında kalsakta Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#238 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kibir'le Olmaz
bir adım geriden gelsen ne olur bir adım ilerde dursan zamanlar durmuş hayal kudurmuş sollasan geçsen dursan ne olur bir adım ilerde,bir adım sende zamana yenilsem düşsem ne olur vuruyor zaman bozuktur aram ellere sorsan kibiri kursan bin adım ilerde dursan ne olur Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#239 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kimsesiz Vursun Kalbim
söküyorum akrep'i yel kovanı'nı beni ziyan eden zulüm eden kahrettiren zavallılıgımı söküyorum tırnaklarımı ellerine bulaştı alıştı diye dogruyu göstermek sana kalsın olmadıgım zamanlarında tık tık kimsesizligi vursun kalbim ölüm getirdin buralara artık kolay çeker giderim sevinsin ellerin verdigi yaralara Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
|
|
#240 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kimsesizde Yaşanmıyor Güzelim
çok dolandım çok yoruldum çözülmüyor çözemedim güzelim çok darıldım çok kırıldım sezemedim sezilmiyor güzelim ne yetimlik kaldı nede yoksulluk engeler aşılmadı aşılmıyor güzelim güzel baktım gözlerimden vuruldum güzel baktın gözlerine vuruldum şimdi gerilerde hayalimde sen kaldın kimsesizde yaşanmıyor güzelim Adnan Yeşiltaş |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|