![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşam Ve Ölüm
her ölüm elbet biraz erkendir illaki bu kara dünyaya kazık çakmakmı gerekir bilmem bilmem bilmem gerçek mutluluk nerededir mutluluk yaralanmış hangi hastanede kan içinde yatıyor sevinçler elinde demirden kelepçe hangi hapisanenin camından bakıyor bilmem bilmem bilmem insanlar neden ölü gibi yaşıyor bu dünyada var birçok cennetten köşe cehennemde uzamış sıra herkes cennette buluşsa keşke bilmem bilmem bilmem bu günahlarla girermiyiz cennete mutluluk yaralanmış hangi hastanede kan içinde yatıyor insanlık paketlenmiş hangi pazarda kaç liraya satılıyor MÜZİK: Fatih Çınar Fatih Çınar
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yaşamak Dediğin
bazen kendimi acı çeken insanların yerine koyuyoum kah felçli olup tekerlekli sandalyeyle dolaşıyorum kah kör olup bastona sığınıyorum bazen umut dağlarımda çiçekler açıyor ve bazen yangınlar çıkıyor umutlarımın ağaç olduğu ormanlarda dedimya bazen kendimi acı çeken insanların yerine koyuyorum kah aşık oluyorum mecnun misali kah yüreğimi dağlıyorum kerem gibi ama inadına seviyorum sevdaların acısını sancısını ve şükredip yaşıyorum alnımın rengi belli olmayan yazgısını bazen o insanlar gibi olmak istiyorum bazenda nefret ediyorum o insanlardan bazen alnıma bir bıçak gibi saplanıyor yaşamak ama neylersinki kendinden başka yer yok kaçacak Fatih Çınar
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yaz Yağmuru
bir yaz yağmuru gibi düştün yüreğime sen çare oldun ağlayan gözlerime dört duvar arasında hayalin gölgen gitmedi gitmeyecek gözlerimden gördüğüm en güzel yazdı bu yaz yüreğim can buldu düştükçe aşka gördüğüm en güzel yazdı bu yaz hayatın nesi var sevmekten başka istemem bir gölge düşsün sevdama razıyım ömrümce yaz değil kışlara beni öldürmeye hançer arama bir gözyaşı bir ayrılış bir veda yeter müzik: fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yemin
yüreğimde bir damla korku varsa yansın ebedim düşmandan beter olsun kılıçlar ateş olup üzerime yağsa kaçarsam sevabım cehenneme dolsun Fatih Çınar
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeminli Sevdam
senden günlerce haber alamadığım senelerin *******inde seni unutmaya yemin ettim ben çaresizce dökülürken yaşlar gözümden ve elimdeki sigara ıslanırken yağmurların neminden seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben sensizliğin nağmelerinde şarkılar suskunken dilimde resimlerin mahsun dururken duvardaki çerçevemde seni unutmaya yemin ettim ben yalvarırken allaha artık gelsin ne olur diye ve buğusuna ismini yazdığım beklerken seni gözlerim ıslak pencerelerde seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben boşuna saklayıp gizlerken kendini benden eskiden gülen yüzümde şimdi hüzünler varken baktığım zaman eski resimlere derinden seni unutmaya yemin ettim ben ellerin yok olmuşken ellerimde sevda yaşları öksüz kaldı gözlerimde seni çözmeyi başaramadım kolay bilmecelerde seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben kavururken içimi sensiz umutlar yağmurunu bırakırken gönlüme isli bulutlar beynimi kemirirken sana dair sorular seni unutmaya yemin ettim ben bana gelmeni beklerken eğildi dağlar bilmiyorum sılanın yolunu kimler bağlar seni unutmak için beni ancak mezar paklar seni unutmaya yemin ettim ben seni bu şiirle maziye gömdüm ben Fatih Çınar
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yokum Artık
gidemedim ama buralardada değilim yokum artık hiçbiryerde sanki hiç olmamış gibiyim ne bir şehire sığabiliyorum nede bir şehir benim yüreğime sürü sürü bulutlarla gökyüzünde kaybolup gidiyorum ve hangi ülkenin topraklarına yağmur yağmur iniyorum bilmiyorum gidemedim ama buralardada değilim pencerelerim perdesiz artık herkes seyre dalmış beni kimi hüzünlü acımaklı kimi küstah alaylı gözlerimden seyrediyorlar gözlerini ''bu kalp benim değil artık seninse hiç değil'' Fatih Çınar
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yolculuk
Şehirlerarası bir otobüsün arka camından bakıyorum Gitgide uzaklaşıyorum kendimden ve kendime dair her şeyden Uzun bir nehrin ortasın da terk edilmiş bir kayıktayım sanki Kürekleri paramparça kürekleri kırık Sular ki derin sular ki karanlık Bir cebimde nane şekeri var Diğer cebimde alabildiğine hüzün Karanlık bir caddede çırılçıplak gibiyim sanki Lambaları paramparça lambaları tarumar Caddeler ki pusu caddeler ki canavar Eski dostlar bir bir geçiyor aklımdan Eski kahveler eski muhabbetler Bir eskicinin kollarındayım sanki Elleri yorgun elleri nasırlı Eskici ki hünerli eskici ki işin ustası Yoldaki çizgiler akıp gidiyor gözlerimden Eski sevgililer görünüyor asfaltın yansımasında Bir tecrit odasında çıldırır gibiyim sanki Üzerimde deli gömleği arkadan bağlamalı Gömlek ki acımasız gömlek ki kararlı Tanımadığım şehirlerden geçiyorum Kaldırımlarda sürü sürü kalabalık Dağ başında yalnız bir çobanım sanki Elimde kaval sırtımda kepenek Kaval ki dertli çalar kaval ki yüreğimi delerek Nihayet yaklaşıyoruz duvarları taştan meskenime Kollarımda gün yanığı iki genç asker Vatansız kalmış bir mülteciyim sanki Saçlarım uzamış sakalımda bir o kadar Sakalım ki her teli bir yıl sakalım ki kimsesiz çocukluğum kokar Fatih Çınar
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yuvarlanıp Gidiyoruz
kimi dertli kimi dertsiz kimi yaşar hep çilesiz kimi yoksul kimi zengin kimi hayatından bezgin yuvarlanıp gidiyoruz cins cins insan var içinde huyları çeşit biçimde çoğu kişi ekmek derdinde yuvarlanıp gidiyoruz dünya döner hiç durmadan insanlar var kavrulmayan rüzgarlarda savrulmayan yuvarlanıp gidiyoruz Fatih Çınar
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüce Milletim
asırlık çınarlar gibi yıllanan asi nehirler gibi çağlayan tarihini kılıçla kan ile yazan bir tanesin benim yüce milletim çıldıran, deliren şeref namus deyince maruz kalsada tarihte birçok kalleşliğe leke sürdürmedi sürdürmez şerefine delikanlı mert yüce milletim cephede mehmetçik kılar namazı islamın bekçisi'dir bırakmaz al sancağı dilinden hiç düşürmez peygamberi allahı inançlı imanlı yüce milletim temelleri atılmış şehit kanıyla süngüye takılmış kanlı başıyla rengini kanından alan bayrağıyla dünyada birtek yüce milletim hiç bir tarif yetmiyor şanını anlatmaya mürekkepler yetişmiyor tarihini yazmaya bekle az kaldı özlenen aydınlık şafaklara hakka tapan cesur yüce milletim Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|