![]() |
|
|
#2391 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57937
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Saman kağıtları, koyup masama
Gece gündüz her an, durmadan sana Mektuplar yazardım.ben sayfa sayfa Kalemin kanattan, olduğu zaman Titrerdi yüreğim, selam verirken Demezdim zamana, geç yada erken Tükenmezdi yollar, sana gelirken Tekerin dort köşe, döndüğü zaman Aşkın pınarları, dolar taşardı Bülbüller şakıyıp, güller açardı Dereler köpürür, sular taşardı Denizde fenerler, söndüğü zaman Dermansız kalırdım, candan yanardım Ömrümü verirdim, nedirki yardım Seven yüreğimi, durdu sayardım Gözlerine yaşlar, dolduğu zaman Nerde olursan ol, yanımda sandım Seni bir bedende, iki can saydım Bozulacak sanma, yeminim andım Damarımda, kanım durduğu zaman
|
|
|
|
#2392 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Bak geldim 45 yaşıma,
Aklar düştü sakalıma saçıma (Nasıl geçti zamansız o güzelim günlerim) Evet nasıl geçti zamansız o güzelim günlerim Bazen göz yaşı oldu, bazen sevinçle doldu Hayat bir denizse, Her limanda inen de oldu, binen de, Kaybettiklerimize hep ağladık, Hep üzüldük çaresiz, Kazanınca sevindik, eğlendik bir süre, Her limanda ne insanlar gördüm, Hepsi birbirinden farklı Kimine inandım, güvendim bel bağladım, Kimilerin haline acıdım, üzüldüm, ağladım.. Öyle sefer ki giden geri gelmiyor. Ben de bu gemideyim Eğer ararsanız şimdilik seferdeyim Elbet birgün bu limanda ineceğim..
|
|
|
|
#2393 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
bu akşam farklı sanki
daha karanlık mı bilmem yıldızlardaki eski heyecan yok neydi acaba onları böyle üzen birçok soru vardır aklımızda cevabını bulamadığımız belki de bulmak istemediğimiz bunun gibi bu akşam nerden geldiğini bilmediğim bir kuş geldi, girdi kafesimden içeri çıkarmak istedim çıkmak istemedi belki zamanla çıkar diye açtım kapsını bekledim bekledim bekledim.... sonunda alıştım onunla yaşamaya ama içimdeki artık durulmuştu heyecanla ötmüyordu neden acaba diye sordum kendime baktım ki zaman su gibi geçmiş azrailim karşımda bekliyor beni son kez kuşun bizim şarkımızı sölemesini istedm ama o kadar geç kalmışım ki bi şarkılık zamn kalmamış ömrümde...
|
|
|
|
#2394 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Seni düşündüm bu akşam.
Yine nemlendi gözlerim, Yüreğim burkuldu… Seni düşündüm bu akşam. Bir ateş topu düştü gönlüme, Yandıkça yandım. Dayanamadım; Seni söküp atmak istedim! Ama, Sana kıyamadım… Seni düşündüm bu akşam. Seni düşünmez olaydım her akşam…!
|
|
|
|
#2395 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin değmesin gözlerime bu akşam
Zulamda sevmelerin acısı varken Değmesin gözlerin gözlerime İstemem artık Uzak kentlerin ışıltısında buldum Gözlerinin parıltısını Bende bu hasret ben de bu ayrılık acısı varken Değmesin gözlerin gözlerime bu akşam İstemem dahası yalan sevdaları Ne yokluğuna yama olur Ne de yetim sevmelerime yar Kimse acıtamaz senin kadar Hem kimse hayat limiti ölüme giderken Sen kadar belirsiz kalamaz aşkıma Tanımsız yaklaşımları da olamaz Dedim ya istemem artık ne seni Ne de bir başkasını Ben aşka aşığım ya da acıya Varsan acımaz içim Aşksa ellerinde boğulur Değmesin gözlerin gözlerime bu akşam Vuslata erteleyelim kavuşmamızı bu akşam
|
|
|
|
#2396 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu ara bana dokunmayın
Ben bende değilim, Sakın üzerinize alınmayın, Kavgam kendimle sizle değil. Suçlu aramayın karanlık *******de, Benimki sessiz bir çığlık, Tükenmiş bir haykırış, Alın götürün beni çok eski senelere. Ruhumdaki duygular haçlı seferleri gibi, Kırmak istemiyorum ne seni, nede senin gibileri. Biliyorum çekmek istiyorsunuz, Uçurumun kenarından beni. Ben zaten uçurumun dibindeyim, Kurtuluş ölümümdür benim, Tanrım cennette kavuştur, tüm sevenleri.
|
|
|
|
#2397 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu asık surat yakışmıyor sana
Hele bu buğulu bakışlar Hiç mi hiç senin değil Bu sert duruşlar Hışım gibi gelişlerin Senin değil bu öfkeli halin İstesem benim için Bir kerecik güler misin?
|
|
|
|
#2398 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sevdim seni bir kere,
Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle. Seni düşündüm yine bu gece, Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle. Sakın başkasını arama, Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle. İstediğini yapmadım mı? Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle.
|
|
|
|
#2399 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim
Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderem bir nehir akıp gider Bir hatıradır şimdi dalgın uyuyan şehir Solarken albümlerde çocuklar ve askerler Yüzün bir kır çiçeği gibi usulca söner Uyku ve unutkanlık gittikçe derinleşir Yan yana uzanırdık ve ıslaktı çimenler Ne kadar güzeldin sen! nasıl eşsiz bir yazdı! Bunu anlattılar hep, yani yiten bir aşkı Geçerek bu dünyadan bütün ölü şairler Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim Yüreğimde bir çocuk cebimde bir revolver Bu aşk burada biter iyi günler sevgilim Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider.
|
|
|
|
#2400 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aşkım
yağmur yağıyor bu aşk son damlasına kadar sürecek aşkım ağlıyorum bu aşk son damlasına kadar sürecek özür dilerim bunu engelliyemem bu aşk son damlasına kadar sürecek özür dilerim buna karşı koyamam bu aşk son damlasına kadar sürecek çünkü bu aşk son damlasına kadar sürecek
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 19 (0 üye ve 19 misafir) | |
|
|