![]() |
|
|
#2411 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3396
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
mükemmelsin
Adam son derece sevdiği ve saydığı karısının 60'ıncı yaş günüde önemli konuklarını da davet ettiği parti için bir pasta ısmarlamış. Karadenizli pastacı: 'üzerune ne yazmamı istersiniz daa?' diye sormuş Adam bir an düşünüp: 'yıllarca yoruldun ama, inan daha mükemmelsin' yazılsın! demiş 'Peki efendum pastanın üzerune nasıl yerleştireyim ha bu yazıyu? 'iki satır halinde olsun, üstte 'yıllarca yoruldun ama' altta 'inan daha mükemmelsin' şeklinde olabilir. Parti günü tüm davetliler önünde kıvlcımlar saçan maytaplarla pasta gelmiş. Üzerinde aynen şöyle yazıyor: 'Üstte yıllarca yoruldun ama Altta inan daha mükemmelsin' |
|
|
|
|
|
#2412 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Osmanlı ordusu
Osmanlı donanmasıyla Venedik donanması arasında savaş çıkmış. Venedik donanmasının komutanı Andrea Doria imiş. Gözcü Osmanlı donanmasının yaklaştığını fark edince hemen Andrea Doria'ya haber vermiş: -Osmanlı yaklaşıyoor. Andrea Doria sormuş: -Kaç gemi var? Gözcü: -10-20 kadar. Komutan hemen emir erini çağırmış: Oğlum bana hemen kırmızı gömleğimi getir. Emir eri şaşırmış: - Niçin komutanım? Andrea Doria: - Savaşırken yaralanacağız. Kan izi belli olmasın ve de askerlerin cesareti kırılmasın diye... Bu arada gözcüden yine ses gelmiş: -Efendim 50 kadar oldular. Andrea Doria heyecanlanmış ve emir erine tekrar seslenmiş: -Gömleği boş ver. Sen bana kahverengi pantolonumu getir.. daha önceden werilmediğini umarak |
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Çocuk
Iki cocugu olan koy delikanlisi askerligini yapip da evine dondugunde bakmis > karisi uc cocukla bir masanin etrafindalar. > > Birden ofkelenip bagirmaya baslamis ; Abovv..ula kaltak,bu ucuncu > cocuk nerden cikti? > > Askere giderken iki cocugumuz vardi.. > Bu sonuncusu benden olamaz. > > karisi ona gayet sakin cevap verir ; > > Ne bagiriyorsun? ? > > Sana baba mi diyir?? > > Oturmus yogurdini yiyir! |
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Cimo Dayı
Cezaevinde cimo dayı adlı bir mahkum yaşarmış.cimo dayının yemedigi halt işlemedigi şuç yatmadıgı cezaevi kalmamış.sonunda cimo dayının tahliye zamanı gelmiş.her kez çıkarken cimo dayının elini öpmeye baslamış cimo dayı biraz sinirli heybetli bir çıkış yaparak:benim yatagımı sakın toplamayın!içlerinden biri:niye cimo dayı'diye sorar.cimo dayı:'2 güne kadar gelecegim gardaşlar!oradakiler hep beraber:niyee cimo dayı diye sorarlar.oda gardaşlarım 20 yıl önce dışarıda bir namussuz bırakmıştım onuda temizleyip geri dönecegim.aradan 2 gün geçer 3 gün gecer 1hafta gecer cimo dayı yok.1 ay sonra cimo dayı çıkar gelir ve derki:geri verin lan benim yatagımı gavşaklar!herkes şaşkın bir şekilde :cimo dayı hani sen bu adamı temizleyip aramıza gelecektin şimdi yanmı çiziyosun der.cimo dayı heybetli bi şekilde cevap verir:hadi lan dürzüler 20 sene önce dışarıda 1 namussuz vardı şimdi heryer namussuz dolmuş!!! |
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Laz fıkrası
Temel bir gün denize gider. Denizde boğulmaya başlayınca - Beni kurtarana 1 milyar beni kurtarana 1 milyar deyip yardım istiyormuş. Tabiki bunu bir adam kurtarır ve hastaneye götürür. Temel taburcu olduğunda Temelden 1 milyarını ister Temelde adama derki: - Biz lazuk laftan anlamazuk attuk sana bi kazuk haydee alasmarladuk. |
|
|
|
|
|
#2416 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
iNdiriM HaKKı
doqTor isTediqi TeDavi ücRetini fazLa ßuLan TemeL'e : -uNutMayınıZ qi oqLunuZ KıZamıq oLduqunDa Tam 5 KeZ eViniZe qeLDim.. TeMeL, heMen karŞıLıq Wermiş : - siZde HasTaLuqu ßütün okuLa oqLuMun yayDıqıNı unutMayınıZ dokTor ßeY . |
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Ciklet
Fransiz delikanli, Paris’in bulvar kafesinde oturmus, tipik kahvaltisini yapiyor. Kahve, kruvasan, ekmek, tereyag, recel Yan masaya agzinda cikleti ile tipik bir Amerikali turist oturmus, sohbet baslamis. Amerikali: -"O ekmegin hepsini yiyecek misin?" Fransiz:-"Tabii" Amerikali : Biz yemeyiz, icinden biraz alir yeriz, kalan bir ficida toplanir, fabrikaya gider, kruvasan yapilir, Fransa’ ya satilir." Fransiz cevap vermemis. Amerikali: -"Recel de yer misiniz?" Fransiz (Ofkeli): -"Tabii" Amerikali : Biz meyveyi taze yeriz. Kabuklarini, cekirdeklerini, curumuslerini bir ficida toplar fabrikaya gonderir, recel yapar, Fransizlar’ a satariz." Fransiz: -"Peki siz kullandiginiz prezervatifleri sevistikten sonra ne yaparsiniz?" Amerikali: -"Atariz tabii" Fransiz: -"Biz atmayiz. Bir ficida icindekilerle biriktirir, fabrikaya gonderir, ciklet yapar, Amerika’ ya satariz!" |
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Polonya’nın Koniakow kasabasında dantel üretiminin 200 yıllık bir geçmişi varmış. Masa örtüsü, yatak örtüsü gibi çeyizlik danteller üreten kadınlar, zamanla bu pahalı ürünleri satamaz hale gelmişler. Kadınlar çareyi g-string denilen seksi iç çamaşırı örmekte bulmuşlar. Ancak daha önce Papa’ya ve kilise mihraplarına dantel ören Polonyalı kadınların, iç çamaşırı işine girmesi muhafazakar dantelciler tarafından eleştiriliyormuş. G-string örmek masa örtüsü örmekten daha kolaymış. Motifine ve ipine göre masa örtüsü örmek bir hafta ile altı ay arasında sürerken 32 ile 38 dolardan satılan bir g-string’i örmek bir gün sürüyormuş. 5 nesilden bu yana dantelci olan Mieczyslaw Kamieniarz, yaptığı açıklamada “Dantelimiz bütün Polonya’da meşhurdur. Papa Jean Paul için, Kraliçe Elizabeth için, kiliselerin mihrapları için dantel örtük. Şimdi aynı dantelin, insanların poposunda olması Koniakow için utanç verici ve küçük düşürücüdür” demiş.
|
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Kadının iş seyahati için İngiltere’ye gitmesi gerekiyordu. Kocası kadını havaalanına kadar bıraktı.
Kadın: - Teşekkür ederim hayatım, senin için İngiltere’den ne getirmemi istersin? diye sordu. Adam gülerek yanıtladı karısını: - Bir İngiliz kızı istiyorum! Kadın sessizce kocasının yanından ayrılıp uçağa bindi. Adam 2 hafta sonra karısını tekrar hava alanından almaya gitti ve ona sordu: - Hayatım gezin nasıldı? Kadın: - Teşekkür ederim, çok güzeldi. Adam: - Peki hediyem nerede? Kadın: - Ne hediyesi? Adam: - Hani bir İngiliz kız istemiştim ya... Kadın: - Haa hatırladım, evet elimden geleni yaptım. Şimdi biraz beklememiz lazım; kız olup olmayacağını görmek için... |
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Cafer komadadır. Yanında ise karısı... Cafer’in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:
“İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın... ” Karısı takdir edilmenin mutluluğunu yaşamaktadır. “Şimdi komadayım yine başucumdasın. Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz kadınsın!” |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|