![]() |
|
|
#2451 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3393
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
donald rumsfeld ölmüş ve cennete gitmiş.. aziz peter'in karşisinda cennetin kapsinda dururken arkasinda saatlerle dolu çok büyük bir kapi görmüş ve sormuş:
-"bu saatler ne böyle??" aziz peter cevap vermiş: -"bunlar yalan saatleri. dünayadaki herkesin bir yalan saati vardir. her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.. rumsfeld: -"o, peki bu kimin saati?" -"bu azize teresa'nin saaai.. ibre hiç bir zaman oynamadi, yani hiç yalan söylememiş.. -"inanilmaz" demiş rumsfeld. "peki bu kimin saati??" aziz peter cevap vermiş: -"bu abraham lincoln'ün saati.ibre iki kez hareket etti, yani abraham tüm yaşaminda sadece iki kez yalan söyledi.." en sonunda rumsfeld dayanamamiş ve sormuş: -"peki bush'un saati nerede??" -"bush'un saati isa'nin ofisinde, isa onu vantilatör olarak kullaniyor.." |
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş.Profesör kaşlarını çatarak: -Öküzler ve kuşlar aynı masada oturamaz!"
Öğrenci: -O zaman ben uçuyorum... der. Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış ve sınavını başarısız geçmesi için elinden geleni yapmış.Yalnız sınavda öğrenci tüm soruları mükemmel bir şekilde cevaplamış.Profesör öğrenciye: -Sana son bir soru soracağım , demiş. -Yolda yürürken iki torba bulduğunu hayalet, birinde akil var, diğerinde ise para var. Hangi çuvalı alırsın? Öğrenci: -Para olan çuvalı seçerdim... Profesör: -Ben akil olan çuvalı seçerdim... Öğrenci: -Normal ! Kimde ne eksikse onu seçer... Profesör çok sinirlenmiş, öğrencinin not defterini alıp içine ‘’Öküz" yazmış. Öğrenci nota bakmadan odadan çıkmış. Bir dakika sonra öğrenci kapıyı aralamış : -Sayın profesör, imzanızı atmışsınız, fakat notumu yazmayı unutmuşsunuz."- demiş … |
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
yaşlı bir kadın kedi maması almak için markete gider.
üç kutu alıp kasaya götürür. kasadaki kız; "üzgünüm bayan ama bunları alabilmeniz için kediniz olduğunu kanıtlamanız gerekir. bir çok yaşlı insan bunları kendileri yemek için aldıklarından kediniz olduğuna inanmadan size bunları satma yetkimiz yok." der. bunun üzerine yaşlı bayan eve gidip kedisini alır ve markete getirir. market bunun üzerine kadına kedi mamasını satar. ertesi gün yine yaşlı kadın üç kutu köpek maması almaya kalkar. kasiyer yine kadından köpeği olduğuna dair bir kanıt ister. çünkü yaşlı insanlar bazen de köpek maması yemektedirler. bunun üzerine kadın yine evine döner köpeğini alıp markete gelir ve mamaları alır. ertesi gün yine yaşlı bayan markete gelir bu sefer elinde bir kutu vardır. kasiyere gider ve elini içine sokmasını söyler. kasiyer korkarak; "hayır, içinde beni ısıracak bir yılan olabilir." yaşlı kadın;" inanın, kutunun içinde size zarar verebilecek hiç bişi yok. lütfen elinizi kutunun içine sokun.". bunun üzerine kasiyer elini kutuya sokar ve sonra elini koklayarak; "bu şey sanki kaka gibi kokuyo." der yaşlı kadın devam eder; "evet ööle. şimdi lütfen üç rulo tuvalet kağıdı alabilir miyim?" |
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
temel x otoyolunda araba sürerken bir yandan da radyo dinlemektedir... çalan şarkı bir anda kesilmiş ve bir anons gelmiş:
- x otoyolunda ilerleyen sürücülerin dikkatine! bir araç ters yönde seyir etmektedir... dikkatli olunuz... temel: hangi bir araç... hepsi ters yönden gitmektedur... |
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Zamanın en büyük Mafya babası Çok ağır bir suçtan yargılanmaktadır ve idamı istenmektedir. Jüri üyelerinin içinde Temel de vardır. Mafyanın adamları mahkemeden önce Temeli bir kenara çekerler ve şöyle derler:
-"Temel ne yap et Babanın idam kararını müebbet'e çevir yoksa bu senin sonun olur" derler!!! Temel'in içine korku düşmüştür: -"Acep ne yapsam da bu adamı kurtarsam" diye düşünür. Dava başlar günlerce devam eder ve nihayet Jüri üyeleri karar vermek üzere odalarına geçerler. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra jüri geri gelir ve kararını okur: -"Müebbet hapis" derler. Bunu duyan Babanın adamları ne yapacaklarını şaşırırlar doğru Temel'e gidip: -"Afferim sana Temel şimdi gözümüze girdin" derler. -"Ehh be Temel iyi güzel de bu işi nasıl başardın?" diye sorarlar. Temel: -"Sormayın bre uşaklar" der. -"Millet Beraat Beraat diye tutturdu Müebbete çevirene kadar aklan karayı seçtim" der. |
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Vantrolog eline geçirdiği kukla ile konuşuyor ve aptal sarışın fıkraları
anlatıyormuş. Gösterisi biraz ilerledikten sonra birden orta sıralardan sarışın bir kadın ayağa kalkmış ve yükses sesle : - Afedersiniz ! Bu çıkış üzerine vantrolog ve kalabalık durmuşlar ve sarışına bakmaya başlamışlar, sarışın : - Görüyorum ki sarışınların ne kadar aptal olduğuna dair şakalar yapmaktasınız. Peki söyler misiniz, bu kanıya nereden vardınız ? Tek suçumuz saçımızın rengi mi yani ? Sizin bu yaptığınınz ırkçılık olmuyor mu ? Kadınların birçoğunun sarışın olduğu ülkelerdeki kadınlara hakaret etmiş olmuyor musunuz ? Tanımadığınız bu kadar kadına ettiğiniz hakaretler sizi rahatsız etmiyor mu ? Söyler misiniz ?!! Bunun üzerine vantrolog çok mahçup ve üzgün bir yüz ifadesi ile : - Şey, ... ben özür dilerim, ... sadece şaka yapıyordum. Eğer sizi ... Sarışın Vantrolog'un sözünü keser ve : - Ben sizle konuşmuyorum bayım. O elinizdeki küçük terbiyesiz adamla konuşuyorum ! Siz onu savunmayın, o cevap versin. |
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Temel Londra`da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor."ulan" diyor Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba? Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor....
- Bana bir fisku.. yok böyle anlarlar - Bana bir raki.. "yok" diyor "böyle de anlarlar..." - Bana bir bira....Tamam diyor böyle iyi anlamazlar......Ve aşağıya iniyor,Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor. "Barmen bana bir bira. Barmen Temeli biraz süzdükten sonra soruyor: - Birader sen laz mısın? Temel - uuuy nasıl anladın diyor; - Burası resepsiyon bar karşıda |
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
bill gates ölmüş ve cennet ya da cehenneme gidişi ayarlayacak meleğin önüne gelmiş. melek kontol etmiş dosyasını ve
"siz bir çok insana iş olanağı ve bir çok insanın kullandığı bir şey yaparak çok sevap kazandınız ancak, windows gibi bir felaket yaratarak çok fazla da günah kazandınız ve bu yüzden size cenneti ve cehennemi göstericez, siz seçiceksiniz" demiş. bill gates şaşırmış. melek önce hangisini görmek istediğini sormuş. bill gates önce cehennemi görmek istediğini söylemiş. gitmişler cehenneme, uçsuz bucaksız, bem beyaz kumları olan bir plaj. insanlar çok mutlu, denize giriyorlar, arkasında bulunan ormanda yetişen meyveleri yiyorlar. oooh demiş bill gates, cehennem böyle ise, kim bilir cennet nasıldır. melek şimdi cenneti görme sırası demiş, bill gates heyecanlanmış. çıkmışlar cennete bulutlarda insanlar, lir çalıyorlar, uçuyorlar. ortam güzel ancak, sıkıcı. bill gates cehenneme gitmek istediğini söylemiş. bir anda kendini alev alev yanan mağra gibi bir yerde bulmuş ve can havli ile plaja ne olduğunu sormuş. nerden geldiği belli olmayan bir ses; a o ekran koruyucusuydu. |
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
isa mesih, bir gün çölde gezinirken, ağlayan bir ihtyar görmüş ve yanına yaklaşıp, derdini sormuş. ihtiyar:
- kaybolan oğlumu arıyorum ama artık umudu kesmek üzereyim.. deyince isa mesih yaşlı adama acımış ve: - oğlunu beraber arayalım.. demiş. ve sonra sormuş: - peki, oğlunu tanıyacağımız bir işaret, bir iz var mı? mesela doğum lekesi filan... ihtiyar: -evet, oğlumun ellerinde ve ayaklarında çiviler vardı... isa mesih'in gözleri dolmuş ve haykırmış: -baba!!! ihtiyar da haykırmış: -pinokyo!!! |
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
TÜRKİYE FIKRASI
> > Ahtisaari, AB'nin Türkiye'den üyelik ile ilgili istekleri konusunda >da şu fıkrayı anlattı: > - AB kapısındaki ilk adaya soruyoruz, ''İlk atom bombası ne zaman >atıldı?'' - ''1945 yılında...'' - Tamam bildiniz, içeri buyurun. > - İkinci adaya soruyoruz, ''İlk atom bombası nereye atıldı?'' - >''Hiroşima'ya...'' - Tamam siz de bildiniz, içeri buyurun. > - Türkiye'ye soruyoruz, ''Atom bombasının atıldığı Hiroşima'da kaç >kişi öldü ve ölenlerin isimlerini alfabetik sırayla söyleyiniz...''. > Ahtisaari'nin anlattığı bu fıkra salondaki 400 dinleyici tarafından >uzun süre alkışlandı (!) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|