![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Döndürme Başımı Bebeğim
bekliyorum seni sevdiğim. beklettiğin o tozlu yollarda. o kadar doluyum ki seninle. kadeh kadeh içiyorum sevgini de. seni tüketsem tüm *******imde. yine dolar kadehler sürülür önüme. bak aşkın sarhoş etti beni yine. burcu burcu aşk kokan gözlerinde. ya bana sarılışın yok mu. dünya dönüyor sanıyorum bir anda. döndürme başımı bebeğim. içmeden sarhoş olmak istemiyorum. mutluluğum yalnız seninle. ah o ayrılık yok mu. bardakta su, zehir gibi. bende ki bu özlemle, beni iç der gibi. şu an ellerin benden uzakta. dokunamamak kahrediyor beni, bu sabahlarda. seni seviyorum aşkım hep sana. biliyorum hep benimsin yarınlarda. Menekşe Gülay
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dualarım Sizlere
Sevgimden taç yaptım tek tek verdim sizlere. Gönlümde ki aşk, taştı doldu şiirlerime. Okyonusları da aştı aktı sizin kalplerinize. Bu mübarek ******* de dualarım hep sizinle. Ramazan ayı, tüm dostlarıma mübarek olsun. Rabbimin katında, dualarınız kabul bulsun. Rızkınız bol, mutfağınız hep nimetle dolsun. Sevdikleriniz yanınızda mutluluk sizinle olsun. Belki, kısa zaman da sizlerle dost olduk. Yüreklerinizi sevdim sevgiyi sizde buldum. Büyük bir aile olduk sizsiz yapamaz oldum. Rabbim bu güzel sevgiyi içlerimize sundun. Acılar sizlerden uzakta, uğramasın kapınıza. Dertleri yaşamayın mutluluk olsun etrafınızda. Neşeyle geçsin günleriniz, hep kahkahayla. Dualarım sizlere, tüm sevgili dostlarıma. Sevgiler, daha yücelsin bu mukaddes *******de. Küsler barışsın, ayrılmasınlar ömürlerince. İçimizde ki sevgi taşsın sığmasın yüreklerimize. Rabbim kötü günler hiç göstermesin herbirinize. Menekşe Gülay
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklarımda Kalan Son Bestesin
Aynı şehirde soluduğumuz havayı, içime çekmek bile, yetiyormuş bana, Şu an sen den uzağım yollar, bir de Marmara girdi aramıza. Yüzün her an gözümün önünde, sesin kulaklarımda, Görüntün ise değişik insanlarla seni tanımlıyor bana. Aşk bu muydu sevdayı yalnız mı çekmekti. Hasretle. özlemle beklemek miydi. Şimdi soğuk sular söndürüyor Yüreğimde yanan ateşi, Sen yine umarsızları oynuyorsun bıkmadın bir türlü. Ne sevdiğin belli, ne de sevmediğin, Dalacağım yine soğuk sulara, Bir anlık olsa da unutacağım seni, Ya sonrasında, Yine yanacak yüreğim, Yine yanacak defalarca aşkla. Ben unutmayı bilemedim unutmayı düşünmedim. Yüreğim nehirler gibi, hep sana aksın istedim. Aktı bir kere gönlüm, başka yol bulamadı ki, Sevdi seni kalbim, içimde bir ateştin sanki, Yüreğimde yanan yangın, hiç bitmedi. Dudaklarımda kalan son bestesin şimdi, Oysa yudum yudum içmiştim bu aşkı, sevgiyi, Yazdığım şiirlerdeyse yoksun artık bitti. Sevdiğimden bile emin değilim seni, Yazla birlikte aşkta ben den çoktan gitti. Dünyanın sonu gelse ne olacak, Ömür sensiz bitse ne olacak Belli ki bu aşk yüreğimde, Hep benimle yaşayacak. Menekşe Gülay
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklarımı Mühürledin
Elin elimde, bir gemi güvertesinde. Ne yaralar açtın biliyor musun kalbimde. Seni hissetmek, ne güzel benliğimde. Kokunu özledim, her geçen günde. Kolun belimde, sevdan ise içimde. Seni seviyorum içime işleyen nefesinle. İçimi titretiyorsun her dokunduğunda. Rüyada gibiyim, seninle olduğumda. Uçabilirim gemiden, belki de karaya. Ama benimle olmalısın hep yanımda. Dudaklarımı mühürledin öpüşünle. Hiçkimseyi düşünemiyorum sevgimde. Bir de aşk şarabını içsek kana kana. Ne olur benim hâlim söylesene bana. Bu aşka dayanır mı yüreğim, sevdiğim. Sensiz de yaşayamam ki,özlediğim. Susuzluğum nasıl geçecek sensizliğimde. Sevgim daha çoğalıyor görmediğimde. Yine aktı gözümün yaşı, ama mutluluğuma. Seni yaşamak istiyor bu beden, arzularıyla. Kapında köle olsam alsan beni yanına. Herzaman sıcaklığın kalsa vucudumda. Sevgi dolu yüreğin, hep benimle olsa. Sana sahip olsam ama, tek başıma. Hadi gel artık, yalnız benim kollarıma. Birlikte olmalıyız hep bundan sonra. Rotamız mutluluğa, sevgim daima. Gemi götürsün bizi, yalnızca balayına. Seninle çok mutluyum ikinci baharımda. Dudaklarımı mühürledin senin yoluna. Menekşe Gülay
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duy Artık Beni
vazgeçilmeyen bir tutkuyla, bağlıyım sana. yüreğimle sesleniyorum duy artık beni. bu aşk ölümsüz, hep sürecek. arada hasretde olsa. patlayan yanardağını, söndürebilir misin. içimde ki yangına, erişebilir misin. yüreğimde ki bu aşka yetişebilir misin. aşkınla kavrulan bedenim, sensiz yapabilir mi. seni bukadar severken, unutabilir mi. kimse ayıramıyacak bizi.. vazgeçmem sen den asla. bu aşk, herzaman bizimle, bir ömür boyu, yüreğimizde Menekşe Gülay
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularım Sonbaharı Yaşıyor
yeni bir umutla geldim kapına gideceğim ya seninle ya da sensiz.. belki öleceğim belki de güleceğim. hiçbirşey umurumda değil, seni hep seveceğim. gözlerimde ki yaşlar pınarlar gibi değil, ama hiç durmadan akıyor. hasret denizine attığım demir, şu an kalbimde. yaralıyor anılarımı. yalnızlığın attığı oklar, artık ruhumda.. parça parça etti bedenimi. bir hüzün var içimde beni yok edercesine. öyle bir özlem var ki sevgine esir eden tutkularımla birlikte. duygularım sonbaharı yaşıyor şimdi. dağların arkasında bahar var dediler yürüdüm yürüdüm kışa rasladım. kara bahtıma güneş doğmadı gitti. herhalde oda küstü terketti. bu aşkın alevi dönmiyecek küle. gitsen de kalacağım sevgimle. rüzgar sürüklese de yaprakları yaşayacağım seni sensizliğimle. Menekşe Gülay
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşlerimin Prensi
seni düşünmek ne güzel bu hayatta. bir sevda fırtınası estirdin aşkında. nerden çıktın sen, söylesene bana. aşkısı çok seviyor seni, anlasana. hayallerim gerçek oldu yaşantımda. seni buldum bırakmam bir daha. kalbine girmem kolay olmadı ama, sen de sevdin beni, bak sonunda. soluğunu hissetsem her yanımda. ellerim herzaman kalsa avuçlarında. kollarınla hapsetsen beni vucuduna. gözlerim gözlerinde ben ise seninle. ıhlamur ağaçları şahittir sevgimize. altında çok mutluyduk birbirimizle. isimlerimizi yazdık bilmem kaç kere. biz den bir anı kalacak hep o yerde. bu ******* sensiz geçmiyor aşkım. düşüncelerim hep sana, şaşkınım. aşkın ben de ben ise, seninle başkayım. bir aşk masalındayım şu an, sanki. sen prens, ben prensesim inan ki. prensim seni seviyorum....ya sen. gözlerinden belli, ama söylesen. dudaklarından dökülse bir bilsem. arzularım bir başka akacak sevgine. odaklandım ben sana, sevdan içimde. yalnızlığı istemiyorum özleminle birlikte. benimle olmalısın seni düşündüğümde. düşlerimin prensi bekletme gel artık bana. bu gönül, sensiz yapamıyor artık anlasana. Menekşe Gülay
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşünceler Paramparça
Düşlerim, hep kare kare. Kareler bir türlü birleşmiyor. Ya düşünceler, paramparça. İçinden hiç çıkılmıyor. Sevgiye tutsak gönlümle. Yaşamayı unuttum sanki. Gözyaşlarım sular gibi. Bardağı taşırıyor şimdi. Hayat bir saltanat. Yaşamasını bilmek gerek. Aşk ise, bir uçurum. Düştüğünde kalkmak gerek. Bu kadar zorlukta bir de aşk. Sığar mı gönüllere söyle. Farzet sığdı diyelim. İnan düşersin dillere. İçimdeki bu boşluk hiç dolmuyor. Sensiz ******* sabah olmuyor. Yeter sevdiğim yapma naz. Senin aşkına hiç doyum olmuyor Menekşe Gülay
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Elime Ne Geçecek
Yalnızlığım seller gibi, yıktı öldürdü beni. Yokluğun ise bir ölüm ah..acıttı kalbimi. Etrafımı erişilmesi zor dağlar çevirdi. Rakım yüksek, kulağım uğulduyor şimdi. Kucak, kucak sevgi verdim ben sana. Karşılığı neydi yaktın benim yüreğimi. Aşkımla kurduğum şato.. ne halde. Sevgim biçare, fakir düştü esaretinde. Düşe kalka aşılmaz ki bu yol. Engelleri aşsanda yaşanılması zor. Ne haldeyim bir bilsen gel bana sor. Hayalle karın doymuyor zor dostum zor. Yeter yakma artık bu ateşi sönsün. Korlarda kalbim, söyle niçin ölsün. Ben hep özgür olmalıyım kuşlar gibi. Yüreğimde aşk, bana göre değil ki. Bir hata mı işledim çok sevdim seni. Kıskançlığınla hep yedin bitirdin beni. Sabır sabır nereye kadar söyle bana. Elime ne geçecek üzülmekten başka. Menekşe Gülay
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerimi Yaksada
git deme bana gidemiyorum. anıları bir kenara itemiyorum. leylâklar dan bir bahçeydi aşkın, yüreğimden silip hiç atamıyorum. öyle günlere prangaladık ki kendimizi, severek ayrılığı yakıştıramıyorum. gidersem sevgin, yüreğime mezar olur. aşkına sarhoş gönlüm, inan mahvolur. hayat seninle güzeldi sensiz ne olur. seni kalbimden atsam yaşamak ölüm, dirilişim seninle ancak, hayat bulur. yalnızlar vagonunda beklemekteyim seni. biraz sonra tren kalkacak sevdiğim, gelmeyecek mi. Gözlerimde yaşlar gözüm ise garda, naz etme seviyorum işte anlasana. gülmeyi unuttum sensizlikte, mutluluğum ise yalnız elinde, gönderme beni yaban ellere, kurtlara yem etmesene. gidiyorum işte sen de yoksun yine, yüreğimde sevgin, ateşinse bedenimde. nasıl yakıyor bir bilsen özlemlerde. hayalin benimle sen olmasanda, belki bir yaz akşamında çıkarsın yine, karşıma. kutup yıldızını verirsin avuçlarıma, bu sefer sahip çıkacağım ona, hiç bırakmıyacağım ellerimi yaksada. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|