![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57923
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen, Sahtekar!
sen, sahtekar yalan aşkların kurnaz satıcısı sen, hilekar her türlü yalanın bedava alıcısı devrin bitmek üzere, ne kadar kükresen de hırlasan da son bir ''karar'' gerekmekte sadece sanma ki farketmiyor kimse karar yolda olsa da,, gecikmiş değil asla biraz daha zaman sana,, o vakte kadar şişin gönlünce! kabar kabar! karar, kapkara karar ki gözüksün şafağın mükemmel hali ki ortaya çıksın güzellikler ki şiddetli olsun, çok şiddetli,, karar! sen, sahtekar doğrunun sözümona taraftarı mazlumun timsah gözyaşı! kendi alevine odunlar taşı! sen, sahtekar şimdi tutar köpürürsün veya güler! yakışır! sen, sahtekar... /yine de, dilerim, olursun tövbekar.../ Fatih Gökler
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen... Ben...
-SeN- ne biliyorsam senden öğrendim senden öğrendim derken,, bu gerçektir ama,, önemli olan nokta bunun farkında olmam... kendimi pek sınayamam,, eksikliklerimi tam bilemem,, gücüm birtek sana karşı yok! çoktandır tanırım seni, ama yakınlaştıkça nedir kalbimdeki atışların derdi! /Kendi sözlerimde kendimi tartarım bazen. Hangi halimi aynada göreyim, nereden bakayım? Kendimi ele veren yanları hangi cesaretle yazayım? Ya yerle bir olursam! Ya tam olarak ölürsem! / sensizliğe dönüştürmektense zamanı sessizliğin tam zamanı... -Yine SeN- yeniden başlayamaz artık biliyor musun herşeyi ve kendimi bir kenarda tutuyorum özel bir çaba sarfetmeme gerek yok bir tablo gibi asılı durmasındansa aslını tutmalıyım yanımda... sen,, anlayamadığını söylemedin hiç bana cesaret verdin kendimi suçladığım ama söyleyemediğim anlarda. /Sana seni anlatmak mı Yo yo komik olmayayım.../ sen; ''sen'' derken tam olarak ta kastettiğim sen yani, başka birşey diyemediğim sen, hatta zaman zaman ''ben'' yerine kullandığım... sen,, hiçbirşey diyemediğimde bile beni anlayan yani... sen,, yani, sen... -BeN- ben, farkettim seni sessizliğinde heyecanını gözbebeğinde kıvılcımları ben, hissettim seni bir adım, bir adım daha atacakken, kendini zor durdurmanı ağlamanı mecburen ben, biliyorum seni elini mahkum edişini hayallerini ise sınırsız tutuşunu ben, sendeyim, sendenim, benden''im,,, sen, biliyorsun bunu................. Fatih Gökler
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Gül Sabrı
derin derin nefes almak doluya boşu, boşa doluyu koymak doymamak alıp vermek alıp vermek nefesi alışmışsın gül olmaya gül sabrı var sende gülmen zaten gül kızman da gül söylemen gülce susman gülce ya sen gülünce.. güller de derin derin nefes alır nefes alır, yok kahır sonra sabır sabır sabır! bülbül gelir, gül dillenir / kendince alı al, moru mor, dinlenir / gönlünce alışmışsın işte sen de gül gibi suskun gül gibi durgun gül gibi vurgun en fazla gül gibi dargın gül gibi solgun, sessizcesine... kurumuş güller de sevilir, dercesine... ölüp gidercesine... Fatih Gökler
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sendin
kıvılcımlar görmüş uzaktan unutmuşlara hatırlatan unutulmuşları tutuşturan kıvılcımlar gözünde muamma bir peri masalından arda kalan bir serap mı, uzak mı, içte tüten bir başka yörüngede çekim güçleri ilgisiz olabilirsin, neyi değiştirir bir sağanaktır gelen ansızın ıslatmayan herkesi ama sen şanslısın! sırılsıklam şanslısın! çakmak çakmak şanslısın! ritimlerle gelen de sendin her kalp vuruşu mu desem her adım atışı mı her kanat çırpışı göçmen kuşların uçup giden ılık mevsimlere yolu yönü bulan sendin bulduran sendin... Fatih Gökler
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kandırmayacağım Sevgili
(Bu hem bir sözveriş, hem bir dilek... Bölük pörçük ama birsürü, gelip geçen, delip geçen hisler, serzenişler...) - Neyin hikayesini yazacaksın.. Dalgalı denizlerin mi, sakin koyların mı.. Neyin delisi olacaksın.. Gülün mü çemenin mi.. Neyin peşinden gideceksin.. Hayallerin mi gerçeklerin mi.. - Sevdasını gönül toprağına gömdüğüm.. Kıyamadığım.. Yaban ellere atamadığım.. Filiz vereceğini düşündüm mü, düşünmedim mi, bilemediğim.. Ah, sınırdışında gördüğüm! Ah, dikenli tellerde kördüğüm! Ah, suçum, günâhım! Ah, varım-yoğum, darlığım! Ah, âhım! Gönül dergâhım.. Mâhım.. Medetgâhım.. Sağım-solum, her yanım! Fermânım.. Dermânım.. Kalmadı zamânım... (İyelik eki olmadan anlatamazdı; illa ki gülüm, illa ki benim! Ne gül idi, yapayalnız, ne de yaban idi sevdasız! ! 'Yaban gülüm' idi, fazla görmeyin, katıksız!) Fatih Gökler
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyor Gibi
gidemiyorum kalamıyorum alamıyorum sevemiyorum zira sana geliyor gibi sende kalıyor gibi seni alıyor gibi seni seviyor gibi... hüzün.. Fatih Gökler
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Şiirime Gizleyeceğim
seni şiirime gizleyeceğim binbir merak içini saracak / biliyorum ama açıktan yazmayacağım seni şiirime gizleyeceğim zaten şair değildim / üstüme kaldı kelimeler arasında gözlerim daldı adın adıma yakın / dilime yakın hasret diyemem, gizlidir, söyleyemem seni şiirime gizleyeceğim imkansız bir umutla bakacaksın / belki her ''sen'' deyişim özleyişe denk /düşecek seni şiirime gizleyeceğim gözler gözlerin olacak eller ellerin güller tebessümün kadar açacak seni şiirime gizleyeceğim bir anda kalbini tutacaksın eflatun geceye hasretin sinecek apansız uyanıp beni anacaksın okudukça ellerin titreyecek seni şiirime gizleyeceğim vallahi çok ama çok özleyeceğim... / bu sırrımı da duymamış ol... bilmiyor muyum sanki heyecanlarını... olmazların devri daimlerini... olur''un zorluğunu... her itirafıma bir özür hazır... cüretkarlık mazeret... sende özre karşılık affın şefkati... ne yapalım bunca şeyden sonra firkati... şefkatlim... vefalım... bekleyeceğim... o vakte kadar seni şiirime gizleyeceğim.../ Fatih Gökler
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizce
Sessiz dağların ardında.. Sessiz koyun kıyısında.. Sesiz duvarlar arkasında.. Sessiz mi sessiz bir kalbin yanında.. Olmak vardı.. Sessizce... Fatih Gökler
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizce Konuşurum Seninle
Sessizce konuşurum seninle. Simdi olduğu gibi... Beni ne duyar, ne de duymazsın. Bense konuşur gibi! Sessizce. Ses-siz-ce... Beklerim istemeden. Mahkum gibi.. Birikir sözler, şiirler, kuşlar, bulutlar içimde. Taa ki... Taa ki ses-siz-ce söyleyene kadar. Hep böyle konuşmadan dur. Kendi hayallerim, kendi boşluğumda yankılansın. Düşlerim iki kat büyüsün. Hislerim cevabını sessizlikte bulsun. Beni ne duy, ne de duyma! Sadece dinle: Ses-siz-ce... Once bulutları anlatayım. Sonra bir salıncak kurayım. Kuslar alışkın bize, onlari bırakayım. Sonra sıra söze gelsin. Seninle paylaşayım: Ses-siz-ce.. Amann! Uyanma ne olursun! Beni de uyandırma! Amann... Gözlerim ses-siz-ce gözlerinle buluşur. Dizlerim dizlerinle.. Bir de konuşmuşken seninle ses-siz-ce: Salıncak durmasın. Bulut dağılmasın. Kuşlar terketmesin. Herkes dursun ve dinlesin: Ses-siz-ce.. Kavuşmaktan dem vurma. Özlemiş gibi yapma. Gidermiş gibi davranma. 'Buluşuruz' deme.... Beni terketme! Ses-siz-ce.. ... Ben.. Beklerim, istemeden... Mahkum gibi.. Birikir sözler, şiirler, kuşlar, bulutlar içimde. Yeter ki... Sen bekle hep böyle: Ses-siz-ce.. Fatih Gökler
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgili Dayan!
olmadın yanımda, bakmadık aynı suya ortak noktaları artıramadık, artamadık cezbeye gelip kalkmadık ayağa, sarılmadık anlamlı seçilmiş miydik seçkin miydik düşünemedik, bilemedik yirmi dokuz harfi bir araya toplayamadık içinden bazılarını özellikle, seçemedik içemedik, kanaat getiremedik, katlanamadık göçemedik, yad ellere gidemedik, azaldık kat'lanamadık yapamadık, şimdiye saplandık, geleceğe yollandık bam telini bulamadık, bulduysak da çalamadık üst üste koyduk, bina eyledik, dizdik sadece bizdik sadece, biz var'dık, gözümüz kapalıydı biz, ulaştık bir yerlere, sözün vardığı yerlere varamadık siperlere, yeksan olduk yerlere kalamadık durduk yerde: dört duvar kapılıydı / kapalıydı /ipucunu yakala, nefes dursun, an dursun, bitmesin, son' dursun; düğmelerini ilikle algının, farkındalığın, varlığın sular dursun, durulsun, zaman vurulsun, yeter ki varılsın düşün bunu sevgili, sevgilisin, sevgiliysen düşünürsün! / cûşa gelir her yan, daim yan daim yan, dayan! dayan sevgili, yanmaya, alem bilir, can maya/n! kül olur son gül olur nerden bilir yanmayan! /zülüfler dağılmaz, işin sırrı bu idi bu meyanda rüzgar dağıtmaz, utanır, aşk utanır yanmayanda oysa aşkın gaip değil, avucunda gizliydi ziyanda kalpten kalbe çizgi çizen başka kim var cihanda/ cûşa gelir her yan, daim yan daim yan, dayan! dayan sevgili, yanmaya, alem bilir, can maya/n! kül olur son gül olur nerden bilir yanmayan! sevgili dayan! Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|