![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Saklı düşlerdeki atışma dörtlüklerim
gözlerimden akan yaşlar sel oldu coştukça coştu umutlarım soldu dost dediklerim can evimden vurdu insafa gel anla artık yar beni xxxxxx sevdim seni de değerimi bilmedin ne olurdu bir kerecik gülseydin yanıma gelip göz yaşımı silseydin gelmezsen gelme anlamadın yar beni xxxxxx gelmedin de saçlarımı yoldurdun sevmedin de dizlerimi dövdürdün içimde açan çiçeği soldurdun diller döktüm de anlamadın yar beni ) xxxxxx gece gündüz bekledim de gelmedin yoluma neden gülleri sermedin mutluluğu çok gördün ki vermedin sitem ettim de duymadın yar beni xxxxxx bu kadar sitem yeter küsme bana hepsi tatlı atışma inan sana yıllarını,sevgini verdin bana sakın bırakıp gitma yar beni |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sanadır sitemim
Gönlümü verdim ki belki seversin diye dağları aşarda bana gelirsin diye seven yüreğimi anlar seversin diye beni duymadın üzdün sanadır sitemim kalbimin köşesi inan sana saklıdır kim ne söylerse söylesin yerin farklıdır şu canımı verirsem sanma ki yalandır boş yere üzüyorsun sanadır sitemim düşüncelerimi bir bilsen inan ağlarsın beni bir görseydin solduğuma yanarsın şu feleğe sen de isyan eder çağlarsın bir kadını yıkan şu kadere sitemim dökülen her bir yaprak benim umutlarım geçip giden benim kuruyan duygularım elimde kalmadı hiç sevgi tohumlarım beni benden alan can sanadır sitemim |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarmaşıklarım
Hüzün yağmurları penceremden sızarken diktiğim sarmasıkları şiirlerim diye severken her gün gözüm gibi bakıp büyümelerini izlerken ve onlar demirlere sarıldıkça çiçek açtıkça şiirlerim kök salsın yavaş yavaş tanınsın diye umut ekerim ektiğim umutlarımı sevgimle beslerim renk renk minik minik çiçekler açtıkça şiirlerim tanınıyor der nasılda çocuk gibi sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Selvi Boylum
Selvi boylum nasıl sararıp solmuş gurbet ellerde derbeder olmuş genç yaşta saçına aklar dolmuş selvi boylum söyle sana ne olmuş yıllar yordun,yollar uzun bitmez gözlerin gözümün önünden gitmez zalim yollar bir an geçitte vermez selvi boylum uzak ellerde kalmış mektup yazdım sana gönderemedim kanlı yaşım görmeni istemedim güzel gözlüm doyunca sevemedim selvi boyluma dünyalar dar olmuş gülüşlerin yürekleri yakardı bizi gören hasetinden çatlardı bu sevdamız ömre ömür katardı selvi boylum gurbet ellerde solmuş |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen-ben değil biz
bir tutam mutluluk istesem sen bana bunu çok görmesen bir de güvenmeni istesem bana sevgini çok görmesen ben seni sensiz yaşayamam sensizken ben mutlu olamam yuvamızda huzur bulamam senle konuşmadan duramam hatırla anılarımızı yad et yaşadıklarımızı o mutlu baharlarımızı bitanem bizim Ankara yı beni artık ağlatma,güldür bendeki isyanları dindir içindeki öfkeyi söndür al gülümüzü geri getir |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ağlama
sen ağlama güzelim gözündeki yaş olayım ben yerine ağlayayım sen yeter ki gülümse ne istersen yapayım saçına düşen karlara yağmur olup yağayım sevgim ile sulayım buz tutmuş yüreğine güneş gibi doğayım sen istersen sevgilim mutluluğu bulalım kanatlanıp gökyüzüne uçalım |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen ağlayasın
Dillerim adını bir daha anmasın boşuna yüreğim senin için yanmasın bir daha sana asla kanmasın mutluluğu sen de aramasın gönül bahçemde gül olmayasın güllerin solsun susuz kalasın her gün bensiz kahrolasın bundan sonra ben değil sen ağlayasın kök salmış bir sevdamız vardı aşkımız dillere destandı mayamızda hep sevgi vardı yazık yerini ayrılık aldı bizlere de uzaktan bakmak kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen benimsin*
Herkese seni sevdiğimi haykırmak isterdim içimde kaldı benimle kimselere diyemedim aşkım her şeyim benim seninle bile sensizim hayallerimde hep senleyim gece gündüz birlikteyim saf temiz kalbimle bedenimle her şeyimle seninim ellerin ellerimde gözlerin gözlerimde tenim senin teninde kimseler bilmesede seviyorum seni aşkım sen benim herşeyimsin sevdiğim tek erkeksin yaşadıkça hep seveceğim seni ilk ve son aşkımsın sen benim |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen bensiz ben sensiz*
Dinlediğim tüm şarkılar sanki bizi anlatıyor sevipte ayrılanları ayrılmak zorunda kalanları böylemi olmak zorundaydı hiç aklıma gelmezdi sevipte kalbime gömeceğim kimselere diyemeyeceğim kalbimin en güzel köşesine kilitledim ben seni anahtarını denizin derinliklerine attım ki kimseler almasın benden derler ya hep büyük aşklar kavgayla başlar gerçekten doğruymuş seni böyle seveceğimi beni benden alacağını nerden bilirdim kadere böyle boyun eğeceğimi bu aşk böyle yaşanacakmış sen bensiz ben sensiz varsın böyle yaşansın şarkılar hep bizi anlatsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen çok zalimsin
ameliyattan çıktım ölümlerden döndüm ne hastalıklar çektim ayağa kalktım da ne zaman bana bulaşsan kurtulamadım elimden sen nasıl bir mikropsun beni yatağa düşürdün ilaçlar kar etmiyor nane limonn işe yaramıyor pekmezin balın faydası olmuyor portakal suları işe yaramıyor grip sen çok zalimsin gücümü kuvvetimi tükettin boğazımı şişirdin gözden yaşı getirdin öksürüğü ekledin uykumu zehir ettin soğuktada durmadım hastalara yaklaşmadım mikrop bana nasıl bulaştın hala anlayamadım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|