![]() |
![]() |
#2501 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12095
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çim biçme makinası
Supermarkete bir eleman aranmaktadir. Elemanin super tezgahtarlik bilgisine sahip olmasi on kosullardan biridir. Bunun icin her gelen adaya bir de uygulama yaptirilarak performansina bakilmaktadir. Bir gun iceri bir aday daha girer ve ise talip oldugunu soyler.Bunun uzerine oradaki deneyimli tezgahtarlardan biri gelerek sinamak icin, "Evlat simdi beni iyi izle" der. Ilk gelen musteri "Bir paket cim tohumu istiyorum"der. Bunun uzerine tezgahtar yesil, sari, uzun, kisa, cabuk buyuyen, kalin,ince bir suru cesit cim tohumunu ballandira ballandir anlatir ve adam sonunda "Bana yesil ve ince olanindan bir paket lutfen"der ve tam parayi odeyip cikacak bizim kurt tezgahtar, "Beyefendi bir dakika. Size bir de cim bicme makinesi verelim" diyerek soze girer ve onlarca cesit cim bicme makinesini avantajlarini, odeme kolayliklarini,bir daha boyle bir firsat bulamayacaginı adama gene ballandira ballandira anlatir ve sonunda adam cim bicme makinesini de alarak magazadan ayrilir. Bizim kurt "Hadi evlat bi de seni gorelim"der ve evlat tezgaha gecer. Yeni gelen bay musteri bizim adaydan orkid ister. Bunun uzerine eleman bayagi atesli bir sekilde orkid cesitlerini, renkleri kalinliklarini vs. vs. bizim kurt tezgahtardan hicte assagi kalmayacak bicimde anlatir. Musteri en sonunda bilmemne renkte orkidden bir duzine kadar alir. Parayi odeyip cikacakken bizim aday, "Beyefendi size bir de cim bicme makinesi satalim" der. Adam, "Hoppalaaa, niye ki?" diye soruncabizimki, "Beyefendi hafta sonu bi iş yapamiyacaksiniz, bari cimleri bicin !" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2502 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üç dilek
Bir gün ayı ile tavşan ormanda geziyorlarmış.Karşılarına bir cin çıkmış.Ayı ile tavşan korktukları için kaçmaya başlamışlar.Cin "Durun kaçmayın"demiş."Sizin üç dileğinizi yerine getireceğim". Önce ayıya birinci dileğini sormuş. Ayı da "Bu ormandaki bütün ayıların dişi olmalarını ve bana aşık olmalarını istiyorum"demiş. Cin daha sonra tavşanın ilk dileğini sormuş. Tavşan da"Motorbisiklet istiyorum"demiş.Ayı tavşana"Sen salak mısın?Daha güzel birşey isteyebilirsin"demiş. Cin ayıya ikinci dileğini sormuş. Ayı: "Bu ülkedeki bütün ayıların dişi olmalarını ve bana aşık olmalarını istiyorum"demiş. Sonra tavşan"Ben kask istiyorum"demiş. Ayı "Daha güzel birşeyler istesene"demiş ve son dileğini dilemiş. "Bütün dünyadaki ayıların dişi olmalarını ve bana aşık olmalarını istiyorum"demiş. Tavşan motoruna binmiş,kaskını takmış ve son dileği şu olmuş; "Ben bu ayının **** olmasını istiyorum" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buyrun buda benden...
Bir İngiliz doktor diyor ki : Tıp bilimi bizde öyle ilerledi ki, biz bir adamın beynini alırız ve başkasına koyarız ve onu altı haftada iş arayacak hale getiririz. Alman doktor diyor ki : Bu hiç birşey değil; biz bir adamın beynini çıkarırız ve başkasına koyarız ve onu dört haftada şavaşa hazır hale getiririz. Amerikalı doktor da diyor ki ; Beyler siz çok geridesiniz. Biz Teksastan bir beyinsizi aldık ve beyazsaraya koyduk. Şimdi ülkenin yarısı iş arıyor, yarısı da savaşa hazırlanıyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ANDREA DORİA
Osmanlı donanmasıyla Venedik donanması arasında savaş çıkmış. Venedik donanmasının komutanı Andrea Doria imiş. Gözcü Osmanlı donanmasının yaklaştığını fark edince hemen Andrea Doria’ya haber vermiş: -Osmanlı yaklaşıyoor. Andrea Doria sormuş: -Kaç gemi var? Gözcü: -10-20 kadar. Komutan hemen emir erini çağırmış: Oğlum bana hemen kırmızı gömleğimi getir. Emir eri şaşırmış: - Niçin komutanım? Andrea Doria: - Savaşırken yaralanacağız. Kan izi belli olmasın ve de askerlerin cesareti kırılmasın diye... Bu arada gözcüden yine ses gelmiş: -Efendim 50 kadar oldular. Andrea Doria heyecanlanmış ve emir erine tekrar seslenmiş: -Gömleği boş ver. Sen bana kahverengi pantolonumu getir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Usta Dişçi
Orta yaşlı yakışıklı, barda yalnız başına oturan fevkalade şarışının yanına oturmuş.. Laf lafı, laf kapıyı açmış tahmin edersiniz. Soyunmuşlar.. Bembeyaz çarşafların üzerine uzanırlarken seksi sarışın sormuş: - Siz dişçisiniz galiba.. - Evet demiş adam, biraz şaşkın.. - Nerden anladınız?.. - Yatağa girmeden önce ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladınız, ona dikkat ettim de.." Yarım saat sonra, seksi sarışın bir daha mırıldanmış: - Siz sadece dişçi değil, çok büyük, çok usta bir dişçi olmalısınız!.. Adam hafiften kasılmış.. Yatağın başucundaki sigara paketine uzanırken mağrur mağrur sormuş: - Peki bunu nerden anladınız?.. - Zor olmadı, hiçbir şey hissetmedim de.. Terzi Agop Terzi Agop ile Vartanuş evlenmişler... Mutlu birkaç yıldan sonra bir gün terzi Agop pat diye ölüvermiş... Genç dul Vartanuş da Demirci Agop ile evlenmiş... Gerdek gecesi Demirci Agop geçmiş Vartanuş'un karşısına, yavaş yavaş soyunmaya baslamış... Önce pazularını göstemiş: - Bunlar terzi Agop'ta var idi? - Yok idi, demiş Vartanuş... Sonra üstünü çıkarmış geniş göğsünü göstermiş: - Böyle göğüs terzi Agop'ta var idi? - Yok idi, demiş Vartanuş... Demirci Agop pantolonunu indirmiş, bacak kaslarını göstermiş: - Bunlar terzi Agop'ta var idi? - Yok idi, demiş Vartanuş... En son demirci Agop külodunu indirmiş: Böylesi terzi Agop'ta var idi? Vartanuş'un sabrı taşmış: - Yok idi, yok idi, ama bu kadar zamanda terzi Agop seni de halleder idi, beni de halleder idi, üstüne iki de pantolon diker idi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HOCANIN KARISI
Nasreddin Hoca’ ya dert yaniyorlar: -Yahu Hoca senin kari çok geziyor. Hoca : -Olur mu canim? O kadar gezse arada bir bizim eve de ugrar. KARIŞTIRMADIN Kİ İki deli havuzun başında oturuyorlarmış.Biri kalkıp havuza şeker atmış.Havuzdan bir yudum almış ve tükürmüş.Arkadaşına: -Havuza şeker attım ama tatlı olmadı.. Arkadaşı: -Karıştırmadınki * Yasak Kelime Kullandınız *! PROVA Iki deli birgün deliler hastanesinden kaçmislar.Kimse bu delileri bulamamislar.Doktorlar ümitlerini kestikleri an deliler çika gelmis.Doktorlar hayretle niye geldiniz demis: Deliler"Yarin kaçacagizda, onun provasini yaptik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıyamet
Tanri sonunda kiyameti koparmaya karar vermis.Ama gene de kullarimi haberdar edeyim demis..Bu amacla dunyanin en unlu 3 sahsiyetini cagirmis.Bill Clinton, Yeltsin ve Bill Gates. Onlara "Kullarima soyleyin haberdar olsunlar da yureklerine mureklerine inmesin" demis.. Clinton Aksam TV'de aciklama yapmis: Sevgili Amerikalilar , size bir iyi bir de kotu haberim var. -Iyi haber biz hakliyiz.Tanri var.Kotu haber .Yarin kiyamet kopacak. Yeltsin gene TV'de konusmus. Sevgili Rus halki.Size iki kotu haberim var. -Malesef Tanri varmis. Yarin kiyamet kopacakmis. Bill Gates ise herkese mail atmis: Sevgili dostlar size iki iyi haberim var: -Dunyanin en populer 3 adami arasina girdim. Year 2000 problemi diye bir sorunumuz artik kalmadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ARİTMETİK DELİDelinin biri yolun kenarindaki uçurumda durmuş aşağıya bakarak "13, 13, 13...."
diye soyleniyormuş. Oradan gecen biri, delinin ne yaptigini merak etmis, yanaşarak " ne yapı...." diyemeden deli onu birden uçurumdan asağıya atıvermiş ve devam etmiş "14, 14, 14......" DUYMAMIŞDelinin teki timarhanenin bahçesinde yürürken bakmis baska bir deli agacin altinda oturmus kahkahalr atiyor...hemen yanina kosmus..ve sormus "hey sen neye gülüyorsum öyle?", öbür deli "hiç ben hep kendi kendime fikra anlatirim ama bu seferki ni duymamistim" BOĞALARDAN HOŞLANIYORÖğretmen sınıfa geç gelen öğrenciye:-neden geç geldin oğlum* der -bizim ineği damızlık boğaya ***ürdüm hocam. der çocuk -o işi baban yapamazmıy dı? diye sorunca öğretmen, çocuk gülerek -belki yapabilirdi hocam ama bizim inek boğalardan daha çok hoşlanıyor.. ÖNCE KAÇANLAR Bir akıl hastanesinde iki deliyi çıkartmak zorundalarmiş.Bir test yapalım demişler.İki deliyi teste tabi tutmuşlar.Adamların önüne bir kavanoz böcek ile zeytin koymuşlar`` buyrun beyler yiyin``demişler bir tanesi hemen zeytine saldırmış. Öbürü hemen önünü kesmiş ve demişki``önce kaçanları yiyelim sonra duranları yeriz``demiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Başkanlar
ABD Başkanı Bill Clinton, İngiltere Başbakanı Tony Blair ve Türkiye Başbakanı Bülent Ecevit, bir gün, bir toplantıda bir araya gelmişler. Tabii, 3 lider bir arada olur da, sormaz mı gazeteciler? Önce Clinton'a sormuşlar: "ABD'de bir memur ne kadar parayla geçinir? Siz kaç para veriyorsunuz?" Cevap vermiş Clinton: "Valla ben, 2 bin dolar veririm. Bin doları ile geçinirler... Geri kalan bin doları ne yaparlar, nerede harcarlar, hiç sormam!" Gazeteci, aynı soruyu Blair'e de sormuş... O da cevap vermiş: "Ben, memuruma 3 bin sterlin veririm. Geçinmesi için 2 bin sterlin yeterli. Artan bin sterlini ne yapar, nerede harcarlar, beni hiç ilgilendirmez!" Her ikisinden bu cevapları alan gazeteci, bu defa da Ecevit'e sormuş aynı soruyu: "Türkiye'de bir memurun geçim standardı nedir? Kaç para ile geçinebilirler? Siz kaç para veriyorsunuz?" Ecevit ne dese beğenirsiniz? "Valla, Türkiye'de bir memurun geçinebilmesi için en az 300 milyon lira lâzım. Ama ben 150 milyon lira veriyorum!.. Geri kalan 150 milyonu nereden bulurlar, nasıl geçinirler beni hiç ilgilendirmiyor!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ERİYOR İŞTE
Deli , kahveye girdiginde soluk solugaydi.Bos bir masaya oturup ocaga seslendi; - Bana bir çay ! çay geldi , sekerleri atip karistirdi.Garsonadan yine seker istedi. Onlari da atip karistirdi,yeniden istedi.Garson; - Sekiz seker koydun çaya ,dedi saskin saskin, - Koydum ama , iste görüyürsun, hepsi eriyor BENDE VARDIM Hoca bir gün arkadasiyla konusuyormus arkadasi demis ki : -Ya hocam dün sizin evden bir ses çikti. Bu neydi?. Hoca ise : -Hiç sadece hanimla biraz tartistik kavugum merdivenlerden yuvarlandi, demis. Arkadasi : -Yahu hocam hiç kavuktan bu kadar ses çikar mi?, demis. Hoca : -Ya anlasana içinde bende vardim, demis TEK BAŞINA Okula yeni gelen öğretmen ilk dersinde öğrencilere ilginç bir çağrıda bulunmuş: "Kendini geri zekalı hisseden varsa ayağa kalksın..." Sınıfta çıt yok. Nihayet biri kalkmış: "Sen kendini geri zekalı mı hissediyorsun?" "Hayır", demiş çocuk, "ama sizin tek başına ayakta kalmanıza gönlüm razı olmadı da…" AÇMADIM KİAkıl hastanesinde koğuşları gezen başhekim,bir delinin oturmuş,birşeyler yazdığını gördü: -Kolay gelsin ne yazıyorsun? -Mektup yazıyorum efendim. -Yaaa..Kime yazıyorsun? -Kendime.. -Peki ne yazılı mektupta?? -İlahi doktor bey,deli misiniz siz Mektubu daha almadım ki içinde ne yazdığını bileyim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|