![]() |
![]() |
#2511 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mezar Soyguncusu
Köyün birinde bir mezar soyguncusu varmış. cenaze gömüldükten bir gün sonra mezara bir gidilirmişki, mezar soyulmuş, bütün ziynet eşyaları çalınmış. köylü bu mezar soyguncusunu blirmiş bilmesinede bir türlü yakalayamazmış. gel zaman git zaman bu böyle sürüp giderken mezar soyguncusu ölüm döşeğine düşmüş ve oğlunu çağırarak; -Bak oğlum. Ben bu güne kadar sizin rızkınızı mezar soyarak çıkardım. Şimdi ölüp gidiyorum. Arkamdan tüm köylü bayram yapacak.Bir kişi bile 'Allah rahmet eylesin' demeyecek. 'ohbe öldü de kurtulduk' diyecekler, diye itirafta bulunmuş. Bu olay oğlanın çok gücüne gitmiş. Babasına; -Baba sana söz veriyorum herkes arkandan rahmet okuyacak demiş. Ve derken mezarcı ölmüş. Bütün köylü bayramda. Birkaç gün sonra köyde gene bir cenaze. Ama köylünün içi rahat. Cenaze tüm ziynetiyle beraber gömülmüş. Bir gün sonra mezarlığa gidildiğinde odane! Mezar gene soyulmuş ve eskisinden farklı olarak cenazenin kıçına koca bir kazık çakılmış. Köylüler bunu görünce; -Yahu Allah Rahmet eylesin A.. efendide mezar soyardı ama hiç olmadık kazık çakmazdı. demişler ŞİMDİKİ SİYASETÇİLERE DUYURULUR! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hirsizin biri, bir evin Çatisina Çikmis ve anten kablosunu kesmis... Evin reisi de tam TV’ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu biraz kurcalamis, Bozuldu herhalde" diyerek yatmıs. Ertesi gün adam ise gittikten sonra hirsiz kapıyı açıp adamın karisina; Yenge, beni abey gönderdi, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedi" demis. Saf kadincagiz da televizyonu vermis. Aksam adam eve gelip de televizyonu görememis ve karısından olayı ögrenince saskınaa ugramıs tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hırsız asagıdan ıslık çala çala onlara bakarak sokaktan geçmis. Kadın hırsızı tanımıs ve "Bak bey! Televizyonu çalan adam iste buydu!!" demis. Adam bunu duyunca pijamalarla adamı kovalamaya baslamıs dakikalar sonra diger hırsız adamın evine gelip, karısına; ’’Yenge,ben polisim, agabey hırsızı yakaladı simdi karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını istiyor." demis ve kadın da vermis normal olarak. Adam..... hirsizi uzun bir süre kovaladıktan sonra kan ter içinde eve dönmüs.. VEEE yine saskınlık! Artık adam karısına ne yapmıs bilinmiyor ???....))))))) ..Polis kayıtlarında yok)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2513 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aptal milletvekili
Birgün bir amerikalı milletvekilini bir odaya almışlar ve sormuşlar: '-karınmı yoksa devletinmi.' amerikalı düşünmeden cevaplamış: '-devletim.' ordakiler: '-o zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.' adam sıkılmış terlemiş ve sonunda dayanamıyarak: '-yapamayacağım.' demiş. daha sonra bir türk milletvekilini aynı odaya almışlar.aynı soruyu sormuşlar: '-karınmı yoksa milletinmi?'. millet vekili hiç düşünmeden: '-devletim' demiş '-o zaman al şu tabancayı git yan odadaki karını vur.' odadan önce bir silah sesi sonra bir cam sesi gelmiş.çıkınca sormuşlar: '-ne oldu.' '-sizin verdiğiniz silah kurusıkı çıktı bende karıyı camdan aşağı attım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2514 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() VALLA RÜŞVET DEEL !..
Adamın birini gece vakti çevirir trafik polisi, ceza yazacak ya sorar; - Beyefendi ruhsat lütfen! - Buyrun Memur Bey. - Alkol?! - Yok Memur Bey. - Kemer takılı mıydı?! - Evet Memur Bey. - İlk yardım çantanız?! - Tastamam yerinde Memur Bey. - Takoz, çekme halatı, zincir ? - Yaz-Kış Bagajda Memur Bey!.. Bakmış olacağı yok, memur; - Mezdeke kasetin var mı?! - Var Memur Bey. - Koy kaseti! - Tamam Memur Bey. - 3. parçayı çal!! - Tamamdır Memur Bey??... - Şimdi ben oynuyorum, sen para yapıştırıyorsun!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Devlet Sırrı
İşsizdi, parasızdı, kalacak yeri, yiyecek ekmeği, iki satır muhabbet edebileceği bir arkadaşı da yoktu. Nerden geldiği bilinmez "Küçükistan Ceza Kanunu" diye bir kitap geçmişti eline bir gün onu okuyarak vakit geçiriyordu ki "Ülke başbakanına hakaret etmenin cezası altı ay" kitabı ve gözlerini kapattı. "Hem bütün hırsımı ondan alırım, hem bütün gazeteler, televizyonlar benden söz eder meşhur olurum, hemde altı ay ekmek elden su gölden yiyecek, yatacak derdim olmadan çiçek gibi kışı geçiririm." diye düşündü. Ertesi gün mitinge gitti, Küçükistan Başbakanı konuşurken milletin arasından fırlayıp bütün gücüyle bağırmaya başladı. - İnbe başbakan, inbe başbakan ! Güvenlik kuvvetleri hemen müdahale edip yaka paça ***ürdüler. Ertesi gün mahkemeye çıktı, şahitler dinlendi, savunması alındı. Hakim kararı açıkladı. - Sanığın suçu sabit görüldüğünden yirmi sene altı ay hapsine karar verilmiştir. Birden gözleri karardı ayakta sendeledi, sonra kendini toparladı, ve haykırdı : - İtiraz ediyorum hakim bey, Küçükistan Ceza Kanunu'nun şu maddesinin şu bendine göre başbakana hakaret sadece altı ay, bir yanlışlık var bu işte ! Hakim acıyan gözlerle adama baktı ; - Haklısın oğlum, başbakana hakaret altı ay fakat devlet sırrını açığa vurmak yirmi sene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 2 Şeritli mi , 4 Şeritli mi?
Adamın biri California’da bir kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış, adam lambayı kumlarn içinden çıkarmış, ovalamış lambayı, harbi harbi cin çıkmış. Adam çok şaşırmış, cin başlamış konuşmaya ’’Tamam, tamam.Beni lambadan kurtardin vs vs vs... Bu, bu ay içinde dördüncü çıkarılışım ve bu işten sıkılmaya başladım, bu yüzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkın var!’’ Adam oturmus ve bir süre düşünmüş ve ’’Her zaman Hawaii’ye gitmek istedim ama uçaktan korkarım ve deniz beni çok kötü tutar. Benim için Hawaii’ye bir köprü yap, böylece arabayla oraya gidebileyim’’ demiş. Cin gülmüş ve ’’Bu imkansız. Bu işin lojistiğini düşün! Köprünün ayakları nasıl Pasifik’in dibine ulaşabilir? Ne kadar beton gerektiğini, ne kadar çelik gerektiğini düşün! Hayır, başka bir dilek düşün’’ demiş, Adam ’’tamam’’ demiş ve güzel bir dilek düşünmeye başlamış. En sonunda, ’’Dört kere evlendim ve boşandım. Bütün karılarım her zaman duyarsız olduğumu ve onunla ilgilenmediğimi söylerdi. Bu yüzden, kadınları anlayabilmeyi diliyorum. Nasıl hissettiklerini ve neden ağladıklarını, bir şey söylemedikleri zaman gerçekten ne istediklerini, onları nasıl gerçekten mutlu edebileceğimi bilmek istiyorum...’’ Cin: ’’Köprü iki şeritli mi olsun dört şeritli mi?’’ ............................................. Ateist Bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam bütün gücüyle kaciyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu farkediyormus. Dakikalarca süren bir kacisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pencesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam; "TANRIM!!!" diye bagirmis. Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. Cok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yillarca bana inanmadin, yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin,sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulummu saymaliyim?"demis. Adam utanc icinde: "Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: "Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis. Hersey eski haline dönmüs.Ayi pencesini indirmis, iki pencesini de göge dogru cevirmis, ve konusmaya baslamis: "Tanrim, senin rizkinla orucumu aciyorum,hamdolsun verdigin nimetlere." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2517 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GÜZELLİK
Meliha, komŞusu Zülbiye’ye: - Sabah sana uğradım, dedi. Evde yoktun. - Güzellik salonundaydım Melihacım. Meliha, Zülbiye’nin yüzünü dikkatle inceledikten sonra dudak büktü: - Demek bu kadar bekledin, hala sıra gelmedi. --------------------------------------------------------------------- Temel otobüstedir, yolculuğun ortasında cep telefonu çalar; hararetli bir şekilde konuşmaya başlar. Yolcular tepki gösterirler elbette ve Temel uyarılır: -"Beyfendi, otobüste telefonla konuşmak yasaktır!" Ama konu önemlidir, Temel konuşmayı kesmek istemez; kıvrak zekasıyla hemen bir çözüm üretir: -"Ula Cemal! Otobüsün içinde telefonla konuşmam yasak imuş! Şimdi sen konuş, ben dinleyrum..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2518 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2288
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
|
![]() emeğine sağlıkk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2519 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
|
![]() ellerine sağlıkkk!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2520 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 38 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 44303
İtibar Gücü: 1312