![]() |
![]() |
#251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sözün eri arkadaşı ararım..
Yeri geldi sözün, aradım taŞı. Hasmıma öğrettim, minderde tuŞu. Yanımda yakılan, kuruyu yaŞı. Dik duran önder bir, baŞı aradım. Peşin sıra koştum, oldum taZı Bitmeyen zahmete, gönlüm de raZı Kelamın bol olsun, hacetin yaZı. Kanıp da yolunan, kaZı aradım. Susuz tencerede, yanıyor aŞı. Ağlayan gözünden, dökülür yaŞı. Yoruldum artık, biraz da sen taŞı. Şehla bakan gözde, kaŞı aradım. Kahrımın hicabı, çıkmış da arŞa. Oynar sahnede, bir garip temaŞa. Dem tutmuş eli, alışmış alkıŞa. Sözün eri, arkadaŞı ararım. 20.01.2007 23.30 Kamil Çağlar Hayrabolu Kamil Çağlar
![]() |
#252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Süzgeç
Kendi ayıbını örtmeye çalıştığının farkındayım. Böyle tehditlerle bir yere varamayacağını sende biliyorsun. Gereksiz laf ebeliği peşinde dolaşman daha çok zarar verir bize. Kurduğun veya kurmak istediğin planlar her ne ise umarım içinde ve sonunda kötülük olmaz. Başkalarını dinleme meselesine gelince; şimdiye kadar bundan farklı bir olay yapmadın. Bana kurmaya çalıştığın bu baskının ters tepmesi seni böyle oyunlara zorluyor. Hala anlamadığın bir şey var. Bana karşı olan özlemini dindirmeyi düşünmüyorsun da, kirli oyunlar peşinde dolaşmayı hedef seçiyorsun. İşte aramızdaki bu farkı başkaları çok iyi süzüyorlar. Bana ithaf etmeye çalıştığın söylemleri uygulayan sensin. Hatta böyle bir şeyler varmış gibi davranmak da senin oyununun bir parçası. Şunu söylemeliyim; Ayrılmayı teklif etmende, ayrılmayı bu kadar çok istemendeki gayeni iyi süzdüğümü zannediyorum. Sen her ne kadar saf olduğumu söylesen de! Aramızdaki köprüyü yıkmaya çalışman normaldir. Ancak; bizim aramızda öylesine bir bağ var ki onu yıkabilmek için, benim bu dünyadan göçmem gerekir. Zannediyorum, planlarının arasında o da vardır. Ben seni istiyorum diye yaptığın baskı da ters tepti. Ama Allah'a hep dua ediyorum. Bana uygulamayı göze aldığın müeyyideler her ne olursa olsun, kendine yapmış olursun. Bu da sana yakışır. Meydan okumana gelince. Bu sevdada; Senin hakların olduğu kadar, benim haklarım da var. Beni buhrana sürüklersen, yaşamıma müdahale etmeye kalkarsan, psikolojik eğilimlerimde herhangi bir değişimle karşılaşırsam, bil ki seninle daha çok karşılaşacağız. Sana olan sevgim veriyor bu hakkı bana. Gördüğün gibi! Atılıp tutacak kadar, boş değil bu meydan! 24.11.2006 01.00 Kamil Çağlar
![]() |
#253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahit olsun tüm melekler!
otuzbir otuziki otuzüçüncü _____taneyi sayalım imameye, salat-ü selam olsun ___________gönüller sultanı kul nebi’ye.. diyelim sübhanallah, kovalım şeytanı. şükrümüzün ifası, elhamdülillah tekrarı. Allahüekber’dir, büyüklüğün iması.. “her boncukta anılır ___________Allah’ın lafzı tekbir ile dile gelir _________önder hâzirun hıfzı..” kalmasın ____açıkta bir tek nefer kalp hay sesiyle inlesin.. saf tutulsun semada nefs __diz çöküp titresin.. selam verelim sağımıza defolsun rahvani düşünceler solumuza döndüğümüzde __________şahit olsun tüm melekler.. 19.09.2006 16.00 Kamil Çağlar
![]() |
#254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahitsin Dedem! - 1 -
Asırlar önce, himmetle kurulmuş asil devletimin; Yongalanmış bağrındasın, yıkılmayan muhkem evladı! Zulümle yağmalanmış, kan dökülmüş yaralı toprağında; Yeniden başlayacak yolun sonundasın, şahitsin dedem! Sol yanıma mıhlanmış muazzez dizelerinle; Sıkılmaktan yorulmuş, yavuz yumruğumdasın! Sönsün! Çevremizde yakılan, harlanmış azgın ateşler. Çehremizden dökülen, merhamet dolu yaşlar dursun! Sana omuz yaslayan mazlumun, duayla açılan avucunda; Rahmet yağan yakarışından başka, inancı da var dedem! Vatan bir, devlet bir, bayrak ve kıble bir. Vicdana sığmaz ihanet, şahlanmış hür millet bir! Afakında nur bitmiyor, zincir vurulamadı ahi milletime. Şehitlerimiz rahat uyuyor, kimse göz koyamadı serhaddine! Yavrusunu toprağa veren ananın, ağıt döken mağrur dilinde; Göğsüne sığmıyor gururu, şan dolu, şeref yaşıyor dedem! Tek dişi kalmış canavarda, değişen bir şey olmadı. Şafaklarda nazlanarak dalgalanan bayrağın, solmadı! 27.01.2008 16.00 Kamil Çağlar
![]() |
#255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şahsiyetimin Hakkı.
Ela gözlerime bakıp da, beni hiç sevmezsen? Cayır cayır yanıp, tutuşsan da ateşimle, Seni sevmek istemiyorum dersen? Ya aşık olmazsan? Kahrolmazsan benim için. Adımı sayıklayıp da her gece, derin derin bakmazsan? Gözlerinden yaşlar akmazsa? Ağlamazsan yüreğinle! Bir hevesti, geldi geçti! Başlamadan bitti! İçimde yaşıyor, garip bir fukara. Senden istediğiyse, kalbinin zekatı! Nice çalkantılar yaşayan, zengin gönlünden. Miktarı büyük bir bağış, şahsiyetimin hakkı! Sadaka verir gibisin, kibir dolusun nafile! Yol kenarında dilenir, el açmış dilenciye. Açık hava tiyatrosundayım, oynarım avare. Figüran kalmış beklerim seni, deliyim divane.. Emredilen buymuş, sabır denmiş bekara. Unutsun onu! Oruç tutsun, sakın ha! Umudu yoksa eğer, beklesin biraz daha. Kısmetsiz ömrü kalmaz, bir başka bahara.. Vurdun sırtıma semer, dolaşırım dolap dolap. Sesimi duymazsan canım, halim olur harap! Yalvarmak neyime, olurum sana kul köle. Anlatırım derdimi işte, durum kötü hal böyle. 08.11.2006 - 16.00
![]() |
#256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şikayetim var!
Şikayetim var Ya Allah’ın Resul’ü! Ama isyan değil bu şikayetler. Adına sürmek istediler bir leke, Çirkin resimlerini yaptı kefere! Sen alemlere de Rahmetsin; Alemler bilmiyor seni! Küfrün temelinde yaşıyorlar Tanımıyorlar nübüvvetini! Yarışıyorlar birbirleriyle Nasıl yaparız bir hile? Yüzümüze karşı kötü söylüyorlar Kahkahalarla gülerek hem de! 18.11.2005 15.00 Kamil Çağlar
![]() |
#257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şu sıkılmış anımda yoksun!
süslenmiş küçük bir odada çam kokusu yayılmış _____________allı pullu ve dalga dalga kıyılara vuran sakin su şırıltısının ________hayali vardı.. yoksun yalan dünyamda yoksun şu sıkılmış anımda yoksun.. bir sana inandım __________bir sana yandım oysa ki sen yoksun.. bir seni sevdim ________bir sana kandım.. mühürlenmiş yaralı bir kalp üstüne zincir vurduğun kısmet bir de bıraktığından beri _____tepe tepe kullanılmış ruhuma _____________ yağıyor binbir zahmet.. bambaşka kollarda seni görmek izlemek ____çekip giden güzelim yılları acımış bir ket koymayı esir olmuş yüreğimi _____________izlemek.. seni kaybettiğim yolları gözlemek seni kaybettiğim yollarda özlemek.. tane tane çekilen sabırlar kelime kelime örülen şiirler kahır dökülen yollarda yere kapanan dizler.. yoksun _____şu sıkılmış anımda yoksun.. oysa ___bir seni sevdim ben ________bir de sana kandım.. 11.11.2007 01.00
![]() |
#258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şüpheli Dostluklar.
Dostluklar şüphe doldu, Hezeyan oldu aşikar! Dengesiz söyleşilerde hesaplanmış, Sahte sözlerle manidar! Sanatçı olmuş menfaat, Sahnelenmiş hayat perdesinde. Her kafada kapanmış gişe; Ömür boyu hazır, devamlı matine! Dostun sözü, senetti imzasız. Dönmezdi zorda bile, imkansızdı imkansız! Acı söylerdi hep, kalpten ama zararsız. Ona da gem vurdu, kahpe imansız! Düzen seçilmiş, tablo çok vahim! Kapanmış kapılar, nasıl kime sorayım? Adet olmuş kibir, şablon da hazır; İyi dostun sözünü, ben nereye yorayım? Eklenmiş art arda, dilleri susmuş. Mevzilenmiş kuytuya! Pusuyu da kurmuş. Üç beş sahtekarla, mertliğini bozmuş. Namerdin dostluğu, meğer nede zormuş! Dostluklar şüphe doldu, hezeyan oldu aşikar! Hayallerimi çiziyor, sahte sözlerle asalaklar! 21.15 – 30.10.2006 Kamil Çağlar
![]() |
#259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taksici -1-
Sabahları İlk önce o karşılar. Henüz yatmamıştırt daha erkendir. Gecenin bereketinden kalan Son kırıntıyı bekler hep. Yorgundur, İlk ışıklarında güneşin. Farklı bir heyecan yaşar Her basışında kontağa. 'Ya bismillah' demeden oturmaz asla o koltuğa. Kazanç kapısını aralayan Kısmet dualarıyla. Beklemek onun için zor değildir. İşinin özünde bulunmaktadır, birilerini beklemek. Bazen sokak başında, bazen de yol kenarında. Onun için ayrılmıştır, bütün köşeler. Şahin gibi bakışlarıyla, yürüyenleri keser! Yek vücut hazırdır her an harekete. Bilir bunları bilir ki; Zira vardır onun da bekleyenleri.. Kamil Çağlar
![]() |
#260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taksici -2-
Kaldırılan bir el, start verir rızkına. Kapının da açılmasıyla atılmıştır ilk adım. Her binen müşteri için aynı temenni zikredilir. Önce yevmiye, sonrasında ise sarfiyat. Bize kalan az da olsa, geçiniriz kıt kanaat! Hareketli saatler için var gücüyle çalışır. Geçmeyen bir korkusu, bitmeyen bir endişesi vardır. Ya, yol tıkanırsa? Zordur yaşam bu koca şehirde. Ne yana baksan duruyor bir araba. Sağında bir bayan sürücü, Solunda ise azgın bir genç. Önünde yaşlanmış artık amca. Hepsinin eline yapışmış, direksiyon simidi. Bekliyorlar sabır çekerek, bu yol açılır mı şimdi? Onlar söylene dursun, biz dönelim telaşımıza. Rızk kapımız tıkanmış, Dua etme zamanıdır Hüda'ya. Kamil Çağlar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|