![]() |
![]() |
#251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57911
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şerbet Gibi Akşam
Hadi gelsen. Saklandığın yerden. Bir seslensen. Uzaklardan gelen sen Güvercinler penceremde yemledim, Avuçlarımda sen, şerbetlerde ben. Hadi bir gelsen Akşamlara bulansak. Şerbetten akşam olsak Tadına doymasak Sözcüklerde ben Dizelerde sen. Nazlarımın tümü sana. Tenim tatlansın şiirlerinle. Susadım versene dudaklarıma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Şiir Mi Benim; Ben Mi Şiirin Anlayamadım
Geldin şimdi koynuma sarıl sıcak sıcak Dola boynuma öp ensemden kıvrak kıvrak İster öldür, ister sokaklara fırlat, at Heyecanım dorukta Şiir mi benim; en mi şiirin anlayamadım Sen burada ben orada ikimiz “Sevgiyi” seviyoruz Elele tutuşmasak da, aynı şiirde yanıp bitiyoruz. Al bu gülü ister yanağıma ekle, ya saçlarıma tak Heyecanım dorukta Şiir mi benim ben mi şiirin anlayamadım. Sen olmasan da sever seni gönül bir ömür. Ben burada öleyim, sen orada zevki sefanı sür. Bu benim dudağım ateşin öp bir güzel yak. Heyecanım dorukta Şiir mi benim; ben mi şiirin anlayamadım. Yosunu al karaya karıştır, yeşili al siyahla yarıştır. Sarıyı ayır onu görmezsen aklın iyice karışır. Sen gözlerini ver bana yerine gözlerimi çak. Heyecanım dorukta Şiir mi benim; ben mi şiirin anlayamadım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirden kadın
Özlemle bakınca Karanlık *******e Görmeden uzakları, uzaklara Sanki istediğin ordadır. Gönlün iyice sıkılır İyice yumuşar, Dillenir güm güm. Uzaklar birden yakın olur Hayaller uzaktır aslında Ama o gönüldedir sıcakta. Ne kadar uzak olsa da Gönlündeki çağlayanlar O an akar çağıl çağıl Yar.. yar… beni yanına çağır…. Sevdanı ordan bağır.. İster hecelere diz beni Bana güvercinlerle sevgini yolla İster tüm şiirlerini yokla Rüyandaki reyhanlara bula, kokla İstersen *******i saçlarımdan yıldızlar topla Yar… yar… öp beni Şiirlerinle yak beni İçlerine at Savur rüzgarlarını saçlarımın arasına Al beni parmaklarının ucuna Şiir yap beni. Senin sevgin tipi gibi Sözcüklerim çıplak… olduğu gibi Üşüdüm ısıt beni.. Yar.... yar..... öp beni. Şiirlerinle yak beni. 'Şiirden kadın' yap beni…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şiirsiz Aşk
Yanarız yangınlarımızdan yeniden doğarız Seher yeli çıkacak birazdan Konuşmam demiştin seninle Bekledin bir buket karanfille Üçüncü gün, bu gün Ne oldu, ne değişti, Kararın neden kesinleşti? Demek ki Sevmek Bir siyah karanfilmiş Yar dudağında Ağlar dururum yollarında. Bir gün biz de altmış olacağız heyhat Eskiden kırklara bakardım rahat rahat Ama aslolan gönüldeki birleşmeler. Eğer gönülde sevgi varsa korkma Yaş yok gibidir, yok say Uslanmaz bu deli gönül, kendisi elli, gönlü çocuk. Esen yel ne yapsın Çocukça yaşamalı hayatı Yarını düşünmeden Yarınlar ne getirir bilinmez İhtiras ve arzuların önüne geçilmez Duygular yanlız başına bir hiçtir Temas ve dokunmak inançtır,ihtiyaçtır. Uzakta da olsa, insan dokunuşu anlar Düşlerinde bir prenses dokunacak sana. Kapat gözlerini dal hayallere Öpücük kalpten dudağa inmeli Çöllerde susuz kalsa bile Dudakları bin kuyudan su içirmeli. Hayat yine de güzel be güzelim.. Ne acılarımız var..ama biz şairiz dik duracağız Bu acılarla yaşamayı öğreneceğiz Değil mi Pericik? Kıskanılcak kadın olmalı Kıskanılacak erkeği sevmeli aylarca Cennette yaşamalı O da cehennemler de yanmalı bir kaç gün Sonra o da alışmalı sevgilere Zaman ne gösterir bilinmez Bilirisn güller her zaman derilmez. Ama yine de şiirsiz aşk sevilmez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şirin
Beni bekliyorsun biliyorum Kalbin tenine karışmış. Saçların dünden istekli Sözlerin hazır, bal, petekli İstersen kollarıma gel. Yüreğim hazır, kirpiklerinle del. Tadın tatlı, hiç bir şeye benzemez.. Senin sevgin anılarda, kimsecikler bilemez. Dudaklarından yavaş yavaş tenime in... Adını söylemem şirin mi Şirin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanımadın Değil Mi?
Bir rüzgar esti yüzüne doğru Öpüp geçti yanağını 'Üşüdüm' dedin, Atkını iyice sardın boynuna Anlamadın değil mi? Kokumu bıraktım duvarlarda Nergis kokulu yastıklar olsun Çiçekler *******ine dolsun Saçlarımı bıraktım avuçlarında Dalgalarını sevesin diye Kıvrımları parmaklarını ısıtsın Fark etmedin mi? Bir serçeydi sana fısıldayan Unutulmayan şarkılarımı En incesinden yüreğim gibi Gözlerin çiçeklere takılı kaldı Duymadın değil mi? Yüzümü bırakmıştım aynada Sana benim gözümle baksın diye Sabahları mahmurlu Öpsün seni sularla beraber Gözlerim aynada takılı kaldı Tanımadın değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tapıyorum Sana
Silinmedi hayalim, hep sıcacık duruyor.. Dudakların söylüyor hep, ben yeşil bir Nurum sana' Rüyaların beni arıyor, *******in yalnızlıktan yanıyor İçsen de bardak bardak su, dudakların bensizlikten kuruyor. Gözlerin beni arıyor, saçların aşktan kavruluyor. Şiirlerinde hep ben varım...şiirlerin hep bana, İyi ki çok seviyorsun beni. Tapıyorum sana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Taş Kalpli
İnsan böyle mi taş kalpli olur? Böyle mi duyarsız sevdalara? Ses vermiyor bir türlü ateşli sevgilere.. Kimselere vermediği sevgisini bilirsin sana verdi O yalnız seni sevdi Çıkarmalı gönlünden artık seni. En gizli köşesinde bile kalmamalı Kırıntısını kuşlara vermeli Senden bir zerre olmamalı, senden arınmalı Yıkanmalı bir daha sana kanmamak için Hiç susamamalı Güneşlerde yanmalı sana bakmamalı. Sevgin böyle mi surla kaplı, kapıları kapalı Sen de arasın onu yalnız kalınca Arar ellerin *******e bakıp parmaklarına Onu sevecek pembeler ararsın.. Sarılara karışsın istersin parmakların, Yeşillere kanmak istersin karalardan bıkınca Ama o çok uzaklara gitmiş olacak. Belki erişilmez rüyalara İşte o zaman için yanar da Taş kalbin yalnızlıktan ne yapar? Ama o aradığın Yıllardır arkana dönüp bakmadığın sırça saray Pul pul dökülmüş.. Onu göreceksin.. 'Bekliyorum diyeceksin köşe başında gel geri'... Kulakları sağır, dilleri lal olmuş güvercin misali Gönlü de kırlımış olacak gül dudaklı güzel Artık hiç konuşmayacak senin için Okşamayacak parmakları saçlarını Bakmayacak sana sevgili diye.. Gözleri hep uzaklara bakacak Dudaklarında hüzünlü bir melodi, duyulmayan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tenimde Sen Ayaz Mı Ayaz
Dün gece bir rüyadaydım. Ya da rüya bana geldi. Rüyanda olsam sen beni severdin. Bu kez ben seni sevdim. Ayaklarım serin serin sulardaydı Büyük bir dere deniz gibi. Sadece ayaklarım serinliği duydu. Kumlar sıcak. Sıcaktan sıcak sevdiğimin koluydu. Maviydi gökyüzü aynı, sulardı Gözlerin gözlerimi kollardı. Serindi serin rüyam aynı yaz. Tenimde sen ayaz mı ayaz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tenimden Kaybolma Emi!
Sevdim seni, kaybolma emi! Beni şiirlerle bekle; rüyalarla sev beni. Dudaklarınla gez tek tek tenimi. Ellerimde bulayım hep sıcacık ellerini. Seninle gülüşsün, bırakma sözcüklerimi. Şiirlerin anlatsın en güzel yerlerimi. Sevdim seni tenimden kaybolma emi! Arasıra kızsam küssem, üzsem de seni. Kırılma bana, bağışla sarı bebeğini. Tek tek al, tat çocuksu günlerimi. Unuttur bana sensiz geçen dünlerimi Sevdim seni hayatımdan kaybolma emi! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|