![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ordamısın…
Gittin gideli bi haber, Nerelerdesin ne yaparsın, Yaprak kımıldamıyor sessiz, Karagözlüm bir nefes ver, Aloo cevap ver ordamısın. Dön bana demiyorum, Nedenini, Ne diye de sormuyorum, Gelemesende, Gelme istemiyorum, O gülen yüzün hep gülsün, Gül yüzlüm, Aloo cevap ver ordamısın. Hani bizim hayallerimiz vardı, Kader buraya kadarmışsa eğer, Alın yazımsa yalnızlığım, Olsun be, Nur yüzlüm ses verme, Biliyorum ordasın, Açmıyorsun şu telefonunu, Alooo alooo alooooo, Benden günah gitti, Bu son du…
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Oyun..
Bir sağa,bir sola, Estaaa dizleri kıvır, Elleri kaldır şıkır şıkır, Yörüklerin harman dalı. Kafkasların eller yana açık, Ayakları süre süre, Dön oyana dön buyana. Ankara havaları, Ellerinde tahta kaşıklar, Şıngır mıngır,mıngır şıngır. Köçekçe zillerin ellerinde, Kalçan koparcasına kıvırmalar. İşte sen beni böyle oynattın, Hiç utanmadan,sıkılmadan, Ne yaptım,sadece sevdim, Son oyunun da kılıç kalkan, Öyle bir sapladın ki kılıcı, Kalbime soktun gülercesine, Kalkanım yok ki sadece sevgim, Korumasız büyük bir aşktı benimkisi, Bak kanamıyor,içerimi parçalıyor, İçim kan ağlıyor,haince sapladın, Oyunlarınla sözde dalganı geçtin, Bilmeden seni seven biri var, Nekadar parçalansan öldürsen de, Bilki birgün sende yalnız kalacak, Hançerlenmesen de benim aşkım, Seni azar azar öldürecek, Yüzümde gülümseme gözlerimde yaş, Üzülme oyna şıkıdım şıkıdım, Sen hep böyle köçek.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğretmenler günü..
İlk öğretmenimiz ATATÜRK, Güzel ülkemizin temellerini atan, Cefekar,fedakar,anne,baba, Ülkemin güzel öğretmenleri, Bugün sizin gününüz kutlu olsun. Ben de çok sevinçliyim,mutluyum, Benim de Makbulem kızım öğretmen. Kızım öğretmenler gününüz, Senin de kutlu olsun. Yağmur,çamur,kar demeden, Çalış mücadele et yavrum, Ne öğretmenler ne doktorlar, Ne mühendisler ne başbakanlar, Senin,sizin öğretiminizde çıkacaklar, Yaşlı,yorgun ama çok sevinçle, Bu benim talebem di diyeceksiniz, Kızım bugün öğretmenler günü, Kutlu,mutlu olsun,hepinizin...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmek istemiyorum…
Yüreğim kaldırmıyor artık, Yaşıma göre yaşlı da değilim. Ruhum daralıyor,içim çok sıkkın, Sadece seni düşünüyorum, Aşkım ben ölmek istemiyorum. Ogün var ya ogün birgün hani, Seninle oldum mutlu günüm, Sadece hayatımda ogün var. Dudaklarının terleyişi,sımsıcaklığın, Aşkım ben ölmek istemiyorum. Ohhh allahım onunla olmak, Koynuma alıp saçlarını okşamak, Mis kokan yemeklerini yemek, Çayımızı,kahvemizi içsek, Sonsuza kadar öpüşebilsek, İnan aşkım ölmek istemiyorum…
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölümden sonra…
Canımsın,ciğerim her şeyim, Gel gör aşkımı kalbime sor, İçim içerim kan ağlıyor, Yanıyor sanki cehennem ateşi, Et tırnaktan kopmuyor ki, Seni okadar okadar seviyorum. Bu sevgi aşk bizi birleştiremedi, Seviyorum bu dünyada seni, Hatta ölümden sonra da
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Önce sevgili şimdi dost..
Hayatımın en mutlu iki günü, Çocuklar gibi şen ve huzurlu, Aynı ilk tanıştığımız gibi, Çarpışan arabalar,atlı karınca, Çayırda körebe,ip atlamalarımız, Çimlere uzanmış,okşadığım saçların, Hani hatırlarmısın saçlarını, Hep tarar şekiller verirdim, Papatyadan taçlar yapardım, O gözlerininin içine öyle dalar, Kendimi seninle cennette sanırdım, Ne güzel tenin,yüzün var, Hala o ilk gün kadar güzel, Bir okadar da daha şirinsin, Yaşlılık güzelliğinden,nezaketinden, O ses tonun hala çok çok güzel, Bir an kendimi bırakıveriyordum, O cazibene dayanamadım, İki on bir beş yıl öncesi gibi, Öpüvericektim,öpmelimiydim, İzin verirmiydin ilk aşkım, Hala dudaklarımda o tadın, Unutamadığım sıcaklığın, Bak gör ki tesadüf bizi, Onca yıl sonra karşılaştırdı, Gözlerim dolu ağlamaktayım, Hala seni o ilk gün gibi seviyorum, O zaman sevgili,aşkım, Şimdi bir dostuz değil mi?
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öpermisin...
Kollarımı sana açsam koşarmısın, Bir buket gül versem gülermisin, Gülen gözlerinle beni süzermisin. Allah bir yastıkta kocasın derler, Bir yastıkta benimle kocarmısın. İyi ve kötü günlerimde, Benim eşim karım olurmusun. Her gün kırmızı gülle gelsem,versem, Sen de beni aşkım, Dudaklarımdan öpermisin,
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle bir öptü ki..
Büyük bir aşk tı bizimki, Birgün piknikte salıncakta, Sallıyordum onu, Bağırıyordu daha hızlı, Daha da hızlı diye, Sanki göklere çıkacak, Güneşe değecekti, Okadar hızlı gidip geliyordu, Yüzü pembeleşmiş, Dudaklarına gülümseme gelmişti, Gözleri yıldız gibi parlıyor, Etekleri,elbisesi dalgalanıyordu, Bembeyaz ayakları görülüyor, Bir göçmen kuşu gibi, Özgürce havada uçuyor, Kollarımdaki kadar rahattı. Çığlık atarcasına bağırıyor, Daha da daha da hızlı, Ayakları dallara değecek kadar, Uçuyordu, Gökyüzüne değmişti sanki, Kollarını açmış, Seni çok ama çok seviyorum, Diye haykırırcasına bağırıyordu. Rüzgara teslim olmuş gibi, Uçuyordu rüya gibi, Belki de başı dönüyor du, Yükseldiği zaman, O sapsarı şubat güneşinde, Bir altın yağmurunun, İçine giriyordu belki de. Kehribar saçları ışıldıyor, Beyaz elbisesi, Mor renkli,fiyonklar, Ateş çiçeklerine, Dönüşüyor gibiydi., Güzel bir baharda, Eflatun tomurcuklar arasında, Tazecik gökyüzünde uçuyordu, Salıncaktan indiğinde, Mutluluktan öyle bir sarıldı ki, Öyle bir öptü ki, Hiç ayrılmaksızın..
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle bir yaşam...
Şaşalı lüks bir evlilik istemiyorum, Gösterişli yatak ve oturma odaları da, Öyle pahalı giysiler takılar asla, Allı pullu boyalar,ojeler sürmelerini de, Her şeyin doğal olduğu gibi bir hayat. İkimizin yaratabileceği yapabildiği şeyler, Araba da istemiyorum,kolkola beraberce, Saçlarını zevkime göre taramak istiyorum, Kokularda hayır hayır senin kokun yeter, Modayı takip etmeni de sana yakışanı sadeliği, Gerçek samimi içten seven bir aşkımız olsun. Hep gülmeni asık surat,dert,keder olmasın, Günaydın sevgilim deyip alnımdan öpmeni, Mutlu,sade,mütevazi beraberce ihtiyarlamayı, Dedeciğim,nineciğim diyebilecek torunlar, Rüya görmek te istemiyorum sen varken, Çiçekler kadar renkli,kelebekler gibi hür, İkimizin sağlıklı çok mutlu bir hayatı. Tek bir yastıkta ömür boyu yaşam, Küçücük ikimizin yaşıyacağı bir evimiz, Bahçemizde marul,salata,domat ve biber, Kümeste yumurta,meleyen kuzular, Balkonda konuşan öten kuşlarımız da olsun, Çimlerde senin dizinde uyuya kalmışlığım, Her şeyin sadeliğini,doğallığını istiyorum, Böyle yaşam tarzı hayatı seninle arzuluyorum...
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle sevdim ki...
Seni sen hissetmesende bilmesende, Okadar çok sevdimki seni tanımadan, Hep sana söylemedimmi ne olursan ol, Kör ol,topal ol,yatalak ol, Ben seni öyle okadar sevdimki, Kalbinin sıcaklığını,samimiyetini, Bana yaklaşımlarını,o içtenliğini, Yazdıklarını,söylediklerini sevdim. Defalarca demedimmi ben sevdimmi, Tam severim,ölümüne demedimmi, İşte bende seni hislerimle,duygularımla, Çok ama çok seviyorum artık inan. İçerimdeki yanan aşk alevini söndürebilirmisin, Diyebilirmisinki ben seni sevmiyorum, Bende inan bilmiyorum neden sevdiğimi, Birden neden,niçin sana tutulduğumu. Söküp atamıyorum ben ne yapayım, Tüm kalbimi kaplamışsın sevginle, Sen kimsin ne tiptesin neyin nesisin. İnan bilmiyorum nasıl tutulduğumu sana ben, Bende anlamadım anlasana. Ölümüne sevmek bumu bilmiyorum, Öyle seviyorum işte seni ben...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|