![]() |
|
|
#2641 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ateş benim yıkayan, yuyan, emzirem annem!
Bir arınma kurnası olsa gerek cehennem...
|
|
|
|
#2642 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Cehennem dedikleri şey mi?
Yaşarken gördüm sayende Sen sakın sensiz kalma O zaman görürsün sen de!
|
|
|
|
#2643 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
kaderimdir yalnızlık değişmeyecek sen dönmeyince
özlem duyarım sevgine seni her gördüğümde yaş döker bu gözler sensiz geçen her güne cehennem ateşi gibi yanıyor bu yüreğim... unutulur diyorlar neden kimse anlamıyor zor gelir ayrılık kalbim dayanmıyor unutamam seni gözbebeğim anlıyorsun değil mi cehennem ateşi gibi yanıyor bu yüreğim... toprak olacak bu beden seninle ya da sensiz geçmeyecek bir günüm düşünmeden sensiz gideceğim bu dünyadan kimse duymadan sessiz cehennem ateşi gibi yanıyor bu yüreğim...
|
|
|
|
#2644 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Saçlarından bir tek teli
Koparsaydı sevda yeli izin alıp Allahım´dan Ben koparırdım kıyameti Şimdi ise gidiyorsun Anladım ki sevmiyorsun Bari bırak bundan sonra Senin adın yalan olsun Hayalimi kaç yağmur ıslattı benim Gözlerimde bir bilsen kaç güneş battı Ben severken vurgunu kalbimden yedim Sen bilmem ki kim bilir hangi düştesin Beddualar ruhumu sardı Beni gören hep sen sandı Söylesene ne olursun Senin günahından sonra, cehennemde yer mi kaldı
|
|
|
|
#2645 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Unutmak başarabilen için kolay derdin sevdiğim,
Ben ne unuttum ne de başardım; Gözlerimde kendini bulamadığını söylerdin, Ama seni gözlerime yaktırdım. Şimdi ateşlerdesin, her yer sisli, Burası cehennem hoşgeldin sevdiğim, Yüreğimin sana en çok yanan yeri, Kalbimdeki bir korsun sen sevdiğim. Senin gerçek olduğuna inanmıştım, Meğer gerçekler hep yalan söylemiş Gerçekleri bana gözlerin anlattığını sanırdım, Birer birer silinmiş gözlerin nerde sevdiğim.
|
|
|
|
#2646 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mahşer yeri gözlerin
Değdi gözlerime Ve düşünmeden ben Attım kendimi Cehennemin dibine.. Kdz.Ereğli
|
|
|
|
#2647 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ah öyle yanmışım ki sana
Ateşime katırlar taşır odunu Hep yüzü gizli mi olur celladın Şafak vaktimi son bulur ömrü insanın Seni öyle çok sevdim ki Seve seve çıktım darağacına Ve yağlı ilmeği Geçirdim ellerimle boğazıma Ne denizler yarılır artık bize Ne Nuh un gemisi gelir kapımıza Kolomp yeniden mi keşfeder Amerikayı İstanbul mu fethedilir milenyumda Gorki çalışır mı artık ekmek fırınlarında Çar,Dostoyevskiyi koyar mı namlunun ucuna Shakespeare hangi kraliçeye Yazar bir sone daha Sahra çölünde yakalanır mıyız aşk fırtınasına Robinson artık düşer mi yalnız bir adaya Yeniçeriler kazan kaldırır mı bir daha Attila İlhan yazar mı bir şiir daha Engizisyon mahkemesi yargıçları gibi Sorgusuz sualsiz,astın beni insafsız Kalbim hala durmadı Seni öyle çok sevdim ki Nerden bilirdim Beni böyle asacağını
|
|
|
|
#2648 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
depremler bende başlarken enkazlar da raksım
kendime sığmıyorum kaynadım da akıp taştım secde ettiğim topraktaki ellerimi sana açtım cemreler toprağa düştü sen yoksun sensizlik başlarken yarınlarımda aklım yine bozuldu harman yerindeyim yeller küllerimi sana savurdu perçinlenmiş elveda havasındasın sabrım soru sordu cemreler havaya düştü sen yoksun adını kükreyen kumsallarda yazarken bir çılgınım kendi denizimde boğulurken korkunda her tarafım S.O.S verdiğim kırık dalgalardaki sahillerde bıkkınım cemreler suya düştü sen yoksun ben yoksul İZMİR , 23. 10. 2004
|
|
|
|
#2649 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sensizlikte,
Kah ******* üzerime yürüdü, Kah ayazlar zorladı kapılarımı.. Ama her zorlukta gözlerine sığındım. Her solukta ismini haykırdım. Yalnızlığınla savaştım durdum. Belki de en gururlu savaştı benimkisi. Silahım yoktu; Sadece seni seven yüreğimdi savaşan. Kazanan hep hasretin olsa da Ben seni " sensizlikte " bile yaşatandım.. Rüzgarlarla savruldum karanlıklara. Düştüm hasret çukurlarına, Ezildi gözlerimde büyüttüğüm cicekler. Pes etmeden, Cocuksu düşlerime yenilerini ektim. Sensizlikte kör kuyulara itildim. Yaralarımı gözlerindeki ışıkla sardım. Yüreğimi söktü arsız yalnızlıklar. Yıkılacak gibi oldum, Seni beklediğim sokaklarda. Ama pes etmeden, Her zorluğa senin sevdanla karşı durdum. Ayrılık tepelerine tırmanırken yüreğim, Hep baharımsı nefesini soludum. Heybeme erimez karları, Yüreğime" sevda bilmez" ayazları doldursalar da, Vazgeçmedim senden, yüreğinden. Azmettim kazandım sevdamı Davacı olmadım hüzünden, kederden. Uzaklarda olsan bile, Bir nefes alışını bahar bildim ömrümde. Bir gülüşünü mutluluk addettim yüreğimde. Seni severken hic durmadım. Hep sana, sevdana yaşadım. İlaç bilmez acıların için, Siper ettim gögsümü, fakir ömrümü. Üzülmedim seninleyken, Hep mutluluk bildim gülüşünü. Aldırmadım, karanlık *******e. Üşüdüğümde, bir yorgan misali Gülen gözlerine sarılıp, Mutluluklarına uzandım. Yanında aldığım solukları, Hep kâr saydım mutluluk envanterine. Kalem olup gözyaşlarımı akıttım. Ağladım, hasretinle ıslandım. Ama yüreğimde hep seni yaşattım. Yalnızlığınla savaşıp, Seni " sensizlikte " yaşatan Bir fakir yürek oldum ömrümde. Bir gözyası bile düşmedi hüznümde. Neden diye sorma canım, Gözlerimden düşen her gözyaşı Sana idi, ölümsüz sevdana idi. Şimdilerde, Sen, bende yokken bile Seni ölümüne sevmekle meşgulum. Olur da acıların sararsa yüreğini, Karanlıklar boğarsa düşlerini Bir nefesini ver ne olur, Yüreğimi siper eder bu can sana
|
|
|
|
#2650 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
cenana taşladın testimi kırdın
kırıklar bir testi etmiyor artık savaş atlarını şaha kaldırdın gönüllerde yaslar bitmiyor artık sen gittin ayılar ballarda şimdi yılanlar çıyanlar dallarda şimdi kuşlar yuva yapmış yollarda şimdi hiçbir şey yolunda gitmiyor artık sazı mı seversin sözü mü bilmem şaşırdım yokuşu düzümü bilmem armudu elmayı üzümü bilmem gülşenler de bana yetmiyor artık melami gözlerin bir ümit versin dizlerim dermansız ellerim mefluç beni suçlu sayar mahkum edersin ilahi bu halle işlenir mi suç bir denizim ölümler kadar derin yüce dağım başım gönlümden serin cenana uzansın artık ellerin akıl sana muhtaç kalp sana muhtaç şaşırdım geceyi gündüzü bilmem aynaya bakarım yüzümü bilmem baharımı bilmem güzümü bilmem mevsimler zemheri topraklar kıraç
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 17 (0 üye ve 17 misafir) | |
|
|