![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yüzünüze Tükürsün Sevda
Siz ki karanlığın şeytanları Siz ki riyanın ihanetin Siz ki cehaletin Siz ki melanetin yedi katlıları El koyup saflığa güzelliğe Her şeyi talan etti Sahte değerleriniz El koydunuz saflığa güzelliğe Benim dediniz yazgınız benim Her şeyi murdar etti egemenliğiniz Ayazdan değil şerrinizden Tir tir titrer ağaçta yaprak Gülde gonca Zehre doydu hava su ve toprak Sevginin hırsızı ettiniz insanı Şehvetin arsızı etti Ahlak diye sunduğunuz zincirleriniz Sevginin dili tutuldu Nutku tutuldu ümidin Sırlan gülüşünüzle alalayıp Köpek dişlerinizi Türkülere Dizelere diz çöktürdü zulmünüz Timsah gözyaşlarınızla ağladınız Kararttığınız düşlerimize Siz ki iblisin atlıları Siz ki Aşkın sevdanın cellâtları Siz garabetin Siz husumetin Siz musibetin yedi katları Bunca dert Bunca bela Kan revan içinde insan Buysa vaat ettiğiniz dünya Buysa özgürlük Buysa eylediğiniz ihsan Belanızı versin aşk Yüzünüze tükürsün sevda
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zamanın Zulasında Sakladım Sevgimi
Zamanın zulasında Sakladım sevgimi Ay balam Aydan balam Dokunmayın ne olur Kanamaya hazır yaram Dokunmayın ne olur Kulun kurbanın olam Yıkmış bu sevda bendini Dağlara vurmuş kendini Ay balam aydan balam Bilmeyen der deli mi? Ay balam Aydan balam Dokunmayın ne olur Kanamaya hazır yaram Dokunmayın ne olur Kulun kurbanın olam Kime anlatam kendimi Kimseler bilmez derdimi Yüz yılların hasreti var Herkes der bu deli mi?
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zemheriye Cemre Düştü
Zemheriye cemre düştü Seni sevdim diye canan Yaban gülleri gülüştü Seni sevdim diye canan Kuru ekmek yayla balı Filiz verdi kuru çalı Açıverdi bahardalı Seni sevdim diye canan Yıldızlar el ele tutuştu Ağlayan bebek yatıştı Kuşlar dillenip ötüştü Seni sevdim diye canan Dallar erkenden burç verdi Kibir kin hep sona erdi Düşman düşmanı öperdi Seni sevdim diye canan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zemheriyi Nisan Eyle
Söylüyorsam dinle beni Farklı isem anla beni Kirli isem akla beni Çirkinlikten yar olur mu Kötü isem insan eyle Yoksul isem ihsan eyle Zemheriyi nisan eyle Kötülükten kar olur mu Hüzünlüyü mutlu eyle Her insanı kutlu eyle Yarından umutlu eyle Kinden kandan var olur mu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zor Şey değil Sevmek
Zor şey değil be gülüm Zor şey değil sevmek Elinde varsa verirsin Yoksa yine seversin Bir şeyin yoksa Senin canın sağ olsun Allah’ın selamı beleş Bir selam verir geçersin Tanrıya da inanmayadabilirsin hani Ama zor şey değil değil sevmek Gülümsersin yine seversin Bir bilsen Sen nelere kadirsin m. nazik 2007 mersin
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zulmünüz Korkutmaz Bizi
Zemheri üşütmez beni Önünde bahar olursa Zulmünüz korkutmaz beni Yanımda yarim olunca Dikenleri gül eyleriz Kötülüğü kul eyleriz Zehir olsa bal eyleriz Yanımızda yar olursa Yokuşları düz ederiz Karakışı yaz ederiz Acıları az ederiz Gönlümüzde kor olursa M. NAZİK 2005 MERSİN
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|