![]() |
![]() |
#271 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2832
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KAHBEEE
Bu Vatan Satılırmı Türk Komandosuna Kurşun Sıkılırmı Söyle Ulan Kahbe Dölü Şehid'in Kanı Yerde Kalırmı...
![]() |
![]() |
#272 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() PİŞMANIM ANAM
Lanet Etme Anam Doğduğum Güne Mutlu Olmak Hakkımdır Olmasam Bile Bir Zalim Düşürdü Bu Hale Beni Pişmanım Anam Bırakmıyolar. İStermiyim Bu Soğuk Dağlarda Yatmayı Anaların Yüreğine Ateş Yakmayı Veren Utansın Silahı Elime Pişmanım Anam Bırakmıyolar Bir Zalim Başımda Vurun Diyor Dönenin Sonu Ölümdür Diyor Ne Kadar Pişman Olursan Ol Anam Bu Dağlardan Sağ İnen Olmuyor. Dost Sandıklarım Pusuda Bekler Kaçmaya Çalışsam Öldürecekler Her Zalim Bir Gece Nöbet Bekler Pişmanım Anam Bırakmıyolar. Bir Gün Duyulur Ölüm Fermanım Etrafa Saçılır Kanlı Bedenim İbret Olsun Herkeze Benim Kaderim Pişmanım Anam Bırakmıyolar Sana Son Sözüm Ağlama Anam Bırak Kendi Derdime Yanam Sevdiğim O Yare Haber Salam Pişmanım Anam Bırakmıyolar... NOT : Bu Şiir Bingöl'ün Kavaklıdere Köyünde Çıkan Çatışmada Ölü Olarak Ele Geçirilen 18 Yaşındaki Bebekci Kod Adlı Terörist Kızın Üzerinde Bulunmuştur..
![]() |
![]() |
#273 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım.. .... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... .... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... ... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. ... Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... ... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım... ... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki. Duyamadım.. ... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... ... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... ... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım...
![]() |
![]() |
#274 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ***bİr GÜn Anlarsin***
Uykularin KaÇar *******İ BİrtÜrlÜ Sabah Olmak Bİlmez Dİkİlİr GÖzlerİn Tavanda Bİr Noktaya Delİ Eden Bİr Ugultu BaŞlar Kulaklarinda Ne ÇarŞaf Halden Anlar Ne Yastik Gİrmez Pencerelerden Bekledİyİn IŞik Kapanir Yatagina Çaresİzlİyİne AĞlarsin Onun Unutamadigin Halİne Sİgaradan Derİn Bİr Nefes ÇekmİŞÇesİnedolar İÇİne Sevmek Ne İmİŞ Bİr GÜn Anlarsin Bİr GÜn Anlarsin Aslinda HerŞeyİn BoŞ Oldgunu GÜn Gelİrde Sesİnİ Bİrkerecİk Duymak İÇİn Vurursun BaŞin TaŞ Duvarlara Duyarsin Taa Derİndenacisini Çaresİz KalmiŞligin Sevmek Ne İmİŞ Bİr GÜn Anlarsin Bİr GÜn Anlarsinne İŞe Yaradigini Ellerİnİn NİÇİn Yaratildigini Bu İgrenÇ DÜnyaya Neden Geldİyİnİ Uzun Uzu Seyredersİn Aynada GÜzellİyİnİ BoŞuna GeÇİp Gİden Yillarina Yanarsin Dolar GÖzlerİn İÇİn Burkulur Sevmek Ne İmİŞ BİrgÜn Anlarsin Lanet Edersİn YaŞadiĞina Mazİden Ne KalmiŞŞa Yirtip Atarsin O Zaman Bİr ÇİÇek BÜyÜr Kalbİnde Kendİlİyİnden O Zaman Benİ Sevdİyİnİ Anlarsin...
![]() |
![]() |
#275 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() şiirlerle gömün ben
elbet birgün öleceğim kalemimle gömün beni bende allah demişimdir imanımla gömün beni örtün üstümü sinek konmasın uçan melekler benden korkmasın gidin o yare diyin beni unutmasın yaradanın aşkına sevenlerle gömün beni gömün beni askımı dağlara yazın okyanuslara anlatın sevenlerin hatrına şiirlerle gömün beni
![]() |
![]() |
#276 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Denize Bırak
Çareler aradım anlatmak için derdimi Bir güldüm bir ağladım anlayamadım kendimi Anlayamadım beni benden edeni Çok çabaladım ama anlatamadım halimi Olmadı tutamadım içimde bu tasayı Birikti kümeleşti atmalıydım sancıyı Yazdım herşeyimi aktardım dizelere Aktardım dertlerimi süslü püslü sözlerle Bazen karanlık gecenin aydınlığı yıldızlar Bazen yaprak sesiyle günü süsleyen rüzgar İlham oldular bana yazdıkça sözcükleri Anladım ki onlarda benden de çok sen var Yıldızların ışığı düştüğün de üzerine Ben sadece parıltılarını gördüm gözlerinde Çok farketmezdim esen bahar rügarını Savurmadan önce siyah parlak saçlarını Bazen rüzgarla beslenen yaprağın sesi Bana göre yazdığım şiirin melodisi Bazen karanlık gecenin aydınlığı yıldızlar Bana göre nedeni sendeki yakamozlar Sen bir rüzgar ol bense bir yaprak Dolaşıp duralım seninle savrularak Sen bir gün sıkılıp da bırakırsan esmeyi Beni yakamozlarla süslü bir denize bırak
![]() |
![]() |
#277 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Şehirde Yalancı Çıktı..., Tıpkı..Tıpkı Makyaj Yaparken Yüzlerine...
Yalancılık Boyalarını Süren, Seviyorum Dediği Halde; Söz Verdiği Halde Kaçıp Giden Ve Geriye Dönüp Yaktığı Şehirlerin Her Bir Metrekaresine Gözyaşları ile: "Affedin! Sözümü Tutamadım" Diyen.. Ama İçinden Pişman Olurken Dışından Yıkmak İçin Dünyalar Arayan O Sahte Kızlar Kadar Zalim Bu Şehir.. *******inde Acıyla Duvarları İnleten Çığlıklar Gündüzlerinde Ağıtlarıyla Yüreği Dağlayan.. Ne Kadar Boyanırsa Boyansın Korkunçluğunu Her Daim Koruyan Şehir Burası.. Tıpkı..Tıpkı Sahte Kızlar Gibi... Kaç Kez Ne İsimler Verildi Onlara.. Mavi Yıldız,Kar tanesi,Minik Peri.. Hiç Bilirmiydi Bu İsimleri Takan O Akılsız Başlar ve Kör Olmuş Gözlerin Ağzı Onlar Aslında Kendilerine Yıldız,Peri ve Umuttular.. Aslında Alayı Sadece Birer Anafordular! Açlıklarını Doyurmacasına İçlerine Çeken Herşeyi.. Sadece Yutmayı Bilen.. Ve Aldıklarını Hiç Bir Zaman İade Etmeyen Sahte Dostlar Gibi, Bir Hırsız Gibi,Bir...Bir.... Sözlerin Susması Gerek Şimdi.. Tıpkı Hemen Şu an Akılların Konuşması Gerektiği Gibi.. Tıpkı Gealdor'un Susup Düşünmesi Gerektiği Gibi.
![]() |
![]() |
#278 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() yüreğimin imtiyazlı kızına
bir zamanda çıkarsın ve bakarsınki güzelliğinden hiç bir şey kaybetmemiş yada o an onun güzelliğni ,yerini hiç bi şey dolduramaz hissedersin işte benim yıllar önce sakladığım şeysin biliyorum biraz daha ileri gitsem başkalarıda var ama ben sende duruyorum.. biliyorumki sende aşkın en güzel yerinde , mantığın hükmünü yitirdiğim yerdeyim... yüreğimin imtiyazlı kızına neden sende durmak bu kadar güzel biliyormusun? fırtında geriye kalan bir şehiriim ben ve yandığım halde, bir daha yanmak için sana geliyorum yağmur veya suya koşmuyorum söndürmek için bir daha yanmak için sana geliyorum İşte budur güzel kız ne demeli kime neyi anlatmalı şimdi? bi Yangında kurtarılması gerekn en asil yanımsın mesafeler anlamsızlaştıkça uzaklığını seviyorum hani diyor ya şair"ben aşkın tüm çağlarından geliyorum" işte böyle güzel kız bir kalemin beyaz kağıda bıraktığı izler , bendeki seni anlatmaya ne kadar yeter bilmem... bildiğim şu ki bir kez daha yangınımı unutmak adına devşirme bir hüviyetle.yağmuruna geliyorum beni boş gönderme lütfen....seni seviyorum.
![]() |
![]() |
#279 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() ağlamasam!
bu sabah ağlayarak uyandım.. iki damla göz yaşı dökmüş yüreğim özlemim pencereye çıkmış gelişini bekliyordu Biçare hissettim kendimi koskoca dünyada ve yalnız… seni ne kadar sever kim bilir bu garip yürek... vuslatını bekler gelişini arar derin bir iç çeker durur… özler sesini hani diyorum sonbahar olsan da rüzgarınla kulağıma fısıldasan yağmur olsan çatımdan sızsan taş olup penceremi kırsan ne bileyim soğuk olup dudaklarımı çatlatsan ve yine krem olup yumuşatsan yüreğimi silsen göz yaşlarımı mendil olsan gitarım olup dertli dertli çalsan ben ağlasam… geldiğini anlayıp kapıya baksam açsam yüreğimi sana “Kapı açık, gir” desem sen gülümsesen kanadı kırık yüreğimle yollarında koşsam ağaç olsam döktüğüm yapraklarla yol yapsam sana su olsam bulutlara karışsam ve yine yağsam sana avuçlarını alıp yüzüme sürsem ellerini sıcaklığını hissetsem sensizlikten yanan yüreğimi yine sıcaklığınla söndürsem… ve kara gözlüm artık ağlamasa yüreğim …
![]() |
![]() |
#280 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiliye..Hayatıma
Bitmez demiştim... Ömrüm biter birgün Yürek yanar hergün Ama sana olan sevdam bitmez demiştim... Sen ölümsüz olandın, Sen aşkı yaşatandın Ve sen daima içimde kalandın Gördüğüm rüyada, yürüdğüm sokakta Sen vardın... Bazen ders kitabımdın başında sabahladığım Bazen bir rüzgardın.. Öyle şiddetli eserdin ki bazen Kırık bir kalp kalırdı senden geriye Bu da benim son şiirim sevgiliye... Yaşadıkça çoğaldı içimdeki hasret Hergün biraz daha yandım aşkınla, Hergün biraz daha öldüm Attığım her adımda takıldım, düştüm... Bazen elimden tutup kaldırdılar Yeniden hayata döndüm Şimdi öfkem sana değil... Kadere değil, rüzgara değil... Öfkem geçen yıllara Öfkem bu senaryoyu yazanlara... Öfkem mezarımı kazanlara! Bazıları hiç yaşayamadan kaybeder aşkı Bir ömür aşk acısıyla kavrulur kendi yağında Sonra yaşamayı da öğrenir, unutmayı da Lütfen.. tek bir iz bile bırakma ardında İzin ver unutayım seni Gömeyim kalbimin en güzel yerine anıları Avutayım şu yaralı gönlümü.. Avunayım izlerken hayalini.. Hayal gibi... Yasak dünyanın esiriyim şimdi Yaşanmış birkaç hayal war elimde Ve gelecekten beklenen hayaller.. Hepsi de umutsuz ama yaşanmayı bekler gibi Ben mi? Ben yasak aşkın bir elçisi.. Her nefesimde bir "BELKİ" Olur da birgün seversin Belki birgün dönersin..
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |