![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Karim ve ben bir evliligi sonsuz yapmanin sirlarini kesfettik...
Haftada iki kere, güzel bir restorana gideriz, biraz sarap, biraz güzel yiyecek... Sali günleri o gider, Cumalari ben... Ayri yataklarda yatariz... Onunki Izmir'de, benimki Istanbul'da... Karimi her yere götürürüm.. Ama her seferinde dönüs yolunu bulur... Yildönümümüz için karima nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandir gitmedigim bir yer olsun" dedi... Mutfagi önerdim... Her zaman elele tutusuruz... Eger elini birakirsam, hemen alisverise baslar... Elektrikli blender'i, elektrikli tost makinesi,elektrikli ekmek kizarticisi var... Bana diyor ki "çok fazla ivir zivir var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldim... Sunu her zaman hatirlayin... Evlilik bosanmanin birinci nedeni... istatistiksel olarak, bosanmalarin %100 ü evlilikle basliyor... Karıma 18 aydir tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... Son kavgamiz benim suçumdu... Karim bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... Baslangiçta ; Tanri dünyayi yaratti ve dinlendi... Sonra erkegi yaratti ve dinlendi... Sonra kadini yarattı... O zamandan beri ne Tanri, ne de erkek dinlenebildi...
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Birgun nasretin hocanin arkadaslari hocaya yasini sormuslar Nasretin Hoca ise 40 yasinda demis. Yahu hocam siz on yil oncedee 40 yasinda demistiniz.Hocada gulerek cevap vermis:Yahu hic erkek adam sozunden gecermi.
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
KOÇ
Canim benim. Ya ben yerim senin o duygusal , mütevazi, ince, anlayis yumagi duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya. Bir insan bu kadar mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir.. Bu koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur. Dost insan, güzel insan. Insan gibi insan. Allah seni basimizdan, yanimizdan eksik etmesin. Iyi ki varsin! Allah herkese koç gibi dostlar nasip etsin insallah. Bitanem benim, canim canim... BOGA Ayy benim güzeller güzelim. Bu bogalar var ya dünya tatlisi, yer gök harikasi, seker mi seker insanlardir. Bal bunlar bal. Bunun sohbetine doyum olmaz. Iyi sevgili, iyi arkadas, iyi,iyi,iyi,...... say say bitmez bunlar. Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi. Biliyor musunuz ki sizler; "bir koç bir dünyaya bedeldir"... Onlar sanli burç aleminin, yere göge sigmaz, harikulade burç gurubudur. IKIZLER Halt etmis sana iki yüzlü diyenler. Onlar seni çekemiyorlar. Rahatligin, her ortama uyum saglayisin, pratik zekan... Taaa biii ki kiskanirlar seni sekerim. Kim senin gibi kadar özgüven sahibi olmayi istemez ki. Sen hiçbir zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir. Sen hiç takma o güzel kafani onlara. Sen burçlarin en sevimlisisin. Adin ikizler ama, sen bitanesin. YENGEÇ Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti. Ya kardesim nedir bu zerafet, karizma... Sen miknatis misin nesin? Bir insan her girdigi ortamda bu kadar ilgi çekmeyi nasil basarir. Hem de hiçbir çaba bile sarf etmeden. Yoksa sen mükemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun, esi bir yengeç burcu olsun. Sen var ya olmazsa olmazsin. Burçlarin bas tacisin. ASLAN Heyt bee.. gözümüzün senligi, gönlümüzün nuru. Afet-i devran, mükemmel-i cihan. Aslan mi bu aslan. Senin kadar aynalarla barisik olan var mi su dünyada. Sen ki güzelligin simgesi, yer yüzünün günesi. Senin bütün fallarinda nazar çikacaktir. Mümkündür. Baska mümkünati da yoktur. Allah seni kem gözlerden korusun insallah, emi? BASAK Merhametlim benim. Karincayi bile incitemeyen, hassas , sevgi dolu, güzel basagim benim. Efendiligin simgesi, kibar insan. Seni varya anlatacak kelime bulamiyorum. Nesin sen? Yoksa kanatsiz bir melek mi? Herkesin iyiligini düsünen, verici , vefakar basak. Senin adin basak degil, barisin , temizligin simgesi beyaz güvercin olmaliydi. Neyse canim üzülme. Biz biliyoruz ya yeter. Üzülme tamam mi? Beyaz güvercinim benim. TERAZI Hay sana dengesiz diyen o dengesizler. Ben onlara ne diyeyim bilmiyorum ki! Yahu sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu. Sen dengesin insanlik için. Alem buysa kral sensin. Sen susarsan bir neden, konusursan ayri bir neden vardir. Marifetli, kabiliyetli, en artili burç sensin. Senin üstüne burç taniyan, megalomandir. Söylesene senin üstüne burç mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem. AKREP Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana. Güzel gözlerin, gururun, albeninin temel tasi akrep. Senin kadar hayatina hakim, senin kadar yaptigi isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik. Allah senin soyunu eksik etmesin. Sen ki, bir bakisiyla buzlari eritebilen, insana senin için Ferhat olup daglari delmeyi istettirebilen insan. Kim demisse sana fesat diye, onlarin hepsi............... Neyse, yine açtiracaklar agzimi. Senin güzel gözlerin bile yeter o kiskançlara. Sen görmezden, duymazdan gel o fesatlari. YAY Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu. Sanatkar, vefakar, dogru dürüst insan dedikleri sen olsan gerek. İçinde bir tek yay olmayan bir arkadas grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben. Senin heyecan budalasi oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir. Burçlar aleminin kozmik mucizesisin sen. Senin havan bile yeter güzelim. Çatlasin çekemeyenlerin. OGLAK Sana inatçi diyorlar diye üzülme. Onlar senin istikrarina giptayla bakip, senin yarin bile edemeyen kisiler. Dürüstlük senin burç genlerinde var. Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir. Oglak burcu olmak bile, tek basina bir sereftir. Hatta oglak burcu olarak dogamamis kadersizler için, oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir. Sen kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin. KOVA Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar. Allah sizin iyiliginizi versin emi? Ayol bu ne vericilik, bu ne genis bir yürek öyle. Sana sabit fikirli diyenler, senin her fikrinin bir cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli. Ah keske herkes senin çeyregin kadar bile olabilse. Sen çok yasa emi? BALIK Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü duygusalligini alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen. Sen paranoyak degilsin canim, ince fikirlisin. Ama nerdeee, bu ayrimi yapacak kafa bazilarinda. Ben senin o yanagina düsen göz yasini seviyorum, o hüzün dolu bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum. Sana sikici diyenler bogum bogum sikila insallah. Sen ferah tut kendini. Rahat ol, bosver, takma o çan çan çeneleri kafana.
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ahmet ile Emin yolda giderlerken bir kasetci görmüsler ve önüne gelenin kaset çıkartmasından yararlanıp kasetçi ile dalga geçmeyi planlamıslar içeri girdikten sonra Emin;
-Ahmet in yeni kasedi geldimi diye sormus kasetçi ise abi gelmedi ama 1-2 gune o ..pu çocugunun da kasedi gelir demiş...
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Erkek çevirileri!
BEN BALIĞA ÇIKIYORUM: Ben, elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturacagim, kusana kadar içicegim ve denizde yüzen baliklari izliyecegim BU ERKEKLERI ILGILENDIREN BIRSEY: Bunun bilinen bir mantikli açiklamasi yok, bosuna ugrasma, hiçbir mantik kalibina sokamazsin. YEMEGE YARDIM EDEYIM MI?: Yemek neden hala masaya gelmedi? EVET TATLIM... HAKLISIN SEVGILIM: Çevirisi yok.. Onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için sartlandirilmistir. ELBETTE SENI DINLIYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BIR SÜRÜ KARMASIK IS VAR: Su karsidaki kizil bombanin içinde sütyen var mi, yok mu kafam ona takildi da! SEVGILIM BIRAZ ARA VER, SABAHTAN BERI EVI TEMIZLEYECEGIM DIYE HELAK OLDUN: Su elektrikli süpürgeyi artik sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!! HMMM... EVET ÇOK ILGINÇ HAYATIM: Sen hala konusuyor musun? SENI DÜSÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERI GETIRDIM CANIM: Kösebasinda gülleri satan kiz tam bir afetti. ENDISELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BIR KESIK: Aslinda tam damari kestim ama geberecegimi bilsem, canimin ne kadar acidigini itiraf etmeyecegim. HEY BUNUN IÇIN NEDENLERIM VAR: En kisa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak TABII KI SENI DUYDUM TATLIM: Ne söyledigin hakkinda hiçbir fikrim yok ve umarim dinliyormus gibi yaptigimi anlayinca, 3 saat bagirip çagirmazsin BILIYORSUN GÜZELIM, BEN BASKASINI SEVEMEM: Senin çigliklarina bile zar zor alistim ve daha kötüsüyle karsilasma riskini göze alamam. MUHTESEM GÖRÜNÜYORSUN: Tanrim ne olur bu denedigin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricegim.
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
01-Kardan adama tekme atma veya bozmaya calisma hastaligi,
02-Yeni atilmis bir betona basma ve isim yazma hastaligi, 03-Gazete ve dergilerdeki resimlere sakal, biyik ve gözlük yapma hastaligi, 04-En iyi arabayi ben kullaniyorum zannetme hastaligi, 05-Kar topunun içine buz koyma hastaligi, 06-Cep telefonu kullaniminin yasak oldugu ortamlarda illede görüsme yapma hastaligi, 07-Belediyenin duraklara koydugu saatlerin yelkovan ve akrebini sökme hastaligi, 08-Kumsalda Deve güresi yapma hastaligi, 09-Sahin marka arabayi, Dogan görünümlü yapma hastaligi, 10-Agaçlara ve parktaki banklara kalp ve isim bas harfi kazima hastaligi, 11-Derslerini çalisip sinifini geçenleri inek sanma hastaligi, 12-Meslegimizdeki ünvanimizi Ingilizce olarak söyleme hastaligi, 13-Tiki olan insanlarin tikleri ile ugrasma hastaligi, 14-Iskambil kagitlarindan kule yapan birinin kulesini bozmaya çalisma hastaligi, 15-Cep telefonu ile bagira bagira konusma hastaligi, 16-Reklam için duvarlara veya panolara yapistirilan afisleri yirtma hastaligi, 17-Tuvalet duvarlarini defter sanma hastaligi, 18-Otobüs duraklarina "Atesli sevisirim beni ara" yazma hastaligi, 19-Trafikte bizi geçen bir araçi mutlaka yakalayip onu geçmeyi ilke sayma hastaligi, 20-Sinyal verir vermez serit degistirip, kazaya sebebiyet verdigimizde sinyal verdik görmüyonmu deme hastaligi, 21-Ara yollardan ana yola çikacak araca yol vermeme hastaligi, 22-Ünlü birini gördügümüzde ona el sallama hastaligi, 23-Ünlü birini gördügümüzde onunla fotoraf çektirip çok samimiyiz havasi verme hastaligi, 24-Yasamadigimiz bir seyi yasamis gibi anlatip ona kendimizi inandirma hastaligi, 25-Otobüs duraga yanastiginda illede ön kapidan inmeye çalisma hastaligi, 26-Otobüs koltuklarini yirtma ve üzerlerine acayip acayip yazilar yazma hastaligi, 27-Minibüs soföriyseniz begenmeseniz bile mutlaka kral fm dinleme hastaligi, 28-Trafikte kirmizi isikta dururken, yesil isik yanar yanmaz tornaya basma hastaligi, 29-Trafikte kirmizi isikta dururken burun karistirma hastaligi, 30-Kimsenin herhangi bir konu hakkinda bilgisi olmadigini anladigimiz anda o konu hakkinda atip tutma hastaligi, 31-Elektrik,su,dogalgaz,vergi,trafik cezasi vb.. faturalari son gününde ödeme hastaligi, 32-Kar yagdiginda eve bolca ekmek alma hastaligi, 33-Grup halinde bir meydana konan güvercinlerin üzerine kosup onlari kaçirmaya çalisma hastaligi, 34-Evli olanlarin bekarlara sakin ha evlenme demesi hastaligi, 35-Ayni filme giden insanlarin filmden çiktiktan sonra filmi birbirlerine anlatmalari hastaligi, 36-18 yasina geldigi gün bara gitme hastaligi, 37-Eline silah geçen birinin hemen o silahla saka yapma ihtiyaci duymasi hastaligi, 38-Arabayla yolda giderken tanidik birini görünce arabayi sakadan onun üzerine dogru sürme hastaligi, 39-Takim elbise giyince elini cebe sokma hastaligi, 40-Tuttugu takim galip gelince havaya silah sikma hastaligi, 41-Meslek arkadaslarina mesleki sakalar yapma hastaligi
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dün gece yine ölümle burun buruna geldim.
Kendime bir zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonra. Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar. Neyse ki konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar. Bir süre ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim. Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi. Pasta ve börek kirintilarina bayiliriz. Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfagin isigi yandi ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum. Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti. Benim adim Ismail. Böyle seyler delikanliyi bozar. Hadi beni karimla karistirdin diyelim. Sen ne kadar korkak bir adamsin. Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bir bok yapmisim gibi beni kovalamaya basladi. Inanin o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak, bardak üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz. Bazen diyorum ki bu giciklarin misafiri geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler. Ama yapamiyorum iste. Ne olursa olsun, ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir. Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler. Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi. O zamanlar rahattik, çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolasabiliyorduk. Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak. Riza amcanin durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi. Bu evde rahmetli karisininmis, bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu. Ama daha mutlu ve huzurluyduk. Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti. Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi. Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik. Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini asmisti. Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik. Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk. Riza amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi. Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar. Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi. Eve ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam sonra igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti. Sanki kendisi çok temizmis gibi. Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum. Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sikip duruyor. Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamisti. Ama evlenince mecburen birakti. Çünkü kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi. Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi. Ese dosta haber saldik. Kendimize göre bir ev bulur bulmaz tasinacagiz buradan. Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu belli mi olur?
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Güzel Türkçemiz o kadar zengin ki hemen hemen yaşadığımız her olayın ardından "ee atalarımız boşuna dememiş" ile başlayan bir atasözü kondurabiliyoruz. Peki atalarımız bizim yaşadığımız olayları önceden biliyorlar mıydı? Cevabı çok basit. Hayır. Onların yaptığı tek şey yaşayabileceğimiz her olayın ardından bize öğüt verici birkaç anı bırakmaktı. Hal böyle olunca ortaya birbiriyle çelişen olayların doğurduğu birbiriyle çelişen atasözleri ortaya çıkmış. İşte böylece her olaya uydurabileceğimiz bir atasözü bulabiliyoruz. Eee hakikaten atalarımız işlerini biliyorlarmış. İşte size birkaç tane örnek.
Damlaya damlaya göl olur. / Taşıma suyla değirmen dönmez. İyi insan lafın üstüne gelir. / İti an çomağı hazırla. Bir elin nesi var iki elin sesi var. / Nerde çokluk orda .luk. Fazla mal göz çıkarmaz. / Azıcık aşım ağrısız başım. Kervan yolda düzelir. / Balık baştan kokar. Söz gümüşse,sükut altındır. / Sükut ikrardan gelir. Harama uçkur çözülmez. / Güzele bakmak sevaptır. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. / İki çıplak bir hamama yakışır. Bülbülün çektiği dili belası. / Bilmemek ayıp değil öğrenmemek (sormamak) ayıp. Eşeğe altın semer vursan, eşek yine eşektir. / Ye kürküm ye. Eğri otur doğru konuş. / Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Düşenin dostu olmaz. / Dost kara günde belli olur. Ava giden avlanır. / Atın ölümü arpadan olsun. Erken kalkan yol alır. / Acele işe şeytan karışır. Birlikten kuvvet doğar. / Körler, sağırlar; birbirlerini ağırlar. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. / Lafla peynir gemisi yürümez. Gün ola harman ola. / Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol. / Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma. İyilik yap denize at. / Merhametten maraz doğar. Zararın neresinden dönülse kardır. / Gelen gideni aratır. Yüzü güzel olanın huyu da güzel olur. / Yüzü güzel olanı değil huyu güzel olanı sev. Akıl akıldan üstündür. / Aklın yolu birdir. El elden üstündür. / Alet işler el övünür. Acı patlıcanı kırağı çalmaz. / Kurunun yanında yaş da yanar. Zorla güzellik olmaz. / Zora dağlar dayanmaz. Öfke baldan tatlıdır. / Öfke ile kalkan zararla oturur. İşleyen demir ışıldar. / İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Fazla mal göz çıkarmaz. / Azı karar çoğu zarar. İnsanın kıymetini insan bilir. / İnsanoğlu çiğ süt emmiş. Anasına bak kızını al, kenarına bak bezini al. / Beş parmağın beşi birbirine benzemez. Olmaz olmaz deme. / İş olacağına varır. Eski dost düşman olmaz. / Güvenme dostuna saman doldurur postuna.. Harama el uzatılmaz. / Üzümü ye bağını sorma.
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kiz: Alo
Erkek: Alo naber? Kiz: Iyi sen Erkek: Iyi , hayirdir ? Kiz: Ya Gökhan yeni bilgisayar aldim, bana ögretsene su mereti kullanmayi Erkek: Peki bi açta sen önce Kiz: Nasil açiliyo Erkek: Power dügmesine bas Kiz: Ee bastim bisey gözükmüyo Erkek: Monitorü açtin mi ? Kiz: Haa bekle açiim ...( yarim saat sonra ) Kiz: Olm niye kapadin teli ?? Erkek: Ee kesildi sandim ?! Kiz: Monitorü aç dedin anca açtik evde tornavida kalmamis gittim bi de tornavida aldim, o sirada bi de tirnagim kirildi çok aciyo Erkek: Naptin kizim sen manyak misin ?? Kiz: Monitorü açtimda nasil bisey gözükecek onu anlamadim ne anlami vardi ? Erkek: Off sen onu kapa sonra beni ara ... Kiz: Ya sen de... bi kapa bi aç! ...( 20 dakka sonra ) Kiz: Ay of kapadim Erkek: Simdi açtim Kiz: Neeaa yine mi ? Erkek: Hayir onun da power dügmesine bassan Kiz: Ya 1 saat bosuna mi ugastirdin beni ? Erkek: Sen kendin ugrastin ben bisey demedim Kiz: Neyse giriyo windows a .. Erkek: Oooo windows bilirmiyiz :o) Kiz: Biliorum biseyler heralde Erkek: Girdi mi ? Kiz: Girdi Erkek: Ee ne istiyosun ne ögretiim ? Kiz: Yaaa ben nete girmek istiyorum nasi giricem? Erkek: Senin modemin var mi ? Kiz: Yok ben de o dediginden Erkek: Sende diil bilgisayarda olcak zaten! Kiz: Bilmem var mi?? Erkek: Off off bak simdi orda bilgisayarim yazan bi ikon var Kiz: Ne var , ne var ?? Erkek: Ikon ikon , sen annamazsin ki simdi ... logo gibi bisey Kiz: Heh var noldu ? Erkek: Ona sag tusla tikla Kiz: Sag tusuna basiyorum bisey olmuyo Erkek: Nasil olmaz bas bi hemen açilacak ?? Kiz: Ee sag tusuna basiyorum klavyede bisey olmuyo Erkek: Hayir fareyle tiklican Kiz: Ayyy ben fare mare ellemem !! Erkek: Offf bilgisayarin faresi mouse be mouse varya hani böle iki tuslu ! Kiz: Heeee ( d|l|l| d|l|l| ) ay bekle cebim çaliyo Erkek: Cebine alarmi taktin ehehehhe Kiz: Igrençsin !!! ( Arka Plan : Alo , aaaaaa Pino naber canim , bende iyiim nolsun , hiç iste bilgisayar aldik gökhan onu anlatiyodu, ay sapikmisin telefonda anlatiyo ne özel dersi, hadi çocuk bekliyo simdi bekletmiim sonra konusuruz öptüm byebye ) Kiz: Heh geldim Erkek: Hosgeldin bittimi konusman Kiz: Evet kisa kestim , e nerde kaldik ? Erkek: Simdi sen soganlari rendeliyodun ben de sosu firina veriodum Kiz: Ne diosun sen ya ?! Erkek: Nerde kalcaz sana fareyi anlatiyodum Kiz: Heh anlat gerisini ben tikladim Erkek: Orda gir özelliklere bak bi tane telefon resmi varmi yokmu Kiz: Var da biraz eski bir telefon Erkek: Tövbe tövbe!!!! resim o kizim eski yeni ne farkeder, simdi çevirmeli aga gir Kiz: Neye neye ? Erkek: Off bilgisayarima bu sefer sol tusla iki kez tikla, aman dikkat fareyle tikla Kiz: Ben salak miyim ?? Erkek: Yok ben sadece söliim dedim Kiz: Eee noldu tikladim ? Erkek: Simdi kapa Kiz: Niye açtirdin o zaman ?? Erkek: Bastan al Kiz: Manyak misin sen ya ?? Erkek: Açtin mi ? Kiz: Açtim Erkek: Tamam sen bekle ben biseyler yiip geliyorum ...( 15 dakka sonra ) Erkek: Ben geldim kizim orda misin hala ?? (hmmm evet bence de, ya mango güzel de pahali biraz hmm ya ay dur gökhan geldi galiba hadi öptüm baay ) geldim geldim. Erkek: Heh geldin sinir sey napiim simdi hadi çabuk ol çikicam kizlarla Kiz: Nereye ? Erkek: Sana ne ya hadi !!! Kiz: Iyi peki Erkek: Orda çevirmeli ag diye bisey var ona çift tikla Kiz: Tikladim Erkek: Orda yeni baglanti yap var hepsine ileri ileri diyerek geç Kiz: Ileri, ileri e geçmiyo bu Erkek: Ya offf, Tiklican be tiklican !! Kiz: Hee tamam Erkek: Ee noldu simdi ? o yeni çikan seyi aç Kiz: Açtim Erkek: Telefon numarasi yazilan yere 146 yaz Kiz: Yazmam Erkek: Niye ?! Kiz: Porno sitesi di mi orasi çok adisin !! Erkek: Ya kizim internete girmedin ki ?! Kiz: Girdim ya Erkek: Girmedin daha ! Kiz: Sallama be !! Erkek: Offf !!! oraya 146 yaz baglana tikla öle giricen Kiz: Hee peki bak kötü bisey varsa .. Erkek: Yok be yok !! Kiz: Ee baglan dedim baplanmiyo Erkek: Telefon hatti açik ondan Kiz: Hattimi kim açmis ?? Erkek: Ben Kiz: Niye açtin ? Erkek: Yahu telefonla konusuyoruz ya Kiz: Internete telefonla mi giriliyo Erkek: Evet öyle biraz Kiz: Hmm ozaman kapa da giriim Erkek: Hadi kapatiyorum gir, giremezsen ara Kiz: Ben aramam sen ara Erkek: Yahu ben niye ariim ?? Kiz: Iyi be tamam! of! görüsürüz bay Erkek: Bye
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İyi ki derbi maç 6 Kasım'da oynandı. Ya 10 Kasım'da oynansaydı. Demek ki o zaman 10-0 bitecekti.
SORU: Eşek ile Aslan arasındaki fark nedir? CEVAP: Eşeği her köyde, Aslan'ı yalnız Kadıköy'de ....... Galatasaray'ın kuruluş yıldönümü değişiyormuş. Artık 1905 değil, 1906 olacakmış.. RTÜK Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı kapatıyormuş. Çünkü Fener-Galatasaray karşılaşmaları Cim-Bom'lu çocukların ruh sağlını bozuyormuş.. Mondragon mahkemeye başvuruyormuş. Adını değiştirecekmiş. Yeni Adı: MondragALTI olacakmış. Galatasaraylılar'a ALTIparmak, PangALTI, KonyaALTI, ALTInşehir, ALTIyol, ALTIntepsi ve ALTInoluk gibi semtlere giriş yasaklanmış.. Galatasaraylı taraftarlar artık 6'lı ganyan oynamayacak, 3'lü bahse takılacaklarmış. Uzaylılar'ın Fenerbahçeli olduğu kanıtlanmış. Çünkü hepsinin artık altı parmağı varmış.. Derbi maçının tekrarını veren tüm TV'lere kapatma cezası geliyormuş. Çünkü Prime-time saatleri içinde erotik film (!) oynatmışlar. Galatasaray yönetimi olumsuz şeyler çağrıştırıyor diye, KANAL 6'nın kapatılmasını, takvimlerden de 6 Kasım'ın çıkarılmasını talep etmiş. Galatasaraylı sporculara ALTIn madalya verilmesi ve ALTIn renkli forma giymesi yasaklanmış. Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray yazar.. Ama Fenerbahçe de böyle çizer.. Gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray! BAŞLIK yine 'Cuk' oturdu.. Hakikaten de 'Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray' diyenler, boşuna dememişler. Şimdi hiç kimse öküzün altında, buzağı aramasın. Ve şu bilimsel (!) yazıyı okusun. Bu yazının herhangi bir kişi ya da kurum ile alakası yoktur. Hele hele alay etme (!) ile kesinlikle ilgisi yoktur. Kim ne derse desin, ülkemizin 'Batı'ya açılan (!) penceresi, medar-ı iftiharı, anlı, şanlı ve çarşamba gecesinden bu yana da 'Kanlı' Galatasarayımız yine tarih yazdı.. İsterseniz bize büyük sevinçler yaşatan bu takımımızın önceki tarihi yazılarını (!) bir hatırlayalım; Derbi'yi, derbilikten çıkartıp, sıradan bir traş bıçağı olan 'Permatik' havasına sokan ve 127'ye 107 gibi tam 180 senede kapatabilecek (!) 20 galibiyetlik bir farka ulaşmasını sağlayan dünya yüzündeki yegane takımımız... Bir lig maçında ilk 2 dakikada 3 kez santra yapan (Bkz; Yozgatspor maçı) bir dünya markası. Bir derbi karşılaşmasında, biri başlama vuruşu olmak üzere tam 7 kere santraya koşan (Çemişkezek maçı!!!!) ünlü Avrupa kulübümüz.. 10 kişilik ezeli rakibine 6-0 yenilerek 43 yıllık lig tarihinde müthiş bir rekora imza atan tek takımımız. Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı ilk sene, tek gol atarak tarihe geçen meeeeşşşhurrr ekibimiz... Belçika'nın Anderlecht takımından 2 maçta 10 gol yiyen ve bu alanda rekor kıran tek takımımız..
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|