![]() |
|
|
#271 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3397
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Altın Pisuvar
Bir gün Temel eglenmek için bir yer ariyormus. Daha önceleri barlara gidiyormus fakat simdi gidecek farkli bir yer ariyormus. Bir arkadasi ona Sari Bar adli bir yer önermis.Oda gitmis fakat diger yerlerden hiçbir farki yokmus. Neyse demis içkisini içmis tuvalete gitmis . Bir de ne görsün altin bir pisuvar var. Cok sasirmis daha sonra pisuvara iseyip gitmis. Obür gün yine gelmis ve içkisini içip tuvalete gitmis. Bir de ne görsün altin pisuvar yerinde yok. Barmene gidip "Tek farkunuz altun pisuvardu, sinci o da yok" demis. Barmen barda oturan iri yari adama "Necmi abii senin saksafona iseyen adam geld |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
temel yolda giderken karnının çok aç olduğunu hisseder. köşenin bitiminde gördüğü bir dükkandan içeri girer.
- selamın aleyküm uşağım. + aleyküm selam buyur abi. - ben bir karadeniz pidesi alacaktım da. yalnız burada yemiycem mümkünse sarıver. adam bir an durup sorar: + afedersin abi sen karadenizli misin? temel bu soruya sinirlenir: - niyeki kardeşim? karadeniz pidesi yemek için illa karadenizli mi olmak gerekir? misal ben japon olmasam sushi yiyemeyecek miyim? ya da italyan olmazsam pizza vermeyecek misin? adam cevabı yapıştırır: + yok abi o yüzden söylemedim. burası nalbur. |
|
|
|
|
|
#273 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
bir gün bir adam karısına sordu:
"aynı zamanda nasıl hem bu kadar salak hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum." karısı yanıtladı: "açıklamama izin ver. allah beni sen çekici bul diye çok güzel yarattı ve beni de, ben seni çekici bulayım diye çok salak yarattı!" |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
temel askere gider karısı fadime temel'e mektup yazar ; ula temel sen askere gittin bütün iş bana kaldı bu tarlayı kazayım mı?
temel mektubuna cevaben der ; fadime sakın tarlaya dokunma bütün kaçak silahları oraya gömdüm askerlikteki kuramlardan birisi de asker mektubu yollamadan önce bölük komutanı mektubu okur.. komutan der ; ulan temel yaktım senin ben şimdi çıranı bir bölük asker ile gider tarlayı kazar silah milah bulamazlar bu sefer temel tekrar fadimeye mektup yazar ; nasıl fadime tarla güzel kazıldımı |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
amerikalılar sabah saatlerinde işlerine giderken korkunç bir trafikle karşıkarşıya gelirler...yol tamamen kapalı ve araçlar durmaktadır. herkes yolun ucunda neler oluyor merak etmektedir. bu sırada merakla bekleyen amerikalının birinin araba camına biri vurur. adam camı açar ve sorar:
- nedir bu trafiğin sebebi biliyor musun? - caddenin ortasında teröristler bush'u rehin almışlar. 1 milyar dolar talep ediyorlar. aksi takdirde benzip döküp yakacaklarını söylüyorlar. - hmmm. şimdi anlaşıldı bu lanet trafiğin sebebi. - sen ne kadar katkıda bulunacaksın? - herkes ortalama ne veriyor? - 5 litre. |
|
|
|
|
|
#276 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
ülkenin birinde,sihirli bir ayna vardır.dört bir yandan insanlar bu aynada kendilerini görmek için gelirler.yine böyle bol ziyaretçili bir günde,tesadüf bu ya pamuk prenses,bill gates,notre dame in kamburu aynaya bakmak için sıradadırlar.önce pamuk prenses girer ve mutlu bir şekilde çıkar,
-hala dünyanın en güzel kızı benmişim der. sonra bill gates girer,o da mutludur, -hala en zengin benmişim der. sıra notre dame ın kamburundadır.o girer ve gayet sinirli bir şekilde çıkar, -kim lan bu reha muhtar! |
|
|
|
|
|
#277 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Genç deve annesine sormus
-Anne niye bizim ayaklarimiz bu kadar büyük? Anne cevap vermis: -Çölde kuma batmamak için. Genç deve tekrar sormus: -Peki kipiklerimiz niye bu kadar gür. Anne tekrar cevap vermis: -Çölde kum firtinalarinda kum kaçmasin diye. Meraki yatismamis olan genç deve bir soru daha sormus: -Bizim niye hörgüçlerimiz var. Anne deve sabirla yanitlamis : -Çölde çok uzun süre susuz idare edebilme için suyu hörgüçlerimizde depolariz. Sonunda dayanamayan genç deve sormus : -Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı.
"Haydi oğlum, uyan artık... Okula geç kalacaksın..." Oğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uykulu bir sesle : "Fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorum" dedi. Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı. "Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?" dedi. "İki ciddi neden söyle bana..." Oğlu bir yandan esnerken, bir yandan da annesini yanıtladı : "Okuldaki tüm öğretmenler benden nefret ediyorlar, bir... Tüm öğrenciler de benden nefret ediyorlar, iki... Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?" Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı : "Bunlar okula gitmemen için neden olamaz" dedi. "Şimdi hemen kalk ve çabuk hazırlan..." Bu kez oğul annesine : "Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki ciddi neden gösterebilir misin, anne ? " dedi. Sabri tükenme noktasina gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı hızla çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni açıkladı : " Birinci ciddi neden, 52 yaşında koskoca adamsın... İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün..." |
|
|
|
|
|
#279 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
adamin biri is basvurusunda bulunmus. gorusmeye cagirmislar.
gorusme sonuna dogru ortalama bir tip oldugu anlasilan adama yoneticisi sormus: - "peki beklentilerin ne? seni ne tatmin eder?" adam saymaya baslamis: - "oncelikli olarak bir araba istiyorum. ayrica su anda bulundugum dairenin kirasi biraz fazla, onu da sirketin karsilamasi iyi olur. maas olarak da 3000$'dan asagi calismam. sirket yoneticisi dinler ve: - "biz sana son model bir cherokee ve tarabya'da bir villa verecegiz. ayrica bizim bu pozisyonumuz icin planladigimiz maas 6000$'dir," demis. bizim elemanin gozleri firlamis: - "saka yapiyorsunuz", demis. sirket yoneticisi sessizce yanitlamis: - "once siz baslattiniz..." |
|
|
|
|
|
#280 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
[b]Nasil yagmur nasil firtina, adam bir taksiye el kaldirir, taksi durur..
Adam gidecegi yeri söyleyince, taksici kizarak "Ohoo orasi çok yakin alamam seni" der vegazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi basarir.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi duragindadir ve üçüncü siradadir.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanasir: - Ataköye kaça götürürsün ?" - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin - Hadi be sapik misin, defol.. Adam bu cevabi alinca ikinci siradaki taksiye yanasir - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin - Vay sapikkk vayy defol Sira üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanasir: - Ataköye kaça götürürsün ? - 5 milyon - Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartim var - Nedir ? - Giderken diger taksicilere el salliyacaksin - Ayibettin abi tabii.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|