![]() |
![]() |
#281 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2832
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sorularımın Cevabı SEsin...
Sevgi nedir diye sorsalar, SEN derim. Hayat nedir diye sorsalar, SEN derim. Aşk nedir diye sorsalar, SEN derim. Yaşam nedir diye sorsalar, SEN derim. Nefes almak nedir diye sorsalar, SEN derim. Bütün Soruların cevabı SENsin benim için. Çünkü Sen, SEN benim her şeyimsin….!!!!!
![]() |
![]() |
#282 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elvedaaa
Uzak Yakınlar Keşke bana benim kadar sen sana senin kadar da ben yakın olabilseydim şu anda sana Ama ne yazık ki ne sen bana benim kadar yakınsın ne de ben sana senin kadar yakınım Benim yakınlarım senin uzakların Benim uzaklarım senin yakınların olmuş saatler ayrılık vaktini vururken Gel dökelim kibrit suyunu bu ayrılığın köküne Yakalım hasretleri bir çırpıda çıra gibi Savuralım küllerini gökyüzüne zerre zerre ki vuslat olup yağsın gönüllerimize sağnaklar gibi Uzakların yakın yakınların uzak olsun Benim yüreğim seninle senin yüreğin benimle dolsun Artık ayrılıklar bizden uzak olsun D İ Y E C E K T İ M AMA
![]() |
![]() |
#283 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgİlİye Vasİyet
Bir başlangıç için bile, Defalarca geri ödemesiz krediler verdim Ömrümden bu aşka, Onca kederle kazanılmış mutlulukları Bir tebessümüne takas ettim Bir çırpıda. Bir dokunuşunun hayaline Adaklar adadım En güzel Haziran *******ini, Bilerek, isteyerek, Üzmeden, üzülmeden, Ama, Şefkatin için değildi hiçbirisi… “Bana canım demeni çok istedim, Canın canım demek istediğinde söyle istedim, En güzelken, şen şakrak anında, Yalnızlığıma ağıtlar yakarken değil. Ayrılık bir ölü morluğunda Dimağına çöktüğü an, Vasiyetimdir, Saygılı ol; Sakın acıma aşka, Aşığına hiç. Ölmüşüm, bitmişim takma kafana, İçinden geçmeyecek tek şey Şefkat olmalı… Çek git, güçlü ol, İnandır beni Isırıp kopar aklımdan Dönüşüne dair tüm ihtimalleri… Unutma Sevgili, Beni de, bunu da; Her şefkat sözcüğü, Onurlu geçmişin üzerine yağan Bir asit yağmuru, İhanete açılan yeni bir penceredir. Yalvarırım acıma bana… Baran Baransel
![]() |
![]() |
#284 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir yolculuksun sen
Bir yolculuksun sen, Daha önce hiç çıkmadığım.. Başımı düşten bir cama yaslayıp, seyrediyorum geçen görüntüleri. Güneşinle ısınıyor, yağmurlarınla ıslanıyor kalbim. Masmavi bir gökyüzün var tıpkı hayallerim gibi.. Gözüm dalıyor sonsuzluğuna Çözülüyorum.. Bir yolculuksun sen, izlediğim.. Şehirlerin var.. Bacası mutluluk tüten evlerde büyüyen mutlu çocukların ve sonu hep aşka çıkan upuzun yolların var. Sadakat ekmişsin insan elinin değdiği her yere. Öyle güzel ki gördüklerim, Hayatımın en tatlı teslimiyetini yaşıyorum sende. Bir yolculuk bu! Ben geldiğim yeri unuttum sende. Gözümü açtığımda burdaydım sanki. Gideceğim yeri ise hiç bilmiyorum. Kalbimi ellerine bıraktım sadece izliyorum...
![]() |
![]() |
#285 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Oysa yelkende savrulan aşklarım
Yine yıldızlar küstü bana Of yaa... Oysa yelkende savrulan aşklarım Dümende sevdalarım olacaktı... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Oysa mendirekte bekleyecekti yar Ben gözetleme kulesindeyken... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Oysa yakamozlarla maillemiştim Uçsuz bucaksız sevdamı... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Oysa hep onlara bakmıştım ******* boyu Ve onlarla paylaşmıştım düşlerimi... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Kimbilir hangi aşkı sildim defterden Ya da hangi sevdamı yaktım... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Yırtarım şimdi geceyi üç güneş boyu Çıkarım koynundan sabaha dalarım... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Hangi şarkıya sığınsam gün boyu Nereye akıtsam gözyaşlarımı... Yine yıldızlar küstü bana Off yaa... Ellerim sımsıcak bir liman arayışında Dokunası tenlerin titreyişinde... Bendemi küssem onlara ve desemki Ohh yaa...
![]() |
![]() |
#286 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Vedaları sevmem...
Vedaları sevmem... Edemediğimdendir otopsimde beni ayırt edememen diğer taklitlerimden.. Sana gidişimden sonra teslim edilen, Bana ait kişisel yalnızlığı al , Cebindeki kağıttaki yazıya bir nokta koy... Bu günüm de sensiz geçti
![]() |
![]() |
#287 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bir insana söylenecek ne varsa
Tiryaki elinde bir izmarit gibi hayat, Yüregimin ucunu tutustur ve yak, Maskeli baloda gördügün, sahte saltanat. Içini arindirir Azrail...beni bana birak, Daha söylenmedik ne yalan kaldi hayatta, Bir insana söylenecek ne varsa, Senden bile emanet birakildiysa Hepsi söylendi...tükendi...dur! ...artik, Yetmedi mi...bitmedi mi... Kulaklar duydu, can katlandi Fakat...gönül aldanmadi Bil ki...hiç alismadi... Dalganin kiyiya vurdugu an gibi Hem arsiz...hem asik Yürek bir cana, Can bir kula, hala sevdali... Sevdalik bizde, Medcezirler kadar masumdu...
![]() |
![]() |
#288 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() İmkansızların kabul olmasını
Üşüdüm sanki, oldum alabora Sıcak, güneşli bir günden sonra Gidişinle, yokluğunla Sen çok uzaklarda Ben yanında mı acaba? Boş ver! Hallolur nasıl olsa Alıştık tufanlara Çıplak taşlarda koşmaya Uzaktan el sallayışlara Alıştık sellere Yasaklı günlere Çiçekli sürgünlere Zindan gülüşlere Galiba üşümem bitti Düşünürken kalp atışını Ellerini uzatışını İstedim şu an Kendimle bir an Zamanın nazlı nazlı Salınıp durmasını Kayarken dilek tutulan ışıklı Kuyruklu yıldızın doğmasını İmkansızların kabul olmasını.
![]() |
![]() |
#289 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() Bende de biten sevdanın son elvedasıdır bu satırlar
Yangınlar yaraladı ruhumu, Çok acılar biriktirdim... Ama bu sitem SANADIR! Aklımı firara vermişim zaten, Öyle bir küsüp gidişin vardı ki, Umarsız.. vefasız.. insafsız! Sen şimdi gülüp eğlenmekte mutlu bir bayramdasın nasıl olsa, Hani her bende sen vardın da, Meğer hiçbir sende ben yokmuşum ya işte öyle bir şey... Bende de biten sevdanın son elvedasıdır bu satırlar.. Her bitiş yeni bir şiire gebe.. Nerden baksan kocaman bir hüzün bulutu, Nerden baksan yabancılık... Nasıl yorumlarsan yorumla, Her dilde aynı sızıyı hatırlatır yalnızlık, Ve evlat acısı kadar koyar insana ‘aşkım’ sözcüğünden ayrılmak! Neyse... Sitemlerim mübaladır, Yanılgımsa aşina.. Ne ilktin nede son...
![]() |
![]() |
#290 |
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
![]() küskünüm aşklara sevdiğim
küskünüm geçen yıllara yapayalnız tek başına küskünüm gençliğime dönülmez boran yollara küskünüm gelmeyen geleceğe bağlayıp körpe umutları küskünüm ufukta sızlayan ışığa güneşi tanımayan soğuk yıldızlara küskünüm sevdalara dinmeden yürekte yangın küskünüm kor gibi ateşlere kapılan nisan yağmurlarına küskünüm aşklara sevdiğim doyamayan kalbime küskünüm diyemediğim bebek tenli narinime değil küskünüm kendi kendime küskünüm işte! ...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiir Arşivi...[creamng] | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 72 | 10-26-2007 02:59 PM |
By PirincBurgeR'in ŞiiR Arşivi ! | PirincBurgeR | Eskiler (Arşiv) | 317 | 08-19-2007 05:59 PM |
Şiir Arşivi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-19-2007 11:41 AM |
...::: WwW.CaKaL.Net & VaGrAnT_AdAnALı Özel Şiir Arşivi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 204 | 07-28-2006 08:03 PM |
...::: WwW.ÇaKaL.NeT Şiir aRŞiVi :::... | VaGrAnT_AdAnALı | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-20-2006 10:56 AM |