![]() |
|
|
#281 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4279
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ana sevgisi bütün sevgilerin kaynağıdır.
Ana evin direğidir. Anaya borç tükenmez. En değerli armağan sevgidir. Annenize sevginizi veriniz. En çabuk kabul olan dua, annenin duasıdır. |
|
|
|
|
|
#282 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hani Bir Kelebek Tutarsın Ya Avucunun İçinde Sonra Bakmak İstersin Yasıyomu Diye; Baksan Kacacak Sıksan Olecek İste Aşk Boyle Birsey……
Geç gelen pişmanlık idamdan sonra gelen affa benzer Seni Kalbimin En Derin Yerine Sakliyorum Niye Mi? Seni Benden Ayirmak Isteyenler Ilk Önce Benim Canimi Alsin Diye.. SENİ ÖZLÜYORUM desem.DİLEGİMSİN desem.BİTAMEM desem.CANIM desem.SENİ SEVİYORUM hemde ölesiye desem.SEN ne dersin yüzlerce bira şişesi var ama efes gibisi yok binlerce kız var ama senin gibisi yok.. |
|
|
|
|
|
#283 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
aşk yaşadıkça güzeldir,nefretse aşkı bitiren en büyük engeldir…
Aşkı önemsiz görme sakın. O çöl ortasındaki yemyeşil bir bahçedir. O bahçeye layık bir bahçıvan olmak için her bitkinin sürekli bakıma ihtiyacı olduğunu unutma…. Aşk, güzelliğin aracılığıyla çoğalma arzusudur Bir can dedim seni tarif ettiler. Bir yudum sevda dedim onda var dediler. Aşk dedim ömür boyu dediler. Yüregi yanık sevdama sadık aşkıma layık seni gosterdiler. ilk ve son aşkım olurmusun İlk görüşte aşka inanırmısın yoksa cıkıp bir dahamı gireyim ( güzel gözlerinin içine ) |
|
|
|
|
|
#284 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Deliye sormuşlar “Sen hiç sevdin mi? ” Deli demiş ki ” ben niye delirdim ki”
Senden bir hatıra bana bu şarkı bir gün gitsen bile hatıran yeter unutmak mümkünmü böyle bir aşkı bir gün gitsen bile hatıran yeter Seni sevdim ama değerimi bilmedin değer nedir? Bilmeyenlere sevmeyin derim ama ben seni o kadar çok sevdimki SEN; değer nedir bilmediğin için sevmeyide bilemedin. Aşk uzun bir yol üzerinde dertlerin sıkıntıların sorunların hiç bitmediği uzun bir yol ve Ben bu yola senle başladım ve sonsuza kadarda senle devam etmek istiyorum ne dersin aşkım? Ömürler ortasinda bitiyor dertler.Yuzler gulsede agliyor kalpler.Hayat onunla bununla degil.Seninle senin yaninda guzel… ASKIM |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Varsın bir dağ gibi büyüsün yokluğun yüreğimde, varsın Bir Kemanın Tellerinde ezilsin bu kalbim, varsın bir yılan gibi sarsın boynumu yokluğun asla senden vazgeçmem.
Ben seni sevmesini bilirim ama sen, ben seni mutlu etmesini bilrim ama sen, sen beni unutmasını bilirsin ancak! Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin Gel kollarıma öyle sarıl ki kimsenin çözmeye gücü yetmesin Adını kalbime aşkla süsledim, Yıllar yılı bir tek seni düşledim, Bilmem ki nasıl bir günah işledim, Selamın geliyor sen gelmiyorsun…AŞKIM Sen ağlanmayacak kadar özelsin;çünkü senin bir değerin yok… |
|
|
|
|
|
#286 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani olurya ağlamayı beceremediğim *******imde beni ağlatan gözyaşım olurmusun….?
Titrek bir mum alevinin altında çoğalan *******deyim, ******* uzuyor.. uzadıkça mum yanıyor ben yanıyorum, seni istiyorum.. *******de yüreğim yanıyor, sıcaklık kavuruyor içimi, sanki seni daha çok yakıyor, mum eridikçe seninle yandığım *******de bitiyor.. Artık karanlıktayım, mum yok, gece yok, sen yoksun.. Gel artık ! yüregim ol ! gecem ol ! mumum ol… seni özlemeyi en çok ben bilirim hiç yakınmadım seni özlemekten üstelik sana kavuşamama ihtimali işlenmemiş bir taş gibi karşımda dururken sana dokunamamak yüregimi böylesine acıtırken yine de ey yar ben yüregimi böylesine acıtan üzüntüyle sana dokunmadan saatlerce izlerim seni.ölesiye… Hayal olmak isterdim mutlu olmak için.Aşık olmak isterdim sevilmek için. Dertsiz olmak isterdim üzülmemek için. Bu mesajın yerinde olmak isterdim sana gelmek için… |
|
|
|
|
|
#287 |
|
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 44204
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
konuyu açtığın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#288 |
|
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57959
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
arkadaşım güzel ama 3-4 tane yazıp yolluyorsun biraz daha doldur mesajı öyle at.
|
|
|
|
#289 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
çok saol benim adım kaan yalnız m.o
![]() |
|
|
|
|
|
#290 |
|
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1765
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
teşekkürler
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|