![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4224
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() özlem bitti
Sona erdi fırtınalı günlerim Özlem rüzgarları çiçek açtı, gel Doğdu özgürlüğün ısındı içim Özlem taburları çiçek açtı, gel Özgür ocağında gururum kaynar Serildi yerlere demir kapılar Ayrılık sancısı bitti güzel yar Özlem sabırları çiçek açtı, gel Kendi öz yurdunda esir olmuştun Esaret altında kalpten solmuştun Yine de doğruyu Hakta bulmuştun Özlem zikirleri çiçek açtı, gel Soydaşın Türkiye’m sevdalı sana Öz kardeşim gel de kavuş Atana Türk’ün havasını doldur kanına Özlem nefesleri çiçek açtı, gel Çok şükür güneşi gördü gözlerim Birlik şarkısını söyler sözlerim Ak toprağa secde eder yüzlerim Özlem zincirleri çiçek açtı, gel |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hala sen varmışsın gibi
İki yastıkla yatıyorum.. Kimseye söyleme gidişini, ben söylemedim. Elimde senin siparişin olmayan torbalarla geliyorum eve.. Ağlaya ağlaya öpüyorum yattığın yastığı yorganı Sanki beni az önce yolcu etmişsin gibi çıkıyorum sokaklara.. Üst komşuya hava atarak, bi fiyaka bi görsen.. Ne garip bu insanlar! Bütün mahalle, hatta alttaki bakkal bile seni geçen kasım öldü sanıyor... Ne garip bu insanlar! Hala her sabah bana selam veriliyor.. Sanki yaşıyormuşum gibi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Masmavi bir gok yuzunde
Elimi uzatmaya korkuyorum Senin gulusunu Unuturum diye Tatli bir ani birakirim senin icin... seni unutamayan belalin.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sen ela gözlerinle bana baktığında içim titrer
sen benimle konuştuğunda içim titrer sen yanımda olduğunda içime mutluluk dolar yeter ki yanımda ol ve neler hissettiğimi anla korkuyorum sana söylemeye ya beni sevmiyorsan ya beni redderdersen işte o an bittim ben... şimdi karşındayım anla lütfen beni ve kabul et teklifimi et beni mutlu olmadı işte olamadı sevmiyor beni reddetti teklifimi döktü başımdan aşağı kaynar suları... senin ela gözlerin için nelerimi vermezdim ne olurdu san ki beni anlasan ne olurdu biraz insaflı olsaydın keşke biraz olsa beni anlayabilseydin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdim seni bir kere,
Vazgeçmem ölsem bile Sen ne söylersen söyle, Bu aşk bitmez bunu belle. Seni düşündüm yine bu gece, Anldım geçmiyor sensiz gece, Yokluğun vuruyor beni derde, Bu aşk bitmez bunu belle. Sakın başkasını arama, Bırakmam seni anlasana, Yapsanda türlü numara, Bu aşk bitmez bunu belle. İstediğini yapmadım mı? Sana bakanları harcamadım mı? Senin için ölümü göze almadım mı? Bu aşk bitmez bunu belle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Neden Im Var Uzaklarda,
Gözlerinden Mahsun,ellerinden Yoksun Kaldigim, Ter Ki Diyarlarda Yoklugunda Acilarimi Koyucak Yer Bulmadigim Karanliğim Da, ******* Kendini Sabaha Teslim Ediyordu Da Bir Bana Ulaşmiyordu O Gecenin Sabahi,bir De Yalnizliğima.... Gecenin Sessizliğine Herkeslerden Sakladiğim Sirlarim Vardi, Ama Onlar Bile Neden Lerime çare Olamadi Beni Anliyamadi.....! Ve Hayatimin En Anlamli ---neden---i Benim Lara'mdi....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayiplar Içinde Yüzerken,
Kazandigimizi Saniyoruz Yarini Olmayan Bu Dünyanin, Neyine Aldaniyoruz. Insanligin Ba Ki, ölümün Ise Ani Olduğunu, Görüpte Anlamiyoruz. Sevgiye (aç) Kalplere Ise !--------kapilar Kapatiyoruz------! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geleceği Düşlerken Aldigimiz Yaralar Mi Acaba Bizi Başari Dediğimiz O Basamağa Götüren,o Yaralardan Sizanlarmidir Durduğumuz Basamakta Aci Veren....hiç Doğmamak Daha Mi Güzel Di Yoksa,öyleki Yüreği Böyle Tedirgin Eden.nasil Yaşiyor Insan En Temel Korkusuyla,bir Yangin Yerine Dönüyor Bazen Insanin Yüreği...hele De O Yanginin Ortasinda Umutlarini Kaybetmek Korkusu Hiç Mi Hiç Aman Vermezken....!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umut Etmek Beklemekti Ne Olursa Olsun,devam Etmesi Gereken şeydi Yaşamak.kimliği Belirsiz Yarinlar Için Güzel şeyler Söylenmeliydi,sevgiye Dalindan Bakmak,onu Tatmakla Ayni Değildi.ve...hakli Yoktu Kaybeden Oldugunda...!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine dalıp gidiyorsun
konuşmayıp ağlıyorsun hiç kimseyi duymuyorsun aşıkmısın yine gönül hatırla yıllar öncesini sevmiştin böyle birisini almadın mı ondan dersini uslan artık deli gönül güzel yüzüne mi baktın sahte gülüşlerine mi inandın yoksa yeşil gözleremi kandın uslan artık deli gönül sevgi sözde kalır bir gün terk edilirsin unmadığın gün gülen yüzün ağlar bir gün yalnız kalırsın yine gönül o coşkun bir su gibidir avuçlarında tutamazsın okyanus gibi derindir boğulursun bir gün gönül vurdun duymaz oldun yine zararsın hep kendi kendine yazık değilmi şu ömrüne uslan artık deli gönül |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|