![]() |
![]() |
#21 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Bu Acı Senden Kaldı
Yitirdiğim bir aşkı arıyorum Yorgun, bitkin bir halde Neyi bulmayı umuyorum ki Aşkın çoktan terk ettiği bir harabede Gidişinden sonra burası savaş yeri sanki Korkmadan gelmişim orda arıyorum seni Ayaklarıma batıyor cam kırıkları Canım yanıyor ama bu acı senden kaldı Senden sonra beni tuttu aşkın ahı Gidense her zaman hayatın şanslısı Önce gitmeyişimin sebebi bende saklı Nerdeysen benim olduğum yer hep orasıydı Bu yüzden habersiz gidişin sıkmıyor canımı Biliyorum hayat ikimize de bir gün ayırdı O güne saklıyorum yaşayamadıklarımızı Seninle bir ömrü istemiştim ama olmadı Hayat yordu beni ama kalbim aşka sabırlı Çünkü her yorulduğunda sevginden güç aldı Şimdiden içimi kapladı belki gelirsin heyecanı Gel de beraber atalım hayatımın kalan adımlarını Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Ayrılık Sensizlik Değil
Bugünlerde yaşadığım ayrılık sensizlik değil Yaptıklarımsa ayrılık acısından isyan değil Ayrılığı kabullenmek benim yaptığım sensizliği değil Masalın sonuna geldiğin farkına varmak yalnızca Aslında sebep buydu hırçınlığıma ve gözyaşlarıma Zaten başından beri kahramanlıktı seni sevmek Ve masalları seninle gerçeğe dönüştürmeyi istemek Seni tanıdıktan sonra başlamıştım masalı yaşamaya Senin sevginse bu masalda sürpriz olmuştu bana Hiçbir zaman tarafından çok sevilmeyi istemedim Seni tek başıma korkusuzca her zaman çok sevebilirim Ama kalbin tarafından bir ömür boyu sevilemeyebilirim Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Acımaz ki
Aşkın ağlatmadığı insan kalmamıştı dünyada Her gözden aşksız ve yalnız kalmanın sebep olduğu Yaşlar akmaktaydı yakışsa da yakışmasa da Biliyordum sıra gelecekti bir gün bana Sonuçta hepimiz aşkı bulmak için çıkmıştık yola Tüketmedim gözyaşlarımı sakladım aşkın sonrasına Sonunda beni de ağlatacaktı nasıl olsa ama Yanmaz ki canım eğer sen sebepsen çektiğim acıya Anlamsız hayat koşuşturmalarında herşey sadece Seninle bu denli anlam kazanırken, mutsuzluğuma Senden ebediyen yoksun kalmak sebep olur yalnızca Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Acırken Bile Seni Seviyor
Seni öyle çok sevdim ki tahminlerinin ötesinde Anlatsam anlamazsın duysan inanmazsın Seni seviyorum desem yüzüme bile bakmazsın Oysa ben daha sana içimi açmadım ki doyasıya Sana aşığım her şeyim demedim ki bağıra bağıra Öteki yarım hatta tamamım olmuşsun bihaber olsan da Ve bilmelisin ki bütün tebessümlerim yalnızca sana Gözyaşıma sebep her şarkıda sen düşüveriyorsun aklıma Canım acıyor acıyor ama inan acırken bile seni seviyor Neden sonra ağlamaktan gözlerimin içi yanıyor Gözlerimse ıslak ve hala sen diye sayıklıyor Kendi kendime seni seviyorum diyecek oluyorum Sessiz gecede sesimi tüm dünya duyuyor Halbuki ben bunu yalnızca sana söyleyecektim Mahcup oluyorum kalbimi açmış olmanın rahatlığıyla Neler oldu diye başımı kaldırıp bakıyorum etrafıma Bu gece sen hariç herkes şaşkınlık uykusunda Ne güzel aşk bu böyle fısıldanıyor kulaktan kulağa Ama senin sesini duyamıyorum bu mahşer kalabalığında Yanına geliyorum herhalde duymadın telaşıyla Sevdiğim sensin diyorum hadi yüzüme baksana Hafifçe gülümsüyorsun yürümeye devam ediyorsun sonra Olmaz diyorsun bana ve başlıyorsun sebepleri sıralamaya Olduğum yerde kalakalıyorum istediğim bu değil ki beni anla Ben yalnızca seni çok sevdiğimi bil istedim kendini yorma boşuna Tek başıma da seni sevebilirim sen yoktun ki onca zaman yanımda Birkaç gereksiz cümle daha kuruyor ve uzaklaşıyorsun oradan hızla Bense arkandan bile bakamıyorum öylece duruyorum yol ortasında Yürüyüp gidiyorum sonra biraz şaşkın içim rahat kalbim burukta olsa Biliyorum ki sende şaşkınsın elbette bir şey söyleyeceksin bana Pazartesi bitiyor sonunda ve üzerinden çok pazartesiler geçiyor hızla Ben seni seviyorum deyişimle kalıyorum sense yetiniyorsun bunu duymakla Öyleyse şimdi vazgeçme zamanı ama çok zor çünkü içiminde içindesin hala Fakat biliyorum ki seninde istediğin bu beni de sevmedin kalbimdeki aşkı da Sırf bu yüzden vazgeçeceğim inan sendende varlığınla mutlu olmaktan da Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Acıyacak
Seni her gördüğümde canım acıyacak Ve canını yakmak isteyeceğim başkalarının Gece yatarken gözlerimin kapanmasına eşlik eden Sabah kalkınca ilk hatırlanan olacaksın Mutlu birilerini gödüğümde hiçbir zaman Bir araya gelemeyen 'bizi' hatırlayacağım hep Beni hiç fark etmesen de ben her zaman seninleydim *******i uyurken, güneşin doğuşunu beklerken Yağmur altında yürürken ve severken başkalarını Bazen çaldığım ıslıklar kadar yakın hissediyordum seni Bazense dört mevsimin mesafesi kadar uzak Yazık ki bu benliği seni sevmeye adamıştım Sense yanımda kalmayı bile bana çok görmüştün Bana gözümü kırpmadan sana bakmak Seni doyasıya seyredebilmek yetiyordu Keşke kazıyabilseydim kalbimi kalbine O zaman ben ölsem de yaşardı bir yanım Ömür boyu senin o güzel kalbinde Aslında çok şey değildi senden beklediğim Sen bir dağ olsan bende yamacında bir çiçek Varsın sen beni hiç fark etmeseydin ama Seninle beraberce yaşayıp gitsek Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Sevdik Birbirimizi Değil mi
Çok sevmişiz birbirimizi ama ne tuhaf Aramızda anı diyecek hiçbirşey bırakmamışız Ve harşeyi gözlerde yaşayıp gözlerde saklamışız Çok sevmişiz hem de çok başkalarının duyunca Garipseyeceği, bu kadar da olmaz diyeceği ve Beraber ölmeyi isteyecek kadar çok sevmişiz birbirimizi Neden gözlerini herhangi bir dilde anlatmadın ki Aşkın diline bu kadar güvenilir mi O bazen hiç konuşmaz bazen de en son Söylenecek sözleri söyler sevdiği için Aşkta denge varmı ki aşık kalpte denge olsun Bunca karmaşa bile seni ebediyen Sevmekten alıkoyamıyor beni Şimdi içimde kendine yer bulabilen tek korku Ya seninle karşılaşmasaydım, seni hiç tanımasaydım O zaman ne yapardım ben acaba Sebebini bilmediğim birşey için Yaşadığım sürece buruk olurdu içim Tanımadığım bir aşık var bir yerlerde Ama ben onun nerede olduğunu bilmiyorum ki Aşkın elinden tutup asıl aşkın yanına gidebileyim Sevmem gereken ve beni çok sevecek birisi var Ama hayat henüz onu karşıma çıkarmadığı için Sevemiyorum onu ama aşkı sebepsiz içimde saklı Seninle bir ömrü paylaşamamış olsak ta seni tanımak Ve tarafından çok sevilmek yetti bana Seni tanımama sebep olan bütün üzüntülerimden Özür diliyorum çünkü onlarda olmasaydı eğer Hiçbir zaman tanıyamazdım seni biliyorum Şimdi ayrı olsak bile ben çok seviyorum seni Sende saklayacak olsanda hep çok sev beni Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Tatlı Bir Şeysin Sen
Aslında sen şimdi etrafındaki her şeyi En iyi anlayabildiğin zamanı yaşıyorsun Hayat gün geçtikçe karıştıracak kafanı İnsanlar bu konuda yardımcı olacak ona Şimdi küçücüksün hayat görmüyor seni Bu yüzdendir ki başaramıyor üzmeyi Mutsuz olmak için biraz büyümek yeterli Ama senin hayat boyu gülümsemen gerekli Yanında anlayamadığın bir kalabalık var Ve hepsi gülümseyerek sana bakıyorlar Ama inan seni seyretmeye bile kıyamıyorlar En güzel bahçelerin kokusu sende saklı Tatlı bakışlarınla göz kırpıyorsun hayata Beni üzme diyorsun henüz konuşamasan da Hayat senin umurunda değil bugünlerde Ama o seni umursamayacak zamanı gelince Her şeye rağmen varlığın seni sevenlere mucize Sen aldırma yinede zamanın getireceklerine Büyüyünce anlarsın aslında zaman benzer denize Ne içini görebilirsin onun nede son bulduğu yeri Masum bebeğim bir bilsen hayat öyle zalim ki Bu yüzden büyüyünce ne yaparsın düşüncesi sardı beni Şimdilik bunca şeyden habersiz olman en güzeli Çünkü güzel bakışların sahibi dünyaya yeni açtı gözlerini Umarım herşeyden habersiz kalbin hiç pişman olmaz Hayata baktığı ve bebek adımlarıyla hızla yaklaştığı için Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerinle Isınmak
Beni biraz olsun sev desem sever miydin Biliyorum hiç umurunda değilim senin Kapkara gözlerinle bana bakmanı isteseydim Yazık ki gözlerinin baktığı biri değilim Buralarda havalar çok soğuk keşke bilseydin Yanımda değilsin diye nasılda üşüyor içim Soğuktan titreyense bedenim değil kalbim Ruhumdaki yerini sen asla bilemezsin Benim için dünyadaki her şeyden daha özelsin Yardım etsen bana kendimi kaybetmişim Hem dünyada değilim hem de ölmemişim Öyle bir kalabalık ki sanki mahşerdeyim Ve üzerinde ağır bir yük var herkesin Bense hepsinden ayrı bir köşedeyim Aşk sıçramış üzerime senden gitmemişim Zaten nasıl arınabilirdim ki bundan Üstelik aşkı seninle hiç yaşamadan Elbette zamanı gelince gitmek var aşkta Ama şimdi sana gelmek zamanı yalnızca Ve güzel ellerini tutup ısınmak onlarla Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() Emanetsin Amed'e
Yine telefon elimde ve aklımda sen varsın sadece Arasam gizlice sesini duysam diyorum kendi kendime Aşkın yorgunluğu hala yırtık bir elbise gibi üzerimde Ve ardından artakalan bu acı çoğalıyor gün geçtikçe Engel olamıyorum artık sürekli seni sayıklayan kalbime Ama arada bir duymalı sesini hiçbir şey hissetmesem de Aşk falan değil bu çünkü istemiyorsun beni kalbinde Peki, bu telaşın niye yalvarmayacaktım ki beni sev diye Şimdi ben davetsiz aşk misafiriyim senin gözünde Söyle hiç mi aşık olmadın benim sevdiğim adam nerede Eğer aşk her iki kefesi de eşit olan bir teraziyse Ben dünyaları birine koymuştum seni tek başına ötekine Kalbimdeki yerini bilseydin böyle ağlatmazdın beni her gece Acırdın halime ben bundan ne kadar nefret etsem de Yoksa gülüp geçer miydin hangisini yapardın söylesene Ben mi aşık olsun dedim o kadar sevdiyse bile bana ne Böyle derdin biliyorum yazık ki derdim derdin olamadı işte Anlayamıyorum hala yaşıyorsan demek ki bir kalp var içinde Ben seni her şeyden çok severken nasıl durabiliyorsun yerinde Sebepsiz suskunluğun hiç bozulmayacak ne yapsam nafile Sesini duymaktan da vazgeçiyorum bütün bunları düşününce Bu gece ve *******ce rahatsız edilmeyeceksin merak etme Hüzünlü bir yağmurun sesinde hissederim nefesini elbette Ve emanet ederim seni çok sevdiğim o karanlık Amed *******ine Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Administrator
Rep Derecesi :
|
![]() En Güzel Cümle Sensin
Sana sevgimi anlatırken öyle bir cümle Kurmalıyım ki sonunda tek bir nokta olmalı, Bir nefeste açabilmeliyim sana kalbimi Ve ben anlattıktan sonra senin yüzünde 'O güzel gülüşünle beni bu kadar çok mu seviyorsun' İfadesini görebilmeliyim, bir solukta anlatabilmeli Ve bir bakışta anlayabilmeliyim..... Yani sevdiğim sen bana inanmalı ve Yıllardır yarım olan beni tamamlamalısın Senden habersiz seni sevdiğim zamanların Acısını çıkartabilmeliyiz beraber Ama aşktan öç almak yok Çünkü bana aşk acısını yaşatmış bile olsa Seni tanımama da sebep oldu hem de aşkla Aşkımızı tüm duruluğuyla anlatırken seninle Yine tek bir cümle olmalıyız ve elele Başını benim getirdiğim bir cümlenin En güzel sonusun sen Ve biliyor musun sen bu güne dek Söylenen sözlerin en güzelisin Esra Salihoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|