![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57905
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() * Sanma Bu Kâlp Unutur Seni
Ne çok sevdim seni Yüreğime işledim nakış gibi bitmeyen sevgini Hasretin şimdi kor gibi yakıyor içimi Kavuşmak ne mümkün anarım ismini Yanımda olmasan da sanma bu kâlp unutur sevmez seni Yollarımız ayrı istesek de yok dönüş geri Hatıralar yaşatır içimiz de o büyük sevgiyi Senden çok uzaklarda görmese de seni ağlayan gözleri Ruhlar aleminde elbet bir gün buluşacak yürekleri Yanımda olmasan da sanma bu kâlp unutur sevmez seni Y.Tarihi 22-01-05 Filiz TEKİN (Sevgili Filiz hanımın bu güzel dizelerini siz şiir dostlarıyla paylaşmak istedim.Umarım sizlerde beğenirsiniz) Salih Özalaşan
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() * Sokak Lambaları
Gün kararınca yanar sokak lambaları akşamın karanlığını aydınlatır Merhaba der geceye ******* uzun ******* hüzünlü ve sessiz Yine aklıma düştün her zamanki gibi Hasret dolu ******* yine özleminle Yine yanıyor sokak lambaları merhaba dercesine Yine ******* hüzünlü sessiz Ben hala yine sensiz ve sevgisiz Bitmiyor özlemlerim Bitmiyor içimde yaşayan sevgin Pişmanlıklar neye yarar Sevme vazgeç dese de deli gönül laftan anlamıyor Yine yanıyor sokak lambaları ******* yine hüzünlü sessiz Ben hala sensiz ve sevgisiz Yazım tarihi 28.10.05 saat.0 2 Filiz TEKİN Salih Özalaşan
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() * Sözüm Yok
Söz mü kaldı bende sana söyleyecek Yakıp yıktın geçip gittiğin yerleri Şimdi külleri savruluyor tutam, tutam Sana söyleyecek sözüm yok Ne baharlar ne yazlar geldi geçti Bende ki mevsimler hep sonbahar Rüzgarlar fırtınalar kopardın yüreğimde Viraneye döndü bu beden Nerde yeminler nerde sevgi dolu sözler Hepsi hayal hepsi rüya yaşanan Kalbim de tek sevgin kalan Sana söyleyecek sözüm yok Filiz Tekin 23.5 2008 Salih Özalaşan
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() * Unutulmayanımsın
Yine mesafeler aramızda, senden uzaktayım Oysa sen kalbimde aklımdasın Denize bakıyorum, alaca karanlık Gök yüzünde yıldızlar parlıyor, bana bakıyorlar Seni düşündüğümü, sevgimi anladılar Sana olan sevgimi yıldızlarla yine sana gönderiyor; Seni seviyorum…… Seni fidan iken ektim yüreğime, şimdi bir çınarsın Sevgim sonsuz bitmez; Denizler engin, ucu yok, bucağı yok Sevgim gibi, aşkım gibi; Bende seni engin denizler gibi seviyorum Sen unutmadığım; UNUTULMAYANIMSIN…….. Filiz TEKİN (Sevgili Filiz'in harika dizelerini siz şiir dostlarıyla paylaşmak istedim ben bayıldım umarım sizlerde beğenirsiniz) Salih Özalaşan
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() * Unuturum
Neler unutulmadı ki hayatta bende unuturum yaşanmış ne varsa acılar bir yanda kalsın yeniden başlarım hayata anladım aşklar sevgiler yalanmış Hani sevenler hani nerede? insan sevince sevilince mutlu olur sevilmeyen yürek acıyı ne yapsın kalmışsa tek başına hayatta şimdi yeniden yelken açıyorum beni bekleyen hayata geçmiş artık yok gelecek var dünyamda Filiz TEKİN Yazım Tarihi 14 8 2005 saat 03 Salih Özalaşan
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() * Yolun sonu
Sonunda sende yaptın bana yapacağını Bu muydu aşkta verilen sözümüz? Hani biz hiç ayrılmayacaktık? Sevgimiz sonsuz olacaktı bizim Oysa verdiğin sözleri çabuk unuttun Maksadın beni yaralamakmış Gittiğin o ellerde çok mu mutlusun? Seni benden daha mı çok sevdiler? Benden daha mı çok değer verdiler sevgine? Yada sen öyle sandın Şimdi aşkımızı öldürdün yok ettin biranda Kapanmaz açtığın yara yüreğim de Son ışıkta söndü içim de Şimdi mutlu ol yaptıklarınla Belki benim gibi seveni bulursun hayatın da Söylemiştim sana benim geçtiğim yollarda geri dönüş yoktur Sevgiye uzanan yollarım çıkmaz sokak benim Kırıldı kalbim bir kere şimdi param parça Dönmem için sebep yok geriye Bir gün sende pişmanlıklar duyarsın kahrolursun yaptıklarına Senin de için yanar aklına düştüğüm *******de Aya yıldıza sorarsın acaba nerde diye Yollarımı beklersin sana dönmem için Hasretle anarsın geçen *******imizi Belki de rüyaların da görmek isteyeceksin beni Artık çok geç yolun sonu Giden yolcular dönmedi benim seferimden Filiz Tekin Y.Tarihi 17-02-05 Saat 00,02 Salih Özalaşan
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ** Ayrıldık
Ayrıldık günler haftalar aylar yıllar geçti O sevgi dolu yüreğin hatırlar mı beni? Yaşadığımız güzel günleri unuttun mu bilmem Benim hala aklımda kalbimde benliğimdesin Böyle mi olacaktı sonumuz? Böylemi yazılmış kaderimiz? İsyanım büyük kalbim de Öksüz kaldım sensiz anılarla yaşanmıyor *******im gündüzlerim kabus Özleminle yaşamaktan İnanmak istemedim bu ayrılığa Çıkıp gelmeni bekledim birden karşıma Sonu olmıyan bekleyiş biliyorum boşuna 23.6.2007 Filiz Tekin Salih Özalaşan
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ** Kavuşamadım
Bahçen de açan çiçek olmak istedim Tomurcuk iken soldum sevgilim Bu canımı sana vermek istedim Can beden de iken öldüm sevgilim Sana uçmak istedim Kırdılar kanadımı uçamadım sevgilim Sana gelmek istedim Yollarımı kar kapadı gelemedim sevgilim Hasretinle özlemin birbirine karıştı Kavuşamadım sevgilim Filiz Tekin 16.7.2007 saat.17 Salih Özalaşan
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() *Arnavut Kaldırımları
Yine yürüyorum sensiz Arnavut kaldırımların da Sanki ayak izlerini görüyorum yürüdüğümüz bu yollarda Hüzünleniyor yüreğim her attığım adım da Hatırlatır seni bana Arnavut kaldırımları Sıcaklığın sarar benliğimi bu soğuk taşlı yollarda Hayalin sanki akseder gözlerimin yaşın da Gece ayazı içimi dondursa yaksa da Hatırlatır seni bana Arnavut kaldırımları Filiz TEKİN yazılış tarihi 07.05.2006 saat 17 Salih Özalaşan
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Acılar ve Doğum Günü
Ve bir yıl daha çekip gitti hayatımdan Her anı yıkandı sanırım gözyaşımdan Acı tatlı anılarımı sorma sakın Hep acılar geçti benim hayatımdan Bilmedim hiç nedir mutluluk Saman alevi gibi geçti hep hayatımdan Sevgiyi bulduğumu sandığımda bile Belli değilmiki ağlamamdan Doğmasaydım keşke demiştimya Ama elde değilki vazgeçilmiyor yaşamdan Yıllar bile acımasız bana karşı zamandan Gönlüme fırtına gözlerime gözyaşı Ağlıyor yüreğim hep yaralı her zamandan Gönül dostlarım vardıya hani Kimi yakınımda kimiyse uzaktan Hani nerdeler geçmiyor hiçbiri Yok olup gitmişler hayatımdan Bir gün belki doğduğum gün Dostlarım elinde kalkarım musalladan Mezar taşına doğduğu güne lanet Kaderine isyan vardı diye yazın ufaktan Gönlüme ferman geçmedi ne eylesem Sevincim olmadı hayatım hep vuslattan Salih yaşarmı bilmiyorum artık bundan sonra Sevdayı ne yakın nede uzaktan Yüreği yaralı gözü yaşlı umudu tükenmiş Kalmamış artık başka dostu kara topraktan Kim bilir belki oda isyan edecek Öldüğümde yılanları çıkarmayacak koynumdan Ve ben bir garip gönül dostu Hiç de umutlu değilim nedense yeni yılımdan Y.Tarihi 21-09-2002 Saat 18.00 Salih Özalaşan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|