![]() |
|
|
#21 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57950
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşk Çılgınlığı
Çılgınlık sınırını zorladık, Her partide, onun bilgeliğiyle daha bir sarhoştuk. İçmeye gerek yok... Sendromumuz öyle bir şey ki, İfadesiz, dipsiz... Çıkarlar yok, hukuk yok... Gök yüzümüz bize ayrı bir yabancı. Boğucu bir kahverengi; soğuk... Dokundukça birbirimize, titriyoruz. Topraklıyoruz stresimizi, Avuç içindeki ellerimize... Kasabanın şerifi; yakasında yıldızı, mesrur! Görev yok, asayiş berkemal. Aşk çılgınlığı bu! Tüm vücudumuzla topraklıyoruz aşkımızı. Dava yok, çözüm yok! Sadece, boğucu, çılgın bir aşk var! Sadece camdaki buğu,,, Buğulu aşk her yerimizde... 15/04/1998 Çarşamba 06:22 Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#22 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Aşk Derim
Ölüm sessizliği bu! Ölümün sıcak kucağına, adım – adım gidişimizin sesi. Alıkoyacak bir el arar dururuz sürekli. Dağlar inler, Gizliden gizliye her şey bir şeyler sayıklar. Ama bu sessizliği bozanı, gören oldu mu acaba? İçimdeki isyan fırtınaları dahi bastıramadı, Maalesef ki! Ötesine geçemedi bir türlü. Türlü – türlü yangınların tek sebebi olmak, Ne kadar acı olsa gerek. Ama o soğuk kucak, bunu ne kadar anlayabilir ki. Derdimi duyan şöyle ılık bir vücut olsa! Sanılandan çok – çok uzaklarda olan o bilinmezliğe götürse … Ah bir götürse! O dert bir yana, yana – yana yandığım başka dertlerimi de alsa … Alıp kaçırsa, benden uzaklara … Anbean yaklaşan o düşmandan uzaklaştıracak başka neler var? Her şeyi manasızlaştıran, Gök kadar saf, Mantıksız, sadece güleç yüzlülükle bütünleşmiş ne var? Ilık bir vücuttan başka …? Deliliğin böylesi … İstediğimi bir başkası daha istese, deliliğimin ne önemi vardı ki? Korkusuzca saflık derim ben buna … Aşk derim arkasından … Sadece, benim aşkımdır, ölüme meydan okuyan be … Manasızlıktır … İnadına mantıksızlık … 03/07/2002 Çarşamba 02:04 .Eski Kerpe-Ömerağzı Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#23 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Olsun
Her şeyim öylesine dost ki, Tarifi yetersiz derecede yakın. Şüpheler olmadan, o kadar sınırsızca güveniyorum ki onlara … Kelimelere dökmeye çalışırken, Dillenmeye başlamışken, Tüylerim diken – diken oluveriyor … Ağlıyorum bir anda! Ve bir çok kişinin de ağlamasını istiyorum, omuz omuza, peşim sıra … Bir sır var! Bir büyü! Çözebilene aşk olsun … Çözmek için uğraşmıyorum … Aşktandır deyip geçi veriyorum. Hazırım dost! Şüphelerim dost! Gerisi yalan diyene aşk olsun! 03/07/2002 Çarşamba 21:15 .Kerpe-Çaybahçesi Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#24 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk Olsun II
Suratlar, şekiller, uç uca eklenmiş saplantılarım; İpe sapa gelmez hayal odakları var! Karmakarışık olmuş hayal havuzcuklarından, çekiyorum dehşetleri, Kabusları … Ve ardından gül bahçelerini … Kendime gelmenin, içimdeki o uslu çocuğu bulmanın, Karar verememe sendromunun yıkıldığı an işte! Yıkılıp gidiyor, havuzların yanı başındaki dipsiz kuyulara … Çıkarıp yüzüme vurana aşk olsun! Boş ver, sen kaldırıp atana bak! 29/01/2003 Çarşamba 02:25 .İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#25 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşksız
AŞKSIZ *******im, gündüzlerim karmakarışık Uğraşlarım, saat dilimlerim bomboş, Elle tutulmaz, Bire iki... Yoruldum geçmesini bekleye bekleye, Yoruldum uyuşukluktan, İsmini tekrarlamaktan; ezberlercesine beynimde, Kazağıma sinmiş kokunu duymamak için verdiğim çabadan... Kendimi bir pislik gibi hissediyorum! İşe yaramayan, Beceremeyen sevdalarını... Devamlı çaresiz... Devamlı sensiz... Devamlı aşksız... 18/03/1998 12:46 f.emre adaklı İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#26 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
At
Bir garip masal bu, efsane kuşun getirdiği. Kahramanları yosma! … Yalancı! Roller saçma, istemeden tutulmuş oynanıyor. Sergilenmiş … Anlatanlar bıkmamış, oynayanlar daha bir salakça … Birileri Üsküdar’ı geçmiş; Anadolu’ya; Arkasından bakıp ağlamak ne fayda! Farkında olmak da bir gelişme, dur demek gibi bir şey. Fark da böyle ortaya çıkıyor işte. İyi ve kötünün savaşı … Her şeyi gören ve görmeyenlerin, kara kucak güreşi gibi. Salakça ve garip işte! At, bende gerisine bakmıyorum! Sen anlat arkadaş; dinlemiyorum! 02/10/2003 Perşembe 01:06 .İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#27 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ateşleri
Sorgulama! ,,, Kullandığım cümlelerin kalitesini … İçinde, ne kadar isminin geçmediğini … Ağlamalarımı! ,,, Sorgulama ne olursun! Çirkinlikleri değil … Bir yudumluk sevdalarımı … Bir yudumluk heyecanlarımı değil … Gelip geçen yozlaşan aşkımı değil … Gittikçe çoğalan, geldikçe koparan, senin için olanları sorgula! Ne olursun! İsminin ne kadar geçmediği cümleleri sayma ne olursun! Bende, sana ait ne kadar kelime olduğunu say … Kanımda dolaşan … Senin için olan … Olumsuzluğu sorgulama ne olursun! Beni sorgula! Ve içimdeki ateşleri … 24/07/2002 Çarşamba 01:52 .İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#28 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Avuç
Akasyalar çiçeklerini dökeli beri, Aylar geçti biliyor musun? Ardı sıra gelen şeyleri unutuyoruz yine! Düşünmekten! Konuşmaktan! Ayları yakalayamamışız, çok mu! ! ! Tekrardan açar mı dersin? Tekrardan, burunlarımızda kaşıntı yapar mı dersin? Ve eski başlangıçların tatlarını yakalamak isterken, Şimdinin tadını çıkaramıyoruz. Şimdi; şimdilerde geçmiş olup kayıp gidiyor avuçlarımızdan … O ahşap sandalyelerde, sıcaklıklarımız soğumaya yüz tuttu mu dersin? ! ! ! O akıp giden akasya çiçeklerine sorsana! Şimdinin tadını çıkara, çıkara … Avucundan kayarken … Dimağından akarken … 03/10/2003 Cuma 01:13 .İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#29 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayak
Destanlara adımı yazdırdım bu 3-5 gün. Macera dolu yıllarla, dövüldüm, yıkıldım, Parçalandım! Yılmadan! Namım yer aldı hep manşetlerde. Hasretine boyun eğmedi, yüzü hep güldü diye. Dayanılmaz olmuş; Çok mu be güzelim! Geçmişe bakıp – bakıp, gülüp dönüyorsun önüne, birden bire. İnancım tam! Gözyaşlarla dolu göz bebeklerim! Bir şeyleri yapmanın gururu; Saygınlık bu işte … Ayaklar altına koymadan! Yılmadan! 06/10/2003 Pazartesi 02:40 .İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
|
|
#30 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ayna
Başlangıcın, Temenni sözlerin anlatıyor, garip – çarpık açılarını … Hiç görmedim diyen dilleri öpmek istiyorum! Garip sevdalarının, Çöl türkülerinin açısı; Yiyip bitiriyor seni. Gel de ümit yollarını ara, gel de, içten; duvarlarla kucaklaş! Şerefsizim; isteksizim! Batıp çıkışının sadece komikliği var; işe yarayan … Dahası; Bir ben varım sana bakan! Bir de aynalar! 22/10/2002 Salı 03:19 .İzmit Ferit Emre Adaklı
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|