![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anamur'da
sen ve ben dolaşıyoruz el ele mehtaplı bir gecede Anamur'da sahilde İskele'de kıyıya vuran dalgaları seyrederek uzanıyoruz sere serpe kumlar üzerine rüzgarın dağıttığı saçlarını okşuyorum tatlılıkla gün doğumunu bekliyoruz oracıkta bir ürpertiyle,bir korkuyla doğruluyoruz yerimizden yoo sakın korkma dalgalar çok iyimser dedikodu yapmazlar bizi yakmazlar birileri gibi canım sevdiğim Hüseyin Erdoğan
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anladım ki
anladım ki beni unutmuşsun artık bundan sonra dünya bana karanlık ağlayacağım her gece yüreğim yanık ne olur beni böyle bırakma sevdiğim hem kalbi kırık ve dökük hem de yıkık kendime daha fazla söyletmem sana seni sevmiş olsam da taparcasına seni kırdım mı yoksa varmadan farkına? lütfen beni bağışla canım Allah aşkına bana kötü davranma beni üzme canım bana zindan olmasın olgunluk yıllarım birlikte mutlu yaşamak istiyorsak eğer birbirimize sevgiyle sarılalım yeter 25.05.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladım ki Sen de Yanıyorsun
bir kez bile sektirmeden her gece düşlerimde geldin bana ta oralardan konuştuk seninle şurdan burdan anladım ki sen de yanıyorsun hasretinden senin bir tek sözün bile heyecanlandırıyor beni ömrümüzce doruklarda yaşayalım sevgimizi sevdamız dillerden düşmesin mahşerde de sürsün sen yüreğimdeki hiç solmayacak tek gonca gülsün öylesine sıcacıksın ki bir güneşsin sanki her bakışında yakıp kavuruyorsun beni o kadar mutluluk ve umut dolusun ki baktığım her yerde ışıl ışıl görüyorum gözlerini bil ki hiç kimse sökemeyecek sana aşkımın köklerini 10.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladım ki Sensizlik Yarı Ölüm Demekmiş
artık sen *******ime bile girdin sabahlara değin düşlerimdesin hayatımda öylesine varsın ki bir türlü içinden çıkamıyorum ben sen miyim? sen ben misin? söyle sen buna ne dersin? gördüm ki senden güzeli yok kainatta yüz doya doya ömrün boyunca yüreğimdeki sevgi denen okyanusta sen gerçekten kadınların hasısın yokluğunda bu şairin tek yasısın tipiye tutulmuş gibiyim gittin gideli bana değmedi bile bir başkasının eli her şeye katlanıyorum da nedense hiç dayanamıyorum sensizliğe ne olursun beni sevdana yenik düşürme anladım ki sensizlik yarı ölüm demekmiş yokluğunda buralarda eksik yaşıyorum şaşıyorum ben bu özlemi nasıl taşıyorum kaderde bu da varmış demek ki bu şair çilesini bu dünyada çekecekmiş hasretin beni çıra gibi yakıp kavuruyor şimdi gittiğinden beri bunu sen de biliyorsun değil mi? 04.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladım ki Yüreğim Yüreğine Denk
seni sevdiğimden bu yana kendimde değilim bir bakar mısın senin oralara ben sende miyim? seni sevmek cesaret ister hele seni sevdiğini söyleyebilmek en büyük zafer senin ellerini tutabilmek bir ömre bile değer dün gece düşlerimde gene seninleydim hem de sabaha değin uyandığıma gün boyunca isyan ettim neyse ki hayallerimde seninleyim işte bu oldu benim tek tesellim sen benim dudağımdaki tebessümümsün ömrüm boyunca koklayacağım tek gülümsün anladım ki yüreğim yüreğine denk aramızda olacak muhteşem bir ahenk sen de yaşadıkça her sabah erkenden bir gün bile olsa da hiç sektirmeden bir tek benim için açmalısın rengarenk 11.04.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ansızın Neden Çekip Gidiverdin Böyle?
kadın denince ilk ve tek sen gelirdin aklıma sevginle gündüz gece kan pompalar dururdun damarlarıma sevdandı ruhuma canlılık veren bir gün bile olsa da beni sevginden mahrum bırakmazken daha önümüzde çok uzun bir yol varken ansızın neden çekip gidiverdin böyle? acelen mi vardı yoksa lütfen söyle? hasret denen şey seni özlemekmiş meğer bunu sensiz kalınca daha iyi anladım yüreğim adeta kaynamışken sana bu beden artık dayanamıyor yokluğuna baktığım tek yer senden yana olan yöndü gidişinle dünyama verdiğin ışık da söndü gönlümdeki bahar da şimdi hazana döndü aylar oldu sesini duymayalı seni görmeyeli serçem bil ki sen buralardan gittin gideli zambaklar erguvanlar papatyalar açmaz oldu hayallerim de bir çiçek gibi birer birer soldu şuramdaki minik yüreğim de hüzünle doldu benim için sensizlik sonu görünmeyen bir yoldu zifiri karanlıklar içindeyim sensiz herşeyim kayboldu 22.01.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ara Beni
bu gün her yerde göz yaşı var İstanbul'da hüzünlü insanlar dolaşıyor caddelerde sokaklarda kuşlar bile göç edip gitti dayanamadılar yokluğuna siren sesleriyle bütün insanlar uyanmışlar ayaktalar sanki ağlıyor duvarlar ağaçlar arabalar dönmeyeceğin korkusu sarmış buralarda herkesi beni sardığı gibi panik halinde bütün canlılar koşuşuyor sağa sola ara beni geri döneceğini söyle hiç olmazsa telefonda sevinç çığlıklarımızı duymak istersen oralarda yoksa hep yas içinde olacak insanlar İstanbul'da Hüseyin Erdoğan
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaş Edindim Hasretini
zifiri bir dünyam vardı senden önce sevdan beni aydınlığa erdirdi razıyım aşkın yaksın kavursun beni ömrümce sevgin ruhuma müthiş bir canlılık getirdi gecenin karanlığında ışıldayan yıldızımsın sen her gece çıkmalısın gökyüzüme sevgim yemyeşil kalmalı yüreğinde ebediyen yaşadıkça hep ışık olmalısın gözüme aşkın kör kütük sarhoş etti beni ayılmam mümkün değil sen gelmeyince kendime arkadaş edindim hasretini inan ki hep seninleyim gündüz gece senin gözlerinle bakıyorum dünyaya bakışların aydınlatıyor *******imi her anımda dalıp gidiyorum senli hülyaya bil ki sabaha dek sen süslüyorsun düşlerimi 01.08.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Anlasana
havalar soğudu birdenbire kalın giyin dışarı çıkarken sakın üşütme oralarda aklım kalmasın sende hastalanırsan üzersin beni de ilaçlarını kim verecek sana? hem de hiç sektirmeden saatinde kim çekecek yorganını üzerine yatağında sıcacık dinlen diye hani söz vermiştin bana bende kalacaktın kış aylarında neredeyse mevsim geldi ortalarına sen ufukta bile görünmüyorsun hala gelmekten vaz mı geçtin yoksa? sen bilirsin diyemeyeceğim sana zaten yokluğunda yaz bile kış buralarda sensiz yapamıyorum artık anlasana 13.12.2004 Hüseyin Erdoğan
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Artık Senden Gizleyemiyorum
ne de heyecanlı gezilir el ele çamlar altında Yalova'da Termal'de uzanılır sereserpe çimenler üzerine sevda bir başka yeşerir gönüllerde aşkların en güzeli yaşanır bu yörede ben bir sevgi bulutuyum gök yüzünde yağmurlarımda ıslatmak istiyorum seni bil ki susamış bir çorak toprağım ben de sen de sevginle sulayabilir misin beni? bir sırım vardı uzun zamandır sakladığım artık senden daha fazla gizleyemiyorum bilmem ki buna dayanabilecek mi yüreğin? işte şimdi sana söylüyorum.'seni seviyorum...' 25.04.2005 Hüseyin Erdoğan
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|