![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57920
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Babam Ah
Babam babam ah babam İşler terste vah babam Tutarlarsa eyvah babam Nerelere gidek biz ne edek Telsizlerde anons anons Çevirmeyse yola paydos Merkezlerde kan kus Dayak orda şah babam Dağ başında avcı gibi Mahkemede savcı gibi Birisine tavcı gibi Mapusa padişah babam Ederlerse şaşma ha İtiraza koşma ha İyi halden taşma ha Yok başka silah babam Babam babam ey babam Ne edek ney babam Acaip bi şey babam Nerelere gidek biz ne edek Biz yürüdük Yürümekten gına geldi kimi zaman Biz bilirdik amanı Çoklarına ettik aman Ve durdurdular Birgün Onların lehineydi zaman Birilerinin şeyineydi aman Yoktu ki Yoktu ki lan iman Fena oldu sonumuz babam Şimdi insanlığını yitirmişlerin Nasıl hayvanlaşabileceği noktasında Hesaplamalar yaparak Akıl ve fikirden soyut Kanter uykulardan fırlayarak Kaybettiğim değerlerle Görüş günlerini bekliyorum Vicdanımla onları bile aklıyorum Kimilerini rüyamda haklıyorum Ama tanımıyorum İntikam ateşiyle yanıyorum Birinin dahi yüzünü göremedim Sesinden tanırım sanıyorum Ve şimdi her sesi Tanımak amacıyla dinliyorum Bunlar ne demek biliyorum Yedirte bilecekleri kadar Yedirttiler bana kafayı Ben de kalanını yiyorum Desem ki olanları anlıyorum Hayır Ben benliğimi benden çalan Ben gibi birer benlikleri olan Bencilliklere kurban gittim babam Evcil gönlümün şimdi Neycil olduğunu Keşfetmeye çalışıyorum… Askılarda bülbül gibi Soldururlar bir gül gibi Saat yürür düldül gibi Deme aman ay babam Zopa yersin falakada Memurlar yalakada Kimi keski alakada Sabrı başa koy babam Öldür beni öldürmez ki Bırak desen oldurmaz ki Saçın başın yoldurmaz ki Hırsını boşa say babam Mustafa Acıoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ah Bu Diziler
Anam yemek dahi yapamaz oldu Ekranın başından sapamaz oldu Arada bir açlığımı sorardı Pembe dizilernen ömrüm karardı Bizim aile de say ki bir YANIK KOZA Gerek yok öyle her çeşit poza Pembe dizilernen ömrüm karardı Bizim de bir zaman bir ailemiz vardı Babam her akşam akşam dellenir Sesinden mahalle bile sallanır Bacım dizi kaçtı diye dillenir Abim başka kanala bakıp kıllanır Bacımın dizisi BEYAZ GELİNCİK KURTLAR VADİSİ de başlar şincik Odaya girebilirim diziler bitince Sabah vakti anca horoz ötünce Komşumuzun kızı bir Ayşe vardı Sosyete mosyete atar tutardı Ne haltlar yerdi hem de el kadardı ŞÖHRET izleyip de hayal kurardı AŞK OYUNU izledik bir zaman da IHLAMURLAR ALTINDA falan filan da BİR İSTANBUL MASALINDA avrat boşadım Bekar kalınca dizisiz hayat yaşadım Diziler için hazır ayaklı bülten Dizi vakti gelirdi komşumuz Gülten SAHTE PRENSES’te mayışır kızanım Oğlum da diyor EMRET KOMUTANIM Oğlum derim yeter yatasın artık Karnende var söyle kaç tane kertik Dedi baba başlayacak şimdi FIRTINA Bende bi güzel tükürdüm o an cartına KÖRDÜĞÜM izledik kördüğüm oldu AVRUPA YAKASI’nı gördüğüm oldu Dedim ki mevzu ne, ne anlatıyorlar Baktım BEŞİNCİ BOYUT atlatıyorlar Yalan değil o biraz faydalı gibi TUTKUM SANA, ÇAT KAPI gelmiyor dibi Bir de başımıza çıkıverdi bir GÜMÜŞ Enişte bey başında varsay ki bir kömüş Yayıldıkça koltukta her sefer yayılıyor Dizi bitince zornan anca uyanıyor Diyorum ya hu ne anladın şimdi Bu MAVİ RÜYA’nın mevzusu kimdi Diyor ki kardaşım eğlence bu eğlence Ömrünü mü yiyecen keyfin bulanaca Hem keyif eşekte olur bildiğim RÜYALARDA BULUŞURUZ gerçek bulduğum Bu diziler varken rüyada buluşuruz Ne hal hatır sorarız ne de soruşuruz Dizi kaçacak diye korkumuz büyük bizim AHH İSTANBUL diyerek başlıyor yeni dizim KIRIK KANATLARI, HAYAT OYUNLARI Artık eker olduk mahlede düğünleri KIZLAR YURDU kızların ahlakına kasteder ACEMİ CADIdaki karı asabımı hasteder SAHRA diye de bir dizi varmış öğrendim Yeni duydum hayret diye davrandım KAYBOLAN YILLARımız dizi başında Yediden yetmişe her bir yaşında YABANCI DAMAT var biraz yöresel ÇOCUKLAR DUYMASIN o da acık ailesel EN SON BABALAR DUYAR bir vehamet Her biri bir başka rezaleti öğretir bu halka Kafayı buluyorlar geçiyorlar hep dalga AH BİR POLİS OLSAM diyorlar kiminde Ben mahkeme ederdim olsam polis yerinde ACI HAYAT diyorlar kimine de Acı nedir hayat nedir mana yok birinde SEVDA ÇİÇEĞİ, ZEYNEP, İLK AŞKIM ÜMİT MİLLİ ve EN İYİ ARKADAŞIM Birileri sızlasın esaslı bir filmimiz Neden yok neden bak biz kimiz Meşgul bizim filimcimiz bakın neler ile Film çekiliyor işte hep hergeleler ile DİLANı var GÜLPAREsi var ve neler Az ahmak olsak bunlara sanat derler SIRLAR DÜNYASI var ilahi intikam Sanki kullara yok mücadele yoktur gam Bu karelerde olduk TATLI KAÇIKLAR FELEK NE DEMEK bi de bunu sordular DAHA NELER nelerle ne değerler vurdular CANDAN ÖTE idi kimisinin de adı Raytingden öteye geçemedi de kaldı HİSARBUSELİK diziler de yok değil KALP GÖZÜ BÜYÜK BULUŞMA dahası da yok değil Bunlar bir modanın değişik çeşitleri Ne rapor verdiyse o rayting çaşıtları Kimin eli kimin cebinde İMKANSIZ AŞKları Bunlardan öğrendik biz gizlide meşkleri Bu millet bunları hak etmiyor efendiler Söyleyin Hakk için kim bu CENNET MAHALLESİndekiler Bir komplo teorisi mucidi komuş adını hacı Bakın nasıl savaşır devletle irticacı KOD ADI sabotajdır bunların bu işte Ahlaka adete millet ve milliyete Hepsinde töre gelenek ele alınır Ezilir kırılır ve dahi ufalanır Tabi saygılı olanlar da var elbette Amma onlar da bir şekil su koyvermekte HIRSIZ POLİS oynarız bir gece bir vakitte Deşarz oluruz rahatlarız İNADIM İNATta YAPRAK DÖKÜMÜ hüzün verir bizlere AŞKA SÜRGÜN için gerek yoktur sözlere Söylesinler öyle sevda yaşanır mı doğuda Kadın kısmı öyle giyip kuşanır mı doğuda KIZ BABASIyla KARAGÜMRÜK YANIYOR SİHİRLİ ANNEM ile itikadın kanıyor Bu kan kaybıdır satanisti türeten İnançsızı ahlaksızı bu toplumda üreten Hangisine sorsan en iyi hangisi İŞTE BENİM Der bu iyiliği bi tek ben görmeyenim SEV KARDEŞİM der bazısı laylaylom En ağırı bile valla trinaynaynom SAĞIR ODA gibi dizi vakti hep evler ARKA SOKAKLARla kayboluyor hep devler Bir milleti öldüren çeteleyi tuttum ben TERS KÖŞEye gelmedim sanmayın ki yuttum ben Mustafa Acıoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aha Dedi
Düşümde gördüm Alev yeleli yiğidi Daha diyordu Bir kefen kuşanmış al Al bir ata binmiş al Dedim ırak mı zafer Aha dedi işte aha Tekrar dedi sevdan Tekrar istiyor tekrar kan Sabah diyordu Bir kefen kuşanmış al Al bir ata binmiş al Dedim ırak mı zafer Aha dedi işte aha Mustafa Acıoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aklımda Hala
Aklımda hala Manşetlerden sadece Okunan vahşet Unutmadım Sadece Düştüğü yeri yakan Dokunan dehşet Biliyorum Zulüm onun Kan onun Hepsi ondan Yine de mazlumdan Derdin Yakınan vahşet Her türlüsünü Yaşattı İnsanlığa Yeni Modelleri Yeni Metodları Keşfetmeye Milyon dolarları Sıkınan Dehşet Mustafa Acıoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamlar Oldu Yine
Akşamlar oldu yine ah ah Nazlım sevdiceğim aklıma düştü Bitti ömür bitecek eyvah Görmeden öleceğim Aklıma düştü Mustafa Acıoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alamanya'daki Mebus'a Mektup..!
Hanım hanım beni dinle de şimdi sen Deme sonra da neydi nasıl kimdi sen Bu millet adamın aklını alır ha Ümüğünü sıkar ayağa kalkar da Bahsimiz Almanyada bir türk mebus Ne Yahudi ne nasrani ne de Mecus Zırvalamış işte duydum oldum meyus Kalan bir o kaldıydı olmayan deyyus Kadın türban çıkarsın ayağa kalksın Bıraksın onu bunu hayata baksın Demiş amma ne dediğini bilememiş Tepkiler çok olmuş zora da gelememiş Yanlış anlaşıldım diye atlatıyor şimdi Ben türban dedim diye patlatıyor şimdi Baş örtüsü değil türban dedi idim Ben o gün hazımsız kuru yedi idim Zırvalar kervanından hep baş yapıtlar Ölene tabut tutma kalana da zabıtlar Derdin ne senin şimdi bu bahane mi Mebussan mebus ol yenilecek nane mi Türban çıkarılıp sorumluluk alınmalı Diye düzeltmiş hatun hey gidinin malı Türbanlılar acaba sorumsuz mudurlar? Bu hususta yoksa yorumsuz mudurlar? Zat-ı şahanelerinin özrü pek büyük Kabahatlerinden sonra üstüne on kat yük Diyor ki bu organize bir kampanya Ne yapcan sen git patlat şampanya Neymiş de TC’de okula almazlarmış Memuriyet vermez bir yere salmazlarmış Ben Alamanyada dedim de neden dert oldu Anlamadım neden tepki bu kadar sert oldu Beklemiyordum tepkiyi ben hiç bu kadar Sen daha görecen Hanya Konya ne kadar Daha da hedef gösteriyor bakın nasıl Bu tepkiler şuna delalet eder asıl Demek ki radikaller çoğaldı iyice Böyle tepkiler gelmezdi hiç önce Tepki verince valla korkar gider bunlar Ayağa kalksak demek altına eder bunlar Başını açan türbanlı hanımın neyinde Değişiklik olur söyle beyninde Eğer zihni bozuksa kılıkla işin ne Söylesene senin yaşın ne başın ne Demiş ki biz Tokatın köyündenizidir Nenesi atası örtülülerdenizdir Ninem de örtünürdü amma türban yoktu Söylesene kahbe o zaman çarşaf çoktu Ninen çarşaflıydı bu sizin baskınızın Sonucudur ancak büyük aşkınızın Müslümanlar renklendi daha güzel Kıyafetler buldu zevkinize özel Şimdi ona da tutup siyasi dersiniz Biz türbana yol versek ona da ne dersiniz Örtü örtüdür çarşaf türban peçe falan Yalansınız hep işiniz yalan ve dolan Özellikle genç tahsillilere yönelik Bu teklifiniz sonucu acep kaç senelik Garanti verdiler size o koltuğunuzda Çekinmeden söyleyin ne bedel aldığınızı da Türklerden de hanım çok destek almışmış Senin destek aldığının ruhu mayışmış Türklük asırlarca hakim idi dünyaya da Hem örtüye Kur’an’a saygılıydı islama da İslama çatan kimse kat’a Türk olamaz İslamı yanında milletini redden geri kalamaz Bu dava ona güya Atatürkün mirasıymış İyi ki demiş vallahi tam sırasıymış Atatürksüz dine çatmak haram oluyor Atatürkün hanımı hep geride kalıyor Madem böyleydi atanız avradına ne yaptı Yalansınız nefsiniz sizin şeytana taptı Şeytana taptı türlü yollara saptı Atatürk dedi ilericilik dedi hile yaptı Bu dava sana nefsinden emanettir Bu millet namuslu Müslüman millettir Senin gibi aşuftenin muhtaç değil nasihatına Örtülü kadınlarımız hanım sen bak rahatına Elalemin derdi bilmem nereni deliyor Bak şimdi aklıma kötü şeyler geliyor Daha demişsinki birileri tehdid ediyor Gülüyorum vallah billah aklım gidiyor Seni tehdid eden senin tuttuğun adam Böylelikle kendince reklam yapar madam Herhalde gelecek dönem Türkiye de Yer yapıyon kendince mecliste kürsüye de Mustafa der ki hanım cami duvarıdır bu Nerden esti bilmem işeyip ettin ayıbı Allah azizdir İslam azizdir Müslüman azizdir Dilini koparırlar bak tesettür muazzezdir Sen Alamanyada bak işine keyfine Sonra yazık olur uğrama Allahın seyfine Senin için tek tehdidi de bak Allah yapıyor Adam olmaz senden burda film kopuyor Mustafa Acıoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aldandım Ya Ben
sana yandım ya sana kandım ya ben yazık oldu yaşıma aldandım ya ben her yalan sözüne inandım ya ben yazık oldu yaşıma aldandım ya ben dert ne ki ben de her nevi her çeşit duy beni artık ya hu n’olur işit gör emsalimi hep benle yaşıt yazık oldu yaşıma aldandım ya ben otuzumda oldum tam dedem gibi sorular sordum da ben nidem gibi demedin ben kendime dedim gibi yazık oldu yaşıma aldandım ya ben Mustafa harab olmuş bir gamzede Kanıma girdi benim bir haramzade Ne yaralar bende hep kan hep zede Yazık oldu yaşıma aldandım ya ben Mustafa Acıoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Alkışlayın
Alkışlayın Yirminci yüzyılın Özgür ve hür Yeni dünya düzenlerini Alkışlayın Silahlar icad edip Sonra ihrac edip Dünyayı silahsızlanmaya Davet edenleri Alkışlayın Her biri bir zalim surata Bir tokat gibi insin Öylesine hınçla ve hırsla Alkışlayın Ki bu zulüm Bitsin… Mustafa Acıoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allahaısmarladık
Haydi gardaş Allahaısmarladık Kimbilir bundan sonra Ne zaman yolum düşer Beldenize ilinize Feleğin çemberinden Geçmek öyle zor değil Zor olan hasretlik Sevdiklerinden uzak Gurbette hasrette unutmamak Çökerse gurbetlik içime Sararsa hasretlik başımı Bakmam ben öyle Kilometre levhalarının çokluğuna Bakarsınız gelirim Bir sıcak ezogelin Çekerse bu canım Kanatlanır gelirim Uçarak belki koşarak Gelirim gardaş Bıraktığım gibi de seni İnşallah Bulurum gardaş… Mustafa Acıoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allı Bir Gül
Bir soluktur kesilen Bir can değil eksilen Kan değil arşa yükselen Allı bir gül ağlama gül Mustafa Acıoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|