![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57904
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adımı Hatırlıyorsun Ya
Şu anda neler hissediyorum Hiç haberin var mı senin Kalbim, bir zamanlar Hassas dediğin minicik kalbim Yerinden çıkacakmış gibi Gümbür, gümbür atıyor Heyecandan titriyorum Biliyor musun Aslında nereden bileceksin ki Bugün telefonla senden habersiz Seninle konuştum. Senden habersiz diyorum Hani kendini tanıtmayan biriyle Eskilerden konuştun ya Eski bir dost,eski bir tanıdık Arayıp beni hatırladın mı Diye soruyla başlayan Sohbet edip çıkaramadığın Fazlaca yorma kafanı canım İşte o bendim açıkça Apaçık söylüyorum sana İşte o cesaretsiz,hem de korkak Sular seller gibi aşık ben Bunca seneden sonra Tavrını kestiremeyen ben İnanılmaz derecede sana susayan Çorak toprağa dönen ben Sadece sesini duyabilmek için Bir cesaret adsız telefon açtım Duygularından habersiz Avuçlarımla siper ettiğim yüreğim Yaralı güvercin gibi çırpınıyordu Ama sen titreyen sesimle ”ben kimim tahmin et dediğimde” Birkaç isim sonra adımı Söyledin frekansı farklı Biraz titrek,biraz buruk hissettim Unutup ellere gitmemişsin. Hem sevindim,hem de Cevabını kestiremediğimden Gurur ya telefonu kapattıktan sonra Söylüyorum benim diye sana Çok mutluyum şu an inan Çünkü sesimden çıkaramasan da Bir iz vardı yüreğinde belli belirsiz Olsun varsındı aramızda mesafeler Adımı hatırlıyorsun ya Hayatında adım saklıydı ya Gördüm o tatlı yüzünü,teller ötesi nefesini duydum Yakınımda hissettim varlığını Bu kadarı da yeter bana şimdi bu şiiri senin için yazıyorum Mutluyum be aşkım Adımı hatırlıyorsun ya Ve aynı şehirdeyiz ya Yeter bana
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|