![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57947
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
… Elveda!
Ben de bilirdim yürek yakmayı Sen gibi kalp acıtmayı Süslü püslü sözlerle can almayı Sen gibi sahte bakmayı Kalpsiz olmayı Yapmadım, yapamam da Aşk kadınıyım ben yakışmaz bana… Hevesmiş sendeki aşk adına bürünen Gözle görülüp elle tutulmayan Sen! Kandı gönlüm bir kere yalancı sevdana Kastın mı vardı canıma? Cehennem ateşini körükledin yüreğimde Reva mı bu yapılır mı sevene? Candan öte bilene aşkın için ölene Yandırdın beni tutsak ettin kendine Aşkla meşki karıştırdın usta sözlerinle Ne söylesem az sana Yakışmadı yaptığın aşka Deymezmişsin yürekte kalmaya Yüreğimden atıyorum gamlı sevdanı elveda… Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
… Esmer…
Gecenin siyahı gözlerinden almış gizemini Bakışlarına yansıyan yıldızların o eşsiz parlaklığı Tebessümünde siyahını yitiren geceyi delen bir deliverensin Sen! Ay’ı bile kıskandırmaya yetecek kadar ışık saçan gamzelerin Gök gürültülü yağmur taneleri gibi göz yaşlarınla dolmuş Ama; kimse görmemiş iç yaralarını kanatışını yalnızlığında Mabedinde yüreğinin en derinlerinde hissettiğin boşluğu Yine sen doldurmuşsun hüznünle Yüreği sevgiye aç, yaralı esmer Senin kalbinde bir meleğin kanat çırpışları var Bir çocuğun saflığı, anne şefkatine hasret özlemlerin birikmiş Kapanmış sayfalarında kabuk tutmuş yaralar gibi; Hayata sımsıkı bağlanışın yaşanmışlıklara inat Hırsla dimdik ayakta duruşun meydan okurcasına geçmişe Gelecek kaygısı olmadan anı tadında yaşayan yüreğin Hesapsız, korkusuzca geleceğe umutla kucak açan Sen! Acılarını yalnızlığında döken Sevinçlerini sevdikleriyle çoğaltıp yücelten Aşk delisi gururlu esmer Zalim kalpler senin yüreğinde barınamaz hiçbir zaman Layığını taşıyan ömürlüktür sende Vefasızlar ise esmerin ahını madalyon gibi yakasında taşımaya mahkum … Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
… Gül Yüzüm Soldu…
Tebessümüydün gül yüzümün sen, gülümsediğimde güller açardı yüzümde Sen olduğunda karşımda ışıl şıl olurdu gözlerimin içi parıldardı, sesini duyduğumda sevincim katlanırdı… Şimdi yoksun! Tebessümüm soldu; ışıksız *******de zifiri bir vuslatı vuruyor saatler Ben uykusuz, ben yalnız, ben çaresiz, sensiz! Sessiz odalarda patlayan tek ses hıçkırıklarım artık, göz yaşlarım yastığımı ıslatırken dalıyorum her gece uykulara, hayallerinle ışık tutmaya çalışıyorum *******ime, ama; ne çare avunmuyorum ki eyleyemiyorum kendimi Bedenim asi, yüreğim aşkla sana deli... Daldığım uykular bölük pörçük oldu gittiğinden beri, uykularımdan ter içinde adını sayıklayarak uyanıyorum senli rüyalarımdan, sonra ne mi yapıyorum? Kahroluyorum seni benden alan geceye... Ağlıyorum ağlıyorum susmayıp yüreğimi kanatıyorum bitkin düşene dek... Yaşıyorum ama; anlamsız, baktığım her yer sana dönüşüyor gözümde, dinlediğim her şarkı seni çağrıştırıyor o anlarda, yediğim lokmalar büyüyor boğazımda yutkunamıyorum zehir oldu hayat boşlukta savruluyorum uçurumlara... Günüm yok, yarınım umutsuz, dünümde ki tek gerçek sen ve ben! Senin ben de bıraktıklarınla yaşama tutunma çabasındayım, günler tatsız, güneş sanki ışıksız solgun neden mi? Sen yoksun her şey anlamsız...! Dön çarem duy sesimi feryadımı yüreğimde ki aşkı duy, seni böylesi seven yüreği acılarla hayalinle yaşamak zorunda bırakma. Seni yaşat bana senle doluyken içim bunu bana yapma …. Sensizlik ecelim olmuşken dön! Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
… Yaşanası En Güzel Hadisesin Sen!
Sen varsan Hayat daha bir anlamlı Bakışında saklı yıldızların parlaklığı Gülüşünle dünya daha bir yaşanası Yüreğinin sıcaklığı güneşin çiçeğe hayat verişi gibi Suya aç toprakların yağmura hasret bekleyişi, Senin sevgi sunuşun hayat öpücüğü gibi; bitik kalbi uyandıran Son nefeste dilenen yaşam iksiri gibisin Sen! Varlığınla yücelten, yokluğunda özlenen Sözün özünü cümlelerinde dillendiren Büyüleyici bir etkiyle insanı başka bir boyuta taşıyan Süslü sözlerin ustasısın Sen! Yürek arsızı gönüllere dem vuran Anı aşk tadında her anda soluyan Geçmişte değil, bu günde yaşayan Yaşanası en güzel hadisesin Sen! Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
… Yoksun…
Yüreğim sıkışıyor her soluk alışımda Beynim uyuşuyor aklıma sen düşünce Canım sıkılıyor sensiz geçen gün ve gecede İçimdeki sen, tüm hücrelerime hükmetmişken Bedenimse sensizliğin buz kesmiş soğukluğunu hissetmekte Yangınlarda ruhum bir yanıp bir sönmekte Evimin duvarları üzerime gelircesine beni boğuyor yine Avunmuyorum sensiz eyleyemiyorum gönlümü buralarda Yoksun … teslimim hayalinle sevişmelere Dokunamadığım tenine, bakışlarının derinlerine Dudağından çıkan her sözcüğü içimi ısıtarak hissetmeye Muhtacım yokluğunda tek bir cümlene Seni sensiz yaşamaya mahkumum yine birikmiş özlemlerimle… Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
…Sebebim Olma…
Şimdi yoksul, şimdi öksüz, şimdi çıplak kaldım Aç kaldı yüreğim sensiz, susamış dudaklarım sana Kulaklarım sesine, kalbim aşkına Gözlerim ışık saçan bakışlarına müptela Anlasana durulmuyor, olunmuyor buralarda Sen diye bitiyor, yitiyorum yokluğunda Adalet mi bu yaptığın? Esirgenir mi çölde susuz kalmış candan bir yudum su? İşte böylesi muhtacım, kavruluyor içim Su gibisin! Aşkını içmeliyim ellerinden kana kana Gün gibisin güneşim yoksan günüme güneş doğmaz Gecemsin hilalim, olmazsan ******* sabahla barışmaz Dün gibisin mazim, yoksan anlamım olmaz Bu günümsün gerçeğim, olmazsan nefes alınmaz Yarınımsın umudum, geleceğimde sen yoksan yaşanmaz Suçum nedir anlamadım sevmedim mi delice? Bırakılıp gidilir mi bu can sana böylesi tiryakiyken ? Küsülür mü aşka anlayıp dinlemeden? Sebepsiz gidilir mi apansız yakılır mı can? Söndürülür mü gözün nuru? Halbuki ben günahsızım, açıklamama bile fırsat tanımadın Yerini kimse tutamaz bunu sana anlatamadım Hiç mi hatırı yok yaşanmışlıkların sen de? Yarım bıraktın beni ipte sallanıyor şimdi bedenim Yaralıyım kanadım kırık, kanıyor yüreğim oluk oluk kan damlıyor bak gözlerimden, her şey oldu zehir zıkkım Şimdi söyle niyetin ölüme terk etmek mi beni? Oldu başardın yaktın, yıktın, kanattın… Dön bana… uzatmadan kırgınlığını aç, haykır Bağır, çağır razıyım ama; gitme! yokluğunda çıldıracağım Bendeki seni sana kanıtlayamadım mı hala? Öldüğüm gündür aşkım karşılık bulamıyorsa Atacak mısın içinden kolayca silecek misin aşkımızı bir kalemde? Düşün bir daha sebebim olma yoksan cesaretim yok yaşamaya İntiharıma seyirci kalıp yaşama sevincimi elimden alma… Artık anla seviyorum seni ölümüne!
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Al Beni
Al beni yar yüreğine kat, *******i yakalım ateşimizle kokumu hisset, tenimi tat, öpüp kokla çılgın saatlerde... Bedenimi tutsaklığında hapset tenine sar sarmala, göm içine yüreğine kazı benli olan her dakikayı Kalbimi keşfe çık sonra; aşkınla yak, nefesinle titret kenetlensin bedenlerimiz bal tadını alırken dudaklarımda sevişirken ruhlarımız doyumsuzca... Gözlerime bak içindeki aşkla yüreğime sız inceden, akıt birikmiş özlemlerini kalbime Nefeslerimiz karışmalı katran karası gecede... Al beni yar seninim, istersen yağmala volkan gibiyim lavlarım taşıyor görmüyo musun hala eriyor, bitiyorum sana... Yor beni, hazırım seninle herşeye unuttur benliğimi sana dönüştür beni okşa saçlarımı tek sen dokun ruhuma, bedenime Kokunla uyut, koynuna yorgun düştüğümde unutalım zamanı tutuklu kalalım o anda Gecenin ayazında koyun koyuna...
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ama Gitmeliydim
O gün ayrılırken yanından kalbim acıdı gözlerimiz buğuluyken sözler bir türlü dile gelmedi düğümlendi kelimeler boğazıma söylemek mümkün olmadı kaçmak kurtuluştu o an senden alışıyordu gözlerim sana bakmaya yüreğim sıcaklığındaki kuytulara içimi titreten o sözlerine bağlanıyor muydum ne? kal! gitme diyordu kalbim ama gitmeliydim, ellerine bile dokunmadan hemde deyse tenin tenime tutuşacaktım ya şimdi gidecektim ya aşkının esiri olmayı seçecektim mantığım söz geçirebilmeliydi kalbime yetmezdi senle olmak yetmeyecekti de kalsam bir daha terkedemeyecektim asla mecburdum bi anlamda canımı bıraksamda ardımda gitmeliydim kaçmalıydım yoksa halim haraptı korkum bağlanmaktandı kokuna nefes alamazdım yanımda olmazsan alışınca bu yüzden bırakta hemen gideyim ayrılık tek çare sebepler hep bahane göz göre göre atılamam ateşlere aklıma uyup gittiğim an kalbim sızım sızım sızlıyorken daha adımlarım beni sana yöneltiyordu hala bahaneler üzülmeme engel değildi ben gittimde sen bitmedin içimde terketmedin yüreğimi gittim neye yaradı sanki unutulmuyosun işte ben aklıma uydum aşktan kaçtım ya keşke ah keşke! of neyse........... Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Alıştım Sana
Beni benden eden sen Aklıma düştün birden Neydi sen de beni çeken Ah bir anlayabilsem Gözlerinin karası mı? Sözlerinin yüreğime akışı mı? Seni düşününce huzur bulan ben Tiryakin olmuşum farkına bile varmadan Tebessümsün yüzümde Işığım oldun gözlerimde Dilimdesin her anımda Öbür yarımsın,,, alıştım sana… Nurcan Bingöl
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşk
anlatılamaz, vurgulanamaz, kıyaslamaz bir duygu... İşte bunun adı aşk! herkese olmayan, nadir yaşanan ama kısa süren, süresince de ayakları yerden kesen,,, heyecandan titreten, uyutmayan, ansızın tebessümlere yol açan, şarkılar da hüzünlendiren bazen de hayatı toz pembe gösteren bir gizem... çocuklaştıran, şımartan, hayallere daldıran, mutluluk iksiri AŞK! ACILARIN EN BÜYÜĞÜ BAZEN, YOKLUKLARDA KAYBOLUŞ SANKİ, YERİ DOLDURULAMAYAN BİR BOŞLUK! YAKAN, YANILTAN, KANMAK GİBİ... varlıkla yokluk arası gidip gelme anları, boşlukların en derin yarası, zamanı unutturan en kutsal duygu... dibine vurduğun anlarda hayatın en acımasız yanı, bulutlara ulaştığında sonsuzluk hissi, sıradanlıktan sıyrılma belki tanımı, sıradışılık, başkaldırış nedeni, kendini sevdirme sebebi, yüze, tene, ruha, göze, kulağa, bedene en güzel armağan belki,,, yeniden doğuşun hikayesi..... birini kendi varlığının üstünde tutmak, o varlığa canını adamak mutluluğu, hüznü, hayatı çoğaltarak paylaşmak gibi... aDI dert mi? tUTKU MU? bu duyguyu anlatmaya kelime yok Kİ! çözülmeyen, tanımsız, anlatımsız, katıksız, yalansız,,, içten gelen doğallığın yansıması; aşk! her neyse, nerdeyse, gizli kalmışlıkların, yaşanmışlıkların, yaşanacakların en güzel bölümü... YAŞANILASI, TADILASI, UNUTULMAYAN HEP AKIL DA vE DİLDEN DİLE DOLAŞAN TEK TARİFSİZ DUYGU....... AşK! bu duyguyu yaşamaktan kormamalı, bırakmalı insan kendini aşkın kollarına, unutulmaz anlar ve tarifsiz duygular aşkta... aŞkı tatmayan neler kaçırdığını bilse, yaşadım demez ki! kaçırma HAYATI,,, hayat AŞK ta saklı! ! ! Nurcan Bingöl
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|