![]() |
![]() |
#21 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bırakma
Ben ne kadar sevsem de anlayamazsın Gönlümü gezmeden tanıyamazsın Yüreğim alevden kurtaramazsın Günlerim geçiyor hep dertli, dertli Acıyor sol yanım, dinmez sancısı Görünce diniyor gönül acısı Bu yükü kaldırmaz yürek yarası Yollarım bitiyor hep dertli, dertli Mecnun misali her gün yollarda Gariplik sarıyor sen yokken burada Gel tut ellerimden yalnız bırakma Sözlerim bitiyor hep dertli, dertli Uğur Çakmak
![]() |
#22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Daha Ayılır
Seversin Çünkü yarınların onda saklıdır Ümitlerin vardır onunla yaşanacak Düşlerini süsler hayali Rüyanda görmeyi arzulayarak yumarsın gözlerini Aklından bir türlü çıkmaz Koca bir çınar dır ümitlerin Beklide bir ihtimal Aşık olursun her yönüne Çünkü senden onda da vardır Sevdiğin her şey onda Nefretleri ekersin kalbine aşkın sonunda Ayrılık çınlayınca kulaklarında Her gün boşlukta hissedersin kendini Ve kağıt kaleme sarılıp destan yazarsın Beklide kandırırsın kendini… Şarkılarda bir kelime arasın onunla ilgili Bu şarkı benim için yazılmış dersin sonra… Sonra onu görebilme ihtimalini göz önüne getirip Çıkarsın yollara … Ama her şey boşuna Artık geri dönüş olmadığın ı bilirsin Yalnızlık girdabında her gün dönersin Elin her telefona gittiğinde Onu hayal edersin Kendini çaresiz hissettiğinde İntihara gidersin Ve ölüm damarlarında dolaşmaya başlayınca Değmezmiş dersin Sonra kızarsın kendine Deymezmiş demek için mi yaşandı bunca şey Olmadı kalbim…. Görünüşte her şeyi silsen bile Bir yara var ki sorma be gitsin dersin arkadaşına Sonra onunla da küsersin ve kızarsın onlara herkese kızarsın Aslında hayata küstürür bu aşk seni Eğer bir de kavuşamazsan Ve kavuşamayacağını biliyorsan Hayatın sona ermiş demektir. Artık ünlemlerle dolu bir hayat başlar Ve her sözcükte boğazına virgüller takılır. Rahat nefes alırsın ama Kalbin oksijen sizlikten bayılır Sanma ki bir daha ayılır… Uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Garip Yelkenim
Elimden ne gelir sen yoksun şimdi Dünya üstüme gelir inan bu gün ve yarın Ne yapalım Allah böyle yazmış Sana kavuşmak kaderimden silinmiş yada yokmuş Oysaki ne kadar seviyorum seni Ne kadar özlüyorum şimdi Olmadı demekle bitmiyor her şey Daha yeni başlıyor acılar Sıcak bir kurşun yarası sol yanımda Ve bitip tükenmeyen bir yol Uzayan ümitler hayaller düşler Hiçbir zaman bitmek bilmezler Bir mum yak ve onun dumanı bitene kadar sev beni İstersen tüm varlığım senin olsun Bir kere de! seviyorum seni Bir kere söylesen ki seviyorum seni Hayata yeniden başlarım aynı bir çocuk gibi Umutlarım filizlenir yeniden Bu tükenmek bilmeyen umutlarım Bir volkan gibi taşar gönül ırmağım Ve üstünde bir yelkendir hayallerim Devrile yıkıla gelir limanına Yer bula bilir mi dolup taşan limanda Bir garip yelkenim sancağı parçalı sol yanında Rüzgarlara inat yıkılmamaya çalışsam da Yıkıldığımı belli etmem onlara Bu yürek acılarla dolup taşsa da Durmak yok bu gönül e Yıkılıp harab olsa da Belki bir gün yer bulur bu limanda Her dalga da hayallerim ümitlerim olsa da… Uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gelsen
Bu akşam seni arıyorum yine Etrafıma bakıyorum acaba sen misin diye Ama sen yoksun hiçbir zaman hiçbir yerde Radyoda ikimizin şarkısı çalıyor acır bir halde Ama acımıyor felek bana bu akşam yine Telefonum elimde; çalar ümidiyle Her çaldığında ismini haykırıyor dudaklarım Pınara benziyor yine bu akşam gözlerim Bir ses duyduğunda hemen pencereye bakıyor Belki görürüm ümidiyle yaşıyor gözlerim Yüreğim kin kusuyor hayata Nerede gönlümün neşesi diyor yukarılara Ve patlıyor bir volkan gibi ta yukarılara Acımıyor, acımıyor kader banan Yine gözlerim daldı ta uzaklara Maziye indi bir perde Seni hiç gözümün önünden ayırmadığı gibi Tahammülü yoktu gözlerimin haykırıp seni kaybetmek gibi… Acıyor bu açtığın yara artık çok acıyor Pencereden bakıyorum hep sana Acaba seviyor mu? diyor şeytan kulağıma Acaba sen buralarda yokken özlüyor mu? Seni Hayata küsüyor mu? Sen ağladığında… İstiyor mu? Seni yüreğinin tahtalarına Bir gelsen Seni gönlümün saraylarında ağırlarım ömür boyu Bir gelsen Seninle mutluluk deryalarında yelken açardım Bir gelsen İşte ben geldim desen bana Gözlerimden mutluluk pınarları dökülse gönlünün deryalarına Ağlamayı unutsam seninle geri versem bulutlara Kırardık seninle birlikte gönül kilitlerini Ve mutlu olurduk seninle bir ömür boyu Utanmadan sevişsek sabahlara dek Kollarımda uyutsam seni bu sabah Hiç ayrılmasan bir ömür boyu ellerin ellerimden Ah keşke gelsen bu akşam Ben geldim uğur ağlama desen Bana ah ne olurdu bir gelsen…. uğur ÇAKMAK Uğur Çakmak
![]() |
#25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün Özlersen Seni Candan Çok Seveni
Bir gün... özlersen seni candan çok seveni ve senin hiç sevmediğini bir telefon kadar yakın sana unutma bilmiyorum... sevmediğini özlermisin sen ve onunda bir insan olduğunun farkına varırmısın yıkılmış ümitleri olduğunu ve zulmünden kurtulamadığı bir zalime aşık olduğunu sevdiği için gözünü kırpmadan canını verebilecek bir yiğit olduğunu sevdiğini ağaç kabuklarına kazıdığını onun için koca çınarlara kıydığını ve bulutlarla... özlemini, hasretini yollayan birisini özleyebilirmisin... yada akılına geldiğinde gülermisin onu bir aptal yerine mi koyarsın onunda allahın bir kulu olduğunun farkına vadığında ölse bile acırmısın... hayalleri olduğunu duyduğunda küstüğünde hayata hep yıldızlara bakıp ağladığında bu güneş bir gün bana doğacak deyip ümit ettiğinde... derin bir nefes çek şimdi... sen aşk nedir bilirmisin sevdiğini söylemeyle yada onun sana söylemesiyle aşıkmı oldum dersin... sen hiç yıkıldınmı ulaşamadığında uykun kaçtımı bir gece bir gece ciğerlerine inat sigaranı yakıp birazda perdeyi aralatıp baktınmı düşündünmü yarın ne olacak diye bir ışık aradın mı uzaklarda sönmesini hiç istemediğin içinde tam sol yanında bir ağrın oldu mu hayallerle canı gelen ve ona anlatmak istediğin bir çok şey her saniye yüreğinde gevezeleşen bir sancı gurbetin oldumu senin senin gibi nefes nefese kaldın mı aynı bu şiir gibi ben sana hasretim tıpkı sıla gibi.... Uğur Çakmak
![]() |
#26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Böylemiydik Mürşidem
Daha yaşım gencecik saçlarım bembeyaz kar seni çok sevdim diye bana zulüm etme yar... Ne oldu soldun birden Sevgim etmedimi kar tabi sitem ederim sitem sevgiden doğar hani eski sevdiğim hani eski şen neşem, önceden çok mutluyduk böylemiydik mürşidem eskiden merak ile yollarımı gözlerdin yanında olmayınca her gün ağlar gezerdin... epey zaman olmadı nedir bu değişiklik allaha yalvarırdın bitsin artık sensizlik... bu asker ocağında herşey değişiyormuş bir damla göz yaşına insan aldanıyormuş... bundan sonrası için tövbe birdaha sevmem yürek kül oldu yandı inanıp gönül vermem 22,24 helikopter nöbeti Uğur Çakmak
![]() |
#27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birden Çıktın Karşıma
Birden çıktın karşıma seni bekliyordu sanki gözlerim büyülendi gözlerim senden başkasını görmez oldu şiir yazmak söz yazmak yetmez yüreğe şiir gibiydin o gece ilk gözlerinle büyüledin beni sonra sözlerinle şimdi yüreğimde yepyeni bir heyecan yepyeni bir arzu senden beklediğim ikimizde yaralı, ikimizde kırgın tozpembe bakamıyoruz hayata gönlümüzde aldanma korkusu ve yeni bir acıdan korkmak korkuları yenmeliyiz beraber Gülmeliyiz hayata Ümitle bakarak Lüzumsuz acılara tesadüf etmeden Nazlanmalıyız hayata Umutlarımız bitmeden Rüyalarımızı yaşamalıyız el ele Acıların boynunu bükmeden Şahit olup kesmeliyiz hesabını Kainatı var edeni tanıyıp Islanmalıyız rahmet yağmuruyla Masum, masum Seni seviyorum diyebilmeliyiz Ilık,ılık nefes, nefes söylemeliyiz Naatlere sığmayan sevgimizi SeNi SeViYoRuM... Uğur Çakmak
![]() |
#28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Alayda
bu alayda seni özlemek bile bir güzel her yerde senin hayalini görmek kare kare dizilen gözlerin her uykumda senden bir rüya yani hayatımın her anı seninle duygularıma engel olamıyorum çoğu zaman anlatmak istediklerimi anlatamıyorum diller, dönmesede çoğu zaman, zaman söylemeye kalp yeminli her çarptığında zaman sayıklamaya beklemek zor biliyorum sevmek zor aşk zor hayatta en zor olanları seçtik gülüm. zoru başarmanın mutluluğunu yaşayacağız seninle o dakikadan sonra hep güleceğiz allah nasip eder biliyorum çünkü dualar daimmiş her nefeste dua ediyorum burada zaman geçmiyor sivil gibi deği. insan sıkılıyor bunalıyor aslında bunalmaz ama her allahın günü aynı ii yapmak insanı bunaltıyor ve çok kavga ediyorum amam inan her yumruğumu kaldırdığımda senin gül yüzün geliyor yumruğumun önüne hemen indiriyorum vuramıyorum. ya sabır deyip çekip gidiyorum bu uğurun daha ölmedi sakın sıkılma kederlenme dertlenme ceza almayacağım söz veriyorum ve seni bu alayda daha çok seviyorum... Uğur Çakmak
![]() |
#29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Aşk Böyle Biterse
Tamam sevme, gelme bana aşkımdan, sevdamdan düşme dara ben güneş beklerken, boğuldum kar'a boğ ama gözlerime ne olur öyle bakma tek hediyen bakışın, gel yüreğimde hala kanayan gül misali, ahuzarı koynunda bir bakışın yetiyor yürek tutuşturmaya yak ama gözlerime ne olur öyle bakma bir ömür feda etmek hiç zor gelmez canıma aşk deryası damladı gönül okyanusuma hep uzaklarda durup gelmesende yanıma git ama gözlerime ne olur öyle bakma her gün ayrı durarak hangimiz kazanacak eğer sen geleceksen kaybeden ben olayım daha kaç zaman daha bu gözler bakışacak bu aşk böyle biterse inan yazık olacak... Uğur Çakmak
![]() |
#30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Limandan
EYVALLAH Bu limandan sonsuza gemiler kalkar Ve bende bu gemideyim sana el sallıyorum Ne yazık sonradan kıymet bildik Kirpiklerin ıslanmış ağlıyor musun NEDEN! SEVMEDİĞİN BİRİ İÇİN Mİ! Olsun ağlama yakışmıyor sana Aslını söyleyeyim mi dayanamıyorum ağlamana Sana bir düğün hediyesi veremem burada ama Sen bana vermek istersen beni unutma ziyarete bekliyorum Belki mezarımın üstünde ki bir çiçek olarak karşılarım seni Kim bilir belki de toprak Ahrette buluşmak üzere diyorum artık dinsin yaşlar Her saniye düşünmek ‘perdeler arkasından yolunu gözlemek Artık yemek yeme gibi derdim de yok zaten sana aşık oldum olalı Hiç yemedim ki! Hem senin haberin yok gizli gizli hasta hanelere düştüğümden Sen üzülme diye söylemedim artık hesabı toptan kesebilirsin Kalp senin göz senin akan yaş senin Beni sevmedin mezarımı seversin diye Bana gelmedin mezarıma gelirsin diye Sana olan sevgimi daha iyi anlarsın diye öldüm! uğur çakmak Uğur Çakmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|