03-17-2009, 09:03 PM | #21 |
Aşmış Üye
Kayit Tarihi: Aug 2007
Mesajlari: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Teşekkür Edilme: 355 Teşekkür Aldığı Konusu: 320
Üye No: 44033
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
|
& Son Durak &
Avuçlarımın arasından Kayıp gidiyor hayat Engel olamıyorum Çok vaktim yok biliyorum Sanki hiç gitmeyecekmişim gibi Sevdim Seni… Hiçbir şeyi takmadım kafama Düştükten sonra bile ayağa kalkıp Sağlam basmayı öğrendim Ağladım belli etmedim Sevdim inkâr etmedim Omuzlarıma binen yükler Beklimi büktü bir of demedim Dönüp bakınca geçmişime Az ama öz yaşadım Pişman olmadım Ama… Mutlu da olmadım Sonra… Güneş bir başka doğdu Kaz dağının ardından Sen göründün o anda Uzaklardan Hayatıma gelişin Kalbime girişin ani oldu Eksik dediğim mutluluk testim Sayende doldukça doldu İnan bana kalbim İlk defa mutlu oldu Şimdi mecburen Ceketimi alıp gidiyorum ya Yanıma senin sevgini aldım Birde yalnızlığımın koluna girdim Onu götürüyorum Üzülme! ... Avuçlarımı sana bıraktım Birde çok sevdiğin gamzeli gülüşlerimi Sıcak öpücüklerim, Çekmecenin üst rafında tertemiz duruyor İhtiyacın olursa, oradalar haberin olsun Ben mi? nerdeyim Ben seni; Bir daha asla kaybetmeyeceğim Durakta bekliyorum Geç kalma olur mu? Seni Çok Seviyorum Nuran Kara
03-17-2009, 09:03 PM | #22 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
& Son Veda &
Bu sana son şiirim Artık gözlerimde bakışların yok Gülmüyorlar adını duyduklarında Sesini duymak mutlu etmiyor Acı veriyor duygularıma Kalemim yazmayacak artık senli günleri Acılar akmayacak yüreğimden Ve arkama bakmadan Uzaklaşacağım hayalinden Belki bir istasyon da bırakacağım Hayallerini Belki sonsuza açılan bir sandalla Göndereceğim gülüşlerini Ama artık kalemim seni yazmayacak Olmayacaksın tohumunu ektiğim Yarınlarımda Olmayacak o parlak bakışların Rüyalarımda Verdiğin sözleri de göndereceğim Belki ihtiyacın olur Zordur insanları kandırmak Kullanırsın onları belki bir daha Yeni gelen, günün ışıklarında Ellerim ellerini tutmayacak artık Sıcaklığını unutacak yüreğim Aldanmışlığın verdiği hüzünle Yönünü çevirecek yüzüm başka tarafa Hayallerin dans etmeyecek artık Karanlık odamın duvarlarında Ve kimseye inanmayacak artık Yalnızlığı sürse de yalan dünyada Bu sana son şiirim Kalemimden kan akmayacak artık Güzel şeyler olacak yazdıklarımda Ve artık gözlerim bakmayacak Senden tarafa Seni sonsuz denilen okyanusun Derin sularına gömdüm Ne kadar dalga vurursa vursun Dönemeyeceksin kıyılarıma Ve kalbimde yerin olmayacak Bir daha Asla… Nuran Kara
03-17-2009, 09:03 PM | #23 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
& Söz Ver Canım Benim &
Gözlerine ne olur, bir damla yaş dolmasın Bedenine iyi bak, günden güne solmasın Bir tanem yüreğinde, asla hüzün olmasın …….Ne olur canım benim, üzme artık kendini …….Seni çok seviyorum, söz ver unut derdini Sana olan sevgimi, cümle âlem biliyor Yüreğim kan ağlıyor, gözlerim hep gülüyor Bir tek gülüşün inan, tüm hüznümü siliyor …….Ne olur canım benim, üzme artık kendini …….Seni çok seviyorum, söz ver unut derdini Dayanamam inan ki; ne olur biraz gayret Görünce tanıyanlar, desinler birden hayret Göreceksin geçecek, birazcık daha sabret …….Ne olur canım benim, üzme artık kendini …….Seni çok seviyorum, söz ver unut derdini Hastalık bu ne dedik, iyi ve kötü günde Nasıl geçtiyse dünler, inan geçer bu gün de Dünyalar benim olur, birazcık güldüğünde …….Ne olur canım benim, üzme artık kendini …….Seni çok seviyorum, söz ver unut derdini Geçecek bütün dertler, beraber güleceğiz Bu işin üstesinden, birlikte geleceğiz Güzel günlere bakıp, geçmişi sileceğiz …….Ne olur canım benim, üzme artık kendini …….Seni çok seviyorum, söz ver unut derdini Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #24 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
& Şiir Yüreklim &
Kahverengi gözlerin hep aklıma geliyor Sevda yüklü bakışın yüreğimi deliyor Zararlı tavırları benliğimden eliyor Seni çok seviyorum şiir yürekli aşkım Gülümsemen sanki ay ruhumda parlıyorsun Hiç bitmeyen aşkınla sevgimi harlıyorsun Bir şelale misali kalbimde çağlıyorsun Seni çok seviyorum şiir yürekli aşkım Yemyeşil orman olup beni dinlendirirsin Duyduğun aşkınla sen eli imrendirirsin Suskun olduğum zaman beni dillendirirsin Seni çok seviyorum şiir yürekli aşkım Öyle çok seversin ki tüm benliğim gül kokar Beni mutlu görenler hayret içinde bakar Bu aşk öyle büyük ki beni ömrümce yakar Seni çok seviyorum şiir yürekli aşkım Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #25 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
& Yeni Bir Çizgi &
Bugün çok farklı başladı her şey Önce anılarımı aldım tozlu raflardan Sildim usul usul Son kez çevirdim sayfalarını Tek tek kokladım İncitmekten korktum Sarıp sarmaladım Bir kumaştan farksız Gelinliğime… Bir ses duydum sokaktan Eskici mi? dedi ne Versem mi? acaba Anılarımı… Yoksa saklasam mı? Senden habersiz… Ayrılma vakti geldi işte Hem senden Hem anılarımdan Kıyamadım bir türlü Anılarımı atmaya Kilitledim hepsini Boş bir kutuya Attım anahtarını Kalbimin dipsiz kuyularına Arama artık boşuna Bulamazsın İmkânı yok bir daha Bir kalın çizgi çektim geçmişe Temiz bir sayfa açtım Yarınlarıma Kirli eller dokunmasın diye Kalbime verdim Saklama hakkını Kalbim hak etti en çok Sensiz yaşamayı Şimdi iyi düşün kalbim İyi düşün diyorum Çünkü yalnız senin sözün geçmez Benim kalbimin topraklarında Beynim onay vermeli Bundan sonraki yaşadıklarında Ya ikiniz de sevecek Kabul edeceksiniz Ya da ömrünüzce yalnızlığı Seçeceksiniz Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #26 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
&&& Dolunay Hayali &&&
Dolunayın gölgesi, birden huzurla doldu Gökyüzü ve yıldızlar bu aşka şahit oldu Gece güneş çıkınca, hayret içinde kaldık El ele tutuşarak hayal dünyaya daldık Bir evimiz olmuştu, kırmızıydı çatısı Pırıl pırıl bir nehir, ormandı hep batısı Kuşlar ötüşüyordu, evin penceresinde Mutluluk kaynıyordu, yemek tenceresinde Çocuklar yanındaydı, biraz kilo almıştın Elinde bir gazete haberlere dalmıştın Kendine geldiğinde hazırlanmıştı masa Oturduk hep birlikte ne gam vardı ne tasa Çağla ile Şeydanur, Çağatay’da burada Mutluluk tablosuna ne kaldı ki şurada Bu hayal dünyasında birlikteyiz can özüm Geleceğimiz güzel budur benim tek sözüm Çocuklara bahçede bir salıncak kurmuştuk Bizde onlara bakıp seyre dalmış durmuştuk Oturmuştuk seninle yudumluyorduk kahve Ömür boyu bekledik gerçek oldu bu sahne Bir kızımız büyüdü, diğeri küçük hâlâ Dolanıyor duruyor, nerede Gülcan hala Adile aneminde gülüyor hep gözleri Mutlulukla doldu bak konuştuğu sözleri Halim babam kahveden konuşuyor gelince Sanki güneş doğuyor o birazcık gülünce Kocaman bir aile olmuşuz özlemişim Ömrümce ben herkese imrenmiş gözlemişim Gözlerinde bir tanem hala büyük sevgi var Evimiz gayet geniş bize hiç gelmiyor dar Çocuklar bir arada inan ki çokta mutlu Yarınlarımız güzel hayatımız umutlu Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #27 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
& Yeminler Ettim &
Özlesem de her gün güzel yüzünü Nasıl unuturum tatlı sözünü Ne olur aç ta bak artık gözünü Ömrümce sevmeye yeminler ettim Pes etmeden sevdim anlarsın sandım Bu dünyada inan bir sana kandım Ben senin aşkınla kavruldum yandım Yine de sevmeye yeminler ettim Tüm güzellikleri yoluna serdim Sadece sen dedim ömrümü verdim Sevgiyi sorsalar seni gösterdim Ömrümce sevmeye yeminler ettim Elbet göreceksin sevgimi sende Alırsan aşkını ne kalır bende Ömrümü yitirdim senin sayende Yine de sevmeye yeminler ettim Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #28 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
&&& Can Özüm &&&
Ömrümü alsınlar sana versinler Seni hep övsünler beni yersinler Canımı vursunlar yere sersinler Senin üzülmene kıyamam canım Zaman durdurulsa eskiye sarsa Beklediğin yârin yanına varsa Dünyan Cennet olsun mekânın darsa Senin üzülmene kıyamam canım Cevher gözlerine ışıklar dolsun Kötülük düşünen yürekler solsun Tüm güzel dilekler yanında olsun Senin üzülmene kıyamam canım Ay dede gecene aydınlık saçsın Kalpteki tomurcuk güllerin açsın En büyük ödülsün, bulunmaz taçsın Senin üzülmene kıyamam canım NUR canını senin yoluna serdi Bütün sevgisini tek sana verdi Seninle dünyada murada erdi Seni Seviyorum Canımsın Canım Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #29 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Arama
Beni arama artık bulamazsın sen Yüreğimin götürdüğü yerdeyim Sormayın neresi diye Bilmiyorum ki; Belki yeni açan çiçeğin poleni benim Aramakla bulunmaz benim bedenim Sevginin yürekte olduğu yerdeyim Sözcükte kalana Sevgi denmiyor ki; Belki gerçek sevgi diye anılan benim Arama bulamazsın bazen hayalim Gözlerinin dalıp baktığı yerdeyim Özlemler dilimde devleşiyor Son bulmuyor ki; Belki masallarda anlatılan cüce de benim Arama yüreğimi uzak değilim Senin bakıp ta görmediğin bir yerlerdeyim Nerede arayacağını bilmezsen Beni bulamazsın ki; Belki ezip geçtiğin çimen de benim Arama geçmişinde hep yanındayım Gözünden akıttığın gözyaşı benim Yağmur olur yüreğine yağarım Çamur diye kaçtığın toprakta benim Hak edersen sevgimi bulursun beni Canına can olur sende kalırım Üzeceksen asla arama beni Bir gün geri gelir o aklını alırım Nuran Kara
03-17-2009, 09:04 PM | #30 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Aşığınım
Diyecek Sözüm Var Diyemiyorum Silecek Yaşım Var Silemiyorum Senden Başkasını Sevemiyorum Bu Hasretim Geçer mi Bilemiyorum Seni Görmek İstesem Yapamıyorum Senden Başka birine Bakamıyorum Rüyamdaki Hayalinde Giderse Eğer Nasıl Yaşayacağım Bilemiyorum Sevmenin Büyüklüğünü Öğrendim Seni Sevdim Kör Düğümle Bağlandım Sensiz Olmaz Çokta İyi Anladım Gündüzüm Gece Oldu Bilemiyorum Gözümün Yaşını Silemiyorum Sensiz Bir Hayatı İstemiyorum Sevdiğim Bir Tanem Gel Artık Bana Aşığınım Yanında Olamasamda Nuran Kara
|