![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dinlemez
İstek bu arzu bu Bahane dinlemez Benimde canım ister Ama fırsat dinlemez Sevgimizi yürekler bilirde Kulaklar dinlemez Sabret güzelim zamanı gelsin Hikmet kimseyi dinlemez Hikmet Güner
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Doğduğum Günüm….
Eskiyi unuttum, yeniye merhaba dediğim günüm Güneşin pırıl,pırıl parladığı günüm İçimdeki karanlığı, aydınlattığım günüm Benim en mutlu günüm...bugün..yeniden doğduğum günüm Varken güzellikler, mutluluk dolu günler Bugün yeniden dünyaya geldiğim günüm Unuttum eskiyi, unuttum kötüyse geçmişi Benim en mutlu günüm...bugün..yeniden doğduğum günüm Acının acıttığı, tatlının tatlandırdığı varken bu bilinç Düşümde yaşadığım, yaşamaya bir adım kala yaklaştığım Yakındır o güzel gün dediğim ve karşılaştığım işte..Bugün Benim en mutlu günüm, çünki...bugün yeniden doğduğum günüm HİKMET GUNER 23/01/2007 Hikmet Güner
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğruluk
Doğruluktan şaşmadım, iyilikleri aşmadım Yemedim kimsenin hakkını, almadım kimsenin ahını Çalmadım hiç kimsenin tahtını, karartmadım hiç bahtını Hep dürüstçe çalıştım, insanlığı hiç aşmadım Olsada kalkınmak çalmakla haramla Alnımın akıyla yaşadım hep kendi paramla Oldum kendi gururumun esiri, kulu Seçtim kendime hayatta hep doğru yolu Etmedim kimseye beddua, yapılanlar helal olsun Peki kötülere ne olsun, allaha havalem olsun Kime ne yaptıysam sevabım olsun Yediysem kul hakkını, bana haram olsun Hikmet Güner
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönmem gerek
Seni çok özlediğimi bilmen gerek Aslında sende çok özledin, beni görmen gerek Gülmek varken ağlamaya ne gerek Biliyorum yakında sana dönmem gerek Kıyamam sana, gözündeki damlaya ne gerek Mutlu olmak varken, mutsuzluğa ne gerek Güzellik varken, çirkinliğe ne gerek Biliyorum yakında sana dönmem gerek Sabır varken, sabırsızlığa ne gerek Her an içimdesin ya, bunu hep bilmen gerek Kanımsın, canımsın sonsuza dek aşkımsın Biliyorum yakında sana dönmem gerek Aittir herşeyim sana buna şüphe ne gerek Bak sende kendine, Bana yanlız seni gerek Gönlünü ferah tut ki, Bana da neşe gerek Ya hep seninle, yada sensiz ölmem gerek Hikmet Güner
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dost
Ömrün sonuna ne kaldı Sevmek varken, nefret niye Dostluk varken, düşmanlık niye Yoksa hepsinin yerini kötülükmü aldı Kime yar olmuş, kalmış bu dünya Yaşananlar acı, tatlı sanki bir rüya iyilikler, güzellikler bitmiş Yoksa hepsinin yerini kötülükmü aldı Dost, Dost diye kıvrandım Sarıldım her gülene dost diye Yoktu aslında gerçek dost ve dostlar Yoksa hepsinin yerini kötülükmü aldı Hikmet Güner
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dudaklar
Uzaklardayız uzaklarda Değil ki ayrı dünyada kapa gözlerini bak ben yanında Hissedersin tenimi, dudaklarında Ayrı olsak da birlikteyiz Her an her yerde birlikteyiz Aşkımız için birlikteyiz Seninle ölüme dek birlikteyiz Ölsek de birlikteyiz Hasrettir bizi bize bağlayan Ayrılıktır yüreğimizi dağlayan Akar damla damla olur çağlayan Gözlerimizdir boş yere ağlayan Hikmet Güner
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünya’ya Tek gelen ve Tek Giden...İNSAN...! ! !
Dünya’ya Tek Gelen ve Tek Giden İNSAN… Olduğunu bilerek…! Kendi ihtiras ve arzularımızla, Ektik Aşk meyvelerinin tohumlarını, Bu tohumlar, oldular birer Aşk meyvesi, Çocuklarımız, Oğullarımız, Kızlarımız, Canımız gibi, Gözümüz gibi baktık onlara, Sakındık, koruduk her şeyden, her kötülükten, Büyümeleri, Yetişmeleri, Hep bizimdi sorunlar, Bize ait olduğunu zannederek, Sadece hep bizim diyerek, Hep bizimdi sanki onlar, Kimseyle paylaşmayı istemeden, Sadece bize aitmiş gibi, Sahiplendik onları, Sadece Hep bizimmiş gibi, Her kişinin iç dünyasının farklı olduğunu bilmeden, İstedik hep Sadece, Kendi dünyamızda olsunlar, İstedik hep bizim gibi düşünsünler, Bizim gibi olsunlar, Bedenleri bizle olsada, Ruhları başka yerlerde, Oysa Onların da ayrı, kendi dünyaları vardı, Oysa Onlarda birer birey, bağımsızdı kendi dünyalarında, Her acının Bizede acı verdiğini zannederek, Oysa, Her acının kendine ait olduğunu bilerek, Mutlu, mutsuz kendilerince olmak, Kendilerince yaşamak, Kendi Dünyalarında, Özgürce, Kendince yaşamak olmalıydı, Mutlu, mutsuz kendi dünyalarında,. Kişilikleri olmalıydı, kararları kendileri vermeliydi, Tercihleri kendileri seçmeliydi, Doğru bildiklerinin, inandıklarının Peşinden gitmek, Yanlışı görerek, güzelliğin ardından Koşarcasına, Kendi dünyalarında, Kendilerince, Kendi seçtikleriyle, Mutlu olmanın verdiği Keyifle eğlenmek, Olmalıydı, Kendi çizdikleri yolda Yürümek, İleriye, Doğruya, Güzele, Sevmeye, Sevilmeye, Yürümek, Koşmak Çocuklar gibi… Bütün bunları bildiğimiz halde hala vazgeçmeden yaptıklarımız…! ! ! Neden Acaba dediğimiz,…! Neydi…? Yoksa, Sevgimi,…? Senden Bir Parça… Sana verdiği Acı… Sevdiğini Sahiplenmek mi,…? Sahiplendiğinin seni unutacak mı…? Yoksa… Yalnız kalma korkusumu…? Sanki Tek Başına…? Bilerek… Dünya’ya tek gelen, İNSAN Dünya’dan tek giden, İNSAN Çocuk, Çocuklarımız, Biz… ve,… Ben..! Olduğunu bilerek …! Hikmet GÜNER 01.01.2000 Hikmet Güner
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Engel olamam
Haykırırı bir ses seni buna engel olamam Sensiz olsamda seninle hayale engel olamam Ayrılık ama hep birliktelik buna engel olamam Vursalar prangalara beni, seni sevmeme engel olamam Her gece rüyamda benimlesin buna engel olamam Kapansada gözlerim seni görmeye engel olamam Yanar bu aşk ateşi alevine engel olamam Vursalar prangalara beni, seni sevmeme engel olamam Hayattır,Şarttır yaşanmalı buna engel olamam Sadakat, sevgi değişmez buna engel olamam Güzel günler yakındadır buna engel olamam Vursalar prangalara beni, seni sevmeme engel olamam Sevgim coşar çağlayan gibi buna engel olamam Yağmurlar sel olsada buna engel olamam Yazılmıştır kaderim seninle buna engel olamam Son nefesimde bile seni sevmeme, hiç ama hiç engel olamam Hikmet Güner
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin bir yarısı
Beni hiç yanlız bırakmayan, en iyi dostlarımla gecenin bir yarısı Bir kağıt, bir kalem, resminle bir de sigaram Huzurlanırım onlarla hep birlikte, her gecenin yarısı Ben hala dostlarımla birlikte olsada yine gecenin bir yarısı Yine saatler geçti, oldu gecenin bir yarısı Bense dostlarımla masada, neredeyse bitti kalemin yarısı Yazdıkça yazdım, kalemimle kağıtlara hep aşkımı kazıdım Ben hala dostlarımla birlikte olsada yine gecenin bir yarısı Bozuyordu hep sessizliği, kalemin kağıt üzerindeki sesi Aslında kağıtta hoşlanıyor dinliyordu kakalemden gelen bu sesi Mırıldanıyordu bir şarkı, bir dans sanki bir müzik sesi Ben hala dostlarımla birlikte olsada yine gecenin bir yarısı Düşsede göz kapaklarım önüme, kalemim oturmuştu elime Bitmez tükenmez bir istekle, durmadan yazdı bir çok kelime Fısıldadı kulağına, kovaladı mısralar,mısraları doladı aşkı diline Bir kağıt, bir kalem, birde resmin, yanan sigaramla gecenin bir yarısı Hikmet Güner
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fırtına
Sevgim kopardı fırtınalar Sessizliği seçti hep çığlıklar Oysa haykırmak istedi dudaklar Haykırsada duymadı kulaklar Hikmet Güner
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|